Results 196 to 210 of 348
-
31-05-2010, 15:39 #196
Originally posted by Alobar
\'... δεν κανετε ενα ταιμ αουτ?
μπορει να παει η μαλακια συννεφο απο αυριο...\'
Ούτε κι αυτό είναι του θανατά... όποιος δε καταλαβαίνει, πολύ απλά δε συμμετέχει. Όποιος θέλει να συνεχίζει να παριστάνει τη διαιτησία, συνεχίζει να την παριστάνει. Όποιος θέλει να γελοιοποιείται, επίσης συνεχίζει να το κάνει. Όλα για τους ανθρώπους είναι... κι όποιος έχει πιάσει δουλειά, φεύγει για να πάει να δουλέψει. Σιγά τα ωά δηλαδή... καλό σας απόγεμα...
Ααα γειά σου!
Για αυτό μάρεσε η αλομπαρ πάντα ααα όλα κι όλα. Μπορεί να μην τα βρίσκουμε αλλά είναι μεγάλο αλάνι!
*ρίχνει ζειμπεκιά στο όνομα της αλο και του χάρου
άλλα της!
Βάζω στοίχημα ότι η άλο θα νικούσε τον oboro σε bras-de-fer! (Σοβαρά!)
- 31-05-2010, 16:13 #197
Originally posted by claire
Originally posted by arktos
arktos. αν σου πω \"ε μα, σου αξίζει να παρεις 5 στις εξετάσεις, αφού δεν διάβασες καθόλου\" είναι ευχή ή κατάρα? ή μήπως τίποτα απο τα δύο? μήπως είναι απλά η κρίση σου? μια απλή διαπίστωση?
ρε εδώ ο κόσμος καίγεται, κι εμείς ασχολούμαστε με το τι είπε, πως το είπε, τι εννοούσε, μήπως εννοούσε κάτι άλλο? είναι εντελώς ανούσια όλα αυτά, το ξαναλέω κι ας με βγάλετε αναίσθητη...
τώρα να το γυρίσουμε στη ετυμολογία των λέξεων ?
μου έχει έρθει πολλές φορές να ρίξω μπουνιά σε ορισμένους εδώ μέσα και σύντομα μου πέρασε. ποτέ όμως δεν μου πέρασε καν από το μυαλό όχι να πω σου αξίζει αυτό που ειπώθηκε , αλλά και να σκεφτώ κάτι τέτοιο.
και ξέρω πως το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους ( θα υπάρχουν και εξαιρέσεις )
γιατί έχουν ακουστεί ένα κάρο βρισιές εδώ μέσα και τσακωμοί έγιναν πολλοί, αλλά σε αυτό εγώ είμαι ευαίσθητη.
δέχομαι όμως τη διαφορά μας.
ετυμολογία! γες πλιζ! :D
ε, να το πω αλλιώς.
συζητάμε.
αν θέλεις να ανοιξεις ένα θέμα για το κόσμο που καίγεται, οκ.
ευχαρίστως, το συζητάμε. :D
don\'t get mad.http://www.mazi.org.gr/
31-05-2010, 16:20 #198
έχω ήδη ανοίξει.
το πόιντ μου ήταν ότι δεν είναι χαλαρή συζήτηση, πιο πολυ σε σφαγή πάει.
τι μαντ μωρέ? εξαιτίας του φόρουμ? εδώ δεν θυμώνω έξω σχεδόν ποτέ, θα θυμώσω εδώ?
31-05-2010, 16:22 #199
Originally posted by oboro
Σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε, στα φαρμακα οφειλεται η χρονια φυση της σχιζοφρενειας.
επίσης τα φάρμακα απλά δημιουργούν και καλούς πελάτες και χρόνια ανάπηρους.
31-05-2010, 16:28 #200
we are all mad here....
31-05-2010, 16:30 #201
Originally posted by Alobar
Άρκτε, θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω για λογαριασμό του αντμίν. Έτσι κι αλλιώς δε συμφωνώ με τη χρήση του ονόματός του που βλέπω να γίνεται συχνά κι από αρκετούς. Αλλά μάλλον δε κατάλαβα τί ακριβώς με ρωτάς. Εννοείς άν πιστεύω πως θα έβλεπε αυτά που είδα εγώ στη φράση της Κατερίνας; Φαντάζομαι πως ναι, αν σκέφτεται όπως εγώ όμως. Λογικό και απλό δεν είναι αυτό που λέω; Και για να μη γίνει κάποια περεξήγηση, εμένα δε μ\' ενδιαφέρει τόσο η ιδιότητά του. Δε το λέω προσωπικά, μιλάω για το \'ψυχολόγος\' όχι για το \'Νίκος\' που μπορεί να είναι και Μήτσος, Γιάννης ή Βαγγέλης... απ\' την άλλη σε βλέπω υπεραυστηρή και κάθετη - το δικό μου \'βλέπω\' πάντα - στην άποψη \'αν δεν ξέρεις να χειριστείς το λόγο, μην επιχειρείς...\'
Έ, οκ δεν είναι και προς Θάνατον ρε Άρκτε... και δε μπορούν να έχουν όλοι την ίδια επιδεξιότητα. Αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ, που όπως λες το \'κατέχω\' το σπορ, το κατάλαβαν κι άλλοι ίσως που ενδεχομένως δε το κατέχουν. Δεν είναι και απαραίτητο για τη συγκεκριμένη ατάκα. Και στην τελική Άρκτε, μου φαίνεται και λίγο αστείο να το λες αυτό για τη χρήστρια, όταν υπάρχουν τόσο ξεφωνημένα και κραυγαλέα άλλα παραδείγματα του \'αν δε ξέρεις να χειριστείς, μην επιχειρείς\' και που έχουν δημιουργήσει χαώδεις καταστάσεις εδώ χάμω. Σόρυ, αλλά δε θα ασχοληθώ παραπάνω με την ψυχανεμιστική προσέγγιση της ατάκας, είπα υπέρ αρκετά. Πιο χρήσιμο θα ήταν - μιας και γίνεται διάλογος ανάμεσα σε ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους εδώ μέσα - να καταλάβουν οι ένας - δυο ή πέντε πόσο κουραστικό είναι να μη παραδέχονται ότι εξ\' αιτίας της δικής τους αδυναμίας όχι μόνο στο να χειρίζονται οι ίδιοι το λόγο - τη σκέψη τους δηλαδή - αλλά κυρίως στο να μη καταλαβαίνουν τί λέει κάποιος άλλος - και τί φταίει ο άλλος στην τελική; - και παρόλα ταύτα να επιμένουν και να το επιμένουν.
Επομένως, θα έλεγα πως η άποψή σου, θα ήταν πολύ περισσότερο χρήσιμη για κάτι τέτοια κι όχι τόσο για το τί είδα εγώ, εσύ ή ο περιπτεράς... αυτά.
Alobar, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα.
ασχολήθηκα μόνο όταν με έκπληξη είδα πως μία τόσο απλή φράση πήγε να παραποιηθεί.
όταν λες σε κάποιον σου αξίζει να μην γίνεις ποτέ καλά, σημαίνει και μόνο αυτό.είναι πικρόχολο.
όπως το 1+1 =2.
θα πω ξανά, έχουμε διαφορετική άποψη.
μου επισήμανες κάτι.
οκ.
όσο για το νίκο, δεν απάντησα για λογαριασμό του.
ο νίκος έχει ήδη απαντήσει.
δανείστηκα το σχόλιο του.http://www.mazi.org.gr/
31-05-2010, 16:31 #202
Originally posted by Oneiroplasmenos
Σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε, στα φαρμακα οφειλεται η χρονια φυση της σχιζοφρενειας.
Δηλαδή αν ο άλλος που ακούει φωνές και φοράει την σκουπιδοσακούλα σαν παντελόνι και δεν έχει κανένα ειρμό η σκέψη του αν \"δεχθεί την πραγματικότητα\" (ότι και αν σημαίνει αυτό) εντάξει όλα καλά μετά?
Αυτές οι απόψεις είναι παρόμοιες με αυτές που λέγαν για τον αυτισμό, την επιληψία, την δυσλεξία ότι προέρχονται από καταπιεστικούς γονείς κλπ. Ίδια ακριβώς ιστορία! Περιέργος κανείς ποτέ δεν θεραπευτηκέ με ψυχανάλυση η με επικοινωνία από κάτι τέτοιο!
Και αυτά με την ανατολή είναι μπούρδες-συγνώμη κιόλας- και καλα ότι ακούγεται από φήμες και άπό το hollywood ότι οι γκουρού εκεί κάνουν θαύματα και δεν παθαίνουν τίποτα ανοησίες.
31-05-2010, 16:32 #203
έχω ήδη ανοίξει.
τι μαντ μωρέ? εξαιτίας του φόρουμ? εδώ δεν θυμώνω έξω σχεδόν ποτέ, θα θυμώσω εδώ?
πας να κατέβεις σύνταγμα - μετρό και δεν σ΄αφήνουν, παρά θέλουν να μπουν και ορμάνε μέσα ?
τί παθαίνεις ?
όχι πες ?http://www.mazi.org.gr/
31-05-2010, 16:35 #204
Originally posted by krino
δεν κανετε ενα ταιμ αουτ?
μπορει να παει η μαλακια συννεφο απο αυριο.
εσύ μη μιλάς! :Phttp://www.mazi.org.gr/
31-05-2010, 16:37 #205
Originally posted by PETRAN
Δηλαδή αν ο άλλος που ακούει φωνές και φοράει την σκουπιδοσακούλα σαν παντελόνι και δεν έχει κανένα ειρμό η σκέψη του αν \"δεχθεί την πραγματικότητα\" (ότι και αν σημαίνει αυτό) εντάξει όλα καλά μετά?
Αυτές οι απόψεις είναι παρόμοιες με αυτές που λέγαν για τον αυτισμό, την επιληψία, την δυσλεξία ότι προέρχονται από καταπιεστικούς γωνείς κλπ. Ίδια ακριβώς ιστορία!
Και αυτά με την ανατολή είναι μπούρδες-συγνώμη κιόλας- και καλα ότι ακούγεται από φήμες και άπό το hollywood ότι οι γκουρού εκεί κάνουν θαύματα και δεν παθαίνουν τίποτα ανοησίες.
31-05-2010, 16:46 #206
Originally posted by arktos
έχω ήδη ανοίξει.
πας να κατέβεις σύνταγμα - μετρό και δεν σ΄αφήνουν, παρά θέλουν να μπουν και ορμάνε μέσα ?
τί παθαίνεις ?
όχι πες ?
31-05-2010, 16:48 #207
Αυτές οι απόψεις είναι παρόμοιες με αυτές που λέγαν για τον αυτισμό, την επιληψία, την δυσλεξία ότι προέρχονται από καταπιεστικούς γωνείς κλπ. Ίδια ακριβώς ιστορία!
Εντάξει vince, σακούλα μπορεί να μην φοράς (και ευτυχώς) αλλά εγώ θυμάμαι ότι όταν δεν έκανες την αγωγή-συγνώμη κιόλας έτσι-αλλά αυτά που \'εγραφες δεν έβγαζαν κα πολύ νόημα. Κατεβατά επι κατεβατών που δεν συνδέονταν μεταξύ τους. Και ξαφνικά μετά που τα ξανάρχισες γράφεις μια χαρά και μιλάμε πάλι. Δηλαδή αν τα σταματήσεις και το αφήσεις για καιρό \"να δεχθείς την πραγματικότητα\" η οτιδήποτε θα ξεπεραστεί έτσι? Δηλαδή αν είναι έτσι γιατί πριν δημιουργηθούν τα φάρμακα επι αιώνες όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν περιορισμένοι? Πριν τα φάρμακα τα αγγλικά ψυχιατρεία όπως το bethlehem (το γνωστό και ως \"bedlam\") ήταν γεμάτα και οι Άγγλοι το είχαν σαν τσίρκο. Πάρα πολύ άνθρωποι έχοντας χάσει την επικοινωνία με τον κόσμο και δεν μπορούσαν να σηνεννοηθούν πλέον ήταν κλεισμένοι και περιορισμένοι και τους δείχναν σαν show. Ποτέ δεν υπήρχαν στοιχεία ότι κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις θεραπεύτηκε από μόνες τους. Η ψύχωση ήταν πάντα μια κατάσταση γνωστή για τον χρόνιο χαρακτήρα της με την πιο άσχημη πρόγνωση. Μετά τα φάρμακα υπήρξαν μαζικές απο-ασυλοποιήσεις και οι μισοί και πλέον άνθρωποι μπορούσαν να ενταχθούν και πάλι στην κοινωνία. Σκέψου λίγο όλα αυτά
31-05-2010, 16:48 #208
we are all mad here....
31-05-2010, 16:54 #209
Εντάξει vince, σακούλα μπορεί να μην φοράς (και ευτυχώς) αλλά εγώ θυμάμαι ότι όταν δεν έκανες την αγωγή-συγνώμη κιόλας έτσι-αλλά αυτά που \'εγραφες δεν έβγαζαν κα πολύ νόημα. Κατεβατά επι κατεβατών που δεν συνδέονταν μεταξύ τους. Και ξαφνικά μετά που τα ξανάρχισες γράφεις μια χαρά και μιλάμε πάλι. Δηλαδή αν τα σταματήσεις και το αφήσεις για καιρό \"να δεχθείς την πραγματικότητα\" η οτιδήποτε θα ξεπεραστεί έτσι? Δηλαδή αν είναι έτσι γιατί πριν δημιουργηθούν τα φάρμακα επι αιώνες όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν περιορισμένοι? Πριν τα φάρμακα τα αγγλικά ψυχιατρεία όπως το bethlehem (το γνωστό και ως \"bedlam\") ήταν γεμάτα και οι Άγγλοι το είχαν σαν τσίρκο. Πάρα πολύ άνθρωποι έχοντας χάσει την επικοινωνία με τον κόσμο και δεν μπορούσαν να σηνεννοηθούν πλέον ήταν κλεισμένοι και περιορισμένοι και τους δείχναν σαν show. Ποτέ δεν υπήρχαν στοιχεία ότι κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις θεραπεύτηκε από μόνες τους. Η ψύχωση ήταν πάντα μια κατάσταση γνωστή για τον χρόνιο χαρακτήρα της με την πιο άσχημη πρόγνωση. Μετά τα φάρμακα υπήρξαν μαζικές απο-ασυλοποιήσεις και οι μισοί και πλέον άνθρωποι μπορούσαν να ενταχθούν και πάλι στην κοινωνία. Σκέψου λίγο όλα αυτά
31-05-2010, 16:56 #210
Απεχθάνομαι να αισθάνομαι σαν ανάπηρος Πετραν. Οι πιθανότητες να αλλάξει δρόμο όποιος/όποια με γνωρίζει και μαθαίνει ότι παίρνω φάρμακα για την ψύχωση είναι 99,99%. Για μένα αυτό είναι πολύ άσχημο. Πολύ απλά δεν το\'χω και απίθανο μια μέρα να σταματήσω τα πάντα και να πω ένα οριστικό γεια σε κάθε ίχνος λογικής. Να ξεχαστώ μια και καλή από τον κόσμο.
Σχιζοφρενεια και τεστοστερονη
04-09-2025, 02:01 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια