Results 31 to 33 of 33
-
31-05-2010, 11:07 #31
Σε πιστεύω,σε πιστεύω.:P
Αρκετές φορές λειτουργώ στο ίδιο μοτίβο,σκίζοντας τα χρονικά όρια για να τελειώσω κάτι που έχω αρχίσει.Τελευταία διάβασα πως είναι και χαρακτηριστικό της προσωπικότητας ενός ENFP ατόμου.:o
Δεν ξέρω για σένα,αλλά για μένα πιστεύω πως ακόμη και το φόρουμ αυτό εξυπηρετεί-συν τα άλλα φυσικά,επικοινωνία και πηγή πληροφόρησης-και ως μία ευχαρίστηση που έρχεται σε κόντρα με τα καθήκοντα,λολ.
Σε καιρούς παραπάνω στρες το βρίσκω ακόμη ευκολότερο να ταξιδεύω σε δικές μου επιλογές τομέων-τεχνητών εμποδίων ίσως,ακόμη δεν το έχω ξεκαθαρίσει-παρά να πράττω το χρήσιμο,καθημερινό και αναγκαίο.
Δεν είσαι η μόνη,παρηγορήσου,λολ.Ποιος ξέρει αν κάποτε το μάθουμε το μάθημα του να είμαστε στην ώρα μας,χαχααα
υγ ακόμη και τώρα που γράφω άλλο έπρεπε να κάνω...:P
Άντε,καλή επιτυχία και να μας ενημερώνεις.Μην τα κάνεις όλα μαζί,διαλειμματάκια ανάμεσα στα tasks και καλό προγραμματισμό του χρόνου σου.Σκέψου κάτι ως επιβράβευση για σένα όταν θα έχεις πια τελειώσει τη διαδικασία της υποχρέωσης και θα περιμένεις να απολαύσεις"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 31-05-2010, 11:20 #32
Συμφωνω. Λατρευω την αναβλητικοτητα της τελευταιας στιγμης - μετατρεπει τον προγραμματισμο σε περιπετεια και την περαιωση σε πραγματικη υπερβαση. :D
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
31-05-2010, 12:06 #33
rain , oboro,
αυτα που λετε ειναι πολυυυυ αληθινα!
λοιπον θα ενημερωνω δια την συνεχειαν....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία