Φευγω κ εγω! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 141
    Senior Member
    Originally posted by lucifer
    e, ναι σωστά! πήγα μια μέρα να δω το shutter island και μετά κατέληξα στη wiki να διαβάσω λίγο για λοβοτομή και αηδίασα με αυτά που διάβασα πάντως!

ένας μαλάκας freeman την ανακάλυψε λέει...

τελικά για μερικούς πρέπει να υπάρχει η κόλαση!
    κόλαση για όσο κρατάει. μετά είσαι σα φυτό...(όχι, δεν μιλάω από προσωπική εμπειρία :P)

Senior Member
    Originally posted by oboro
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης

Banned
    Originally posted by claire
    στην προκειμένη πάντως έχετε πολύ άδικο στα δικά μου μάτια. είστε υπερ-ευαίσθητοι μόνο και μόνο επειδή πρέπει και επειδή υπάρχει και μια αντιπάθεια.

του κάνει σχόλιο η θεματοθέτρια (την οποία εγώ δεν γνωρίζω) να ανοίξει κλινική για να ξεριζώσει ( κοίτα τώρα επιλογή ρήματος, παραπέμπει σε βασανισμό) τη διαφορετικότητα από τους ασθενείς.

ε, και απάντησε ότι οκ, θα έχω και λοβοτομές κτλ κτλ. αυτό ήταν σαρκασμός. προφανώς και ο πετράν δεν υποστηρίζει τις λοβοτομές και όλα αυτά.

τέσπα, χαλαρώστε! τα παίρνετε όλα ΠΟΛΥ σοβαρα.

ρε συ κλαιρ,
    η κατερινα εκανε μερικα αστοχα σχολια
    (οπως αυτο με τον κηπ....)
    και ειπε οτι ειπε για τον πετραν....

Αυτο σημαινει οτι ο καθε πετραν,
    πρεπει να υπερθεματισει στη μαλακια?
    Δηλαδη τι προσπαθησε κατ εσε, ο πετραν?
    Να μην υστερησει στο λαθος ποστ της κατερινας?

αααααα ακου να δεις κατεριναααααααα
    αμα εισαι μαλακισμενη κοιτα να δεις....
    εγω ειμαι πιο μαλακας....!

ωραια λοιπον εισαι....
    και μετα?

ποσα τετοια αχρηστα ποστ θα πρεπει να διαβαζουμε?
    εκτος αν ειμαστε ολοι ερμαιο του τι διαβαζουμε, οντας ανηλικοι,
    και οταν το μικρο παιζακι μας πεταει αμμο, εμεις θα παρουμε τον κουβαδακι μας και θα το λουσουμε να μαθει....

Αν ειναι ετσι,
    απαιτω απο τον αντμιν,
    να μας παρει κουδουνιστρες!

Banned
    Για μια ακόμα φορά ένα θέμα καταλήγει να γίνει τόσο καλαίσθητο απο τα θετικά σχόλια.....

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Originally posted by janet
    Πρόταση:

Να ανοίξουμε ένα θρεντ με το τίτλο: Φεύγω

και εκεί να γράφουν όσοι θέλουν να αποχωρήσουν το όνομά τους και τους λόγους για τους οποίους αποχωρούν

χωρίς να υπάρχουν σχόλια από τους άλλους
    ωραιο!

αλλα ετσι χανει τη μοναδικοτητα του το καθε φευγω

και αν ανοιγαμε και για το καθε ερχομαι ισως και αυτο θα εχανε τη μοναδικοτητα του

θα μπορουσαμε να ανοιξουμε και για το καθε βριζω...αλλα και αυτο θα εχανε τη μοναδικοτητα του εν τελει

ουφ!

φευγω ειπα!
    χαχα! πολύ καλό σχόλιο

Senior Member
    e, ναι σωστά! πήγα μια μέρα να δω το shutter island και μετά κατέληξα στη wiki να διαβάσω λίγο για λοβοτομή και αηδίασα με αυτά που διάβασα πάντως!

Από ότι θυμάμαι την ανακάλυψε ο moniz και πείρε και το nobel γι αυτό (!) αλλά μετά αφού κατάλαβαν τι γίνεται ήταν πλέον αργά και δεν μπορούσαν να το πάρουν πίσω wtf!

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Θέλω τόση ώρα να σχολιάσω αλλά δε βρίσκω λόγια.
    Πως γίνεται?
    ή μήπως άρχισα να έχω κ παραισθήσεις?

τόσο καιρό,τέτοια αποτρόπαια δήλωση δεν έχω ξαναδιαβάσει....
    Απαράδεκτη.

Senior Member
    Originally posted by krino
    στην προκειμένη πάντως έχετε πολύ άδικο στα δικά μου μάτια. είστε υπερ-ευαίσθητοι μόνο και μόνο επειδή πρέπει και επειδή υπάρχει και μια αντιπάθεια.

του κάνει σχόλιο η θεματοθέτρια (την οποία εγώ δεν γνωρίζω) να ανοίξει κλινική για να ξεριζώσει ( κοίτα τώρα επιλογή ρήματος, παραπέμπει σε βασανισμό) τη διαφορετικότητα από τους ασθενείς.

ε, και απάντησε ότι οκ, θα έχω και λοβοτομές κτλ κτλ. αυτό ήταν σαρκασμός. προφανώς και ο πετράν δεν υποστηρίζει τις λοβοτομές και όλα αυτά.

ρε συ κλαιρ,

Αυτο σημαινει οτι ο καθε πετραν, πρεπει να υπερθεματισει στη μαλακια? Δηλαδη τι προσπαθησε κατ εσε, ο πετραν? Να μην υστερησει στο λαθος ποστ της κατερινας?

ωραια λοιπον εισαι....
    και μετα?

και οταν το μικρο παιζακι μας πεταει αμμο, εμεις θα παρουμε τον κουβαδακι μας και θα το λουσουμε να μαθει....

Αν ειναι ετσι,
    απαιτω απο τον αντμιν,
    καλά μωρέ, αυτό δεν κάνεις και εσύ με την θεοφανία κάθε μα κάθε φορά? άσε κρίνο, εσύ ειδικά είσαι ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει εδώ πέρα!

Senior Member

συμφωνώ με claire. χώρια που δε νομίζω ότι ο petran είπε σε κανέναν να μην είναι διαφορετικός! το σχόλιο της θεματοθετριας ήταν κατ εμέ ασυνάρτητο. + ότι (o petran) έχει γράψει πάρα πολλά υποστηρικτικά posts σεντόνια.

επίσης ένα σχόλιο σε σχέση με ένα x context μπορεί να λειτουργήσει κατά τον a τρόπο. σε ένα άλλο context μπορεί να λειτουργούσε με άλλο τρόπο.

Senior Member
    Originally posted by krino

ρε συ κλαιρ,

Αυτο σημαινει οτι ο καθε πετραν,
    πρεπει να υπερθεματισει στη μαλακια?
    Δηλαδη τι προσπαθησε κατ εσε, ο πετραν?
    Να μην υστερησει στο λαθος ποστ της κατερινας?

ωραια λοιπον εισαι....
    και μετα?

Αν ειναι ετσι,
    απαιτω απο τον αντμιν,

Ενώ εσένα είναι όλα χρήσιμα τα ποστ εδώ μέσα?

Πόσο τυφλός μπορεί να είναι κάποιος αλήθεια

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Originally posted by janet
    Πρόταση:

Να ανοίξουμε ένα θρεντ με το τίτλο: Φεύγω

και εκεί να γράφουν όσοι θέλουν να αποχωρήσουν το όνομά τους και τους λόγους για τους οποίους αποχωρούν

χωρίς να υπάρχουν σχόλια από τους άλλους
    ωραιο!

αλλα ετσι χανει τη μοναδικοτητα του το καθε φευγω

και αν ανοιγαμε και για το καθε ερχομαι ισως και αυτο θα εχανε τη μοναδικοτητα του

θα μπορουσαμε να ανοιξουμε και για το καθε βριζω...αλλα και αυτο θα εχανε τη μοναδικοτητα του εν τελει

ουφ!

φευγω ειπα!
    χαχα! πολύ καλό σχόλιο
    thanks....!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by PETRAN

Ναι αλλά είναι τόσοι πολλοί οι τομείς που αυτό είναι λιγάκι αδύνατον. Και νομίζω ότι χρειάζεσαι πολύ μεγάλη εμπειρία (π.χ. θεραπεία με ένα άτομο που έχει κρίσεις πανικού, η ένα παιδάκι που έχει προβλήματα στη γλώσσα και παρουσιάζει επιθετικότητα) για να μπορέσεις να ανταπεξέρθεις γι αυτό και εκπαίδευση στο εξωτερικό είναι πολύχρονη. Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι οι πτυχιούχοι στην Ελλάδα κανένας δεν είναι έτοιμος με το πτυχίο.
    Τι να πω,δεν ξέρω. Τσάμπα τόσα χρόνια..

Δεν είναι τζάμπα τόσα χρόνια, είναι σα να κάνεις γενική ιατρική και μετά να πρέπει να ειδικευτείς. Τίποτα δεν πάει χαμένο, απλά δεν είναι εξειδικευμένο. Όντως οι πτυχιούχοι ζητάνε περαιτέρω εκπαίδευση γιατί νιώθουν ότι το έχουν ανάγκη και υπάρχει συνεχής πίεση για να κατωχηρωθούν οι ειδικότητες και νομικά.
    Κατ΄εμέ επιβάλλεται εξειδίκευση γιατί το πεδίο είναι όντως τεράστιο και οι ανάγκες συγκεκριμένες, ως εκ τούτου η εκπαίδευση πρέπει να προσαρμοστεί σ αυτό.

Senior Member
    Κοίτα αν θες να δημιουργήσεις την δικιά σου διαταραχή για σένα, πες την κάτι που να σου ταιριάζει π.χ. \"μπατσική διαταραχή προσωπικότητας\", η \"Cop\'s Obsessive Personality\" (C.O.P) μην λες τώτα για \"χαρακτηρολογικά\" και άλλα τέτοια αυτά δεν ακούγονται καλά.
    Τελικα εισαι κι ασχετος. Αν θες σου στελνω το χαρτι, η μαλλον και τα δυο. Τουλαχιστον θα ντραπεις εστω και στιγμιαια.

Μπορεις λοιπον να διαγνωσκεις Asperger και οριακη (!) μεσω νετ, αλλα δεν ξερεις καν τι παει να πει καταθλιψη επι εδαφους του Αξονα ΙΙ...

Υστερα βγαινω ιδεολογικο καθαρμα. Που μου εχει γινει το ματι μου αλλο τοσο.

Πέρα όμως από το τι έχεις ανεξάρτητα για το τι πιστεύεις εγώ προσπαθούσα να σε βοηθήσω τότε ηλίθιε και αυτό πάλι ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις εσύ η ποιες είναι οι απόψεις σου για την ψυχική υγεία. Μάθε να εκτιμάς καμια φορά δεν κάνει κακό.
    Μα το πιστευω οτι προσπαθουσες να με βοηθησεις. Δεν πιστευα ομως οτι θα αποδειχτεις τετοιος ανεκδιηγητος εκ των υστερων.

Για τα περι ψυχικης υγειας σε παραμεμπω στην προηγουμενη παραγραφο μπας και ντραπεις λιγακι.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by katerinaki
    Θέλω τόση ώρα να σχολιάσω αλλά δε βρίσκω λόγια.
    Πως γίνεται?
    ή μήπως άρχισα να έχω κ παραισθήσεις?

τόσο καιρό,τέτοια αποτρόπαια δήλωση δεν έχω ξαναδιαβάσει....
    Απαράδεκτη.
    κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό, αλλά αν διαβάσεις αυτό που λέει στην παρένθεση, μάλλον εννοέι, ότι του αξίζει επειδή ξέρει τον τρόπο να την ξεπεράσει, αλλά δεν το κάνει. όχι ότι του αξίζει επειδή είναι κακό άτομο...

εννοώ, ότι μοιάζει αρχικά με ένα κακεντρεχές σχόλιο, αλλά μάλλον τελικά είναι σχόλιο αφύπνησης.

Senior Member

Από ότι θυμάμαι την ανακάλυψε ο moniz και πείρε και το nobel γι αυτό (!) αλλά μετά αφού κατάλαβαν τι γίνεται ήταν πλέον αργά και δεν μπορούσαν να το πάρουν πίσω wtf!
    μάλλον έχεις δίκιο, ο freeman πρέπει να την βελτίωσε!!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast