Προς υπευθυνους και ανευθυνους.......... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 348
    Senior Member
    Originally posted by oboro
    Originally posted by Arsi
    Προσωπικά oboro τη θυμάμαι τη φάση και δεν έκανα τα στραβά μάτια.Συμφωνώ με ότι είπε η remedy και πιο ειδικά την είδα σαν κάποια--άσχετη κιόλας(που δεν είχε αναπτύξει σχέσεις με τον κηπ ώστε να υπάρχει έντονη επιρροή),με συγκεκριμένες απόψεις πάνω στη φαρμακ.αγωγή αντιδράσατε κάποιοι,ήταν εμφανες ο παραλογισμός της και πες με αθώα ή καλοπροαίρετη τότε την είδα σαν ένα άτομο που θέλησε να βοηθήσει με τον τρόπο της(άσχετα αν ήταν καταστροφικός),μπήκε στην κουβέντα ε και σε λίγο μαζεύτηκε.
    Δε μπορώ με τίποτα να το συγκρίνω με την ατάκα του αιώνα που πέταξε χθες.Που είναι αχαρακτήριστη.

Ε και όχι για μένα δεν ήταν καθόλου προβλέψιμη σχετικά με το τέλος-τέλος.
    Το μονο που μου λεει αυτο ειναι πως ουτε εσυ το προσεξες.

Βασικα το προσεξαμε τοτε τρεις ανθρωποι, και κατι εγινε... Ωραια.
    Εγώ πάλι λέω ότι το προσέξαμε κι αλλοι αλλά το είδαμε αλλιώς.

Senior Member
    κρινο

αστοχη η αναφορα σου κι ας ειπες οτι δεν το θετεις για συγκριση
    ως γνωστον η χειροτερη συμπεριφορα μπαι φαρ εδω μεσα,και αντιφατικη παραλληλα,ειναι η δικη σου,και παραδοξως παριστανεις τον τιμητη του φορουμ, μη ξαναμπαινουμε σε αυτη τη συζητηση ειναι βαρετη......
    βρες αναλογες συμπεριφορες με την χθεσινη της κατερινακι και βαλτες για συγκριση η βρες κατι αλλο να πεις,εισαι εκτος θεματος...

Banned
    Originally posted by arktos

το αζαξ θα το χρησιμοποιήσω σε λίγο για τα τζάμια που θα καθαρίσω.
    όταν πάω για ψώνια κρατάω αποκλειστικά τσάντες γιατί έχω το μυαλό μου μόνο εκεί και πουθενά αλλού.

:D :D :D

ενταξει αρα υπαρχει λυση....

πηγαινε στο ποστ της κατερινας (δεν εχει σημασια που σβηστηκε)
    με το αζαξ και αμολα της να μαθει...

:cool::D:P

Senior Member
    Ναι εννοουσα το ολο πακετο... Προσεχω, ερμηνευω, αντιδρω και αξιολογω για το απο εδω και μπρος.

\"Αλλιως\" το ειδαμε μαλλον οι τρεις μας, τελικα. Ειναι η λεξη που δεσμευεται παραδοσιακα για τις μειοψηφιες αλλωστε.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by Remedy
    κρινο

αστοχη η αναφορα σου κι ας ειπες οτι δεν το θετεις για συγκριση
    ως γνωστον η χειροτερη συμπεριφορα μπαι φαρ εδω μεσα,και αντιφατικη παραλληλα,ειναι η δικη σου,και παραδοξως παριστανεις τον τιμητη του φορουμ, μη ξαναμπαινουμε σε αυτη τη συζητηση ειναι βαρετη......
    βρες αναλογες συμπεριφορες με την χθεσινη της κατερινακι και βαλτες για συγκριση η βρες κατι αλλο να πεις,εισαι εκτος θεματος...

αποψη σου οτι η δικη μου συμπεριφορα ειναι η χειροτερη και την σεβομαι.
    Μαλιστα ξερω και τους \"αλλους\" :P
    Ελπιζω να μην περιμενεις να την υοθετησω κιολας ε?

Τωρα για την κατερινα τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε.
    Σου ξαναματαλεω ομως οτι ΔΕΝ εχει διαγραφει, ΔΕΝ εχει φαει μπαν και το μονο που της κοστισε ειναι οτι διαγραφτηκε το ποστ που εκανε.

Στο λεω αυτο, γιατι οι γνωματευσεις που βγαζεις για χειροτερα ποστ, κλπ κλπ, τουλαχιστον δεν ισχυουν για την διαχειριση του φορουμ.

Αυτο κατι θα επρεπε να σου λεει.....

Senior Member
    Ναι εννοουσα το ολο πακετο... Προσεχω, ερμηνευω, αντιδρω και αξιολογω για το απο εδω και μπρος.

\"Αλλιως\" το ειδαμε μαλλον οι τρεις μας, τελικα. Ειναι η λεξη που δεσμευεται παραδοσιακα για τις μειοψηφιες αλλωστε.
    Και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορές στην αξιολόγηση και τα υπόλοιπα?
    Με μικρότερες ή μεγαλύτερες αποκλίσεις?
    Πως είσαι τόσο σίγουρος και κυρίως πως ομαδοποιείς οπτικές?
    Δήλαδή,όσοι αντέδρασαν ανήκουν στην ομάδα β και όσοι όχι στην α.Κ αν η αξιολόγηση για το από εδώ και μπρος για κάποιον ηταν ευοίωνη ή αδιάφορη και για σένα δυσοίωνη?

*έχεις δίκιο πάντως σχετικά με μένα.δεν έκατσα να ψυχογραφήσω την Κατερίνα,στάθηκα σ\'αυτό που διάβαζα εκείνη τη στιγμή και δε μου ήρθε καν το ερέθισμα να ασχοληθώ περισσότερο.

Senior Member
    αυτη ειναι η δικη σου αποψη ομως.εγω διαφωνω τελειως.
    ειχα δει μια χαρα ολη την πορεια της εδω,και οπως σου ειπα περισυ διαφωνουσα μαζι σου οτι εκανε κατι τραγικο η αθλιο...δυνητικα επικινδυνο ναι, αλλα οχι κακεντρεχες και αθλιο. καμια σχεση με το χθεσινο.δεν συμφωνω οτι ηταν μια λογικη συνεχεια της συμπεριφορας-κατερινακι.ηταν μια δυσαρεστη εκπληξη

ουτε συμφωνω οτι υπαρχει μεροληψια παρα απο ελαχιστους και η ιβερις δεν ειναι μια απο αυτους. επισης δικη σου ερμηνεια.
    υπαρχουν αποψεις διαφορετικες απ τις δικες σου,. αν σε βολευει να τις λες μεροληψια, δικο σου θεμα, μη μας το πασαρεις....
    Αν ειναι ετσι η απλη εκφραση μιας αποψης - με το μισος να σταζει, τον χλευασμο στο ετοιμο για οποιον διαφωνει μαζι σου η παει να σου \"φιμωσει\" την ψυχωση, την πληρη αρνηση ακομη και μπροστα στο quote με την προτροπη για διακοπη της αγωγης, και ενα σωρο αλλα τα περισσοτερα απο αυτα καθ\' ολη τη διαρκεια συμμετοχης του ατομου στο φορουμ και οχι μονο κατα τα επιμαχα περιστατικα, τοτε εχουμε μαλλον διαφορετικα κριτηρια για το τι συνιστα αποψη και εκφραση αυτης γενικοτερα.

Α, και δεν σου επιβαλλει κανεις καμια αποψη. Αν σου πεφτει πολλη η ενταση της επιχειρηματολογιας του αλλου η δε σε συμφερει να παραδεχτεις καποια πραγματα, απλως δεν του απαντας. Η του λες αυτα ακριβως περιπου.

Τελος, μεροληψια ειναι και να εξαιρεις καποιον για την ευθυκρισια του, οταν κριτικαρει την νατουρ η καποιον που αντιπαθεις, και οχι οταν κριτικαρει εσενα η καποιον που σου αρεσει να μαλλιοτραβιεστε μετα τα μεσανυχτα.
    ολη την περιγραφη της πρωτης παραγραφου σου την θεωρω εντελως υπερβολικη.προσωπικα δεν την ειδα ποτε στην κατερινακι και επαναλαμβανω, εξεπλαγην με την κακεντρεχεια της.

δεν μου πεφτει πολλη η ενταση της επιχειρηματολογιας σου ομπ., η ενταση που νοιωθεις απο απλα περιστατικα μου πεφτει πολλη.κοινως η επιχειρηματολογια σου δεν με πειθει......

οποιον κρινει τις αθλιοτητες της νατουρ δεν τον κατακρινω, οχι γιατι αντιπαθω την νατουρ!!!!! αλλα γιατι θεωρω οτι τηςαξιζει!!!
    εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι εναντιον της κριτικης....

Senior Member
    Originally posted by krino
    .....

.....Τωρα για την κατερινα τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε.
    Σου ξαναματαλεω ομως οτι ΔΕΝ εχει διαγραφει, ΔΕΝ εχει φαει μπαν και το μονο που της κοστισε ειναι οτι διαγραφτηκε το ποστ που εκανε.

Στο λεω αυτο, γιατι οι γνωματευσεις που βγαζεις για χειροτερα ποστ, κλπ κλπ, τουλαχιστον δεν ισχυουν για την διαχειριση του φορουμ.

Αυτο κατι θα επρεπε να σου λεει.....
    μα τι με νοιαζει αν εχει διαγραφει?
    αλλωστε αποχωρησε δεν αποχωρησε?εχει σημασια αν αποχωρησει διαγραμμενη η αποχωρησει ...αποχωρημενη???ελεος...
    και τι σημασια εχει τι της κοστισε????δεν με ενδιαφερουν τα αισθηματα της κατερινας, αλλα του κιπ που υπεστη την αθλιοτητα της!

εγω ειπα την γνωμη μου για την συμπεριφορα της .

οσο για τις γνωματευσεις μου ειναι παντα πολυ ευστοχες...
    πραγματικα θεωρουσα τον πανο κ την πανικ τις αθλιοτερες συπεριφορες της εποχης εκεινης και οντως εφαγαν μπαν και περασαμεσε πιο ομαλους ρυθμους ανωμαλιας....

εσυ αντιθετα εισαι πολυ εξω στις γνωματευσεις σου...
    ολες σου οι σσυμπαθειες εφυγαν ειτε κλωτσηδον ειτε αυτοβουλως.....
    αυτο, κατι πρεπει να σου λεει..

το να μην εχει φαει καποιος ακομα μπαν για οποιοδηποτε λογο, δεν σημαινει οτι η διαχειριση δεν θεωρει την χειροτερη ολων την συπεριφορα του

Senior Member
    Originally posted by arktos

το αζαξ θα το χρησιμοποιήσω σε λίγο για τα τζάμια που θα καθαρίσω.
    όταν πάω για ψώνια κρατάω αποκλειστικά τσάντες γιατί έχω το μυαλό μου μόνο εκεί και πουθενά αλλού.

:D :D :D

ενταξει αρα υπαρχει λυση....

πηγαινε στο ποστ της κατερινας (δεν εχει σημασια που σβηστηκε)
    με το αζαξ και αμολα της να μαθει...

:cool::D:P

μπα, θα καθαρίσω τις τζαμαρίες του σπιτιού ( :P ) και θα βγω βόλτα με το σκύλο...
    http://www.mazi.org.gr/

Administrator
    Originally posted by Θεοφανία
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
    Τι είναι πιο μίερο/αποκρουστικό/εκτος ορίων και όρων χρησης μηνυμα σε ένα φόρουμ υποστήριξης?
    Το \"άντε γμσου κομπλεξικέ μαλάκα μας τα έπρηξες\", ή, το \"καλέ μου, σου αξίζει να μη γίνεις ποτέ καλά γιατί δεν έχεις την πυγμή να τα καταφέρεις\" ?

Μια μικρή απορία μήπως και ανακαλύψω γιατί έπρεπε να φτάσει το θέμα της κατερινα δέκα σελίδες πριν κλειδωθει.
    Τα μηνύματα διαγράφηκαν σε 4-5 ώρες, το θέμα κλειδώθηκε σε 7 ώρες.
    Σου φαίνεται πολύς αυτός ο χρόνος?

Το κλείδωμα καθυστέρησε 2 ώρες γιατί κάποια στιγμή φάνηκε να... γίνεται συζήτηση, οπότε θεώρησα ότι χρειάζεται να περιμένουμε λίγο. Διαψεύστηκα, οπότε τελικά το κλείδωσα.

Σε ότι αφορά το ρητορικό ερώτημα σου, προφανώς και επιδέχεται αυτονόητης απάντησης.

Σχετικά με τις προειδοποιήσεις: μοιάζει να μη σε βρισκουν σύμφωνη ή κάνω λάθος? Εχεις να προτείνεις κάτι πιο αποτελεσματικό?

Ναι, δεν έχουν νοημοσύνη τεχνητή οι προειδοποιήσεις. Θα έπαιρνε προειδοποίηση η κατερίνα, θα έπαιρναν προειδοποίηση και όσοι μετά κατέβαζαν καντήλια, ευθέως ή με \"γαλλικό\" τρόπο. Έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε τι απο τα δύο θα άξιζε προειδοποίησης με τόνο και τι θα άξιζε απλής προειδοποίησης?

Θεοφανία, καταλαβαινω τι πυροδότησε την ενόχληση σου προς εμένα και σε οδήγησε να ανοίξεις αυτο το θέμα, δεν θα το σχολιάσω όμως.
    Ας αποδεχτούμε κάτι (όσοι τουλάχιστον θέλουν να παραμείνουν σε αυτο το φόρουμ).
    Η δυνατότητα να διορθωνει η διαχείριση σε 5 λεπτά και όχι σε 5 ώρες οποιοδήποτε κακώς κείμενο, δεν πρόκειται να υπάρξει. Ισως θα ήταν εφικτή μια τέτοια αντίδραση, αν υπήρχαν έμμισθες θέσεις διαχειριστών ή αν υπήρχε μια πολύ μεγάλη ομάδα διαχειριστών. Σε τέτοιες προτάσεις όμως στο παρελθόν, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

ΥΓ. Αν η διαχείριση αντιδρούσε ακαριαία, να υποθέσω ότι κάποιοι δεν θα έμπαιναν σε συγκρούσεις?
    Αναρωτιέμαι, διότι στα δικα μου μάτια, αρκετές από τις συγκρούσεις που έγιναν στο θέμα της κατερίνας, ελάχιστα αφορούσαν την κατερίνα και το σχόλιο της.

Oboro, εσένα έχω στο νου μου γράφοντας το υστερόγραφο, μιας και σε πάρα πολλά μηνύματα σου, θεωρείς πως η διαχείριση, όντας απούσα, ευθύνεται για τα κακώς κείμενα του φόρουμ.

Τουλάχιστον εμένα, μηνύματα σαν της Κατερίνας, πάντοτε με αιφνιδιάζουν, πάντοτε συνιστούν έκπληξη, από όποιον κι αν γράφονται.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    Πάντως εγώ ένα ξέρω. Είπε μια κακία ένας και πέσανε πάνω του 10000 να την φάνε.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ναι η κατερινα εκφρασε αποψη...κανεις δεν ειναι τελειος αν μιλατε για περσι που ελεγε για φαρμακευτικες αγωγες.Αλλωστε υπαρχουν πολλοι ενθερμοι υποστηρικτες κατα των φαρμακων εδω και κανενας φυσικα δεν τα γουσταρει.
    Τωρα η τελευταια επιθεση της και αποχαιρετιστηριο ηταν WOW τι να πω , δεν ειχα τσακωθει ουτε λογομαχησει ποτε , δεν καταλαβα ουτε απο που ηρθε και με ποια λογικη , την ωρα που ημουνα νταουνιασμενος.

katerinaki
    αυτη την απαντηση του κιπ σου την αφιερωνω.
    αν μετα απο αυτην μπορεις να κοιμασαι ησυχη, σου ευχομαι κι εγω με την σειρα μου, καλον υπνο......

Senior Member
    αν διαβασεις ολα τους τα ποστ θα διαπιστωσεις αν εχουν εκφρασει ποτε κατι που τους προβληματιζει.
    το εχεις κανει?
    να σου πω εγω:οχι δεν το εχεις κανει.
    απο το γεγονος ομως οτι μιλανε λογικα ,δεν μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα για τα προβληματα η τις αναζητησεις του καθενα...
    Originally posted by elena72
    Ειναι σωστο αυτο που λες!!
    Εlena72, μην παρασύρεσαι από την απάντηση της Remedy. Είναι παραπλανητική... Η σκέψη σου ξεκινάει σωστά. Συνέχισε να σκέφτεσαι έτσι. Δεν γίνεται να διαβάσεις όλα τα post της Remedy (2000+, από το 2006) ή όλα τα post του Krino (9000+, από το 2004). Αν κάποιος έχει πρόβλημα και δεν το έχει \"θάψει\", τότε είναι πιο συγκρατημένος, προσέχει περισσότερο τι λέει, κλπ, κλπ. Επίσης με τον τρόπο που μιλά αναφέρεται σε αυτό (εφόσον βρίσκεται σε πρώτη φάση και όχι σε φάση \"ασυνείδητου\"). Γι\' αυτό και εσύ βλέπεις κάποιους να \"μην έχουν\" πρόβλημα. Πάντως μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει άτομο έδώ μέσα που να μην έχει κάποιο πρόβλημα \"ψυχολογικό\", το λέει ή δεν το λέει.

Π.χ. να μια ειλικρινέστατη απάντηση (την διάβασα με ικανοποίηση, μπορεί να μην είναι όλη η αλήθεια, αλλά νομίζω ότι αποτελεί αλήθεια). Τι πιο απλό, βρίσκεις τους απατεώνες και μετά προπονείσαι να τους καταλαβαίνεις ;-) Θα μπορούσα να το πω και έξυπνο! Krino, ειλικρινά χαίρομαι για την ειλικρίνειά σου. Και βέβαια φαντάζομαι, δεν μπορείς όταν βλέπεις κάτι άδικο να μην αντιδράς. Και με αυτά τα δεδομένα ο Krino σε αυτά αντιδρά. Κrino συγνώμη που χρησιμοποίησα εσένα σαν παράδειγμα και αυτό τυχόν σε ενοχλήσει.
    Στο φορουμ ειμαι,
    γιατι εχω προβλημα στο να αναγνωριζω ανθρωπους που το μονο που εχουν μαθει ειναι να ειναι εξυπνακηδες.
    Βλεπεις δεν φαινονται με το πρωτο και πρεπει να μαθεις τις τακτικες τους....
    Εδω μεσα εχω βρει πολλους, οποτε προπονουμαι και μαλιστα εντατικα.
    Το κακό είναι πως αν μπαίνουν κάθε μέρα 50 άτομα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσεις να εκφράσεις κάτι δικό σου και επίσης δύσκολο να μπορέσεις να ξεχωρίσεις 50 τόσους ανθρώπους.

Senior Member
    Originally posted by John11
    αν διαβασεις ολα τους τα ποστ θα διαπιστωσεις αν εχουν εκφρασει ποτε κατι που τους προβληματιζει.
    το εχεις κανει?
    να σου πω εγω:οχι δεν το εχεις κανει.
    απο το γεγονος ομως οτι μιλανε λογικα ,δεν μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα για τα προβληματα η τις αναζητησεις του καθενα...
    Originally posted by elena72
    Ειναι σωστο αυτο που λες!!
    Εlena72, μην παρασύρεσαι από την απάντηση της Remedy. Είναι παραπλανητική... Η σκέψη σου ξεκινάει σωστά. Συνέχισε να σκέφτεσαι έτσι. Δεν γίνεται να διαβάσεις όλα τα post της Remedy (2000+, από το 2006) ή όλα τα post του Krino (9000+, από το 2004). Αν κάποιος έχει πρόβλημα και δεν το έχει \"θάψει\", τότε είναι πιο συγκρατημένος, προσέχει περισσότερο τι λέει, κλπ, κλπ. Επίσης με τον τρόπο που μιλά αναφέρεται σε αυτό (εφόσον βρίσκεται σε πρώτη φάση και όχι σε φάση \"ασυνείδητου\"). Γι\' αυτό και εσύ βλέπεις κάποιους να \"μην έχουν\" πρόβλημα. Πάντως μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει άτομο έδώ μέσα που να μην έχει κάποιο πρόβλημα \"ψυχολογικό\", το λέει ή δεν το λέει.

.......
    tzon11
    δεν αντεληφθης την ουσια του σχολιου μου, ενω η ελενα το καταλαβε.
    αυτο που εννοουσα δεν ειναι οτι εμεις/καποιοι ειμαστε κι εμεις ασθενεις , ουτε οτι ειναι/ειμαστε υγιεις...
    εννοουσα, οτι δεν υπαρχουν εδω αμνοι/υγιεις και εριφια/ασθενεις. υπαρχουν μελη με ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις και για εναν παρπανω λογο, οτι ο ασθενης δεν εχει κατι για να τον ξεχωρισεις μεσα στο πληθος των μελων, ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Originally posted by NikosD.
    Originally posted by Θεοφανία
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
    Τι είναι πιο μίερο/αποκρουστικό/εκτος ορίων και όρων χρησης μηνυμα σε ένα φόρουμ υποστήριξης?
    Το \"άντε γμσου κομπλεξικέ μαλάκα μας τα έπρηξες\", ή, το \"καλέ μου, σου αξίζει να μη γίνεις ποτέ καλά γιατί δεν έχεις την πυγμή να τα καταφέρεις\" ?

Μια μικρή απορία μήπως και ανακαλύψω γιατί έπρεπε να φτάσει το θέμα της κατερινα δέκα σελίδες πριν κλειδωθει.
    Τα μηνύματα διαγράφηκαν σε 4-5 ώρες, το θέμα κλειδώθηκε σε 7 ώρες.
    Σου φαίνεται πολύς αυτός ο χρόνος?

Το κλείδωμα καθυστέρησε 2 ώρες γιατί κάποια στιγμή φάνηκε να... γίνεται συζήτηση, οπότε θεώρησα ότι χρειάζεται να περιμένουμε λίγο. Διαψεύστηκα, οπότε τελικά το κλείδωσα.

Σε ότι αφορά το ρητορικό ερώτημα σου, προφανώς και επιδέχεται αυτονόητης απάντησης.

Σχετικά με τις προειδοποιήσεις: μοιάζει να μη σε βρισκουν σύμφωνη ή κάνω λάθος? Εχεις να προτείνεις κάτι πιο αποτελεσματικό?

Ναι, δεν έχουν νοημοσύνη τεχνητή οι προειδοποιήσεις. Θα έπαιρνε προειδοποίηση η κατερίνα, θα έπαιρναν προειδοποίηση και όσοι μετά κατέβαζαν καντήλια, ευθέως ή με \"γαλλικό\" τρόπο. Έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε τι απο τα δύο θα άξιζε προειδοποίησης με τόνο και τι θα άξιζε απλής προειδοποίησης?

Θεοφανία, καταλαβαινω τι πυροδότησε την ενόχληση σου προς εμένα και σε οδήγησε να ανοίξεις αυτο το θέμα, δεν θα το σχολιάσω όμως.
    Ας αποδεχτούμε κάτι (όσοι τουλάχιστον θέλουν να παραμείνουν σε αυτο το φόρουμ).
    Η δυνατότητα να διορθωνει η διαχείριση σε 5 λεπτά και όχι σε 5 ώρες οποιοδήποτε κακώς κείμενο, δεν πρόκειται να υπάρξει. Ισως θα ήταν εφικτή μια τέτοια αντίδραση, αν υπήρχαν έμμισθες θέσεις διαχειριστών ή αν υπήρχε μια πολύ μεγάλη ομάδα διαχειριστών. Σε τέτοιες προτάσεις όμως στο παρελθόν, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

ΥΓ. Αν η διαχείριση αντιδρούσε ακαριαία, να υποθέσω ότι κάποιοι δεν θα έμπαιναν σε συγκρούσεις?
    Αναρωτιέμαι, διότι στα δικα μου μάτια, αρκετές από τις συγκρούσεις που έγιναν στο θέμα της κατερίνας, ελάχιστα αφορούσαν την κατερίνα και το σχόλιο της.

Oboro, εσένα έχω στο νου μου γράφοντας το υστερόγραφο, μιας και σε πάρα πολλά μηνύματα σου, θεωρείς πως η διαχείριση, όντας απούσα, ευθύνεται για τα κακώς κείμενα του φόρουμ.

Τουλάχιστον εμένα, μηνύματα σαν της Κατερίνας, πάντοτε με αιφνιδιάζουν, πάντοτε συνιστούν έκπληξη, από όποιον κι αν γράφονται.

Ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα είναι λίγο-πολύ αυτονόητος.
    Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα καταδικάσω τσακωμούς και βρισίδια.
    Απλά θεωρώ πως τέτοιου είδους συμπεριφορές όπως της κατερίνας έπρεπε να καταδικαστεί πρώτα απ όλα από σένα γιατί σε λίγο θα χάσουμε και τα αυτονόητα εδώ μέσα.
    Ξέρεις Νίκο, μετά από χρόνια συμμετοχής μου εδώ μέσα βεβαιώθηκα για αυτό πάντα λίγο πολύ πίστευα.
    Οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε άρρωστους και υγιείς.
    Χωρίζονται σε καλής και κακής ποιότητας ασχέτου νοημοσύνης και ψυχικής υγείας.

Ευχαριστώ για την προσοχή σου.

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast