Προς υπευθυνους και ανευθυνους.......... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 348
    Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Πότε έγιναν όλα αυτά oboro;Πάει σε βάθος χρόνου το θέμα που αναφέρεις;Όμως ας υποθέσουμε πως ο Πετράν συμπεριφέρεται όπως εσύ του καταλογίζεις.Πιστεύεις πως η αλλαγή του μπορεί να προέλθει κατ\'αυτόν τον τρόπο,με καβγά και καταδίκες εκατέρωθεν;
    Απο τοτε που πλακωθηκε με τη ρεμ ο πετραν αρχισε να κηνυγαει οσα μελη ηταν λυρικα, εγραφαν για την ψυχοδυναμικη κλπ. Αυτο συνεχιστηκε με κλιμακουμενη ενταση και κακοηθεια και δεν σταματησε φυσικα με την αποχωρηση της weird. Αλλα να σου πω κατι, rain? Θα στο πω. Και του πανου124335 το μερος ειχες παρει, και αργοτερα εκανες στροφη 180 μοιρων. Αργοτερα υπερασπιζοσουν την πανικουλα μεχρι που αρχισε να βριζει εσενα πλεον. Ε σημερα με κανα δυο αλλους κακοποιητες του φορουμ τα ιδια... Μεροληψια. Φανταζομαι στο τελος θα πρεπει και να μεινει εστω ενα \"κακο παιδι.\" Σταθερο σημειο υπερασπισης.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Οboro...οταν εχεις μπροστα σου ενα ζωντανο ατομο και σε που πει 5-6 κουβεντες το εχεις ψυχολογησει με βασει του οτι σιγουρα η προσωπικη επαφη ειναι σαφως μεγαλυτερης αξιας απο αποψη και πλουτου πληροφοριων?

Αν ναι εισαι πολυ τυχερος και οι φιλοι που κανεις δεν θα μαχαιρωσουν ποτε πισωπλατα αν μη τι αλλο αν ειναι φιλοι εχεις κανει επαφη μαζι τους πολλες ωρες:)
    Δικοπο μαχαιρι ειναι, αφου βλεπει κανεις πολλη ασχημια γυρω του. Για τις ομορφιες του κοσμου βεβαια υπαρχουν και αλλα αντιληπτικα μεσα, οποτε no worries ;)

Ετσι και εδω νομιζω οτι το οτι καταλαβες τοτε οτι ειναι η κατερινα ειναι λαθος...δεν μπορουσε να προδικασει την μεταγενεστερη συμπεριφορα της...μπορει τοτε να την ειχε δει σαν σταυροφορια κατα των φαρμακων...ενω τωρα εδειξε κατι ασχημο πραγματι.
    Τα ιδια ακριβως εξεφραζε τοτε με τωρα. Το \"θελω να ζησω την ψυχωση μου\" τι ηταν δηλαδη? Επειδη δεν ετυχε καποιος να την νευριασει? Καμια αλλαγη δεν ειδα στην συμπεριφορα της απο το ενα ποστ στο αλλο, τωρα αν μειωσε τις προτροπες για μειωση της δοσης αυτο νομιζω εχει απλη εξηγηση. Αλλα ναι, οταν λεω οτι δεν εξεπλαγην, δεν εννοω οτι \"δικαιωθηκα\" - κυριολεκτικα δεν με εξεπληξε. Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω πως κατι με αφησε αφωνο. Και βεβαια δεν συγχεω τον αποτροπιασμο με την εκπληξη που πηγαζει απο το απροβλεπτο.

Το οτι το ειχες τοτε επισημανει οτι ηταν λαθος δεν σημαινει και πολλα , απλως οτι δικαιωθηκες κατα καποιο τροπο , αλλα θα μπορουσε και οχι εκτος εαν υπαρχει κατι που δεν ξερω....
    Καμια δικαιωση, αυτο ελειπε να αισθανομαι δικαιωμενος που την ειδα να σου λεει κατι τετοιο. Περισσοτερο η παλιοτερη μου γνωση με προστατεψε απο το σοκ, αλλιως δεν ξερω κι εγω τι θα της ειχα γραψει αντι για το \"καλη τυχη\". Οχι μονο δεν ενιωσα επιβεβαιωση αλλα το αισθημα αργοτερα εδωσε τη θεση της στην απογοητευση - ολοι πεπεισμενοι πως το κατερινακι δεν ειχε δωσει τετοιες ενδειξεις., πεπεισμενοι χωρις επαναξιολογηση παρα το \"σοκ\". Οταν δηλαδη το σοκ γινεται αξιολογη, και η πραγματικη αξιολογηση που αφορα το παρελθον παει περιπατο. Μια χαρα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Το μέρος του Πάνου δεν το είχα πάρει oboro,καθώς με το που μπήκα στο φόρουμ έκανε διάγνωση και για μένα.Της Πανικούλας ναι και πάλι μέχρι που μπόρεσα να δω πως το μοτίβο της εξιδανίκευσης-απαξίωσης το ακολουθούσε παντού,όχι μόνο σε σχέση με μένα.Σου ζητάω συγγνώμη που πρέπει να μαθαίνω στην πράξη να τροποποιώ ανάλογα με το feedback που λαμβάνω από κάθε μέλος.

Αλλά και πάλι,δε θεωρώ πως επειδή εσύ ορίζεις ποια είναι η πρέπουσα συμπεριφορά απέναντι στον οποιονδήποτε με υποχρεώνει να σπεύσω να την υιοθετήσω.Θα ήταν κάπως καθοδηγητικό αυτό,δε νομίζεις.Κι εγώ θέλω να με καθοδηγώ εγώ,όχι οι άλλοι με χρήση ενοχών.Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ να κρίνεις και να καταδικάζεις με δικά σου κριτήρια την στάση άλλων.Δε σου φτάνει να έχεις εσύ τη σωστή στάση;Θέλεις οπαδούς;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Το μέρος του Πάνου δεν το είχα πάρει oboro,καθώς με το που μπήκα στο φόρουμ έκανε διάγνωση και για μένα.Της Πανικούλας ναι και πάλι μέχρι που μπόρεσα να δω πως το μοτίβο της εξιδανίκευσης-απαξίωσης το ακολουθούσε παντού,όχι μόνο σε σχέση με μένα.Σου ζητάω συγγνώμη που πρέπει να μαθαίνω στην πράξη να τροποποιώ ανάλογα με το feedback που λαμβάνω από κάθε μέλος.

Αλλά και πάλι,δε θεωρώ πως επειδή εσύ ορίζεις ποια είναι η πρέπουσα συμπεριφορά απέναντι στον οποιονδήποτε με υποχρεώνει να σπεύσω να την υιοθετήσω.Θα ήταν κάπως καθοδηγητικό αυτό,δε νομίζεις.Κι εγώ θέλω να με καθοδηγώ εγώ,όχι οι άλλοι με χρήση ενοχών.Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ να κρίνεις και να καταδικάζεις με δικά σου κριτήρια την στάση άλλων.Δε σου φτάνει να έχεις εσύ τη σωστή στάση;Θέλεις οπαδούς;
    Λυπαμαι Rain, αλλα δεδομενου οτι πραττεις σταθερα η ιδια αυτα ακριβως που περιγραφεις στην τελευταια παραγραφο σου, δεν μπορω απ\' ουδενι να παρω στα σοβαρα αυτα που λες. Τα παμπολλα βερμπαλιστικα ποστ-μανιφεστα σου δηλαδη τι ειναι? Μη-κριτικη της σταση της δικης σου και οχι των αλλων, με κριτηρια επισης αλλων και οχι δικα σου? Επισης βλεπω να αποφευγεις να σχολιασεις το θεμα πετραν και τα απιστευτα που μας εχει συρει ολο αυτο το διαστημα. Ειπαμε- δεν κρινουμε οσους συμπαθουμε. Πως το λενε. Αλλιως κατα ριπας.

Με τον ιδιο ακριβως τροπο, ο πετραν θα κατηγορησει εμενα για ηθικολογια, και οχι εσενα που συμπαθει. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω σε συμπαθω. Τη ρημαδα τη μεροληψια ομως, ειδικα κοντρα σε αυτα που κηρυσσουμε οι ιδιοι... Οχι και τοσο.

Banned
    Ειναι βαρια η καλογερικη,
    οταν βλεπεις κακως κειμενα και ειναι απο συμπαθουντες του εκαστοτε μελους,
    να \"ρητορευσει\" οπως θα εκανε με περισσια ευκολια για καποιον αντιπαλο του.

Το χειροτερο πραγμα που εγινε εδω μεσα ποτε,
    ειναι οτι χωριστηκε σε στρατοπεδα,
    και καπακι σε λοχαγους σε λοχιες και σε φανταρους....

Οσοι το ακολουθησαν αυτο κατ εμε ειναι καταπτυστοι,
    γιατι στην ουσια εσκαψαν το λακο του ιδιου του φορουμ.
    Ειχα πει σε αλλο θρεντ,
    οτι καποτε το φορουμ ηταν μια γροθια,
    και μαλλον φανηκε οτι ηταν εν ειδη αναμνησεων....
    δεν ηταν.

Senior Member
    Σεβαστή η άποψή σου για το πρόσωπό μου.Αλλά δε θα πέσω και στα πατώματα για την άποψη του οποιουδήποτε μέσα σε ένα forum,εκτός αν τη γνώμη του καθενός την χρησιμοποιώ για να μπαίνω στα δικά του κομμάτια.Έχεις το δικαίωμα να ορίζεις τη στάση σου.Αυτό που δεν έχεις είναι να ορίζεις τη στάση άλλων.

Συμπαθώ όποιον θέλω,για τους λόγους που είναι για μένα σημαντικοί.Ο Petran και ο κάθε Petran δε θα μου γίνει αντιπαθητικός επειδή τον αντιπαθείς εσύ με δικά σου κριτήρια αξιολόγησης.Έχω κι εγώ τα δικά μου,δε τα χρειάζομαι τα δικά σου,οπότε κράτα τα για όσους τα χρειάζονται.Ούτε θα αισθανθώ κατά κανέναν τρόπο ένοχη επειδή κάνω κάτι που όλοι μας κάνουμε καθημερινά.Να ξεσκαρτάρουμε μέσα από τους τρόπους των άλλων ποιοι μας πάνε.

\"Κάνω τα δικά μου και κάνεις τα δικά σου.
    Δεν υπάρχω σ\'αυτόν τον κόσμο για να ικανοποιώ τις προσδοκίες σου\".
    Σοφό αυτό του Perls.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σεβαστή η άποψή σου για το πρόσωπό μου.Αλλά δε θα πέσω και στα πατώματα για την άποψη του οποιουδήποτε μέσα σε ένα forum,εκτός αν τη γνώμη του καθενός την χρησιμοποιώ για να μπαίνω στα δικά του κομμάτια.Έχεις το δικαίωμα να ορίζεις τη στάση σου.Αυτό που δεν έχεις είναι να ορίζεις τη στάση άλλων.
    Κατακρινω δε σημαινει οριζω τη σταση σου αλλου. Μην τα δραματοποιουμε. Επισης δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πεσεις στα πατωματα για να λαβεις υπ\' οψιν σου την αποψη καποιου. Αλλα αυτο προϋποθετει να μπορεις να δεχτεις και κριτικη και οχι μονο να ασκεις. Ναι αμε, το μπορω και αυτο, πριν σπευσει κανεις.

Συμπαθώ όποιον θέλω,για τους λόγους που είναι για μένα σημαντικοί.Ο Petran και ο κάθε Petran δε θα μου γίνει αντιπαθητικός επειδή τον αντιπαθείς εσύ με δικά σου κριτήρια αξιολόγησης.Έχω κι εγώ τα δικά μου,δε τα χρειάζομαι τα δικά σου,οπότε κράτα τα για όσους τα χρειάζονται.Ούτε θα αισθανθώ κατά κανέναν τρόπο ένοχη επειδή κάνω κάτι που όλοι μας κάνουμε καθημερινά.Να ξεσκαρτάρουμε μέσα από τους τρόπους των άλλων ποιοι μας πάνε.

\"Κάνω τα δικά μου και κάνεις τα δικά σου.
    Δεν υπάρχω σ\'αυτόν τον κόσμο για να ικανοποιώ τις προσδοκίες σου\".
    Σοφό αυτό του Perls.
    \"I\'m not bound to please thee with my answers\"
    -Shakespeare

(αληθεια ο Perls τι θα ελεγε για οσους βλεπουν αυτο που θελουν μονο? Και εχουν μονοπλευρη θεωρηση του Feedback?)

Βεβαια απ΄την αλλη, ουτε ο σκοπος σου σε αυτο το συμπαν ειναι να υποστηριζεις τον καθε πετραν κανοντας τα στραβα ματια. Κανουμε λες ο,τι κανουμε σ\' αυτη τη ζωη γιατι ειναι ο πραγματικος σκοπος μας? Ε, μπορουμε να ειμαστε ειλικρινεις στη σταση μας ακομη κι αν δεν κανουμε αυτο για το οποιο προοριζομαστε ομως, ακομα και αν εχουμε κολλησει καπου (αυτο πηγαινε και σε εμενα, και καλο μου ξεκολλημα που δεν ξερω τι καθομαι ακομη και γραφω...)

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Originally posted by Arsi
    Και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορές στην αξιολόγηση και τα υπόλοιπα?
    Με μικρότερες ή μεγαλύτερες αποκλίσεις?
    Πως είσαι τόσο σίγουρος και κυρίως πως ομαδοποιείς οπτικές?
    Δήλαδή,όσοι αντέδρασαν ανήκουν στην ομάδα β και όσοι όχι στην α.Κ αν η αξιολόγηση για το από εδώ και μπρος για κάποιον ηταν ευοίωνη ή αδιάφορη και για σένα δυσοίωνη?
    Σε οτι αφορα το συγκεκριμενη περιπτωση ναι, αυτο ειδα να συμβαινει. Το αν υπαρχει ελλειμα η επιλεκτικοτητα στην αντιληψη γενικοτερα σ\' αυτο το φορουμ ειναι ενα αλλο ζητημα. Οσο για τις διακυμανσεις στην αξιολογηση, λυπαμαι αλλα η μεροληψια τις περισσοτερες φορες ακολουθει τη λογικη του μαυρου-ασπρου ακριβως γιατι δεν συμφερει εστω και η παραμικρη κατανοηση του τι πραγματικα συμβαινει να οδηγησει σε περαιτερω αξιολογησεις που τελικα θα διαταραξουν την ηρεμια του \"ξερω γω μωρε, την αποψη της ελεγε, παραβιαζοντας τους κανονες του φορουμ και ενω το παιδι ηταν σε υποτροπη. Τι πεσατε να την φατε?\"

Το αν στο φορουμ υπαρχει αντιληπτικο κενο ειναι ενα γενικοτερο ζητημα, αφου διακυμανσεις στην αντιληπτικοτητα ειναι θανασιμες για τη συνοχη της ομαδας γενικα... παρεμπιπτοντως, αυτο ειναι ενα φορουμ - ενα μεγαλο γκρουπ. Παρομοιωσεις με μικρογραφειες της κοινωνιας ειναι μυθοποιησεις και υπερβολες, σιγα μην ειναι και αντιπροσωπευτικο δειγμα. Ειδικα η δυναμικη της ομαδας μολις παγιωθει δρα σαν πολυ ισχυρο φιλτρο τοσο στην εισοδο και καθιερωση νεων μελων οσο και στη διαμορφωση consensus. Διακυμανσεις οπως στην αντιληψη υπαρχουν αλλα οπως και στην μεροληψια ειναι πολυ μικρες: η αντιληψη σαν ικανοτητα δεν ειναι να πεφτουν ζαρια στο μυαλο μας οποτε συμβαινει κατι και να κρινουμε αναλογως τα νουμερα.

*έχεις δίκιο πάντως σχετικά με μένα.δεν έκατσα να ψυχογραφήσω την Κατερίνα,στάθηκα σ\'αυτό που διάβαζα εκείνη τη στιγμή και δε μου ήρθε καν το ερέθισμα να ασχοληθώ περισσότερο.
    Ουτε εγω καθισα να την ψυχογραφησω - τουλαχιστον οχι πρωτου τα πρωτα ερεθισματα μου πουν πως κατι δεν παει καθολου μα καθολου καλα. Η αντιληψη εχει την παρενεργεια να οδηγει συχνα σε περισσοτερη αντιληψη μεχρι η μεροληψια, η αυτοματοποιημενη σταση η καποιος αλλος παραγοντας να βαλει φρενο. Πολλες φορες απο την αρχη.
    oboro,εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές με μεγάλες αποκλίσεις στην αντίληψη κ αξιολόγηση ενός ανθρώπου και ειδικά μέσω διαδικτύου που τα δεδομένα είναι τόσο τραγικά λίγα.Κ ο λόγος που δε μπορεί πάντα να υπάρχει μεγάλη σύγκλιση είναι ακριβώς ο παραπάνω.Η υποκειμενικότητα μιας κατάστασης.
    Εδώ είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε έναν άνθρωπο που ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί του και μπορεί να γίνει μέσω μιας κουβέντας στο ίντερνετ?

Και στο κάτω κάτω ειδικά από δω νομίζω πως μπορούμε να αξιολογούμε τις πράξεις των ανθρώπων και όχι τους ίδιους.
    Και οι 2 πράξεις για μένα δεν ήταν καθόλου ίδιες.

Senior Member
    Πάρτε κι αυτό του Πιντέρη(για να διαβάζουμε και κάποια από τους δικούς μας ψυχολόγους).

\"Η αποδοχή μας προς τους άλλους αλλάζει συνεχώς,γιατί εξαρτάται από το ποιοι είμαστε εμείς,ποιος είναι ο άλλος,την εκάστοτε διάθεσή μας και το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρισκόμαστε.Συνεπώς είναι αφέλεια να μιλάμε για \"σταθερότητα\"όταν αναφερόμαστε στην ανθρώπινη φύση.Και μόνο το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι σημαίνει ότι είμαστε ασταθείς.Πώς είναι δυνατόν να είσαι άνθρωπος και να είσαι σταθερός;To μόνο που θα καταφέρεις-αν υιοθετήσεις ένα τέτοιο δόγμα-είναι να καταλήξεις να έχεις ενοχές,μια και,από την ίδια σου τη φύση,θα το παραβιάζεις συνέχεια\".

Απενοχοποίηση τώρα!Τίποτε δεν πρέπει.Και έχω κάθε στιγμή το δικαίωμα να αλλάζω.Ποιος καθορίζει πως δεν έχω δικαίωμα να αλλάζω;Ο oboro?O κάθε oboro?Aλλάζουμε κάθε στιγμή,είναι ένα από τα ωραία της ζωής.

Αυτό που επιτάσσει η διαταγή\"να είσαι πάντα σταθερός\"είναι για τα σκουπίδια.Φυσικά και σε όσους μας είναι συμπαθείς είμαστε ευνοικότερα διατιθέμενοι και είναι μπαρούφα οι λοιπές ηθικοπλασίες.Γι αυτό,δε θα μαστιγωθώ σήμερα.Θα το παραλείψω.Αν εσείς το επιθυμείτε,κάντε το.:D

Πού\'σαι ρε Pe-trance με τα ωραία σου.Birds of a feather flock together,είδες που τα θυμάμαι,λολζ.:P:D
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Απενοχοποίηση τώρα!Τίποτε δεν πρέπει.Και έχω κάθε στιγμή το δικαίωμα να αλλάζω.Ποιος καθορίζει πως δεν έχω δικαίωμα να αλλάζω;Ο oboro?O κάθε oboro?Aλλάζουμε κάθε στιγμή,είναι ένα από τα ωραία της ζωής.
    Για σένα πρέπει να μην πρέπει τίποτα,για τον oboro πρέπει να ...,για μένα... κ.λ.π.
    Κανείς δε μπορεί να καθορίσει τίποτα.Μπορεί όμως να έχει τα πρέπει του και να λέει την άποψή του.

Senior Member
    oboro,εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές με μεγάλες αποκλίσεις στην αντίληψη κ αξιολόγηση ενός ανθρώπου και ειδικά μέσω διαδικτύου που τα δεδομένα είναι τόσο τραγικά λίγα.Κ ο λόγος που δε μπορεί πάντα να υπάρχει μεγάλη σύγκλιση είναι ακριβώς ο παραπάνω.Η υποκειμενικότητα μιας κατάστασης.
    Εδώ είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε έναν άνθρωπο που ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί του και μπορεί να γίνει μέσω μιας κουβέντας στο ίντερνετ?
    Πως γινεται παντα και στο τελος φταιει η ελλειματικοτητα του ιντερνετ... Για τις παρεξηγησεις, το στυλ γραφης του αλλου, τα ηλεκτρονια στη οθονη (πανε αυτα, πλεον μονο τρανζιστορ) κλπ κλπ. Λοιπον εγω εχω την εξης αποψη - αν σε ενα φορουμ μπορεις να επικοινωνησεις, μεσο-μακροπροθεσμα μπορεις και να αξιολογησεις καταστασεις και ατομα. Και να αντιληφθεις. Στην αληθινη ζωη το αντιστοιχο προβλημα ειναι η πληθωρα δεδομενων, ερεθισματων και διαφορετικων οπτικων που υπαρχουν, και επιπλεον το θεμα της μνημης (αφου στο ιντερνετ και τα εντυπα μεσα μονο και συνηθως παραμενουν τα γραφομενα). Παρ\' ολα αυτα οι ιδιες παρεξηγησεις σημειωνονται και εκει εξω και εξισου ομοιομορφη κατανομη της αντιληπτικοτητας εχουν οι παρεες κλπ.

Και στο κάτω κάτω ειδικά από δω νομίζω πως μπορούμε να αξιολογούμε τις πράξεις των ανθρώπων και όχι τους ίδιους.
    Και οι 2 πράξεις για μένα δεν ήταν καθόλου ίδιες.
    Δεν ειπα οτι οι πραξεις ηταν ιδιες αλλα αντιπροσωπευτικες του ιδιου ατομου. Και ναι, ειναι εφικτο να αξιολογει κανεις ατομα σε βαθος και χωρις απαραιτητα να βιαζεται ουτε να το κανει απο αντιδραση η μεροληψια. Ουτε και ειπε κανεις πως η αξιολογηση λεγομενων, γεγονοτων και ατομων γινονται στα πλαισια της ιδιας διαδικασιας. Πιστευω οτι ενισχυει η μια το εργο της αλλης, η το καταστρεφει αναλογως (δυο φασματα πιστευω οτι υπαρχουν εδω)

Banned
    Πάρτε κι αυτό του Πιντέρη

πιντερης?
    πιφφφφφφφφφφφ

Senior Member
    Για σένα πρέπει να μην πρέπει τίποτα,για τον oboro πρέπει να ...,για μένα... κ.λ.π.
    Κανείς δε μπορεί να καθορίσει τίποτα.Μπορεί όμως να έχει τα πρέπει του και να λέει την άποψή του.
    Ωραία.Τη λέει.Το πρόβλημα αρχίζει από την ώρα που θέλει να μου τη φορέσει καπέλο όμως.Να στηλιτεύσω τον Πετράν γιατί έτσι αυτός πιστεύει πως θα κερδίσω την ταμπέλα της αμερόληπτης.Τα λέμε κιόλας!Και γιατί να την κερδίσω άραγε,για να με θεωρείτε αλάνθαστη κριτή υποθέτω,όπως θεωρεί ο ob τον ίδιο.Δεν είχα δηλαδή άλλη δουλειά να ρωτάω\"εσύ τι πιστεύεις πώς θα έπρεπε να είμαι,πώς να φερθώ για να κερδίσω την ταμπελίτσα μου\";Mα μετά δε θά\'μαι η Raw,θά\'μαι ό,τι επιθυμεί ο καθένας με τον οποίο επικοινωνώ.Να μου λείπεται το βύσσινο.Εδώ πασχίζουμε να μην ετεροκαθοριζόμαστε και θα μπούμε στο τριπάκι γιατί έτσι θα μας σεβαστούν στο φόρουμ.Άλλη καταδίκη αυτός ο σεβασμός.Μπορείς να τον έχεις από τους πάντες;Mπααα.Ποιο το όφελος της συζήτησης,εκτός να αποδείξουμε πως είμαστε ανώτεροι σε έναν τομέα που-εμείς επιλέγουμε-από τους άλλους;Έχει το δικαίωμα να μου το κοτσάρει στο σβέρκο γιατί το έχει ανάγκη(γιατί το έχεις oboro,κάποια ανάγκη σου είναι αυτή για την οποία μάχεσαι και όχι για την αμεροληψία,τη δικαιοκρισία και άλλα κατσαρά,αυτή είναι η ένδυση της ανάγκης).

Ας στην ικανοποιήσω μπας και σε ξεφορτωθώ.Οboro,στην αμεροληψία τον έχεις μακρύτερο.Εντάξει τώρα;:D:D

Πάμε να δούμε πώς αυτό θα με υποχρεώνει να φέρομαι.Σε κάθε κρίση του φόρουμ που θα έχει να κάνει με καβγάδες,εγώ θα πρέπει να είμαι Η αμερόληπτη.Άρα να φέρομαι σύμφωνα με το ρόλο μου,να είμαι καθώς πρέπει με τις επιταγές.Δε θα πάρω.Είμαι μεροληπτική.Το λέω από τώρα για να το ξέρετε και να μη μου πρήζετε τα ούμπαλα.:P

Δοκιμή:Είμαι μεροληπτική.Δε φοβάμαι να το παραδέχομαι.Είμαι μεροληπτική.Τη χάρτινη σακουλίτσα για τις αναπνοές.ΛΟΛ.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by krino

πιντερης?
    πιφφφφφφφφφφφ
    Γαμεί.:P:P
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by krino

πιντερης?
    πιφφφφφφφφφφφ
    Γαμεί.:P:P

την τσεπη του κοσμου...
    :D:D

ΥΓ......ξερεις βγαινουμε εκτος των οριων χρησης αν συνεχισουμε αυτη την συζητηση....
    :P:P

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast