Results 256 to 270 of 348
-
31-05-2010, 18:49 #256
Originally posted by keep_walking
Ο αλλος ο κολλητος μου οπως ειπα γυριζει σε ολους και λεει οτι ειμαι τρελλος και χαπακωνομαι...οχι δεν του εχω αναφερει τιποτα περιεργο , το εμαθα προσφατα απο καποιον αλλον.
εντάξει, κηπ.
τα είπες όλα τώρα.http://www.mazi.org.gr/
- 31-05-2010, 18:50 #257
τι ακριβώς συνέβη?
καλά πιθανόν κάποιος να τους είπε ότι παίρνεις φάρμακα και ήθελαν να σπάσουν πλάκα ή κάτι τέτοιο.... υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες πολλοί!
Προφανως κους-κους και υποθεσεις απεριοριστου ηλιθιοτητας και ας σκασουμε πλακα...κατι τετοιο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 18:50 #258
Originally posted by krino
αντε φαε σημερα γιατι αυριο δεν ξερεις τι γινεται.
:cool:
31-05-2010, 18:51 #259
Originally posted by keep_walking
χαχαχ παντως ή δεν με πιστευετε παντως οτι ενα ολοκληρο μαγαζι μου επιτεθηκε...ή σκεφτεστε τι στραβο εκανε...ή σκεφτεστε παρανοησε κλπ. κλπ...ή οτι επεσα στην περιπτωση λολ.
Τουλαχιστον εχω μοναδικες εμπειριες ε ?
Εστω και αν ειναι μονο δυσαρεστες:(
σου απάντησα...http://www.mazi.org.gr/
31-05-2010, 18:53 #260
Καλα το λιγοτερο τρελλος ειμαι...εζησα εδω αν μη τι αλλο λολ.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 19:17 #261
*Ρομποτική φωνή που έρχεται από τον υπολογιστή σε υποθετικό μελλοντικό blade-runner/metropolis φάση σκηνικό.
\"Keep_Walking τα όρια της γκρίνιας σας για την πόλη σας φτάσαν σε επικίνδυνα επίπεδα για σήμερα. System Failure. Ευχαριστούμε που κάνατε log-in σας περιμένουμε και αύριο. Και να θυμάστε, η γκρίνια είναι καλή αλλά τα ψώνια στην αγορά ακόμα καλύτερα! Ανεβάστε την διάθεση σας με ένα shopping therapy στο καινούργιο μας mall.\"
/End of message
31-05-2010, 20:07 #262
Originally posted by arktos
Originally posted by PETRAN
Παίδες, Oneiroplasmenos και Keep_Walking, εσείς ειλικρινά πιστεύω ότι είστε και πιο \"ελαφριά\" μορφή, αν και όταν δεν τα παίρνετε με όλη την καλή διάθεση απλά λέω ότι χάνετε λίγο τον ειρμό της σκέψης σας, κάνετε λίγο υπερβολικούς συνειρμούς, πηδάτε από θέμα σε θέμα και φαίνεστε να βγάζετε πιο καταστροφικά συμπεράσματα. Ως δια μαγείας αφού τα ξαναρχίζετε βλέπω να τα γραπτά σας να έχουν πάλι λογική. Εσάς ίσως να μην σας φαίνεται ότι κάνει μεγάλη διαφορά το φάρμακο (και ίσως και να σας \"ρίχνει\" κιόλας και να ξενερώνεται) αλλά στους άλλους νομίζω ότι κάνει. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε απολύτως τότε.
Τώρα πέρα από αυτά, έχω δει περιπτώσεις κατα καιρούς, που τα φάρμακα έχουν αποδειχτεί σωτηρία πραγματικά. Μιλάμε για πολύ βαριές καταστάσεις που παίρνουν τους δρόμους, κάνουν εντελώς αλοπρόσαλλα πράγματα και γενικά χάνουν κάθε επίπεδο επικοινωνίας. Έναν τύπο τον πήγαινε η μητέρα του τουαλέτα... Γι αυτό μην γενικεύουμε τώρα ότι η \"ψύχωση\" η έστω όλες οι ψυχώσεις είναι \"φτιαχτές\" και τα φάρμακα ελέγχουν και τέτοια γιατί ίσως να μην έχετε δει πόσο άσχημα μπορεί να κάνει τα πράγματα αυτή η κατάσταση...
στο ψυχιατρείο είχα γνωρίσει ένα παιδί που μίλαγε ελάχιστα και είχε ένα άγριο βλέμμα.
νόμιζες πως άμα του πεις κάτι με το οποίο θα διαφωνούσε, θα σε σκότωνε.
ένιωθα να βγάζει ενέργεια, πολύ ενέργεια.
κρατήσαμε επαφή.
του τηλεφωνούσα.
σε κάποια φάση εκεί που τα λέγαμε μου κάνει : στο σεισμό,ρε..
ποιο σεισμό ?
του απαντάω.
του 2025
τί λες του κάνω.
2005 έχουμε.
του 1999 λες ?
όχι του 2025, δεν θυμάσαι ?
και κάποια στιγμή μιλάω με τη μαμά του και μου λέει : δεν θέλει να πάρει την αγωγή του.
γυρίζει έξω.
το χάνω το παιδί μου.
είμαι σίγουρη πως αυτό το παιδί δεν θα έφτανε εκεί, αν ακολουθούσε την αγωγή του.
και σ΄αυτό που είπες πετράν κάπου παραπάνω, νομίζω για ένα ψυχιατρείο στην αγγλία, συμφωνώ.
και για πόσα άλλα ψυχιατρεία ?
έκλειναν όλους αυτούς τους ανθρώπους εκεί μέσα και ζούσαν καταδικασμένοι.
Πετραν, ναι το φαντάζομαι πως υπάρχουν και χειρότερα, η πλήρης αποκοπή από το περιβάλλον, σαν να μην υπάρχει ψυχή. Άραγε αυτό θα συμβεί μετά από την διακοπή πολλών χρόνων λήψης του φαρμάκου... γιατί δεν νομίζω να πηγαίνει κάποιος εξαρχής προς τα εκεί., εκτός και αν μιλάμε για κάτι οργανικό, με υλική υπόσταση, με αληθινό αίτιο δηλαδή.....
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο βέβαια από το να αισθάνεσαι πως σε τιμωρούν επειδή απειλείται η επιβίωση σου (κάπως έτσι νιώθει το άτομο σε ψύχωση να ξέρεις). Αυτά.
31-05-2010, 20:13 #263
Λοιπον επειδη πιασαμε τις ψυχωσεις παλι...τι να πω δεν λεω....να στε καλα...τα λεμε οταν βρεθω σε διαφορετικο σημειο της ελλαδος.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 20:15 #264
Originally posted by arktos
Ευτυχώς που αυτή η πρακτική έμεινε μόνο στις ΗΠΑ.
ευτυχώς που δεν ήρθε κι εδώ.
Το μέλος έχει αποκλειστεί από το φόρουμ
31-05-2010, 20:19 #265
Originally posted by ΑΘεοφανίακαιοαδερφόςτης
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ονούφριος for ever?
31-05-2010, 20:19 #266
Ελα βρε πανικουλα χαλαρωσε λιγο
Αφου το ξερεις οτι δεν υπαρχει καμια Κικη στο φορουμ :P
Υ.Γ. Λες τελικα να ειναι ο παν-ονουφριος; :mad:Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
31-05-2010, 20:22 #267
Η πανικουλα αποκλειεται...αλλα απο κακια υπαρχει μπολικη.
31-05-2010, 20:24 #268
Ειχε μπει και ο πανος123456 αλλα τον απεκλεισε ο Νικος. Ολο κακιες ειναι και αυτος τελικα :(
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
31-05-2010, 20:26 #269
Oh well...και μετα αναρωτιεμαι γιατι με τρωνε real life...τεσπα , γιατι λιγο το να λιγο το αλλο , ΝΑ...το αποτελεσμα.
31-05-2010, 20:56 #270
Originally posted by ΑΘεοφανίακαιοαδερφόςτης
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
εγώ ξέρω μία....αλλά δεν σου λέω, δεν σου λέω...
τάξε μου...http://www.mazi.org.gr/
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή