Results 121 to 135 of 348
-
30-05-2010, 21:54 #121
Originally posted by RainAndWind
Πότε έγιναν όλα αυτά oboro;Πάει σε βάθος χρόνου το θέμα που αναφέρεις;Όμως ας υποθέσουμε πως ο Πετράν συμπεριφέρεται όπως εσύ του καταλογίζεις.Πιστεύεις πως η αλλαγή του μπορεί να προέλθει κατ\'αυτόν τον τρόπο,με καβγά και καταδίκες εκατέρωθεν;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 30-05-2010, 22:04 #122
Originally posted by keep_walking
Οboro...οταν εχεις μπροστα σου ενα ζωντανο ατομο και σε που πει 5-6 κουβεντες το εχεις ψυχολογησει με βασει του οτι σιγουρα η προσωπικη επαφη ειναι σαφως μεγαλυτερης αξιας απο αποψη και πλουτου πληροφοριων?
Αν ναι εισαι πολυ τυχερος και οι φιλοι που κανεις δεν θα μαχαιρωσουν ποτε πισωπλατα αν μη τι αλλο αν ειναι φιλοι εχεις κανει επαφη μαζι τους πολλες ωρες:)
Ετσι και εδω νομιζω οτι το οτι καταλαβες τοτε οτι ειναι η κατερινα ειναι λαθος...δεν μπορουσε να προδικασει την μεταγενεστερη συμπεριφορα της...μπορει τοτε να την ειχε δει σαν σταυροφορια κατα των φαρμακων...ενω τωρα εδειξε κατι ασχημο πραγματι.
Το οτι το ειχες τοτε επισημανει οτι ηταν λαθος δεν σημαινει και πολλα , απλως οτι δικαιωθηκες κατα καποιο τροπο , αλλα θα μπορουσε και οχι εκτος εαν υπαρχει κατι που δεν ξερω...."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
30-05-2010, 22:05 #123
Το μέρος του Πάνου δεν το είχα πάρει oboro,καθώς με το που μπήκα στο φόρουμ έκανε διάγνωση και για μένα.Της Πανικούλας ναι και πάλι μέχρι που μπόρεσα να δω πως το μοτίβο της εξιδανίκευσης-απαξίωσης το ακολουθούσε παντού,όχι μόνο σε σχέση με μένα.Σου ζητάω συγγνώμη που πρέπει να μαθαίνω στην πράξη να τροποποιώ ανάλογα με το feedback που λαμβάνω από κάθε μέλος.
Αλλά και πάλι,δε θεωρώ πως επειδή εσύ ορίζεις ποια είναι η πρέπουσα συμπεριφορά απέναντι στον οποιονδήποτε με υποχρεώνει να σπεύσω να την υιοθετήσω.Θα ήταν κάπως καθοδηγητικό αυτό,δε νομίζεις.Κι εγώ θέλω να με καθοδηγώ εγώ,όχι οι άλλοι με χρήση ενοχών.Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ να κρίνεις και να καταδικάζεις με δικά σου κριτήρια την στάση άλλων.Δε σου φτάνει να έχεις εσύ τη σωστή στάση;Θέλεις οπαδούς;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2010, 22:14 #124
Το μέρος του Πάνου δεν το είχα πάρει oboro,καθώς με το που μπήκα στο φόρουμ έκανε διάγνωση και για μένα.Της Πανικούλας ναι και πάλι μέχρι που μπόρεσα να δω πως το μοτίβο της εξιδανίκευσης-απαξίωσης το ακολουθούσε παντού,όχι μόνο σε σχέση με μένα.Σου ζητάω συγγνώμη που πρέπει να μαθαίνω στην πράξη να τροποποιώ ανάλογα με το feedback που λαμβάνω από κάθε μέλος.
Αλλά και πάλι,δε θεωρώ πως επειδή εσύ ορίζεις ποια είναι η πρέπουσα συμπεριφορά απέναντι στον οποιονδήποτε με υποχρεώνει να σπεύσω να την υιοθετήσω.Θα ήταν κάπως καθοδηγητικό αυτό,δε νομίζεις.Κι εγώ θέλω να με καθοδηγώ εγώ,όχι οι άλλοι με χρήση ενοχών.Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ να κρίνεις και να καταδικάζεις με δικά σου κριτήρια την στάση άλλων.Δε σου φτάνει να έχεις εσύ τη σωστή στάση;Θέλεις οπαδούς;
Με τον ιδιο ακριβως τροπο, ο πετραν θα κατηγορησει εμενα για ηθικολογια, και οχι εσενα που συμπαθει. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω σε συμπαθω. Τη ρημαδα τη μεροληψια ομως, ειδικα κοντρα σε αυτα που κηρυσσουμε οι ιδιοι... Οχι και τοσο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
30-05-2010, 22:20 #125
Ειναι βαρια η καλογερικη,
οταν βλεπεις κακως κειμενα και ειναι απο συμπαθουντες του εκαστοτε μελους,
να \"ρητορευσει\" οπως θα εκανε με περισσια ευκολια για καποιον αντιπαλο του.
Το χειροτερο πραγμα που εγινε εδω μεσα ποτε,
ειναι οτι χωριστηκε σε στρατοπεδα,
και καπακι σε λοχαγους σε λοχιες και σε φανταρους....
Οσοι το ακολουθησαν αυτο κατ εμε ειναι καταπτυστοι,
γιατι στην ουσια εσκαψαν το λακο του ιδιου του φορουμ.
Ειχα πει σε αλλο θρεντ,
οτι καποτε το φορουμ ηταν μια γροθια,
και μαλλον φανηκε οτι ηταν εν ειδη αναμνησεων....
δεν ηταν.
30-05-2010, 22:41 #126
Σεβαστή η άποψή σου για το πρόσωπό μου.Αλλά δε θα πέσω και στα πατώματα για την άποψη του οποιουδήποτε μέσα σε ένα forum,εκτός αν τη γνώμη του καθενός την χρησιμοποιώ για να μπαίνω στα δικά του κομμάτια.Έχεις το δικαίωμα να ορίζεις τη στάση σου.Αυτό που δεν έχεις είναι να ορίζεις τη στάση άλλων.
Συμπαθώ όποιον θέλω,για τους λόγους που είναι για μένα σημαντικοί.Ο Petran και ο κάθε Petran δε θα μου γίνει αντιπαθητικός επειδή τον αντιπαθείς εσύ με δικά σου κριτήρια αξιολόγησης.Έχω κι εγώ τα δικά μου,δε τα χρειάζομαι τα δικά σου,οπότε κράτα τα για όσους τα χρειάζονται.Ούτε θα αισθανθώ κατά κανέναν τρόπο ένοχη επειδή κάνω κάτι που όλοι μας κάνουμε καθημερινά.Να ξεσκαρτάρουμε μέσα από τους τρόπους των άλλων ποιοι μας πάνε.
\"Κάνω τα δικά μου και κάνεις τα δικά σου.
Δεν υπάρχω σ\'αυτόν τον κόσμο για να ικανοποιώ τις προσδοκίες σου\".
Σοφό αυτό του Perls."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2010, 22:56 #127
Σεβαστή η άποψή σου για το πρόσωπό μου.Αλλά δε θα πέσω και στα πατώματα για την άποψη του οποιουδήποτε μέσα σε ένα forum,εκτός αν τη γνώμη του καθενός την χρησιμοποιώ για να μπαίνω στα δικά του κομμάτια.Έχεις το δικαίωμα να ορίζεις τη στάση σου.Αυτό που δεν έχεις είναι να ορίζεις τη στάση άλλων.
Συμπαθώ όποιον θέλω,για τους λόγους που είναι για μένα σημαντικοί.Ο Petran και ο κάθε Petran δε θα μου γίνει αντιπαθητικός επειδή τον αντιπαθείς εσύ με δικά σου κριτήρια αξιολόγησης.Έχω κι εγώ τα δικά μου,δε τα χρειάζομαι τα δικά σου,οπότε κράτα τα για όσους τα χρειάζονται.Ούτε θα αισθανθώ κατά κανέναν τρόπο ένοχη επειδή κάνω κάτι που όλοι μας κάνουμε καθημερινά.Να ξεσκαρτάρουμε μέσα από τους τρόπους των άλλων ποιοι μας πάνε.
\"Κάνω τα δικά μου και κάνεις τα δικά σου.
Δεν υπάρχω σ\'αυτόν τον κόσμο για να ικανοποιώ τις προσδοκίες σου\".
Σοφό αυτό του Perls.
-Shakespeare
(αληθεια ο Perls τι θα ελεγε για οσους βλεπουν αυτο που θελουν μονο? Και εχουν μονοπλευρη θεωρηση του Feedback?)
Βεβαια απ΄την αλλη, ουτε ο σκοπος σου σε αυτο το συμπαν ειναι να υποστηριζεις τον καθε πετραν κανοντας τα στραβα ματια. Κανουμε λες ο,τι κανουμε σ\' αυτη τη ζωη γιατι ειναι ο πραγματικος σκοπος μας? Ε, μπορουμε να ειμαστε ειλικρινεις στη σταση μας ακομη κι αν δεν κανουμε αυτο για το οποιο προοριζομαστε ομως, ακομα και αν εχουμε κολλησει καπου (αυτο πηγαινε και σε εμενα, και καλο μου ξεκολλημα που δεν ξερω τι καθομαι ακομη και γραφω...)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
30-05-2010, 23:03 #128
Originally posted by oboro
Originally posted by Arsi
Και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορές στην αξιολόγηση και τα υπόλοιπα?
Με μικρότερες ή μεγαλύτερες αποκλίσεις?
Πως είσαι τόσο σίγουρος και κυρίως πως ομαδοποιείς οπτικές?
Δήλαδή,όσοι αντέδρασαν ανήκουν στην ομάδα β και όσοι όχι στην α.Κ αν η αξιολόγηση για το από εδώ και μπρος για κάποιον ηταν ευοίωνη ή αδιάφορη και για σένα δυσοίωνη?
Το αν στο φορουμ υπαρχει αντιληπτικο κενο ειναι ενα γενικοτερο ζητημα, αφου διακυμανσεις στην αντιληπτικοτητα ειναι θανασιμες για τη συνοχη της ομαδας γενικα... παρεμπιπτοντως, αυτο ειναι ενα φορουμ - ενα μεγαλο γκρουπ. Παρομοιωσεις με μικρογραφειες της κοινωνιας ειναι μυθοποιησεις και υπερβολες, σιγα μην ειναι και αντιπροσωπευτικο δειγμα. Ειδικα η δυναμικη της ομαδας μολις παγιωθει δρα σαν πολυ ισχυρο φιλτρο τοσο στην εισοδο και καθιερωση νεων μελων οσο και στη διαμορφωση consensus. Διακυμανσεις οπως στην αντιληψη υπαρχουν αλλα οπως και στην μεροληψια ειναι πολυ μικρες: η αντιληψη σαν ικανοτητα δεν ειναι να πεφτουν ζαρια στο μυαλο μας οποτε συμβαινει κατι και να κρινουμε αναλογως τα νουμερα.
*έχεις δίκιο πάντως σχετικά με μένα.δεν έκατσα να ψυχογραφήσω την Κατερίνα,στάθηκα σ\'αυτό που διάβαζα εκείνη τη στιγμή και δε μου ήρθε καν το ερέθισμα να ασχοληθώ περισσότερο.
Εδώ είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε έναν άνθρωπο που ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί του και μπορεί να γίνει μέσω μιας κουβέντας στο ίντερνετ?
Και στο κάτω κάτω ειδικά από δω νομίζω πως μπορούμε να αξιολογούμε τις πράξεις των ανθρώπων και όχι τους ίδιους.
Και οι 2 πράξεις για μένα δεν ήταν καθόλου ίδιες.
30-05-2010, 23:07 #129
Πάρτε κι αυτό του Πιντέρη(για να διαβάζουμε και κάποια από τους δικούς μας ψυχολόγους).
\"Η αποδοχή μας προς τους άλλους αλλάζει συνεχώς,γιατί εξαρτάται από το ποιοι είμαστε εμείς,ποιος είναι ο άλλος,την εκάστοτε διάθεσή μας και το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρισκόμαστε.Συνεπώς είναι αφέλεια να μιλάμε για \"σταθερότητα\"όταν αναφερόμαστε στην ανθρώπινη φύση.Και μόνο το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι σημαίνει ότι είμαστε ασταθείς.Πώς είναι δυνατόν να είσαι άνθρωπος και να είσαι σταθερός;To μόνο που θα καταφέρεις-αν υιοθετήσεις ένα τέτοιο δόγμα-είναι να καταλήξεις να έχεις ενοχές,μια και,από την ίδια σου τη φύση,θα το παραβιάζεις συνέχεια\".
Απενοχοποίηση τώρα!Τίποτε δεν πρέπει.Και έχω κάθε στιγμή το δικαίωμα να αλλάζω.Ποιος καθορίζει πως δεν έχω δικαίωμα να αλλάζω;Ο oboro?O κάθε oboro?Aλλάζουμε κάθε στιγμή,είναι ένα από τα ωραία της ζωής.
Αυτό που επιτάσσει η διαταγή\"να είσαι πάντα σταθερός\"είναι για τα σκουπίδια.Φυσικά και σε όσους μας είναι συμπαθείς είμαστε ευνοικότερα διατιθέμενοι και είναι μπαρούφα οι λοιπές ηθικοπλασίες.Γι αυτό,δε θα μαστιγωθώ σήμερα.Θα το παραλείψω.Αν εσείς το επιθυμείτε,κάντε το.:D
Πού\'σαι ρε Pe-trance με τα ωραία σου.Birds of a feather flock together,είδες που τα θυμάμαι,λολζ.:P:D"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2010, 23:17 #130
Απενοχοποίηση τώρα!Τίποτε δεν πρέπει.Και έχω κάθε στιγμή το δικαίωμα να αλλάζω.Ποιος καθορίζει πως δεν έχω δικαίωμα να αλλάζω;Ο oboro?O κάθε oboro?Aλλάζουμε κάθε στιγμή,είναι ένα από τα ωραία της ζωής.
Κανείς δε μπορεί να καθορίσει τίποτα.Μπορεί όμως να έχει τα πρέπει του και να λέει την άποψή του.
30-05-2010, 23:17 #131
oboro,εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές με μεγάλες αποκλίσεις στην αντίληψη κ αξιολόγηση ενός ανθρώπου και ειδικά μέσω διαδικτύου που τα δεδομένα είναι τόσο τραγικά λίγα.Κ ο λόγος που δε μπορεί πάντα να υπάρχει μεγάλη σύγκλιση είναι ακριβώς ο παραπάνω.Η υποκειμενικότητα μιας κατάστασης.
Εδώ είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε έναν άνθρωπο που ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί του και μπορεί να γίνει μέσω μιας κουβέντας στο ίντερνετ?
Και στο κάτω κάτω ειδικά από δω νομίζω πως μπορούμε να αξιολογούμε τις πράξεις των ανθρώπων και όχι τους ίδιους.
Και οι 2 πράξεις για μένα δεν ήταν καθόλου ίδιες."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
30-05-2010, 23:35 #132
Πάρτε κι αυτό του Πιντέρη
πιντερης?
πιφφφφφφφφφφφ
30-05-2010, 23:43 #133
Κανείς δε μπορεί να καθορίσει τίποτα.Μπορεί όμως να έχει τα πρέπει του και να λέει την άποψή του.
Ας στην ικανοποιήσω μπας και σε ξεφορτωθώ.Οboro,στην αμεροληψία τον έχεις μακρύτερο.Εντάξει τώρα;:D:D
Πάμε να δούμε πώς αυτό θα με υποχρεώνει να φέρομαι.Σε κάθε κρίση του φόρουμ που θα έχει να κάνει με καβγάδες,εγώ θα πρέπει να είμαι Η αμερόληπτη.Άρα να φέρομαι σύμφωνα με το ρόλο μου,να είμαι καθώς πρέπει με τις επιταγές.Δε θα πάρω.Είμαι μεροληπτική.Το λέω από τώρα για να το ξέρετε και να μη μου πρήζετε τα ούμπαλα.:P
Δοκιμή:Είμαι μεροληπτική.Δε φοβάμαι να το παραδέχομαι.Είμαι μεροληπτική.Τη χάρτινη σακουλίτσα για τις αναπνοές.ΛΟΛ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2010, 23:44 #134
Originally posted by krino
πιντερης?
πιφφφφφφφφφφφ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2010, 23:48 #135
Originally posted by krino
πιντερης?
πιφφφφφφφφφφφ
την τσεπη του κοσμου...
:D:D
ΥΓ......ξερεις βγαινουμε εκτος των οριων χρησης αν συνεχισουμε αυτη την συζητηση....
:P:P
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία