Results 136 to 141 of 141
Thread: Φευγω κ εγω!
-
28-05-2010, 17:43 #136
Originally posted by PETRAN
Ωραία μπορεί να μην είμαι ικανός τι πάει να πει αυτό ότι πρέπει να του την πεις του άλλου και να τον κατηγορήσεις ότι σε κοροιδεύει για την [βυποτιθέμενη κατάθλιψη που έχεις? Αν ήξερες τους βασικούς τρόπους επικοινωνίας θα έλεγες \"οκ thanks\" και αυτό ήταν. Άλλωστε εγώ το έχω πει ότι δεν είμαι ειδικός ψυχικής υγείας και οι δήθεν \" διαγνώσεις \" που έχω κάνει ήταν σε αστεία πλαίσια όπως και ελήφθησαν σε αυτούς που πήγαιναν.
Δευτερον, καθολου δε με νοιαζει αν εισαι ικανος η οχι, ουτε και με ενοιαζε ποτε. Αυτο που ενδιαφερει ειναι να εχεις το στοιχειωδη σεβασμο να μην χλευαζεις αυτους που εχουν οτι δεν εχεις εσυ, που τους ταιριαζουν μια χαρα προσεγγισεις που δεν χωνευεις εσυ, και που επιλεγουν να εκφραστουν οπως δεν επιλεγεις εσυ. Κι εμενα αν με κυνηγουσε κανεις απο θρεντ σε θρεντ για με κοροϊδεψει θα επαιρνα τα μετρα μου, ισως μαλιστα να αλλαζε και η σταση μου προς το φορουμ που επιτρεπει σε τετοια ατομα να στοχοποιουν ανενοχλητοι.
Αλλα πλεον εχεις χασει καθε μετρο, και ενιωσα πραγματικα να σε λυπαμαι διαβαζοντας την τελευταια απαντηση σου, ειδικα προς το αποδιοργανωμενο τελος της.
Υ.Γ. Αν θελεις ρωτα καποιον σχετικο, τι σημαινει το \"ικανος\" στα πλαισια του χωρου του αξονα ΙΙ. Γιατι σιγουρα δεν ειναι μια εξειδικευση-προκατ οπως καποιες αλλες ονοματα δε λεμε, ουτε θα τραβηξει ποτε πολυ κοσμο που να τραβαει σε τετοια ανηφορα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 28-05-2010, 17:43 #137
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης
28-05-2010, 17:44 #138
28-05-2010, 17:45 #139
28-05-2010, 17:47 #140
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
28-05-2010, 17:48 #141
Originally posted by claire
αυτό το μνμ πχ μου φαίνεται ενοχλητικο και όχι το μνμ με τη λοβοτομή. και ρε κρίνο τα μνμ σας με τη θεοφανία είναι ολά τέτοιου τύπου. οπότε αυτό που λες για τα όρια είναι κάτι σχετικό, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά όρια. για μένα τα όρια ξεπερνιούνται όταν φτάσουμε σε σημείο να προσβάλουμε τον άλλο προσωπικά και όχι απλά να σχολιάζουμε τα γραφόμενα του."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....