Προς υπευθυνους και ανευθυνους.......... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 348
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    καποιοι φαινονται να μην εχουν καποιο προβλημα που να τους απασχολει ,που να θελουν να το συζητησουν,,,,ειναι εδω για να κανουν φιλους?

Μου αρεσει το γραψιμο σαν τροπος εκφρασης , μου αρεσει να ανταλλασω αποψεις , μου αρεσει να συζητω με ατομα και οποτε χρειαστηκα στηριξη την βρηκα σε μεγαλο βαθμο.

Αισθανομαι ωραια , παλια το εβλεπα σαν χομπυ αλλα τωρα πραγματι με ικανοποιει να επικοινωνω με διαφορα ατομα.

Και οπως ειπα με κρατησε ζωντανο αν μη τι αλλο μια φωνη λογικης μεσα στην τρελλα:)
    ωραιο κειμενο για διαφημιση του φορουμ κιπ:))))
    θα προτεινω στον αντμιν να το χρησιμοποιησει αν αποφασισει να το κανει επαγγελματικα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    καποιοι φαινονται να μην εχουν καποιο προβλημα που να τους απασχολει ,που να θελουν να το συζητησουν,,,,ειναι εδω για να κανουν φιλους?

Μου αρεσει το γραψιμο σαν τροπος εκφρασης , μου αρεσει να ανταλλασω αποψεις , μου αρεσει να συζητω με ατομα και οποτε χρειαστηκα στηριξη την βρηκα σε μεγαλο βαθμο.

Αισθανομαι ωραια , παλια το εβλεπα σαν χομπυ αλλα τωρα πραγματι με ικανοποιει να επικοινωνω με διαφορα ατομα.

Και οπως ειπα με κρατησε ζωντανο αν μη τι αλλο μια φωνη λογικης μεσα στην τρελλα:)
    ωραιο κειμενο για διαφημιση του φορουμ κιπ:))))
    θα προτεινω στον αντμιν να το χρησιμοποιησει αν αποφασισει να το κανει επαγγελματικα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Χμ δεν ειμαι σε φορμα λολ...θα γραψω κανα καλυτερο αργοτερα:)

Να εχω και τη ρεμ...λογικοτατη...στο περιπου λολ...εδω δεν μπορω να καταλαβω τι εχει ο τοπος χεχε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αλλα ας μην αρχισω την γκρινια παλι:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by oboro
    .....Ηταν θλιβερο ας πουμε, το φαινομενο περυσι με την υποτροπη του κηπ και το κατερινακι να κανει τετοιες επικινδυνες προτασεις για διακοπη της αγωγης, και απο διπλα οι \"κηπακο και κηπακο\" να μην βλεπουν τι γινεται παρα τα σχολια των 2-3 που το ειχαν επισημανει κιολας. Εδω ολοκληρος καυγας ξεσπασε και εκ των υστερων παλι δεν υπηρχε καμια συνειδητοποιηση επι του θεματος.

A, και δεν λεω σε κανεναν τι να κανει. Ο καθενας μας κανει ο,τι θελει. Και καταλαβαινει επισης ο,τι θελει.
    ομπ
    θα πρεπει καποια στιγμη να κανεις μια διακριση:
    δεν μπορεις να κρινεις την κατερινακι (περισυ) σαν τον οποιονδηποτε πεταει την κοτσανα του ειτε απο ηλιθιοτητα ειτε απο δολο και προτρεπει τον αλλο να κοψει τα χαπια.
    η κατερινακι ειναι και η ιδια ψυχωσικη και μιλουσε για αυτο που η ιδια εκανε στον εαυτο της.
    αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι επικινδυνη συμβουλη αν καποιος την ακολουθησει.
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.γι αυτο πρεπει κανεις να το σχολιασει αρνητικα. αλλα αυτο και ως εκει.

εσυ της εκανες μιας απιστευτης εντασης επιθεση, σαν να πηγε να σκοτωσει κανεναν και μαλιστα με δολο.
    σε ΑΥΤΟ διαφωνει κανεις και εγω πρσωπικα, σιγουρα. οχι στο γεγονος οτι κακως προετρεψε σε διακοπη της αγωγης.....

και γενικοτερα εχεις ενα θεμα με την διακριση της σημασιας καποιων πραγματων .δειχνεις να ιοθετεις μια ενταση που αλλοι δεν βλεπουν η δεν νοιωθουν....

Senior Member
    Originally posted by elena72
    Τι εχει παθει αυτος και λεει σε ολους τι να κανουν?
    Ποιός από όλους?!
    :o

Το αν κανει μπαμ η μεροληψια σου επισης ειναι δικο σου θεμα.
    εχμ..με λίγα λόγια υποτιμάς την νοημοσύνη μου... οκ. Μήπως με πληρώνουν κιόλας? Άσε που στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι ο Πετράν έχει ανάγκη την μεροληψία κάποιου, δεν τον έχω δει να ζητάει κανενός την βοήθεια, ό,τι θέλει να πει φαίνεται να το λέει με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για τον ίδιο.
    Μας εχει φλομωσει ο πετραν στις προσβολες αλλα εσυ περα βρεχει.
    Από όλους εσάς που σας έχει φλομώσει ο πετράν στις προσβολές ζητώ συγνώμη που δεν έσπευσα να σας \"σώσω\"!!
    Εχμ... μπλέκεις σε καυγάδες, βρίζεσαι και περιμένεις.. τι?

Οντως ειναι στη διακριτικη σου ευχερεια το πως θα αντιληφθεις τα πραγματα - απλουστατα δεν επιτυγχανεται αλλιως μια τοσο επιλεκτικη θεωρηση τους in the first place!
    σε ποιό βιβλίο το γράφει αυτό?:) Και τι είναι επιλεκτική θεώρηση?Η δική σου ερμηνεία στα δικά μου λεγόμενα?
    Οσο για το \"εχω κι αλλες δουλειες\", κλασσικη ατακα
    Αλλά αληθινή!Βγαλμένη από τη ζωή. Όταν έχεις τρεξίματα, δουλειές, σπουδές και πολλά άλλα...τι να πεις? Ότι κάθομαι και ασχολούμαι με το πότε θα αβαντάρω κάποιον και πότε θα βρίσω τον άλλον?Το ξαναλέω και τώρα:Άλλη δουλειά δεν είχα!:P

Senior Member
    .....Να εχω και τη ρεμ...λογικοτατη...στο περιπου λολ........
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    να σαι καλα ρε :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Banned

μια ενταση που αλλοι δεν βλεπουν η δεν νοιωθουν....

ποιοι ειναι οι αλλοι?
    τα 3000 μελη του φορουμ?
    οσοι ειναι ενεργοι τις τελευταιες 24 ωρες?
    Οσοι δεν διαφωνουν μαζι σου?
    οσοι συμφωνουν μαζι σου?
    οσοι συμφωνουν μαζι σου ασχετως το τι λες?

Senior Member
    Εγω δεν προλαβα να διαβασω γιατι σβηστηκαν τα ποστ απο τον admin οποτε ισως να κανω λαθος αλλα ο πετραν την ειπε στο κατερινακι που την ειπε σε μενα που του την ειπαν οι αλλοι επειδη την ειπε στο κατερινακι και εγινε το νταχαου για να καταλαβω και εγω?

Senior Member
    κρινο
    ειπα \"αλλοι\" οχι \"οι αλλοι\"
    δεν ηταν τυχαια επιλογη. αυτο σημαινει \"καποιοι αλλοι\" και δεν σημαινει \"ολοι οι αλλοι\"
    αυτο σημαινει οτι αν απευθυνεται σε καποιον συγκεκριμενα ο ομπ, για παραδειγμα σε μενα η στην ιβερις,πιθανοτατα δεν ολιγωρουσαμε που δεν τον σιγονταραμε στο βρισιμο της κατερινακι περισυ, αλλα ανηκαμε στους \"αλλους\" που ειχαν την αποψη οτι δεν χρειαζεται τοση επιθεση σε καποιον ασθενη που ειπε την λαθεμενη του αποψη....

Senior Member
    Ναι η κατερινα εκφρασε αποψη...κανεις δεν ειναι τελειος αν μιλατε για περσι που ελεγε για φαρμακευτικες αγωγες.Αλλωστε υπαρχουν πολλοι ενθερμοι υποστηρικτες κατα των φαρμακων εδω και κανενας φυσικα δεν τα γουσταρει.
    Τωρα η τελευταια επιθεση της και αποχαιρετιστηριο ηταν WOW τι να πω , δεν ειχα τσακωθει ουτε λογομαχησει ποτε , δεν καταλαβα ουτε απο που ηρθε και με ποια λογικη , την ωρα που ημουνα νταουνιασμενος.

Senior Member
    η τελευταια της επιθεση ηταν ΑΛΛΟ και φρικαραμε ολοι . αυτο δεν σημαινει οτι θα βρουμε ευκαιρια να τα κανουμε ολα ισωμα και να λεμε\"καλα σας τα λεγα εγω, επρεπε νατην βριζαμε απο περισυ κι εσεις κωφευατε\"
    αυτο μας ελειπε ν αρχισουμε το προληπτικο βρισιμο..

Senior Member
    Μικρογραφια της κοινωνιας ...αλλοι σε γουσταρουνε , αλλοι δεν σε γουσταρουνε , απο αλλου το περιμενεις απο αλλου ερχεται κλπ. κλπ.

Φυσικα αν θες να μη σε χωνευει κανεις μπορεις καλιστα να γινεις πρωθυπουργος λολ.

Ειχα εκφρασει την επιθυμια καποτε οτι θελω να ειμαι σκια , να υπαρχω να απολαμβανω αλλα να ειμαι σκια και αυτο μου αρεσει στις μεγαλες πολεις εισαι μια σκια
    ενας ανωνυμος στο πληθος , αλλα χρειαζεται και ενας κυκλος γνωριμιων ωστε να αποκτα και νοημα η ζωη.

Banned
    κρινο
    ειπα \"αλλοι\" οχι \"οι αλλοι\"
    δεν ηταν τυχαια επιλογη. αυτο σημαινει \"καποιοι αλλοι\" και δεν σημαινει \"ολοι οι αλλοι\"
    αυτο σημαινει οτι αν απευθυνεται σε καποιον συγκεκριμενα ο ομπ, για παραδειγμα σε μενα η στην ιβερις,πιθανοτατα δεν ολιγωρουσαμε που δεν τον σιγονταραμε στο βρισιμο της κατερινακι περισυ, αλλα ανηκαμε στους \"αλλους\" που ειχαν την αποψη οτι δεν χρειαζεται τοση επιθεση σε καποιον ασθενη που ειπε την λαθεμενη του αποψη....

οποτε αναφερεσαι για σενα και την iberis.
    Κατανοητο.
    Θα μπορουσε καποιος να βαλει μεσα και αλλα 20 ατομα...

oui?

Senior Member
    ομπ
    θα πρεπει καποια στιγμη να κανεις μια διακριση:
    δεν μπορεις να κρινεις την κατερινακι (περισυ) σαν τον οποιονδηποτε πεταει την κοτσανα του ειτε απο ηλιθιοτητα ειτε απο δολο και προτρεπει τον αλλο να κοψει τα χαπια.
    η κατερινακι ειναι και η ιδια ψυχωσικη και μιλουσε για αυτο που η ιδια εκανε στον εαυτο της.
    Δηλαδη ρεμ οποιος ειναι ψυχωσικος ειναι και αυτοκαταστροφικο ατομο, εχει σκατα αντιδραστικο χαρακτηρα και προτρεπει τους αλλους να κοψουν την αγωγη τους? Οχι, δε μιλουσε για αυτο που εκανε στον εαυτο της. Ξεπερναγε το οριο οπου η αυτοκαταστροφη γινεται ετεροκαταστροφη. Τωρα αν ο αλλος δεν ειναι σαν κι εκεινη και δεν την ακουσει, εχει καλως. Ειναι ομως αυτο ενα ρισκο που δε θα επρεπε να το προσπερναμε ετσι. Προσωπικα με εξοργισαν ιδιαιτερα οι λεπτοι χειρισμοι της, αναλογως σε τι φαση υποτροπης η διακοπης της θεραπειας ηταν ο καθενας. Μην καρφωθουμε και εντελως, σου λεει...

Τη διακριση που λες την εκανα, αφου εχω δειξει ενδιαφερον προσφατα για το προβλημα της και ειχαμε ανοιξει και συζητηση. Ελπιζα οτι ηταν στα προθυρα να βαλει μυαλο αλλα τελικα... Ο χαρακτηρας ειναι χαρακτηρας. Και ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα απο την ψυχωση. Ο κηπ εξαιρετικο χαρακτηρα εχει, οχι εξαιρετικη ψυχωση!

αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι επικινδυνη συμβουλη αν καποιος την ακολουθησει.
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.γι αυτο πρεπει κανεις να το σχολιασει αρνητικα. αλλα αυτο και ως εκει.
    Γιατι, το σχολιασε κανεις περα απο τους τρεις μας τοτε?

εσυ της εκανες μιας απιστευτης εντασης επιθεση, σαν να πηγε να σκοτωσει κανεναν και μαλιστα με δολο.
    σε ΑΥΤΟ διαφωνει κανεις και εγω πρσωπικα, σιγουρα. οχι στο γεγονος οτι κακως προετρεψε σε διακοπη της αγωγης.....
    Αυτο το παραδεχομαι. Για την ακριβεια ολα τα ποστ μου σχεδον του περασμενου Σεπτεμβρη ηταν εξοχως επιθετικα. Κι οποιος θελει να δει τα δικα μου τα αισχη, αρκει να παει στις πρωτες σελιδες μου. Τωρα το αν ειμαι ακομη ετσι το αφηνω στην κριση των αλλων, δε νομιζω οτι χρωματιζει ετσι η αλλιως το περιεχομενο αυτων που λεω: καποια ατομα ειναι εξοχως προβληματικα εως επικινδυνα και η κατ ειναι ενα απο αυτα.

και γενικοτερα εχεις ενα θεμα με την διακριση της σημασιας καποιων πραγματων .δειχνεις να ιοθετεις μια ενταση που αλλοι δεν βλεπουν η δεν νοιωθουν....
    Λογικο ειναι αυτο. Οταν γραφτηκα, το φορουμ ειχε μια παγιωμενη δυναμικη που τραβαει λιγο πολυ συγκεκριμενα ατομα και απωθει ενδεχομενως πολυ περισσοτερα. Σε οτι αφορα την επιθυμια να γινει κανεις τακτικο μελος αυτο. Τωρα εμενα με τραβηξαν 1-2 πραγματα που ειχε επιπλεον και ισως υπερανω ολων αυτων (θυμησε μου να σου καποια φορα), τα οποια στην πορεια εγιναν 5-6 και τελικα εχω ωφεληθει σημαντικα απο τη συμμετοχη μου εδω.

Ε... Με βαση το ποσο εχω ωφεληθει, θα ειμαι ευχαριστημενος που ο καθε πετραν εχει σιωπηλους υποστηρικτες και κοπριζει ανενοχλητος? Αν σε καθε μελος που επιτιθεται και ξεκινα η συνεισφερει σε καυγαδες αντιστοιχουν αλλα 4-5, ισως τα ιδια, που τον υποστηριζουν, και αλλα 4-5 που σιωπηλα κανουν το ιδιο, ισως το προβλημα αυτου του φορουμ ειναι ακριβως η αυτορρυθμιση η μαλλον αυτοδιευκολυνση... Και οχι η διαχειριση που λειπει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    η τελευταια της επιθεση ηταν ΑΛΛΟ και φρικαραμε ολοι . αυτο δεν σημαινει οτι θα βρουμε ευκαιρια να τα κανουμε ολα ισωμα και να λεμε\"καλα σας τα λεγα εγω, επρεπε νατην βριζαμε απο περισυ κι εσεις κωφευατε\"
    αυτο μας ελειπε ν αρχισουμε το προληπτικο βρισιμο..

παρολα αυτα ηταν γνωμη της,
    το λαθος της για μενα ειναι οτι δεν την υπερασπιστηκε,
    ασχετως αν την ενδιαφερε να κανει κατι τετοιο.

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast