Φευγω κ εγω! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 141
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

Senior Member

Senior Member
    πάντως το πιο άδικο που διαβάζω, είναι να λέτε ότι ο πετράν δεν βοηθάει. ρε παιδιά στα θέματα άγχους-πανικού βοηθάει πάρα πολύ!

τώρα εντάξει κάνει και λίγο πλάκα. οκ, όμως, ίσως ακόμα και στα θέματα ψυχικής υγείας να πρέπει να υπάρχει και λίγος σκαρκασμός (και αυτοσαρκασμός φυσικά) αλλιώς δεν παλεύεται. γενικά όσο πιο σοβαρα τα παιρνουμε όλα (και τον εαυτό μας) τόσο πιο δύσκολο να την παλέψουμε...

Senior Member
    Λολ... Δε θυμοσουνα καν τι ειχα, αλλα θυμοσουν οτι προσπαθουσες να με βοηθησεις! Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.... Α, σωστα: ισως οτι εχεις περασει κι εσυ καταθλιψη, οποτε για αυτο προσπερασες οσα ειχα πει τοτε στο μηνυμα μου, εστιαζοντας μονο στην αναφορα στη δικη μου ταλαιπωρια, ωστε να την κανεις οπλο χλευασμου και να με βαφτισεις αλλη μια φορα κριτη των παντων (ολων των πετραν του φορουμ μαλλον εννοεις)

Λογικοτατο. Και καθολου δειλο απο τη μερια σου! Οσο για τα μπερδεμενα ιδεολογικα πλαισια νομιζω οτι αν στα \"πλαισια\" αυτα υπηρχε διαταραχη, θα πληρουσες παμπολλα κριτηρια. Αλλη μια φορα κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by PETRAN

και ποσο βοηθας οταν γραφεις τα συγκεκριμενα ποστακια - αστειακια?

Τεσπα,
    αν θες να καταλαβεις εχει καλως, αν οχι σου ειπα δεν ειναι δικο μου προβλημα.

Αν μπορουσες να νιωσεις (αυτο που μου προτεινεις...)
    οτι αυτα τα \"αστειακια\" καποιους μπορει να τους πληγωσουν,
    θα σκεφτοσουν 2 φορες πριν ποσταρεις.

Εκτος αν θεωρεις τρομερο αστειο σε ενα site ψυχολογικης υποστηριξης,
    να διαβαζει καποιος (οχι απαραιτητα οσοι ειναι εδω μηνες η χρονια) αστειακια για λοβοτομες και να χαμογελουν...

Banned
    Ένα τέτοιο μύνημα σε ένα τέτοιο θέμα, που έχουν ανοιχτεί παρόμοια 3 αυτή την βδομάδα, πιστεύω ότι ταιριάζει! Τώρα με τον Πετράν γιατί τα βάλαμε δεν κατάλαβα;

Senior Member
    φευγω κι εγω...

παω για υπνο δηλαδη

αχ ουτε εργασιες ουτε τιποτα

α στο καλο!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    claire: δεν μιλουσα για το αγχος και τις φοβιες, αλλα για την καταθλιψη που ειναι συναισθηματικης χροιας η/και σε χαρακτηρολογικα πλαισια.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member

Banned
    Originally posted by katerinaki
    Καταρχάς ευχαριστώ για την ευχή σου. Θέλω πάντως να πιστεύω (το πιστεύω βασικά) ότι το πρόβλημα σε μένα δεν είναι χρόνιο, υπάρχουν κάποιες φάσεις περίεργες αλλά καμία σχέση με την πλήρη αποχή από την απλή \"πραγματικότητα\" (θα έλεγα αισθάνομαι πως μοιάζω περισσότερο διπολικός παρά σχιζοφρενής χαχα.... ρίξε και μια ματιά σε παλαιότερες απορίες μου --όπως και να χει αφήνω τις ορολογίες για τους ψυχιάτρους και κοιτάω να προχωρήσω με όσα ξέρω για τον εαυτό μου). Σε αυτό υποθέτω έπαιξε ρόλο ότι με βοήθησαν κάποιοι άνθρωποι (δεν βάζω τα φάρμακα ως πρώτο παράγοντα). Όσο για το ψάξιμο.... αρκετά ψάχτηκα θα έλεγα και έχω βάλει ένα στοπ στο ψάξιμο, έχω κάποια συμπεράσματα και με αυτά πορεύομαι ως έχει μέχρι στιγμής.

Από κει και πέρα τα χώνεις σε μερικούς (ο keep είναι τόσο φιλήσυχος... και με παραξένεψε το σχόλιο σου.. ), δεν ξέρω για ποιους λόγους το έκανες αυτό, αν θέλεις πάντως να συζητήσεις κάντο. Θα είναι καλύτερα από το να έχεις πει μερικές ηχηρές κουβέντες και μετά να ακολουθήσει πλήρης εξαφάνιση.

Banned
    Originally posted by claire
    πάντως το πιο άδικο που διαβάζω, είναι να λέτε ότι ο πετράν δεν βοηθάει. ρε παιδιά στα θέματα άγχους-πανικού βοηθάει πάρα πολύ!

- αυτο δεν το αμφισβητω....
    αν καποιοι εχουν βοηθηθεί απο καποια ποστ του πετραν,
    ευγε στο πετραν και χιλια μπραβο του.
    Το σωστο πρεπει να λεγεται, ασχετως συμπαθειων, σωστα?

τώρα εντάξει κάνει και λίγο πλάκα. οκ,

- οχι οκ....
    υπαρχει κοσμος, που για αυτο ειτε εχει φυγει ειτε εχει στραβωσει.
    Δηλαδη αυτα δεν λαμβανονται υποψη?
    Μηπως να αρχισουμε ολοι να κανουμε την ιδια πλακα να δουμε που θα μας οδηγησει αυτο?
    Μην το βλεπεις σαν ενα γεγονος απο ενα μελος,
    δες το πιο μαζικα να δεις τι σου λεω.

όμως, ίσως ακόμα και στα θέματα ψυχικής υγείας να πρέπει να υπάρχει και λίγος σκαρκασμός (και αυτοσαρκασμός φυσικά)

- εκει που ειναι ανεκτο απο τον αλλο, μπορει να υπαρχει οτι γουσταρει ο καθενας.
    Και εγω εδω μεσα εχω γνωρισει κοσμο, και εχω το θαρρος, να σαρκαζω και να κανω και πλακες και ολα.
    Οπως ειδες ομως οταν σαρκαζε ο πετραν την weird και του ειπε βαλε ενα στοπ, ο σαρκασμος μας ειχε τελειωσει.

αλλιώς δεν παλεύεται. γενικά όσο πιο σοβαρα τα παιρνουμε όλα (και τον εαυτό μας) τόσο πιο δύσκολο να την παλέψουμε...

- ατομα που εχουν υποστει το \"χιουμορ\" του πετραν εχουν αλλη γνωμη.
    Λες να πρεπει να κανουν λοβοτομη που προτεινει ο πετραν?

Senior Member

Senior Member

Banned
    Πρόταση:

Να ανοίξουμε ένα θρεντ με το τίτλο: Φεύγω

και εκεί να γράφουν όσοι θέλουν να αποχωρήσουν το όνομά τους και τους λόγους για τους οποίους αποχωρούν

χωρίς να υπάρχουν σχόλια από τους άλλους

Senior Member

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast