Results 106 to 120 of 348
-
30-05-2010, 12:55 #106
Originally posted by Remedy
μα τι με νοιαζει αν εχει διαγραφει?
να σε νοιαξει, γιατι εχεις κανει τα ιδια, για αυτο να σε νοιαξει.
Και μην προσπαθεις να περασεις οτι εισαι αποφοιτη των καλογριων, σε μια αλλη ζωη ισως....
αλλωστε αποχωρησε δεν αποχωρησε?
ετσι ειπε, το τι θα κανει το γνωριζει η ιδια.
Δεν ειμαι εγω πορτιερης κανενος.
εχει σημασια αν αποχωρησει διαγραμμενη η αποχωρησει ...αποχωρημενη???ελεος...
για φαντασου να αρχισες να γραφεις εσυ χθες,ποσες φορες θα επρεπε να ειχες αποχωρησει, διαγραμμενη η οχι.
Ερωτηματα και αυτα....
και τι σημασια εχει τι της κοστισε????δεν με ενδιαφερουν τα αισθηματα της κατερινας, αλλα του κιπ που υπεστη την αθλιοτητα της!
μαστα...
τι να κανουμε, εμενα με ενδιαφερουν τα αισθηματα ολων....
εγω ειπα την γνωμη μου για την συμπεριφορα της .
ολοι την ειπαμε.
οσο για τις γνωματευσεις μου ειναι παντα πολυ ευστοχες...
φανταζομαι οτι το μονο που σου λειπει,
ειναι η ασπρη στολη και το στηθοσκοπιο.
πραγματικα θεωρουσα τον πανο κ την πανικ τις αθλιοτερες συπεριφορες της εποχης εκεινης και οντως εφαγαν μπαν και περασαμεσε πιο ομαλους ρυθμους ανωμαλιας....
η ανωμαλια εδω μεσα παντα υπηρχε, ισως εγινε πιο εμφανη τα τελευταια δυο χρονια.
Δεν ανακαλυψαμε σημερα το τροχο.
εσυ αντιθετα εισαι πολυ εξω στις γνωματευσεις σου...
κομπογιαννιτης βλεπεις....
ολες σου οι σσυμπαθειες εφυγαν ειτε κλωτσηδον ειτε αυτοβουλως.....
αυτο, κατι πρεπει να σου λεει..
μου λεει οτι λες ενα ματσο μπουρδες, αυτο ακριβως.
Εχεις μπερδεψει βουρτσες, γραβατες, σωβρακα και φανελες.
Δεν εχω καμια συμπαθεια για κανενα εδω μεσα,
τετοια ωστε να με εμποδιζει να δω κακως κειμενα.
Θα σου πω οτι τον κηπ, μεχρι καποια στιγμη τον συμπαθουσα αρκετα....
Και στην τελικη απο ποτε,
εγω συμπαθουσα τον πανο?
απο ποτε συμπαθουσα την κατερινα?
Επειδη δηλαδη λεω αυτο που σκεπτομαι και σε καποιο επιπεδο ειχα πει κατι για τον πανο εχουμε γινει κωλος και βρακι?
Θα σου πω οτι αυτα τα πακετα σκεψεων, τα εχεις εσυ και η παρεα σου, οχι εγω.
Στο φορουμ ξερω 5-10 ατομα, εχουμε πιει καφε, και φυσικα εχουμε συμπαθεια.
Η αρκτος για παραδειγμα που ειναι ενα απο αυτα, σημαινει οτι αμα ξεφυγει θα πρεπει να κανω τα στραβα ματια?
Η αμα φαει απο κακη χρηση μπαν, θα πρεπει να μου πει κατι αυτο επειδη ειαι γνωστη μου?
Ειτε φαει μπαν η αρκτος ειτε η θεοφανια, μου κανει το ιδιο.
το να μην εχει φαει καποιος ακομα μπαν για οποιοδηποτε λογο, δεν σημαινει οτι η διαχειριση δεν θεωρει την χειροτερη ολων την συπεριφορα του
αυτο δεν το γνωριζεις, ειναι δικη σου εκτιμηση.
Που ξερεις? μπορει να θεωρει την δικη σου συμπεριφορα (η την δικη μου) ακρετα πιο χειροτερη.
Αλλα προς το παρον ουτε εσυ ουτε εγω ειμαστε ακριβως χειροτεροι.
Ο πανος (η ο ονουφριος) που περασε το ποταμι κατα πολυ,
σαφως ειναι χειροτερος και αυτο ειναι ξεκαθαρο 100%.
- 30-05-2010, 13:01 #107
krino
εισαι εκτος εαυτου και εκτος αυτου, πολυ βαρετος ....
30-05-2010, 13:03 #108
Originally posted by John11
Krino, ειλικρινά χαίρομαι για την ειλικρίνειά σου. Και βέβαια φαντάζομαι, δεν μπορείς όταν βλέπεις κάτι άδικο να μην αντιδράς. Και με αυτά τα δεδομένα ο Krino σε αυτά αντιδρά. Κrino συγνώμη που χρησιμοποίησα εσένα σαν παράδειγμα και αυτό τυχόν σε ενοχλήσει.
μπααααααα τι να με ενοχλησει???
πιστευω οτι λες τα αυτονοητα.....
Ξερεις υπαρχουν καμποσοι εδω μεσα, που βλεπουν οτι βλεπω και εγω,
αλλα προτιμουν να μην μιλανε.
Εγω ειμαι απο αυτους που μιλαει, αυτο ειναι ολο.
Originally posted by krino
Στο φορουμ ειμαι,
γιατι εχω προβλημα στο να αναγνωριζω ανθρωπους που το μονο που εχουν μαθει ειναι να ειναι εξυπνακηδες.
Βλεπεις δεν φαινονται με το πρωτο και πρεπει να μαθεις τις τακτικες τους....
Εδω μεσα εχω βρει πολλους, οποτε προπονουμαι και μαλιστα εντατικα.
εχω υπομονη μπολικη, τοσο που τα φτυνει γάιδαρος....
Παντα αξιζει να ανακαλυπτεις την καρφιτσα μεσα στα αχυρα.
Επισης δεν ειναι μονο οτι ψαχνω μονο εγω?
Καποιες στιγμες, με ψαχνουν εξισου....
;)
30-05-2010, 13:04 #109
krino
εισαι εκτος εαυτου και εκτος αυτου, πολυ βαρετος ....
κριμα και ηθελα να φλυαρήσουμε....
να τα λεγαμε μωρε.... ξερεις πως ειναι αυτα.
30-05-2010, 13:07 #110
Originally posted by NikosD.
.......Ναι, δεν έχουν νοημοσύνη τεχνητή οι προειδοποιήσεις. Θα έπαιρνε προειδοποίηση η κατερίνα, θα έπαιρναν προειδοποίηση και όσοι μετά κατέβαζαν καντήλια, ευθέως ή με \"γαλλικό\" τρόπο. Έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε τι απο τα δύο θα άξιζε προειδοποίησης με τόνο και τι θα άξιζε απλής προειδοποίησης?
......
με εβαλε σε σκεψεις η διευκρινιση σου αυτη, να σε ρωτησω κατι για να εννοησω πληρως.
εγω δεν ηξερα οτι οι προειδοποιησεις θα ειναι αυτοματες, παρα μονο το ...ποιντ συστεμ....η σουμα δηλαδη :Ρ
δηλαδη
αν καποιος πει μεσα στο κειμενο του \" τραβα παρε τα χαπια σου, εγω δεν μιλαω με ψυχασθενεις γιατι ειμαι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!\"(το ματι που γυαλιζει δεν θα το δειχνει το κειμενο)
κι ο αλλος του απαντησει \"αντε γαμησου να ισιωσεις ρε παπαρα\" (φανταστικο το σεναριο)
ο προειδοποιητης θα εντοπισει και τα δυο κειμενα????
και με τι λεξεις-κλειδια δηλαδη???\"χαπια, τραβα, παρε\"???????
μηπως εντοπισει μονο το δευτερο και θα του στειλει τον λογαριασμο, ενω το πρωτο θα πρεπει να το κανεις (αν το κανεις) χειροκινητα?????
θα ηθελα μια απαντηση παρακαλω,να εννοησω :)
30-05-2010, 13:14 #111
.......Ναι, δεν έχουν νοημοσύνη τεχνητή οι προειδοποιήσεις. Θα έπαιρνε προειδοποίηση η κατερίνα, θα έπαιρναν προειδοποίηση και όσοι μετά κατέβαζαν καντήλια, ευθέως ή με \"γαλλικό\" τρόπο. Έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε τι απο τα δύο θα άξιζε προειδοποίησης με τόνο και τι θα άξιζε απλής προειδοποίησης?
......
με εβαλε σε σκεψεις η διευκρινιση σου αυτη, να σε ρωτησω κατι για να εννοησω πληρως.
εγω δεν ηξερα οτι οι προειδοποιησεις θα ειναι αυτοματες, παρα μονο το ...ποιντ συστεμ....η σουμα δηλαδη :Ρ
δηλαδη
αν καποιος πει μεσα στο κειμενο του \" τραβα παρε τα χαπια σου, εγω δεν μιλαω με ψυχασθενεις γιατι ειμαι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!\"(το ματι που γυαλιζει δεν θα το δειχνει το κειμενο)
κι ο αλλος του απαντησει \"αντε γαμησου να ισιωσεις ρε παπαρα\" (φανταστικο το σεναριο)
μηπως εντοπισει μονο το δευτερο και θα του στειλει τον λογαριασμο, ενω το πρωτο θα πρεπει να το κανεις (αν το κανεις) χειροκινητα?????
να σου απαντησω εγω,
θα την φατε και οι δυο....
για αυτο προσοχη και τα χερακια εξω απο την κουβερτα....
:cool:
30-05-2010, 13:46 #112
Νικο
δηλαδη
Χειροκίνητο θα είναι, δεν εμπιστεύομαι αυτόματες διαδικασίες.
Απλώς εννοούσα ότι κατά τη γνώμη μου, κάποιες φορές, δεν έχει σημασία ποιος παραβιάζει περισσότερο και ποιος λιγότερο .
Αρα η προειδοποίηση θα πηγαινει σε όλους τους εμπλεκόμενους που συντηρούν μια κατάσταση.
Αυτό που βρίσκω ποιο ταιριαστό με την δική μου κοσμοθεωρία είναι
1. η δυνατοτητα προειδοποιήσεων (αντί ενός άμεσου αποκλεισμού)
2. η δυνατότητα περιορισμένου χρονικά αποκλεισμού (αντί ενός ολικού αποκλεισμου).
Μου προτάθηκε λοιπόν το παραπάνω σύστημα, το βρήκα ενδιαφέρον (και ελπίζω αποτελεσματικο), άνοιξα προκαταβολικά το θέμα στο φόρουμ, πριν το σύστημα εφαρμοστεί για να το γνωστοποιήσω αλλά και να ζητήσω γνώμες και μένει να ετοιμαστεί τεχνικά ώστε να το δούμε στην πράξη.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
30-05-2010, 13:51 #113
Νικο
δηλαδη
Χειροκίνητο θα είναι, δεν εμπιστεύομαι αυτόματες διαδικασίες.
Απλώς εννοούσα ότι κατά τη γνώμη μου, κάποιες φορές, δεν έχει σημασία ποιος παραβιάζει περισσότερο και ποιος λιγότερο .
Αρα η προειδοποίηση θα πηγαινει σε όλους τους εμπλεκόμενους που συντηρούν μια κατάσταση.
Αυτό που βρίσκω ποιο ταιριαστό με την δική μου κοσμοθεωρία είναι
1. η δυνατοτητα προειδοποιήσεων (αντί ενός άμεσου αποκλεισμού)
2. η δυνατότητα περιορισμένου χρονικά αποκλεισμού (αντί ενός ολικού αποκλεισμου).
Μου προτάθηκε λοιπόν το παραπάνω σύστημα, το βρήκα ενδιαφέρον (και ελπίζω αποτελεσματικο), άνοιξα προκαταβολικά το θέμα στο φόρουμ, πριν το σύστημα εφαρμοστεί για να το γνωστοποιήσω αλλά και να ζητήσω γνώμες και μένει να ετοιμαστεί τεχνικά ώστε να το δούμε στην πράξη.
να σου κοψουμε εναν μισθο ρε παιδι, θα καλοπερνας :Ρ
για να δουμε , για να δουμε...
προς το παρον και μονο με την αναγγελια, ειδα τον ασυγκρατητο κρινο να κανει προσπαθειες αυτοπεριορισμου (μη το πολυλες οτι δεν ειναι ετοιμο γιατι σημερα ειδα μεγαλη χαλαροτητα :Ρ)
τεσπα...απ το ολοτελα..
30-05-2010, 13:52 #114
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Οταν ξερεις πως αυτος που κανει την αρχη θα τιμωρηθει τοτε πολυ απλα δεν εχεις λογο να απαντησεις με βρισιες κτλ οποτε δεν χωρανε δικαιολογιες του στυλ μου την ειπε πρωτος .
Βεβαια σε ολο αυτο θα πρεπει να σκεφτεις και το θεμα του καποιος να προκαλει συνεχως με υπουλο τροπο χωρις να χρησιμοποιησει αναγκαστικα καποια βαρη φραση και νομιζω πως ξερεις τι εννοω γιατι το εχουμε ζησει παρα πολλες φορεςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
30-05-2010, 13:59 #115
εμενα μου κανει, πολυ αργα για δακρυα στελλα...
Μου θυμιζει ομως το κλιμα της εποχης στην ελλαδα σημερα.
Που για πολλα χρονια ξεραμε οτι η μιζα εδω, πεφτει συννεφο,
και οταν ερχεται ο ταδε υπουργος και λεει, ναι ρε πιαδες εχω παρει μιζες αλλωστε και εσεις πγρατε,
τοτε πεφτουμε απο τα συννεφα και οργιζομαστε....
Μιλωντας για ενα φορουμ (μια μικρη κοινωνια) δεν εχει μονο σημασια η ηθικη, το \"νομικο\" πλαισιο μιας διαχειρισης αλλα και των μελων εξισου.
Επι παραδειγματι,
αν το εχω σκεφτει σωστα,
η υποθεση πετραν - γουιρντ, που κατεληξε σε \"μαχη\",
ποιος θα επαιρνε ενα νουμερακι?
Πιθανολογω σημερα κανεις.
Αρα η καθε γουιρντ εχει δυο επιλογες:
1. να την φαει την μπανανα και καλη της ορεξη. (ειτε καθεται και το τρωει, ειτε φευγει)
2. Να αντιδρασει πολυ ηχηρα, αρα θα το τσιμπησει η ιδια το νουμερακι.
Το φορουμ εχει καμια δεκαρια τετοια ηχηρα παραδειγματα.
Ισως το καθε ενα απο αυτα να χρειαζοταν μια τετοια αξιολογηση.....
Γιατι ολα ειναι χοντροι καυγαδες, αλλα δεν μπορει ολα να εχουν την ιδια καταληξη.
Οχι οτι θα ηταν αδικο αυτο, αλλα απλα γιατι δεν παιζει.
30-05-2010, 21:24 #116
Originally posted by Arsi
Και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορές στην αξιολόγηση και τα υπόλοιπα?
Με μικρότερες ή μεγαλύτερες αποκλίσεις?
Πως είσαι τόσο σίγουρος και κυρίως πως ομαδοποιείς οπτικές?
Δήλαδή,όσοι αντέδρασαν ανήκουν στην ομάδα β και όσοι όχι στην α.Κ αν η αξιολόγηση για το από εδώ και μπρος για κάποιον ηταν ευοίωνη ή αδιάφορη και για σένα δυσοίωνη?
Το αν στο φορουμ υπαρχει αντιληπτικο κενο ειναι ενα γενικοτερο ζητημα, αφου διακυμανσεις στην αντιληπτικοτητα ειναι θανασιμες για τη συνοχη της ομαδας γενικα... παρεμπιπτοντως, αυτο ειναι ενα φορουμ - ενα μεγαλο γκρουπ. Παρομοιωσεις με μικρογραφειες της κοινωνιας ειναι μυθοποιησεις και υπερβολες, σιγα μην ειναι και αντιπροσωπευτικο δειγμα. Ειδικα η δυναμικη της ομαδας μολις παγιωθει δρα σαν πολυ ισχυρο φιλτρο τοσο στην εισοδο και καθιερωση νεων μελων οσο και στη διαμορφωση consensus. Διακυμανσεις οπως στην αντιληψη υπαρχουν αλλα οπως και στην μεροληψια ειναι πολυ μικρες: η αντιληψη σαν ικανοτητα δεν ειναι να πεφτουν ζαρια στο μυαλο μας οποτε συμβαινει κατι και να κρινουμε αναλογως τα νουμερα.
*έχεις δίκιο πάντως σχετικά με μένα.δεν έκατσα να ψυχογραφήσω την Κατερίνα,στάθηκα σ\'αυτό που διάβαζα εκείνη τη στιγμή και δε μου ήρθε καν το ερέθισμα να ασχοληθώ περισσότερο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
30-05-2010, 21:31 #117
Αρα η προειδοποίηση θα πηγαινει σε όλους τους εμπλεκόμενους που συντηρούν μια κατάσταση."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
30-05-2010, 21:38 #118
Οboro...οταν εχεις μπροστα σου ενα ζωντανο ατομο και σε που πει 5-6 κουβεντες το εχεις ψυχολογησει με βασει του οτι σιγουρα η προσωπικη επαφη ειναι σαφως μεγαλυτερης αξιας απο αποψη και πλουτου πληροφοριων?
Αν ναι εισαι πολυ τυχερος και οι φιλοι που κανεις δεν θα μαχαιρωσουν ποτε πισωπλατα αν μη τι αλλο αν ειναι φιλοι εχεις κανει επαφη μαζι τους πολλες ωρες:)
Ετσι και εδω νομιζω οτι το οτι καταλαβες τοτε οτι ειναι η κατερινα ειναι λαθος...δεν μπορουσε να προδικασει την μεταγενεστερη συμπεριφορα της...μπορει τοτε να την ειχε δει σαν σταυροφορια κατα των φαρμακων...ενω τωρα εδειξε κατι ασχημο πραγματι.
Το οτι το ειχες τοτε επισημανει οτι ηταν λαθος δεν σημαινει και πολλα , απλως οτι δικαιωθηκες κατα καποιο τροπο , αλλα θα μπορουσε και οχι εκτος εαν υπαρχει κατι που δεν ξερω....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-05-2010, 21:43 #119
Πότε έγιναν όλα αυτά oboro;Πάει σε βάθος χρόνου το θέμα που αναφέρεις;Όμως ας υποθέσουμε πως ο Πετράν συμπεριφέρεται όπως εσύ του καταλογίζεις.Πιστεύεις πως η αλλαγή του μπορεί να προέλθει κατ\'αυτόν τον τρόπο,με καβγά και καταδίκες εκατέρωθεν;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2010, 21:48 #120
Originally posted by RainAndWind
Πιστεύεις πως η αλλαγή του μπορεί να προέλθει κατ\'αυτόν τον τρόπο,με καβγά και καταδίκες εκατέρωθεν;
καμια αλλαγη δεν θα προελθει γιατι το συζηταμε 3-4 εδω.
η και 13-14.....
Αλλα καποτε θα πρεπει να γνωριζεις με σαφηνεια τι μπορεις να γραψεις εδω μεσα και τι δεν μπορεις.
Κατι που αγεται και φερεται αναλογα δεν ξερω και εγω με ποια παραμετρο.
Παλιοτερα δεν υπηρχε τετοια αναγκη.
Σημερα φαινεται οτι ειναι αναποφευκτο.
Καλοι λογαριασμοι κανουν καλους φιλους.
Αντιθετα τα μισολογα κανουν υποψιασμενους ανθρωπους.
Οχι οι ποινες δεν βελτιωνουν τιποτα,
καμια κοινωνια δεν βελτιωθηκε επειδη υπαρχαν φυλακες η οτι αλλο.
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία