κατά πόσο είμαστε φιλικοί προς νέα μέλη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    libpa, μισό να το βρω.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Οκ

Senior Member
    τα έχει σβήσει.

Banned
    Ok. Δεν θυμάσαι ποιός ήτανε δλδ;

Senior Member
    αφού σου είπα πως κοίταξα και τα έχει σβήσει.
    αν δεν θυμόμουν ποιος είναι πού θα κοίταγα ?

Banned
    Ok.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    συνάντησα χθες ένα φίλο μου, που του είχα προτείνει να γραφτεί στο φόρουμ,
    κάποια στιγμή τον ρώτησα γιατί δεν ξαναμπήκε και μου απάντησε : καλέ, εγώ τους είπα σε ποια κατάσταση βρίσκομαι κι αυτοί πέσανε να με φάνε.
    άμα είναι να γίνω χειρότερα, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.
    εγώ περίμενα να βρω κατανόηση.
    έχουμε γίνει έτσι τελικά ?
    και χειροτερα,να τα βλεπουν οι διοικουντες αυτα

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Τι εννοείς στα πλαίσια του αλκοολισμού; Δεν θυμάμαι να είχε πει κάτι για αλκοολισμό, αλλά δεν τα είχα διαβάσει και όλα. Όπως και να\'χει, μέχρι εκεί που είχα διαβάσει εγώ, του έκαναν όλοι επίθεση. Ήταν σωστό αυτό; Και δεν είχε πει τίποτα για αλκοολισμό.
    Ουπς... Οντως. Ειναι αυτος και ενας αλλος που τους μπερδευω.

σορρυ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by oboro

Ουπς... Οντως. Ειναι αυτος και ενας αλλος που τους μπερδευω.

σορρυ

Senior Member
    Καταστροφολογία.Επιθετικό� �ητα προς νέα μέλη δεν υπάρχει.Ο καθένας επεξεργάζεται τα γεγονότα μέσα σε διαφορετικά πλαίσια.Αν εγώ επιλέγω να βλέπω την επιθετικότητα και όχι τόσα ποστς που βοηθάνε αποτελεσματικά,που προσφέρουν ανακούφιση,στήριξη και αίσθηση συντροφικότητας,αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.

Και κάτι άλλο.Όποιος μπαίνει και περιμένει να βρει έναν παράδεισο,δίχως συγκρούσεις,δίχως εγωισμούς,δίχως κακοκεφιές,δίχως στενοκεφαλιές,δίχως και δίχως,μάταια περιμένει και ο ίδιος σχηματοποιεί a priori ένα τοπίο απογοήτευσης.Δε μας απογοητεύει τίποτε.Εμείς απογοητευόμαστε.Είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά μας και μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη τους.Οι άλλοι και οι άλλοι,οι κακοί και οι αναίσθητοι.Παρλαπίπες.

Λες και υπάρχει μέρος στη γη όπου οι άνθρωποι δεν είναι παρά άνθρωποι,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Τις ανθρώπινες αδυναμίες και ιδιότητες.Το πώς θα τις διαπραγματευτώ είναι άλλο θέμα,αλλά δε μου φταίει ο καθείς για το πώς εγώ έχω μάθει να μην αναλαμβάνω την ευθύνη των συναισθημάτων μου και πάντα να μεταθέτω το βάρος και την ευθύνη αλλού.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με την ρειν.
    αν δεν εχουμε κατι συγκεκριμενο να συζητησουμε, οπως πχ το ποστ του φιλου σου, ωστε να δουμε αν πραγματικα κατι τετοιο συνεβη, και μιλωντας γενικα, δεν εχω δει ποτε καποιο νεο μελος να δεχεται επιθεσεις...
    να δεχεται κριτικη και οχι μονο \"ακροαση\" των θεματων του, ναι, πολλες φορες.
    δεν μιλαμε φυσικα για μελος σαν τον πανο που με το καλημερα αρχισε να προσβαλει και βριζει τους \"ψυχασθενεις\"και εστελνε τους παντες να παρουν τα χαπια τους....ηταν φυσκιο επομενο να δεχτει επιθεσεις μιας και οι αντμιν ακομα τον χαζευαν....
    μιλαμε για νεα μελη που μπηκαν να συζητησουν πολιτισμενα...

να μη ξεχναμε οτι εδω ειναι ενα πραγματικο κοινωνικο περιβαλλον με ΜΗ ειδικους...δεν ειναι θεραπευτηριο, ουτε κλινικη...
    δεν ειναι κανεις εκπαιδευμενος σε συμπεριφορα \"ειδικη\"και αντιμετωπιζει τον απεναντι σαν συνανθρωπο, αξιολογωντας το τι γραφεται....
    ο καθενας εχει την αποψη του και μερικες μπορει να ειναι πολυ επικριτικες η και ακραιες...
    δεν μιλαμε για προσβολες, μιλαμε για ειλικρινη συζητηση με αποψεις και κριτικη...
    οποιος δεν ειναι σε θεση η σε διαθεση να αντιμετωπισει κατι τετοιο, οπως θα το αντιμετωπιζε και σε μια ασχετη παρεα με πολυ κοσμο, αλλα οχι φιλους του, δεν θα επρεπε να μπει καθολου.
    εγω σε οτι φερνω στο μυαλο μου απο νεα μελη, οι απαντησεις ηταν παντα πολιτισμενες.

εσυ αρκτε, μιας και προετρεψες αυτον τον φιλο να γραφτει, ασχετως αν εσβησε τα μνμτα του, δεν μπορει, θα το ειχες παρακολουθησει...ειδες κατι τετοιο και ΤΙ συγκεκριμενα?
    γιατι η ενοχληση ειναι και στην κριση του καθενα...
    καποιος μπορει να νοιωθει ενοχληση και μονο επειδη ο αλλος του λεει οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση απ οτι νομιζει, αλλα του αρεσει να διαμαρτυρεται......

Banned
    Originally posted by arktos
    το άνοιξα για το κατά πόσο τα προβληματα και τις καταστάσεις που περνάνε οι άνθρωποι, εμείς μπορούμε να τις αποδεχτούμε.
    να τους ακούσουμε, να τους αφουγκραστούμε.
    στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν είχε γίνει.
    ο άνθρωπος αυτός έκανε αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία.
    σε περίπτωση που αυτό μπορεί να προσθέτει κάτι.

ειναι και αυτος ενας απο τους κινδυνους που εχει το ιντερνετ ετσι δεν ειναι?

Αλλα απο την αλλη,
    καποιος που εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα,
    που πρεπει να αναζητησει βοηθεια?
    Να κανει εγραφη εδω η να παει σε καποιον ειδικο?

Εδω μεσα μπαινει ο πασα ενας, και αυτο δεν μπορεις να το ελέγξεις....
    Και δεν ειναι μονο τι θα γραφτει δημοσια, αλλα και τι πληροφοριες μπορει να ανταλαξει πριβε, ακομα και τετοιες του ποινικου δικαιου.....

Νομιζω οτι καποια απο αυτα ειναι γραμμενα στους ορους χρησης (δεν ξερω ποιος τα διαβαζει οταν γραφεται) αλλα οσα δεν γραφονται ρητα ειναι ηδη σε γνωση οσων περιδιαβαινουν στο ιντερνετ.

Οποτε σε ενα φορουμ, ακομα και με ειδικευμενη θεματολογια,
    οταν αποτελειται απο μη επαγγελματιες και μερικοι επιδιωκουν λυσεις απο αυτους, θα λαβουν ερασιτεχνικες λυσεις τουλαχιστον για να μη πω κατι χειροτερο.

Ετσι το φορουμ (ολα τα φορουμ) χρησιμευει για μια συλλογη εμπειριων και τιποτα αλλο. Ακους διασπαρτες γνωμες και τις κρατας για επεξεργασια.
    Η εμπειρια των χρηστων ειναι πολυ σημαντικη αρκει να την επεξεργαστεις σωστα και να την προσαρμοσεις στις δικες σου αναγκες και οχι να τις αφησεις στις αναγκες εκεινου που σου ειπε το ταδε..

Τελος σε σχεση με το τι μπορει να ακουσει καποιος εδω μεσα,
    θα επρεπε να εχει κατα νου, οτι ενα ποσοστο αποψεων αντικειμενικα οχι μονο δεν του κανουν αλλα μπορει και να τον μπερδεψουν.
    Δουλεια του καθε χρηστη ειναι μεσα σε αυτο τον αχταρμα να ξεδιαλυνει τι του χρησιμευει και να πεταξει τα υπολοιπα.
    Δυο ενδιαφεροντα ξεχωριστα σημεια ειναι πρωτον η συλλογη της πληροφοριας και δευτερον η επεξεργασια της.
    Αν καποιος εχει προβλημα στο να τα δουλεψει ολα αυτα σε βαθμο που θα τον βοηθησει, καλυτερα να μην γραφτει σε φορουμ ποτε.
    Θα δωσει λιγα ευρω, και θα εχει το κεφαλι του ησυχο....

Senior Member
    Eιναι οπως τα λες RAW!

Ο καθενας συμπεριφερεται αναλογα με τον τροπο του προς τα νεα -ή και παλαια...........- μέλη. Αν ειναι δυνατον να νοιωθω τυψεις εγω δηλαδη επειδη ενας παλιος θα βρισει/ειρωνευτει/επιτεθει εναν νεοσυλεκτο ή και επισης αν ειναι δυνατον να πρεπει να νοιωθουμε υπευθυνοι αν οι αλλοι αντι να νοιωσουν καλυτερα εκαναν τον εαυτο τους να νοιωσουν χειροτερα!! φσσσ, αυτο μας ελειπε τωρα , καλα καλα το πως νοιωθουμε εμεις δεν μπορουμε να ρυθμισουμε, θα ασχολουμαστε τωρα και με τριτους?

Kαι για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις με την τελευταια προταση μου, αλλο να δωσεις κινητρα στον αλλο να νοιωσει πιο ομορφα και αλλο να παρεις την ευθυνη σε ολο αυτο. Πραγματικα θυμωνω λιγουλακι οταν βλεπω μελος να λεω \"ουφ, μπηκα να γινω καλυτερα και με κανατε χειροτερα, ειστε ολοι βαρβαροι,χλεμπουρες και ανοητοι.αντε γειααααα\". Τι ακριβως θα πει \"τον/την καναμε να νοιωσει χειροτερα?\" . Α μπα, εχουμε και τετοιες υπερ-δυναμεις τωρα? Γουο-α, i feel.... honored

Banned
    Η ευθύνη είναι αλλού. Δεν φταίει κάποιος όταν ο άλλος του επιτίθεται επειδή έτσι του κ..σε. Αν είναι δυνατόν, τα συναισθήματα είναι αυθόρμητα, δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Και επιθέσεις γίνονται είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Γίνονται και προσπάθειες για βοήθεια, αλλά όταν ο άλλος ζητάει βοήθεια και του επιτίθονται να του λείπει η βοήθεια. Έτσι πιστεύω εγώ.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Καταστροφολογία.Επιθετικό� �ητα προς νέα μέλη δεν υπάρχει.Ο καθένας επεξεργάζεται τα γεγονότα μέσα σε διαφορετικά πλαίσια.Αν εγώ επιλέγω να βλέπω την επιθετικότητα και όχι τόσα ποστς που βοηθάνε αποτελεσματικά,που προσφέρουν ανακούφιση,στήριξη και αίσθηση συντροφικότητας,αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.

Και κάτι άλλο.Όποιος μπαίνει και περιμένει να βρει έναν παράδεισο,δίχως συγκρούσεις,δίχως εγωισμούς,δίχως κακοκεφιές,δίχως στενοκεφαλιές,δίχως και δίχως,μάταια περιμένει και ο ίδιος σχηματοποιεί a priori ένα τοπίο απογοήτευσης.Δε μας απογοητεύει τίποτε.Εμείς απογοητευόμαστε.Είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά μας και μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη τους.Οι άλλοι και οι άλλοι,οι κακοί και οι αναίσθητοι.Παρλαπίπες.

Λες και υπάρχει μέρος στη γη όπου οι άνθρωποι δεν είναι παρά άνθρωποι,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Τις ανθρώπινες αδυναμίες και ιδιότητες.Το πώς θα τις διαπραγματευτώ είναι άλλο θέμα,αλλά δε μου φταίει ο καθείς για το πώς εγώ έχω μάθει να μην αναλαμβάνω την ευθύνη των συναισθημάτων μου και πάντα να μεταθέτω το βάρος και την ευθύνη αλλού.

έκανα μία γενική ερώτηση και μετά μια πιο ειδική.
    δεν είπα πως δεν βλέπω ποστ που βοηθάνε.ίσα - ίσα.

δεν έθιξα καθόλου το τί βρίσκει ο άλλος με τις δκές μας συζητήσεις ( αυτές που υπάρχουν ήδη ).

μιλάω καθαρά για το πως θα δεις ένα θέμα κάποιου, ας πούμε, να μπεις στη θέση του και να μην αρχίσεις να πυροβολείς χωρίς δεύτερ σκέψη.

όσο για το τελευταίο να σου θυμίσω ρειν το θέμα μου με τον πατέρα μου και πώς μου απάντησες.

Page 3 of 3 FirstFirst 123