Results 1 to 15 of 45
-
28-05-2010, 15:02 #1
κατά πόσο είμαστε φιλικοί προς νέα μέλη...
συνάντησα χθες ένα φίλο μου, που του είχα προτείνει να γραφτεί στο φόρουμ,
κάποια στιγμή τον ρώτησα γιατί δεν ξαναμπήκε και μου απάντησε : καλέ, εγώ τους είπα σε ποια κατάσταση βρίσκομαι κι αυτοί πέσανε να με φάνε.
άμα είναι να γίνω χειρότερα, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.
εγώ περίμενα να βρω κατανόηση.
έχουμε γίνει έτσι τελικά ?http://www.mazi.org.gr/
- 28-05-2010, 15:05 #2
Όχι, πάντα έτσι ήμασταν
28-05-2010, 15:05 #3
h alhithia einai oti eiste ligo epithetikoi.Fovamai oti ki emena se ligo tha me krinete oloi.
28-05-2010, 15:09 #4
εχουμε ξεφυγει λιγο ε?
εγω παντως προσπαθω να ειμαι φιλικη
τους αλλους επισης τους βρισκω φιλικους μαζι μου
αλλα δεν ειμαι νεο μελος
παντως και ως νεο μελος φιλικους τους βρηκα τους αλλους
γλυκα μου συμφορουμοτοπουλα
σας αγαπω πολυ πολυ!
μουατς!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-05-2010, 15:10 #5
Το χω πάθει κι εγώ Έλενα ως πιο παλιό μέλος αλλά δεν είχα γράψει πολλά πιο πριν. Don\'t worry
28-05-2010, 15:11 #6
Η αληθεια ειναι πως προκειται για διαμαχες που ξεσπουν μεταξυ παλιοτερων μελων για διαφορες που υπαρχουν μεταξυ τους. Μας δηλαδη. Δεν αφορα τοσο το υποστηρικτικο κομματι της κοινοτητας με αλλα λογια οσο το δικτυο γνωριμιων και αλληλεπιδρασεων που εχει αναπτυχθει παραλληλα. Παντως συμφωνω οτι η εικονα του φορουμ ειναι μια και αδιαιρετη, μπορει κανεις να τη θεωρησει ετσι δηλαδη χωρις καμια υπερβολη... Τον ενα χρονο που διαβαζα το φορουμ δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να ειχα γραφτει, κυριως επειδη το κλιμα ηταν θεοστραβο. Μετα ισιωσε λιγο και το ξανασκεφτηκα. Παλια ηταν βασικα πολυ πολυ χειροτερα... Αμα θελεις το πιστευεις :P
Υ.Γ. αν και δεν ξερω ποιος ειναι ο ποστερ στον οποιο αναφερεται η arktos και λυπαμαι που το διαβαζω, νομιζω οτι ειναι πολυ πιο σπανιο να επιτεθουν σε νεο μελος που μπαινει με μια ερωτηση... Πιο πιθανο ομως το θεμα του να εκτροχιαστει απο τις διαμαχες τις... παραλληλες."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-05-2010, 15:14 #7
Όχι oboro, η αλήθεια είναι ότι επιτίθονται και σε νέα μέλη. Το \'χω δει σε άλλους, και σε μένα.
28-05-2010, 15:15 #8
αχ τι γλυκό μήνυμα res!
Κι εγώ φιλική είμαι!
Και πολύ ανεκτική να προσθέσω!
Μην πτοείστε νέα μέλη!Γράψτε αυτό που σας απασχολεί και αξιολογήστε ανάλογα τις απαντήσεις.
Έ, συμβαίνουν και ευτράπελα σε αυτό το φόρουμ αλλά και που δεν συμβαίνουν άλλωστε??
Όλες οι οικογένειες έχουν τα προβληματάκια τους!
ματσ κι από μένα!
28-05-2010, 15:20 #9
ευχαριστω πολυ iberis....
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-05-2010, 17:25 #10
Originally posted by libpa
Όχι, πάντα έτσι ήμασταν
Ως παλιοτερος επετρεψε μου να σου πω οτι φυσικα και δεν ηταν παντα ετσι.
Εγω πιστευω οτι τα νεα μελη επηρεαζονται και απο το πως μιλαμε μεταξυ μας και οχι μονο προς αυτα. Αμα βλεπεις ξεκατινιασματα και προσβολες και διαλογους ειμαι βλακας εισαι πιο πολυ βλακας ομως εσυ και διαγωνισμους ποιος ειναι ο πιο αστειος και διαμαχες ειμαι αστειος οχι δεν εισαι , φανταζομαι αποθαρρυνεται καποιος να γραψει τα εσωψυχα του εδω .
28-05-2010, 17:55 #11
Originally posted by Lef
Originally posted by libpa
Όχι, πάντα έτσι ήμασταν
Ως παλιοτερος επετρεψε μου να σου πω οτι φυσικα και δεν ηταν παντα ετσι.
Εγω πιστευω οτι τα νεα μελη επηρεαζονται και απο το πως μιλαμε μεταξυ μας και οχι μονο προς αυτα. Αμα βλεπεις ξεκατινιασματα και προσβολες και διαλογους ειμαι βλακας εισαι πιο πολυ βλακας ομως εσυ και διαγωνισμους ποιος ειναι ο πιο αστειος και διαμαχες ειμαι αστειος οχι δεν εισαι , φανταζομαι αποθαρρυνεται καποιος να γραψει τα εσωψυχα του εδω .
γεια σου ρε λεφ,
με τα ωραια σου....
Καλυτερα δεν θα μπορουσα να τα πω.
Καποια στιγμη νομιζα οτι μονο εγω θυμομουν οτι κααααααααποτε ηταν ετσι οπως περιγραφεις....
28-05-2010, 18:06 #12
Καλησπέρα παιδιά, ναι είναι ένα θέμα η αντιμετώπιση των νέων μελών στο forum όντως.. Εγώ όταν γράφτηκα το Φεβρουάριο είχα μία σχετικά καλή αντιμετώπιση..Αλλά τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν ξεφύγει επικίνδυνα. Και δεν είναι τυχαίο ότι αποχωρούν όλο και περισσότερα μέλη.. Αυτό που δεν καταλάβαινα ως νέο μέλος και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι τις αιτίες των καβγάδων των παλαιότερων μελών..Και ειλικρινά δε βρίσκω το λόγο να ανοίγει κάποιος ένα θέμα δλδ να ανοίγει την καρδιά του και αντί να παίρνει υποστήριξη να γίνεται στο θέμα ένας πανικός.. Δεν είναι το θέμα τι εικόνα δημιουργείται στο καινούριο μέλος αλλά το εάν έχουμε σεβασμό και ευγένεια μεταξύ μας. Στην τελική για προσωπικές κόντρες υπάρχουν και τα u2u.. Μεγάλα παιδιά είμαστε, δε χρειάζεται ο NikosD. να μας κυνηγάει όταν ξεφεύγουμε..
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
28-05-2010, 18:14 #13
Mε αναγκαζεις να το ξανακανω επικολληση κυριως λογω της χρονολογιας
Originally posted by Lef
Ως παλιοτερος επετρεψε μου να σου πω οτι φυσικα και δεν ηταν παντα ετσι.NikosD.
Super Administrator
Εστάλη στις 29-7-2006 στις 01:51
Για την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας.
Ενημερώνω ότι θέματα με τίτλο
\"προς δοδονι\"
\"προς Τάσος\"
\"προς raphssodos\" και άλλα παρεμφερή θέματα,
θα διαγραφούν εντός 24 ωρών.
Ουσιαστικά, πρόκειται για θέματα που δεν αφορούν την κοινότητα στο σύνολο της αλλά μάλλον είναι θέματα που μοιάζουν περισσότερο με προσωπικά μηνύματα, οπότε και θα έπρεπε να γραφτούν και να συζητηθούν μέσω της υπηρεσία προσωπικών μηνυμάτων (U2U) που παρέχει το e-psychology.gr
Επίσης, όσα άλλα θέματα με παρόμοιο ύφος και περιεχόμενο αναρτηθούν μελλοντικά στο φόρουμ, θα διαγραφούν και αυτά και μάλιστα χωρίς την σχετική ενημέρωση, όπως αυτή που γίνεται αυτή τη στιγμή, στο παρόν θέμα.
Λυπάμαι για τη διαγραφή των μηνυμάτων. Στα 3 χρόνια λειτουργίας του e-psychology.gr προσπάθησα πολύ ώστε να μη διαγράφονται μηνύματα αλλά να ακούγονται όλες οι φωνές, ότι κι αν έχουν να πουν. Με την παρούσα διαγραφή, δεν επιθυμώ να φροντίσω μια αισθητική του φόρουμ ή μια \"καλή\" εικόνα της ιστοσελίδας και δική μου. Εάν ήθελα κάτι τέτοιο, θα διέγραφα πρώτιστα, μηνύματα που γράφτηκαν στο παρελθόν και καταφέρονται εναντίον μου, με απειλές και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Οι παλαιότεροι ενεδεχομένως θα θυμούνται μηνύματα που με κατηγορούν ότι ενδεχομένως δεν είμαι ψυχολόγος ή ότι δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με πρόθεση \"να βρω γκόμενες για να πηδήξω\".
Ο λόγος της διαγραφής, είναι μήπως και απορροφηθούν οι κραδασμοί των εντάσεων που τελευταία έχουν πυκνώσει στο φόρουμ. Επιπλέον, αισθάνομαι ότι είναι ένας τρόπος προστασίας μελών και επισκεπτών. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τον Σεπτέμβρη, θα ανακοινωθούν κάποια ακόμη πράγματα που θα αφορούν μια ευρύτερη προσπάθεια προς την ομαλή λειτουργία της κοινότητας.
Εύχομαι ειλικρινά να επιδείξουμε όλοι τον αναγκαίο αυτοσεβασμό ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η κοινότητα με το ίδιο ύφος και για τον ίδιο στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκε: να εμπνέει, να υποστηρίζει και να δίνει θετική ενέργεια σε όσους το έχουν ανάγκη.
Οχι μόνο το εύχομαι, αλλά παρακαλώ θερμά όλους να φροντίσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Ευχαριστώ,
Νίκος Δοϊρανλής
Ψυχολόγος - Υπεύθυνος του www.e-psychology.grΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
28-05-2010, 18:16 #14
δε καταλαβα Ολα_ειναι_δανεικα τι θες να μου πεις
αν θες εξηγα λιγο
28-05-2010, 18:17 #15
Οτι και πριν απο 4 χρονια ειχατε αναλογα προβληματα και ο Νικος παλι προσπαθουσε να κανει τον πυροσβεστη. Τιποτα δεν αλλαξε απλα προστεθηκαν πιο πολλα μελη στους καυγαδες και ισως πρεπει να ψαχτει αλλου η αιτια του κακου.
Αυτα απο μενα γιατι πραγματικα δεν με ενδιαφερει ετσι οπως καταντησαν το φορουμ 3-4 μελη τουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή