Προς υπευθυνους και ανευθυνους.......... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 348
    Senior Member
    katerinaki , και καλά δεν πιάσαμε το νόημα των λεγόμενων σου ( είμαστε χαζοί δηλαδή ).
    ήταν ξεκάθαρο : κηπ, σου εύχομαι ποτέ να μην γίνεις καλά...
    δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
    μην μας κορόϊδεύεις κι από πάνω.
    άντε στο καλό.
    κι άμα βαριέσαι πολύ να δικαιολογήσεις που δεν έκανες ευχή ή κατάρα, άντε βρες κανένα χόμπυ, για να μην βαριέσαι.
    είναι καλή ιδέα.
    άντε γεια!

υ.γ. και προφανώς ο NikosD. δεν είχε δουλειά να κάνει και διέγραψε τη συγκεκριμένη φράση από το μηνυμα σου.
    γιατί καθόσουν στο φόρουμ που ίδρυσε αυτός επί ένα χρόνο αφού τον θεωρείς βλάκα κι αυτόν ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Καλα δεν το πιστευω αυτο που γινεται!Τι παρεα κορακων ειναι αυτη που θελει να με ξεσκισει γιατι δεν ημουν καλη νοσοκομα κ φιλανθρωπη συμφωνα με τα γουστα τους!
    Νομιζω οτι ο κηπ αντεδρασε πιο φυσιολογικα απο ολους γιατι μαλλον καταλαβε τι μηνυμα ηθελα να του δωσω!Οπως κ ναχει ζηταω ενα μεγαλο συγνωμη αν κ αυτος δεν καταλαβε τα γραφομενα μου κ στεναχωρεθηκε εστω κ λιγο!
    Βαριεμαι πολυ να καθομαι να δικαιολογω τον εαυτο μου οταν δεν εκανα καμμια ευχη η καταρα για κανενα, απλα ανεφερα τη λεξη χρονιοτητα κατι που το εχουμε ολοι εμεις που παιρνουμε φαρμακα κ το χρησιμοποιειτε εις βαρος μας ολοι εσεις που δεν παιρνετε!
    Εν ταξει ηταν λιγο υπερβολικο (σου αξιζει η χρονιοτητα γιατι ξερεις τι σε ωφελει κ δεν τολμας) αλλα αφου ετσι κιαλλιως ειμαστε στη χρονιοτητα της ασθενειας μας κ το ξερουμε ,κανεις μα κανεις δεν σκεφτηκε οτι ισως ηταν ενα ξυπνητηρι δρασης για τον κηπ!
    Πολυλογω ομως κ υπαρχει κ ο ομπορο -ο αδεκαστος κριτης κ παντογνωστης.
    Με τον πετραν εκανα χιουμορ γιατι θεωρω οτι κ ο ιδιος εχει μπολικο,ομως τσιμπησε ο ψυχολογος και ανταπεδωσε κ αυτος με αρνητικο χιουμορ!
    ε λοιπον εγω το μιερο κ διαβολεμενο πλασμα του αιωνα ειμαι σιγουρη για την αγαθοτητα του Εαυτου μου και δεν κολοδιπλωνομαι περισφυγγοντας την προσωπικοτητα μου κ κρατωντας την σημαια του καλυτερου κ εξυπνοτερου!Αντε κ να προσεχετε εσεις που παιζετε μπαλα οχι γιατι υπαρχουν ευαισθητα ατομα αλλα γιατι ξεφτυλιζετε το προσωπειο σας και θα το χασετε μια μερα και μετα δεν θα σας μεινει τιποτε γιατι δεν εχετε ανωτερο εαυτο κ θα μεινετε μονο με την μαυριλα σας που ετσι κ αλλοιως μονο αυτη βλεπετε σε ολους οσους ειναι διαφορετικοι! Το σταυρωστε με στο τελος του θεματος που εγραψα ηταν πολυ λιγο μπροστα σαυτο που εγινε-υπηρχαν κ μια δυο ευγενικες ψυχες που ειπαν μονο- καλη τυχη κατερινακι- κ πηγατε να τις φατε κι αυτες γιατι δεν εβγαλαν τον οχετο που βγαζετε εσεις!
    Αντε καλα ,παιξτε παλι μπαλα για να βγει νικητης !
    Υπαρχει ενα λογικο ατοπημα στα γραφομενα σου κατερινακι...οπως λες οτι ειπες δεν το ειπες με αρνητικο τροπο αλλα αυτο δεν κολλαει γιατι στο τελος του μηνυματος γραφεις σταυρωστε με προδικαζοντας το αποτελεσμα...οποτε στην ουσια ηξερες οτι αυτα που γραφεις ειναι αρνητικα , αλλιως δεν θα ειχαν νοημα ολα.
    Αντε παλι απο την αρχη! οχι,ΔΕΝ ειμαι εμπλεκομενη με τα αρνητικα ,απλα δεν διαθετω το μανδυα της προστασιας κ του βολεματος που πολλοι θεωρουν το μονο τροπο για να υπαρχουν!Το σταυρωστε με -lol-ηταν αστειο κ απευθυνοταν σαυτους που τους αρεσει το παιγνιδι -πετραν-

Senior Member
    Originally posted by arktos
    katerinaki , και καλά δεν πιάσαμε το νόημα των λεγόμενων σου ( είμαστε χαζοί δηλαδή ).
    Εσυ εκει! πρωτη γραμμη επιμενεις σε κατι που δεν ειπα!
    Επεμενε οσο θελεις!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Senior Member
    Οχι πειτε μου τωρα, δεν σας τρων τα σωθικα οι τυψεις? ε? Ε???

που πεσατε να τη φατε την κοπελα σας πλακωσω ολους το κερατο μου μεσα...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    κατερινα,
    ολοι οσοι εχουν προβληματα εδω μεσα (αλλα και γενικοτερα φυσικα)
    κανουν λαθεμενες κινησεις ενιοτε.
    Κανενας δεν ηξερε το σωστο δρομο, και μερικοι δεν τον μαθαινουν ποτε.

Το αν ο κηπ εχει τετοια πορεια και μαλιστα εν γνωσει του,
    αυτο ειναι δικο του θεμα, και οχι των υπολοιπων,
    αλλωστε ο καθε ενας μας ειναι υπευθυνος του εαυτου του, σωστα?

Καταλαβαινω το ποιντ του σχολιου που εκανες,
    το ζουμι ομως που βγαινει απο αυτο, ειναι σαφεστατα καταδικαστεο.
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια προς εμενα, απο την αλλη, δεν επιθυμω καμια κακη τυχη για κανενα.
    Προσωπικα οτι περναγε απο το χερι μου για τον κηπ το εκανα και με το παραπανω,
    και εκει αυτο τελειωσε.
    Με ενοχλουν καποιες κατινιστικες ιστοριες, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την πορεια της υγειας κανενος.

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ - ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    Μην τα συγχεουμε....

Για τα υπολοιπα,
    σχολιαζεις καταστασεις που κινιουνται εντελως διαφορετικα απο οτι εγω,
    και δεν θελω να ασχολουμε παρα πολυ γιατι ειναι ασκοπο.
    Διαφορετικες νοοτροπιες, σταση ζωης, και συνολικα φιλοσοφιες.

Δεν ξερω τελικα αν αποφασισες να αποχωρησεις,
    παντως ειτε μεινεις ειτε φυγεις,
    θα σου προτεινα, να δινεις δυναμεις εκει που μπορεις να βοηθησεις και μονο.
    Οι υπολοιποι ας παρουν τις ευθυνες για οτι εχουν επιλεξει.
    Δεν θα νιωσεις καλυτερα αν καποιος μεινει εσαει στην κατασταση που ειναι.
    Και ειμαι υπερ του να διοχετευουμε θετικη ενεργεια μεσα μου και να διωχνουμε την αρνητικη οσο μπορουμε.

Τελος,
    προτιμω αντι να σε στολισω με μπινελικια που ειναι τα ευκολα για να ξεμπερδευω,
    να σου δειξω μια αλλη πτυχη των οσων ειπες.
    Μπορει απο αυτο κατι να κρατησεις... ποιος ξερει?

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Ωραία.Τη λέει.Το πρόβλημα αρχίζει από την ώρα που θέλει να μου τη φορέσει καπέλο όμως.Να στηλιτεύσω τον Πετράν γιατί έτσι αυτός πιστεύει πως θα κερδίσω την ταμπέλα της αμερόληπτης.Τα λέμε κιόλας!Και γιατί να την κερδίσω άραγε,για να με θεωρείτε αλάνθαστη κριτή υποθέτω,όπως θεωρεί ο ob τον ίδιο.Δεν είχα δηλαδή άλλη δουλειά να ρωτάω\"εσύ τι πιστεύεις πώς θα έπρεπε να είμαι,πώς να φερθώ για να κερδίσω την ταμπελίτσα μου\";Mα μετά δε θά\'μαι η Raw,θά\'μαι ό,τι επιθυμεί ο καθένας με τον οποίο επικοινωνώ.Να μου λείπεται το βύσσινο.Εδώ πασχίζουμε να μην ετεροκαθοριζόμαστε και θα μπούμε στο τριπάκι γιατί έτσι θα μας σεβαστούν στο φόρουμ.Άλλη καταδίκη αυτός ο σεβασμός.Μπορείς να τον έχεις από τους πάντες;Mπααα.Ποιο το όφελος της συζήτησης,εκτός να αποδείξουμε πως είμαστε ανώτεροι σε έναν τομέα που-εμείς επιλέγουμε-από τους άλλους;Έχει το δικαίωμα να μου το κοτσάρει στο σβέρκο γιατί το έχει ανάγκη(γιατί το έχεις oboro,κάποια ανάγκη σου είναι αυτή για την οποία μάχεσαι και όχι για την αμεροληψία,τη δικαιοκρισία και άλλα κατσαρά,αυτή είναι η ένδυση της ανάγκης).
    Rain, σε οτι αφορα το τελευταιο, παμε στοιχημα πως το κανεις κι εσυ και μαλιστα οχι μονο εδω μεσα? Η δικη σου πραγματικη αναγκη να μαχεσαι τοσο πολεμικα ποια ειναι αληθεια? Ξεμπερδεψαμε δηλαδη με τα γεγονοτα και την ουσια και πιασαμε κιολας τα βαθυτερα κινητρα? Please... Επισης δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει κανεις να ειναι *Ο* αμεροληπτος απλα και μονο για να βλεπει τι γινεται και να μην πραττει κατα πως τον βολευει και μονο. Μαυρο-ασπρο ειναι δηλαδη? Ειτε μεροληπτικος ειτε σουπερ αμεροληπτος? Και να χαρεις, τα \"πρεπει\" τα βαζεις εσυ παντα στη μεση. Αν ο μονος τροπος να ειναι κανεις αμεροληπτος ειναι μεσω των πρεπει, αυτο ειναι θεμα απο μονο του. Στο κατω κατω, αν θες να μιλησεις για το Αυστηρο Υπερεγω που τοσο συχνα μνημονευσεις με καποιον που ξερει ενα δυο πραγματα για αυτο, θα σου πω αυτο που μαλλον ηδη ξερεις: η κριτικη του Υπερεγω ειναι οι ενοχες και τα πρεπει, στραμμενα προς τα εξω. Δικο σου θεμα καθαρα τα πρεπει λοιπον, οχι δικο μου. Σιγα μην χρειαζεται να εχει θεμα με το Υπερεγω κανεις για να μπορει να ασκει κριτικη στα κακως κειμενα, ειδικα οταν εχει απογοητευτει απο μια κατασταση οποτε δεν ειναι κατι το συστηματικο ουτε και καριερα κριτικης, αλλα εχει αρχη και τελος (οπως και θα εχει.)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
    μην μας κορόϊδεύεις κι από πάνω.
    άντε στο καλό.
    κι άμα βαριέσαι πολύ να δικαιολογήσεις που δεν έκανες ευχή ή κατάρα, άντε βρες κανένα χόμπυ, για να μην βαριέσαι.
    είναι καλή ιδέα.
    άντε γεια!

υ.γ. και προφανώς ο NikosD. δεν είχε δουλειά να κάνει και διέγραψε τη συγκεκριμένη φράση από το μηνυμα σου.
    γιατί καθόσουν στο φόρουμ που ίδρυσε αυτός επί ένα χρόνο αφού τον θεωρείς βλάκα κι αυτόν ?

katerinaki

Μέλος

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 3-8-2009
    Member Is Offline

Εστάλη στις 31-5-2010 στις 11:08 AM

Παράθεση:

Εσυ εκει! πρωτη γραμμη επιμενεις σε κατι που δεν ειπα!
    Επεμενε οσο θελεις!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

υπάρχει και υστερόγραφο ασχολίαστο.
    δεν έχεις κάτι να πεις ?

Senior Member
    αν και δεν ήθελα να συμμετασχω περισσότερο σε αυτό το πράγμα.... ρε συ άρκτος... δεν έγραψε ακριβώς αυτό...
    ντάξει και το να πεις στον άλλο κατάμουτρα ότι είναι κατα κάποιο τρόπο άξιος της μοίρας του, δεν είναι και ό,τι πιο ευγενικό, αλλά δεν είναι και κατάρα... (seriously? κατάρα... μόνο σε μένα φαίνεται αστείο?)

Senior Member
    Originally posted by claire
    ντάξει και το να πεις στον άλλο κατάμουτρα ότι είναι κατα κάποιο τρόπο άξιος της μοίρας του, δεν είναι και ό,τι πιο ευγενικό, αλλά δεν είναι και κατάρα... (seriously? κατάρα... μόνο σε μένα φαίνεται αστείο?)
    Οταν το κανεις με τετοια αποστροφη για το ατομο του αλλου χρησιμοποιωντας τη δυσιατη ασθενεια του σαν αιχμη του δορατος, ναι! Αλλωστε οταν καταριομαστε καποιον τι χρησιμοποιουμε? Ενα κομματι απο το δικο μας μαρτυριο, τον δικο μας εαυτο. Σαν να λεμε στον αλλον, σου χωνω αυτο το μαρτυρικο κομματι μου και ειθε να το κουβαλας για παντα σαν αγκαθι και να υποφερεις. Αληθεια, οι προσφατες μυστικιστικες αναφορες της κατερινακης σε ανωτερες δυναμεις και να προσεχουμε, τι ηταν? Χιουμορ και ευλογια?

Κατα τα αλλα, συμφωνω πως η καλυτερη απαντηση σε μια καταρα ειναι να γελασεις με τα μουτρα αυτου που σε καταριεται, με το εξωφρενικο του πραγματος και οχι το \"υπερφυσικο\". Αν το εννοεις ετσι, μαγκια σου ;)

Banned

ότι είναι κατα κάποιο τρόπο άξιος της μοίρας του, δεν είναι και ό,τι πιο ευγενικό, αλλά δεν είναι και κατάρα...

κατα ολους τους τροπους,
    αξιοι της μοιρας μας,
    ειμαστε ολοι μηδενος εξαιρουμενου.

Και αυτο δεν ειναι θεμα ευγενιας αλλα αντικειμενικης προσεγγισης.

Τωρα καταρα μεσω της οθονης?
    :o

την περνας απο usb θυρα,
    την σπας σε bytes και την στελνεις στο φορουμ μεσω του ρουτερ?

Αρχη μου ομως ειναι οτι αμα δεν μπορω να βοηθησω καποιον σε ενα προβλημα του, παυω να ασχολουμε (με το προβλημα εννοω)
    Θα προτιμουσα να υπηρχε αυτο σαν γενικη αρχη.

Banned
    Originally posted by oboro

Αλλωστε οταν καταριομαστε καποιον τι χρησιμοποιουμε? Ενα κομματι απο το δικο μας μαρτυριο, τον δικο μας εαυτο. Σαν να λεμε στον αλλον, σου χωνω αυτο το μαρτυρικο κομματι μου και ειθε να το κουβαλας για παντα σαν αγκαθι και να υποφερεις. Αληθεια, οι προσφατες μυστικιστικες αναφορες της κατερινακης σε ανωτερες δυναμεις και να προσεχουμε, τι ηταν? Χιουμορ και ευλογια?

μηπως να σοβαρευτουμε ολιγον?

αλλιως τοσες καταρες που μου εχουν ριξει εμενα εδω μεσα,
    θα ειχα βγαλει 100 καρκινους αμα επιαναν εστω και το 1/10 απο αυτες....

Senior Member
    αν και δεν ήθελα να συμμετασχω περισσότερο σε αυτό το πράγμα.... ρε συ άρκτος... δεν έγραψε ακριβώς αυτό...

αν και δεν νομίζω πως χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη, ας την αλλάξουμε και την πούμε ευχή, γιατί ευχήθηκε, claire.
    τώρα τί θες να μου πεις κι εσύ πως ο νίκος την έσβησε για ποιο λόγο ?
    όπως έχει δει, δεν σβήνει συχνά.
    αυτα όμως τα καταδικάζει.
    και το ανέφερε κάπου.
    και όχι μόνο.
    ( και συγγνώμη νίκο που μιλάω για σένα χωρίς να σε έχω ρωτήσει, αλλά επειδή τα έχεις ήδη δηλώσει ).

το συζητάμε σε λίγο γιατί πάω να πάρω τη κόρη μου από το σχολείο.

Senior Member
    Μωρε μια χαρα καταρα ηταν (δε μ\' ενδιαφερει ποιο ρημα χρησιμοποιησε η αν φορουσε δαχτυλιδι το μεσαιο δαχτυλο της οταν το πληκτρολογουσε), αλλα τελος παντων. Για το κατερινακι μιλαμε...

Banned

τώρα τί θες να μου πεις κι εσύ πως ο νίκος την έσβησε για ποιο λόγο ?
    όπως έχει δει, δεν σβήνει συχνά.
    αυτα όμως τα καταδικάζει.
    και το ανέφερε κάπου.
    και όχι μόνο.
    ( και συγγνώμη νίκο που μιλάω για σένα χωρίς να σε έχω ρωτήσει, αλλά επειδή τα έχεις ήδη δηλώσει ).

βρε αρκτος,
    ειδες κανενα, να επιδοκιμασε ενα τετοιο σχολιο?
    Η κατερινα ειχε μια λαθος σκεψη στο κομματι της υποστηριξης οπως εχει εκφραστει εδω μεσα και ετσι καλως σβηστηκε.

Αμα ηταν αλλιως δεν θα ηταν φορουμ υποστηριξης.
    Μην λεμε τα αυτονοητα, αλλα και απο την αλλη μην το τραβαμε απο τα μαλλια.

Οι λαθος σκεψεις ολων χρειαζονται στηλιτευση και κριτικη και μαλιστα χωρις παρωπιδες η φιλιες.
    Αλλο αυτο και αλλο το μαστιγωμα, σε οσους τουλαχιστον θα επιδιωκαν κατι τετοιο.

Banned
    Originally posted by oboro

αλλα τελος παντων. Για το κατερινακι μιλαμε...

και τι εχει το κατερινακι,
    και το καθε κατερινακι για να καταλαβω δηλαδη?

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast