Προς υπευθυνους και ανευθυνους.......... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 24 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 348
    Senior Member
    ρε συ άρκτος, ήμουνα κι εγώ ονλάιν( κατά το ήμουν κι εγώ στο κότερο) και το διάβασα το μνμ της.... δεν έγραφε \"σου εύχομαι κτλ κτλ\" αλλά κάτι του τύπου \"μάλλον σου αξίζει μπλα μπλα μπλα\"
    δηλαδή όντως, ήταν αγένεια να πεις κατάμουτρα έισαι άξιος της μοιρας σου, γιατί δεν κάνεις αυτά που πρέπει, αλλά ντάξει το έχετε κάνει πολύ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.

ε τα έσβησε ο άνθρωπας γιατί είχε γίνει και της κακομοίρας μετα από αυτά. τι να έκανε? ξέρω κι εγώ, άμα δεν είχε γίνει τίποτα μπορεί να μην τα έσβηνε.

Banned
    Originally posted by claire

άμα δεν είχε γίνει τίποτα μπορεί να μην τα έσβηνε.

οχι εχεις λαθος,
    επρεπε να σβηστουν,
    και ας το γουσταραν ολοι.

Αλλιως ο αντμιν να παει να γινει πολιτικος.

Senior Member
    Originally posted by oboro
    . Για το κατερινακι μιλαμε...
    Τι εννοεις? οτι ειμαι τρελλη?Ευχαριστω ! επιτελους βρηκα μια ταυτοτητα κ μια σιγουρη διαγνωση!Θα προσπαθησω να μεινω τρελη για να μη σου μοιαζω!

Senior Member
    Originally posted by krino

οχι εχεις λαθος,
    επρεπε να σβηστουν,

τι μου λες? :P

βασικα όταν γίνεται τις *******ς μετά απο ένα ποστ, και ο αντμιν σβήνει το ποστ, δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου σίγουροι ότι η κίνηση του δεν είναι εκβιασμένη.

από την άλλη καλύτερα να μην τα έσβηνε, να βλέπαμε τώρα τι έχει ειπωθεί. τα γραπτα μένουν κύριοι!

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Τι εννοεις? οτι ειμαι τρελλη?Ευχαριστω ! επιτελους βρηκα μια ταυτοτητα κ μια σιγουρη διαγνωση!Θα προσπαθησω να μεινω τρελη για να μη σου μοιαζω!
    Για το χαρακτηρα σου μιλουσα. Μη βιαζεσαι να χαρεις-παυλα-αυτοστιγματιστεις λοιπον.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned

ε ναι δεν με πιστευεις?

βασικα όταν γίνεται τις *******ς

απαπαπαπα... τι αθυροστομη που εισαι....

μετά απο ένα ποστ, και ο αντμιν σβήνει το ποστ, δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου σίγουροι ότι η κίνηση του δεν είναι εκβιασμένη.

δεν ξερω μπορει να ειναι και ετσι.
    Αλλα αμα δεχονται και πιεσεις οι ψυχολογοι και δεν λειτουργουν με βαση την επιστημη τους..... το χασαμε το κορμι πατριωτ.

από την άλλη καλύτερα να μην τα έσβηνε, να βλέπαμε τώρα τι έχει ειπωθεί. τα γραπτα μένουν κύριοι!

αν θυμαμαι καλα,
    ειπε οτι με τις επιλογες που εχει κανει, του αξιζει ο δρομος που διαβαινει.... παραφραζω βεβαια, δεν θυμαμαι τα ακριβες λογια.

Senior Member
    we are all mad here....

καλά εσύ δεν αποχώρησες?

έχω την εντύπωση πως τα ποστ αποχώρησης γίνονται για να προκαλέσουν καυγάδες... όποιος θέλει να φύγει, το κάνει αθόρυβα ;)

Senior Member
    Δεν εχουν ολοι το ιδιο στυλ αποχωρησης αγαπητη κλαιρη =Ρ Καποια πραγματα γινονται καλυτερα σταδιακα.

Εκτος κι αν μιλαμε για το κατερινακι! οποτε ειναι απλως ενα ποστ του στυλ χτυπαω και φευγω και μετα ξαναρχομαι να διαπιστωσω οτι οντως ασχολειστε μαζι μου και εκανα εντυπωση και εχετε βαλθει να με ξεκανετε και δεν το εννοουσα ετσι (οπως παντα) κλπ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Originally posted by krino

οχι εχεις λαθος,
    επρεπε να σβηστουν,

βασικα όταν γίνεται τις *******ς μετά απο ένα ποστ, και ο αντμιν σβήνει το ποστ, δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου σίγουροι ότι η κίνηση του δεν είναι εκβιασμένη.

μαλλον σου αξιζει η χρονιοτητα γιατι ξερεις τι ειναι ωφελιμο για σενα κ δεν τολμας!
    ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ! (ολοι οι ψυχιατροι που μας λενε οτι θα πρεπει να παιρνουμε τα φαρμακα μας για ολη μας τη ζωη -μας πειθουν δηλ οτι ειμαστε χρονιοι ασθενεις-) μας δινουν καταρες?
    Σοβαρευτειτε λιγο κ μαθετε λεξεις που δεσποζουν στην ψυχιατρικη μια κ θελετε να ειστε καλοι σαμαρειτες!

Senior Member
    Σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε, στα φαρμακα οφειλεται η χρονια φυση της σχιζοφρενειας. Στη ληψη τους μαλλον, συγγνωμη. Επισης η φραση \"μαλλον σου αξιζει η χρονιοτητα της ασθενειας σου\" δεν ακουγεται *καθολου* σαν καταρα.

Αληθεια, τι ειναι αυτο που δεν τολμα να κανει ο κηπ, κατερινακι?

Banned

να διαπιστωσω οτι οντως ασχολειστε μαζι μου και εκανα εντυπωση
    φαντασου με τα ποστ σου,
    ποσο ενισχυεις αυτη την εντυπωση....

Senior Member
    Δεν εχουν ολοι το ιδιο στυλ αποχωρησης αγαπητη κλαιρη =Ρ Καποια πραγματα γινονται καλυτερα σταδιακα.

Εκτος κι αν μιλαμε για το κατερινακι! οποτε ειναι απλως ενα ποστ του στυλ χτυπαω και φευγω και μετα ξαναρχομαι να διαπιστωσω οτι οντως ασχολειστε μαζι μου και εκανα εντυπωση και εχετε βαλθει να με ξεκανετε και δεν το εννοουσα ετσι (οπως παντα) κλπ.
    εγραψα αυτο το θεμα γιατι πραγματικα ηθελα να αποχωρησω ,αλλα μετα ναι ! ξαναμπλεχτηκα και ναι ισως εχεις δικιο-επιτελους ασχοληθηκατε κ με μενα το καυμενο!
    Τεσπα !Δεν θα παρασυρθω αλλη φορα κ θα ειμαι αορατη να σας χαιρομαι κ να σε θαυμαζω oboro , με ιντριγκαρει η σπιρταδα σου!

Senior Member
    katerinaki

μη μασας

κατ εμε να ερχεσαι οποτε θες

σιγααααααααα μην παρουμε και διαζυγιο

αντε καλε

εδω μεσα μπορει να βρισκονται πολλες επικοινωνιακες ισσοροπιες

στο κατω κατω υπαρχουν και παρεξηγησεις

αλλα και αυτες μεσα στο προγραμμα ειναι

καταλαβα τι ηθελες να πεις στον κηπ τωρα που το ξαναειπες

αλλα αρχικα φαινοταν πολυ χαλι μαυρο οπως γραφτηκε απο σενα

οποτε δεν ειναι μονο τι λεμε αλλα και πως το λεμε που εχει πολυ νοημα και αυτο

ειναι ενα μαθημα ολοκληρο

παντως ολες οι πλευρες της επικοινωνιας εχουν νοημα

ιδιως εδω μεσα

μαθαινουμε ολοι

το πιστευω αυτο

αντε παω για διαβασμα τωρα....

ζε σεεεεεεελωωωωωωωωωωωωω....

φιλια!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    efharisto researcher!Για να τελειωνουμε ξαναγραφω την απολογια μου!

Καλα δεν το πιστευω αυτο που γινεται!Τι παρεα κορακων ειναι αυτη που θελει να με ξεσκισει γιατι δεν ημουν καλη νοσοκομα κ φιλανθρωπη συμφωνα με τα γουστα τους!
    Νομιζω οτι ο κηπ αντεδρασε πιο φυσιολογικα απο ολους γιατι μαλλον καταλαβε τι μηνυμα ηθελα να του δωσω!Οπως κ ναχει ζηταω ενα μεγαλο συγνωμη αν κ αυτος δεν καταλαβε τα γραφομενα μου κ στεναχωρεθηκε εστω κ λιγο!
    Βαριεμαι πολυ να καθομαι να δικαιολογω τον εαυτο μου οταν δεν εκανα καμμια ευχη η καταρα για κανενα, απλα ανεφερα τη λεξη χρονιοτητα κατι που το εχουμε ολοι εμεις που παιρνουμε φαρμακα κ το χρησιμοποιειτε εις βαρος μας ολοι εσεις που δεν παιρνετε!
    Εν ταξει ηταν λιγο υπερβολικο (σου αξιζει η χρονιοτητα γιατι ξερεις τι σε ωφελει κ δεν τολμας) αλλα αφου ετσι κιαλλιως ειμαστε στη χρονιοτητα της ασθενειας μας κ το ξερουμε ,κανεις μα κανεις δεν σκεφτηκε οτι ισως ηταν ενα ξυπνητηρι δρασης για τον κηπ!
    Πολυλογω ομως κ υπαρχει κ ο ομπορο -ο αδεκαστος κριτης κ παντογνωστης.
    Με τον πετραν εκανα χιουμορ γιατι θεωρω οτι κ ο ιδιος εχει μπολικο,ομως τσιμπησε ο ψυχολογος και ανταπεδωσε κ αυτος με αρνητικο χιουμορ!
    ε λοιπον εγω το μιερο κ διαβολεμενο πλασμα του αιωνα ειμαι σιγουρη για την αγαθοτητα του Εαυτου μου και δεν κολοδιπλωνομαι περισφυγγοντας την προσωπικοτητα μου κ κρατωντας την σημαια του καλυτερου κ εξυπνοτερου!Αντε κ να προσεχετε εσεις που παιζετε μπαλα οχι γιατι υπαρχουν ευαισθητα ατομα αλλα γιατι ξεφτυλιζετε το προσωπειο σας και θα το χασετε μια μερα και μετα δεν θα σας μεινει τιποτε γιατι δεν εχετε ανωτερο εαυτο κ θα μεινετε μονο με την μαυριλα σας που ετσι κ αλλοιως μονο αυτη βλεπετε σε ολους οσους ειναι διαφορετικοι! Το σταυρωστε με στο τελος του θεματος που εγραψα ηταν πολυ λιγο μπροστα σαυτο που εγινε-υπηρχαν κ μια δυο ευγενικες ψυχες που ειπαν μονο- καλη τυχη κατερινακι- κ πηγατε να τις φατε κι αυτες γιατι δεν εβγαλαν τον οχετο που βγαζετε εσεις!
    Αντε καλα ,παιξτε παλι μπαλα για να βγει νικητης !

Banned
    Σε ενα φορουμ, 10 λεξεις αποτελουν ενα πολυ συγκεκριμενο νοημα,
    ασχετως το τι θες να πεις εσυ.

Οκ τωρα αναλυεις, ερμηνευεις και καποιοι μπορει να το δουν αλλιως.
    Λειτουργησες ομως με hit and run και οποιο παρει ο χαρος,
    που απο οσο ειδες περισσοτερο πηρε εσενα....
    Θα μου πεις μπορει να μην σε ενδιαφερει,
    ομως δεν θελω να αδικειται κανεις,
    ουτε ο κηπ ουτε εσυ...
    Στο κατω κατω περνατε τα ιδια πραγματα ο καθενας το δικο του ζορι....
    Δεν νομιζω οτι ουτε εσυ θες να μην ειναι καλα ο κηπ, αλλα ουτε και ο κηπ το αναποδο.

Αυτα απο καποιον μη πασχοντα.

Page 12 of 24 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast