Φευγω κ εγω!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 141
    Senior Member

Φευγω κ εγω!

Γεια σας! να ειστε ολοι καλα και να προσπαθειτε να γινετε καλυτερα!
    Δεν μ εκφραζει αυτο το φορουμ κ δεν συμφωνω στον τροπο που προσπαθειτε να βοηθησετε ατομα με ψυχολογικα προβληματα!
    Το ξερω οτι δεν θα λειψω σε κανενα !Νο problem!
    Oneiroplasmene σου ευχομαι καλη επιτυχια στον αγωνα σου ,ψαξε πολυ το θεμα με την ψυχωση σου και μην αφεθεις στην διαιωνιση της χρονιοτητας του προβληματος σου!
    Krino μη παρασυρεσαι απο τις κατινιες κ συνεχισε να προσφερεις σαυτους που το χρειαζονται!
    Λιμπα καλο θαταν να εισαι πιο ανοικτη κ πιο ευελικτη στις αποψεις σου σχετικα με την ψυχωση!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

Πετραν τοχεις μαθει καλα το μαθημα !Ανοιξε μια ψυχοθεραπευτικη γνωσιακη συμπεριφοριστικη κλινικη κ ξεριζωσε ολες τις ιδιαιτεροτητες αυτων που τολμησαν να διαφερουν!
    Αυτα!!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ !
    Αυτοι που ψαχνουν για φιλους ας καλυτερεψουν πρωτα τον εαυτο τους κ ας τολμησουν , in real life!
    Σταυρωστε με!!

Senior Member
    Καλή συνέχεια Κατερινάκι.Να έχεις υγεία και χαρά στη ζωή σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Προτείνω να μεταφερθεί στην κατηγορία \"Γενικά\".

Banned
    τι να σου πω τωρα και εσενα.... δεν σε σηκωνει το κλιμα μαλλον....

τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα,
    εγω οσο μπορω θα συνεχισω να γραφω,
    αν οχι θα σε ακολουθησω.

Banned
    Κατερινάκι εγώ ακούω τους γιατρούς μου! Όσο για τον keep, νομίζω κανένας δεν το αξίζει αυτό, εκτός από αυτούς που κοροιδεύουν τις ψυχώσεις, αλλά δεν ξέρω και τι έχει γίνει μεταξύ σας! Να προσέχεις

Senior Member
    Καλη τυχη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    loool
    τι πρωτότυπο μήνυμα αποχώρησης!
    Ξεκινάει με γλυκό τρόπο και ευχές και συνεχίζει με \"νουθεσίες\" και σχεδόν κατάρες!!

Και να μιλήσω λίγο σοβαρά, καμία ασθένεια δεν αξίζει σε κανέναν. Και φυσικά καμία ασθένεια δεν μας χαρακτηρίζει, εκτός από την ανικανότητα του να αισθανόμαστε άνθρωποι, που είναι πράγματι μεγάλη \"αρρώστεια\" και πολλές φορές ανίατη.

Καλή σου τύχη.

Banned
    Originally posted by iberis

Και να μιλήσω λίγο σοβαρά, καμία ασθένεια δεν αξίζει σε κανέναν.

σωστο αυτο.

Senior Member
    συμφωνω iberis

τελικα το φευγω

υπονοει τις περισσοτερες φορες εδω σε αυτο το φορουμ

ως η ευκαιρια μου να πω τι με ενοχλει και σε ποιον

εγω παντως δε θα ειχα προβλημα να ανοιγεται τοπικ για αυτον ακριβως το σκοπο

να πω τι με ενοχλει και σε ποιον

θεωρω εντελως παιδιαστικο τελικα το σας στερω απο μενα για να σας τιμωρησω (δικο μου το να σας τιμωρησω αλλα ετσι το αισθανομαι)

ο καθενας βεβαια ειναι ελευθερος να επιλεγει

αλλωστε τοσα και τοσα διαζυγια αυτο υποδηλωνουν

οι ανθρωποι χωριζονται μεταξυ τους τις περισσοτερες φορες

για να δηλωσουν οτι κατι τους ενοχλει

δεν ξερω ειναι στην κουλτουρα μας να το δηλωνουμε ετσι?

ντρεπομαστε να αναφερουμε τι ακριβως μας ενοχλει χωρις ταυτοχρονα να φευγουμε? τι συμβαινει?

φευγω φευγω φευγω και για να ξερεις με ενοχλει αυτο κι αυτο....

διαζυγιοοοοοοοοοοοοοοοοοο !

καπως το συνδεσα

απλα μου βγηκε τωρα

καλο δρομο Κατερινα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Εχω καταλαβει οτι ολοι κοροιδευουνε τις αποχωρησεις.Γιατι εφτιαξες και εσυ τετοιο θρεντ?

Senior Member
    Τι εννοεις κατερινα?

Οπως δηλωσα θα αλλαξω περιβαλλον το αργοτερο σε εξι μηνες μεσα σε πανελλαδικη κριση μαθαινοντας ενα καινουριο επαγγελμα απο την αρχη , σπουδαζοντας ταυτοχρονα και ολα αυτα στην ηλικια μου...δηλαδη ελεος ποιος ειμαι ο σουπερμαν?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Εμένα πάντως το ίδιο δύσκολο είναι να πω τι με ενοχλεί όταν φεύγω και το ίδιο όταν δεν φεύγω. Αλλά δεν έχω φύγει βέβαια για να ξέρω.

Senior Member
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ !
    Αυτοι που ψαχνουν για φιλους ας καλυτερεψουν πρωτα τον εαυτο τους κ ας τολμησουν , in real life!
    Σταυρωστε με!!

Με ξερεις μηπως real life?
    Εαν δεν με ξερεις και δεν ξερεις τι αιμα εχω φτυσει καλυτερα να μη μιλας καθολου....και δεν θελω καν απαντηση στο ερωτημα μου...χαιρομαι που εδειξες ποια πραγματικα εισαι...ενα ΤΙΠΟΤΑ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member

Banned
    Originally posted by PETRAN

τωρα εσυ εισαι σιγουρος οτι ασχολεισαι με την ψυχολογια?
    καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβεις, οτι το χιουμορ οταν μπλεκεται με την δουλεια, σταματαει να ειναι χιουμορ.

Εν πασει περιπτωση εισαι το πρωτο ατομο που σαν επαγγελματιας, κανει τετοιου ειδους χιουμορ....

Page 1 of 10 123 ... LastLast