Results 1 to 15 of 33
-
26-05-2010, 21:35 #1
μεταπτυχιακο φοβος αναβολη και δε συμμαζευεται
η συμμαζευεται?
βρε καλα μου συμφορουμοτοπουλα
μηπως εχετε καμια ιδεα?
εχω ενα μεταπτυχιακο
το σερνω εδω και τεσσερα χρονια
μ εχει φαει τη ζωη μ εχει φαει
και τωρα που φτανει η ωρα να δωσω τα μαθηματακια (τρια το συνολο και ολα με εργασιες)
εχω κολησει απιστευτα
δεν ξερω τι να κανω
παω να διαβασω τι λενε μπας και γραψω τις εργασιες και κολαω
δεν μπορω να διαβασω
δν ξερω φοβαμαι
οτι αργησα οτι ετσι οτι αλλιως
ενα ειναι το σιγουρο
οτι πρεπει να τα δωσω
ηδη εχω πληρωσει προστιμο 450 ευρω καθυστερηση εξαμηνου
χρηματα δεν εχω
αλλα και να ειχα τι απιστευτο κολημα ειναι αυτο?
δεν ειναι η δυσκολια του αντικειμενου το θεμα (νηπιαγωγων μτπτχκ ειναι...δεν ειμαι ομως νηπιαγωγος)
ειναι οτι εχω κολησει
τελος
και βοηθεια πληηηηζ
οποιος εχει κατι καλο να πει ας μη διστασει...
σας ευχαριστω πολυ!
το μεταπτυχιακο κανονικα ειναι δυο χρονια και εγω εχω φτασει στα τεσσερα
αχ...ελπιζω μεχρι εδω και μη παρεκει....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 26-05-2010, 22:18 #2
για αρχη
δοκιμασε
να βελτιωσεις
την επικοινωνια σου
με τους καθηγητες σου
Ελα πιο κοντα τους, δοκιμασε να τους καταλαβεις
και να σε καταλαβουν.Χτισε συμπαθεια.
Συμπαθεια, οχι γλυψιμο. Να την εννοεις την συμπαθεια
και αυτη η συμπαθεια να στηριζεται
στην αλληλοκατανοηση και στην επικοινωνια
να ειναι κατι αληθινο και αγνο δηλαδη.
Αν το αξιζεις πραγματικα
να το παρεις το μεταπτυχιακο σου
αλλα κολας για λεπτομερειες
τοτε οι ανθρωποι αυτοι
δεν θα εχουν κανενα προβλημα
να κανουν λιγο τα στραβα ματια.
Αν παλι ομως οχι, τοτε την πατησες.
(τα εννοω τα παραπανω πραγματικα)
26-05-2010, 22:20 #3
Originally posted by researcher
ρις, το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο σου αρεσει? Εισαι ικανοποιημενη δηλαδη που το επελεξες?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-05-2010, 22:24 #4
boltseed παιδί
πρέπει να φτιάξεις δικό σου στιλ γραφής! το να αντιγράφεις το στιλ της εξερευνήτριας δε λέει στην τέχνη! :D
διαφορετικά θα είσαι ένας απλός μιμητής...
26-05-2010, 22:28 #5
μπα ηθελα απλα να ειμαι στην ιδια συχνοτητα ;d
26-05-2010, 22:28 #6
Originally posted by oboro
ρις, το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο σου αρεσει? Εισαι ικανοποιημενη δηλαδη που το επελεξες?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
26-05-2010, 22:29 #7
εξερευνήτρια
σε κλίμακα κακό μέτριο τέλειο, ξεχνάς για την ώρα το τέλειο. ξεκίνα με στόχο το pass. στην πορεία αν είναι να σου ανοίξει η όρεξη για τις εργασίες θα σου ανοίξει, αλλιώς από το τίποτα και το κόλλημα, καλύτερα το μέτριο. επίσης χρειάζεσαι συνεργασία με άλλα άτομα για να βγει η δουλειά? η είναι πράγματα που εσύ με τη βοήθεια βιβλίων, άρθρων μπορείς να τα βγάλεις πέρα?
26-05-2010, 22:40 #8
Originally posted by lucifer
εξερευνήτρια
σε κλίμακα κακό μέτριο τέλειο, ξεχνάς για την ώρα το τέλειο. ξεκίνα με στόχο το pass. στην πορεία αν είναι να σου ανοίξει η όρεξη για τις εργασίες θα σου ανοίξει, αλλιώς από το τίποτα και το κόλλημα, καλύτερα το μέτριο. επίσης χρειάζεσαι συνεργασία με άλλα άτομα για να βγει η δουλειά? η είναι πράγματα που εσύ με τη βοήθεια βιβλίων, άρθρων μπορείς να τα βγάλεις πέρα?
εχεις παααααρα πολυ δικιο
απο το τιποτα και το κολλημα χιλιες φορες το μετριο
ειναι πραγματα που με τη βοηθεια βιβλιων γραφονται
δεν χρειαζεται συνεργασια
ελπιζω να ξεαγχωθω και να το δω ρεαλιστικαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 09:10 #9
σας ευχαριστω πολυ ολους για εχθες!
και για τα u2u!
πραγματικα το χαρηκα!
να ειστε πολυ καλα , καλα μου συμφορουμοτοπουλα!
διαβαζω εγω τωρα.......τις εργασιες μου... σνιφ....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 10:55 #10
Ξέρεις κανέναν που να είναι motivated όταν αντιμετωπίζει μία υποχρέωση και όχι κάτι που αγαπά να κάνει;Eγώ όχι.Η συνέχιση μίας δραστηριότητας έρχεται αυτόματα από την ηδονή,την απόλαυση που πηγάζει από την ενασχόληση με κάτι.Ένα αυτό,για να μην πιστεύεις πως κάτι τρέχει οπωσδήποτε με σένα και φρικάρεις,αλλά να απενοχοποιηθείς.
Από την άλλη,αν αυτό το αναβλητικό μοντέλο σε επηρεάζει και σε άλλους τομείς της ζωής σου,τότε θα ήταν καλύτερο μάλλον να σταθείς και να το ψάξεις λιγάκι,γιατί αν είναι όντως έτσι έχει ρίζες στο φόβο.
Πάντως,διάβασα πως ξεκίνησες και αυτό με χαροποίησε.Γιατί ένα δείγμα ενηλικίωσης είναι και η διαπίστωση πως πρακτικά αδύνατο να κάνουμε μόνο πράγματα που δεν περιλαμβάνουν κάποια μορφή υποχρέωσης,παρά μόνο ευχαρίστηση.Παράδειγμα δεν ξέρω κανέναν γονιό που να απολαμβάνει το ξεσκάτισμα,λολ.Αλλά καθώς έχει αποδεχτεί το κομμάτι αυτό ως μία υποχρέωσή του στα πλαίσια του ρόλου του,το ανέχεται και το κάνει,με κάποιον σκοπό που υπεραναπληρώνει το κόστος της μπόχας,λολ.Έτσι,δέστο πιο σφαιρικά και μην αυτομαστιγώνεσαι καλέεεε.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-05-2010, 11:00 #11
fap! fap! παρε και τη μια παρε και την αλλη researcher.....
αφου το εχω το μαστιγιο να μη το χρησιμοποιω;
ααααααααααχ! ααααααααααααααααααχ!
ευχαριστω rain....
πολυ πολυ!...
ακουω γραικανικα τραγουδακια και γραφω...
ξεσκατισμα και δε συμμαζευεται....χε χε!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 11:13 #12
αμα θες βοηθεια σφυρα ε?
27-05-2010, 11:15 #13
καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου researcher, θα τα καταφερεις! οπως μπηκες σ αυτη τη διαδικασια, ετσι θα βγεις κ απ αυτην. γιατι αλλο να κανεις ενα βηματακι μεσα σ αυτη κ αλλο να σκεφτεσαι 4 χρονια το μεταπτυχιακο κ να μην παιρνεις το ρισκο για να μπεις σ αυτη τη διαδικασια πιστευοντας εκ των προταιρων οτι δεν θα τα καταφερεις (that\'s me). ολα θα πανε καλα λοιπον, 3 μεινανε...
27-05-2010, 11:59 #14
Originally posted by mstrouf
καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου researcher, θα τα καταφερεις! οπως μπηκες σ αυτη τη διαδικασια, ετσι θα βγεις κ απ αυτην. γιατι αλλο να κανεις ενα βηματακι μεσα σ αυτη κ αλλο να σκεφτεσαι 4 χρονια το μεταπτυχιακο κ να μην παιρνεις το ρισκο για να μπεις σ αυτη τη διαδικασια πιστευοντας εκ των προταιρων οτι δεν θα τα καταφερεις (that\'s me). ολα θα πανε καλα λοιπον, 3 μεινανε...
σε ευχαριστωωωωωω! ετσι ειναι!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
27-05-2010, 11:59 #15
Originally posted by krino
αμα θες βοηθεια σφυρα ε?
τα καταφερνω και μονη μου μια χαρα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία