Results 16 to 30 of 64
Thread: ονειρα
-
28-05-2010, 20:21 #16
Originally posted by elena72
γεια σου ,να και καποιος που μου δινει σημασια!!!45 μερες τα περνω..
αυτα τα συμπωματα που αναφερεις, μπορουν να τα δημιουργησουν τα φαρμακα αλλα τις πρωτες βδομαδες,μετα απο 2-3 συνηθως οι παρενεργειες υποχωρουν,αν οχι
πρεπει να μιλησεις με το γιατρο σου
Εχεις μιλησει μαζι του,για το πως αισθανεσαι??Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 28-05-2010, 20:26 #17
Εχω ραντεβου σε λιγες μερες.Θα τον ρωτησω εννοειται.Εκτος απο αυτο το βαρος στο κεφαλι,ειχα και ναυτια και μου περασε.Εχω και ενα κολλημα στο βλεμα,,,κοιταω καπου και μενω εκει για μερικα δευτερολεπτα!Εσυ?Εισαι αντρας \'η γυναικα?
28-05-2010, 20:44 #18
Εχω ραντεβου σε λιγες μερες.Θα τον ρωτησω εννοειται.Εκτος απο αυτο το βαρος στο κεφαλι,ειχα και ναυτια και μου περασε.Εχω και ενα κολλημα στο βλεμα,,,κοιταω καπου και μενω εκει για μερικα δευτερολεπτα!Εσυ?Εισαι αντρας \'η γυναικα?
Κανονικα σε 1 μηνα σε ξαναβλεπει και αν κατι δεν παει καλα με την φαρμακευτικη αγωγη ,αλλαζει μειωνει ,προσθετειΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 21:19 #19
Δεν μπορεσα να παω στις 20 μερες.Ειναι σε κψυ και αργησαν να μου ξανακλεισουν ραντεβου :(Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 21:27 #20
ναι δεν εχω ορμες!!!
Αλλα γενικα ομως απ οτι διαβασα ,δεν τις ειχες με τον συντροφο σου,αν δεν κανω λαθοςΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 22:15 #21
μαστα....
προσωπικα δεν σκεφτομαι κατι κακο για σενα, επειδη το αναφερεις,
ωστοσο θα σου πω οτι το εχω ξαναδει το εργο.
Εκεινο που δεν καταλαβαινω,
τωρα πια ειναι τι ακριβως ζητας.
28-05-2010, 22:24 #22
οκ λοιπον...
προσπαθεις να οργανωθεις μεσα σε αυτο το αδιεξοδο σωστα?
28-05-2010, 22:39 #23
Αυτο το καταλαβα αργοτερα.Εδωσα σημασια στην οικονομικη του κατασταση και το μονο που με ενιαζε ηταν να μη μεινω μονη μου.Θα παντρευομουν οποιονδηποτε!!!Ξερω τι θα σκεφτεστε για μενα αλλα τοτε δεν το σκεφτομουνα ετσι,θα πιανομουν απο οτιδηποτε μπορουσα να εχω κοντα μου,,,,,,
Εδω μιλας για την δικια σου ζωη Ελενα,το τι νομιζουν και το τι σκεφτονται οι αλλοι ειναι περιττο
Οποτε να τα βαλουμε σε μια σειρα εε??
Λες οτι τωρα δεν σκεφτεσαι ετσι
Αλλα αλλαξε το σκεπτικο τωρα ε?και εγινε και καλυτερο ?
Αυτοκτονια??οκ
το συζηταμε αν θες !!Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 22:45 #24
Originally posted by soft
Αυτοκτονια??οκ
το συζηταμε αν θες !!
δηλαδη τι σοι συζητηση θα ανοιξετε?
28-05-2010, 23:02 #25
Εχω κανει πολλα λαθη.Το πιο σοβαρο ειναι πως δεν τον ηθελα ξερω οτι θα επρεπε να χωρισω,δεν μπορω να το κανω.Δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι μου.Δεν εχω σπουδασει τιποτα,με το ζορι τελειωσα το λυκειο!!Ασε που δεν θελω το παιδι μου να περασει χαλια εξαιτιας μου,γιατι την αγαπω πολυ!!!:(
Το οτι δεν εχεις σπουδασει κατι ,ουτε αυτο μου λεει κατι εμενα
Σε σενα ναι!
ολες οι σκεψεις εναντιον σου εε?? :)
Δεν μπορω
Δεν αξιζω
Δεν μπορω να χωρισω {δεν εννοω να το κανεις,αν δεν θελεις}
Δεν τελειωσα το λυκειο
Δεν μπορω !!!Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 23:05 #26
Ετσι οπως τα λες!!!!:(
28-05-2010, 23:09 #27
Ετσι που μου το λες Κρινε ειναι σαν να μου λες ετσι οπως τα κανες να τα λουστεις και δεν γινεται τιποτα!!!!!Δεν θελω φιλε σοφτ να με κατακρινεται γιατι πολλα εχω δει αυτες τις μερες στο φορουμ,μη γινω και χειροτερα,,,δε λεει,,,εχω πια καταλαβει ποσο λαθος εκανα,αλλα νομιζω πως και ο αντρας μου εχει κανει το ιδιο λαθος!ειναι παλεον αρχων και δεν σκεφτεται ουτε στον υπνο του ενα διαζυγιο.
Τα \"λαθη \" αυτα που ειναι δυσλειτουργικα διορθωνονται
Σιγα ,σιγα ,βημα ,βημαΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 23:23 #28
Ετσι που μου το λες Κρινε ειναι σαν να μου λες ετσι οπως τα κανες να τα λουστεις και δεν γινεται τιποτα!!!!!Δεν θελω φιλε σοφτ να με κατακρινεται γιατι πολλα εχω δει αυτες τις μερες στο φορουμ,μη γινω και χειροτερα,,,δε λεει,,,εχω πια καταλαβει ποσο λαθος εκανα,αλλα νομιζω πως και ο αντρας μου εχει κανει το ιδιο λαθος!ειναι παλεον αρχων και δεν σκεφτεται ουτε στον υπνο του ενα διαζυγιο.
ποτε μου δεν εχω πει σε κανενα κατι τετοιο!
ουτε να λουστεις, ουτε οτι δεν γινεται τιποτα.
Αντιθετα σου εχω γραψει αρκετα ποστ,
στο να δεις μηπως μπορεις να ξανακινησεις την σχεση σου ξανα,
και στο τελος την ιδια σου την ζωη.
Απορω που τα ειδες αυτα που μου ειπες.
28-05-2010, 23:25 #29
Ετσι καπως δουλευει η καταθλιψη ,απο οπου και αν εχει τις ριζες της
Ολα μαυρα
Πουθενα φως
Κανενας γυρω μου
Ειμαι μονη μου
Κανενας δεν με καταλαβαινει
Ολοι εναντιων μου
Δεν αξιζει να ζω
Ελενα αν σου λενε κατι ολα αυτα που σου λεω
Δεν εισαι μονη ,και δεν εισαι η μονη που εχεις κανει αυτες τις σκεψεις
Εγω τις εκανα και πραξεις,οποτε γ αυτο μπορω και μιλαω τωρα
Αλλα ειμαι εδω,και ολα τα προβληματα εχουν λυσεις :)
Πηγαινεις σε ψχ αν δεν κανω παλι λαθος?
Ξεκινα απο κει λοιπον για τα καινουρια μονοπατια της ζωη σουΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
28-05-2010, 23:30 #30
με συγχωρητε παιδια,,,ημουν λιγο αμυντικη ,,,σας ευχαριστω πολυ που ασχοληστε.
Βοήθεια
06-12-2023, 17:16 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα