...ολοι εσεις..κι εγω.. - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 32 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 476
    Λοιπον,

επειδη τωρα μολις διαβασα το συγκεκριμενο τοπικ...και επειδη δεν ειδα να αναφερεται το ονομα σου manthes αλλα αλλο ονομα...για αυτο λοιπον ειπα πως ειναι ατοπο καποιος να χρειαζεται να ζητησει συγνωμη...τωρα εαν στην πορεια αλλαχθηκε το ονομα κλπ ...δεν μπορω να γνωριζω...

αυτο που θα ηθελα να πω ειναι κατεβαστε τους τονους...εχει κουρασει ο συνεχομενος καυγας για το τιποτα...υπαρχουν και τα γηπεδα για εκτονωση !!!

Senior Member
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ;
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία

Πάντως η Adzik χρωστάει μια συγνώμη στον MANTHES

εσυ τι εισαι υποβολεας η δικηγορος??
    Εσύ τι είσαι?

Originally posted by just_40
    Θεοφανια και Manthes,

Sorry για την παρεμβαση...δεν νομιζω να υφιστατε λογος για συγνωμη...διαβαστε πολυ προσεκτικα 2-3 σελιδες πισω και θα δειτε πως \"αλλαχθηκε\" το ονομα απο picker σε Μανθες στην παραθεση...μονο και μονο για να προκληθειτε .... μαλλον ειστε προβλεψιμοι...

Επειδή όπως λες έχεις διαβάσει μόνο αυτό, κάνε μια βόλτα να δεις τι επίθεση έχουμε δεχτεί εμείς για λιγότερο σημαντικά πράγματα και μετά βγάλε άποψη...

Senior Member
    Aντα, ό,τι κι αν κάνεις, και όποια απόφαση κι αν πάρεις να θυμάσαι αυτό.

Ο,τι έπαιξε θα επαναληφθεί.
    Δεν έχεις να διαπραγματευτείς τίποτα διότι αυτό από μόνο του θα σε χαλάει από καιρού εις καιρό.
    Δεν φταίς.
    Προ πάντων να είσαι αξιοπρεπής και να μη ζητιανεύεις ψιχία αλλά όλη την πίττα.

Εχεις u2u.

Originally posted by krino

μαλλον ειστε προβλεψιμοι...

Μιας και αρχισε το συγνωμολογιο και βαρετοι, πλεον.
    Εσύ χτες μου έλεγες και εμένα και του MANTHES να μη σου ξαναμιλήσουμε, τώρα γιατί ασχολείσαι μαζί μας;

Τα λαθη ειναι ανθρωπινα και δεν χανεις τιποτα να χαλαρωσεις και να μην βλεπεις φαντασματα...δεν νομιζω να αναφερθηκε αρχικα η adzik σε σενα...δεν ειχε λογο συμφωνα με την ροη των μυνηματων...αλλα και ετσι να εγινε...αστο να πεσει...φτανει

Τα λαθη ειναι ανθρωπινα και δεν χανεις τιποτα να χαλαρωσεις και να μην βλεπεις φαντασματα...δεν νομιζω να αναφερθηκε αρχικα η adzik σε σενα...δεν ειχε λογο συμφωνα με την ροη των μυνηματων...αλλα και ετσι να εγινε...αστο να πεσει...φτανει
    Ήταν πολύ δύσκολο λοιπόν να πει: συγνώμη, λάθος?

θεοφανια,

εννοεις βολτα σε αλλο τοπικ-θεματα? εχω κανει βολτα...για μενα ειναι ολα δραση - αντιδραση...και οχι επιθεση

Senior Member
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ. ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

θεοφανια,

εννοεις βολτα σε αλλο τοπικ-θεματα? εχω κανει βολτα...για μενα ειναι ολα δραση - αντιδραση...και οχι επιθεση
    Μπορείς να μου πεις που έγινε η επίθεση?

θεοφανια,

Εσυ μου μιλησες για επιθεση προς το προσωπο σας για λιγοτερα σημαντικα θεματα πιο πανω...κανω λαθος? και θεωρω πως ολα ειναι δραση - αντιδραση...και οχι επιθεση

θεοφανια,

Εσυ μου μιλησες για επιθεση προς το προσωπο σας για λιγοτερα σημαντικα θεματα πιο πανω...κανω λαθος? και θεωρω πως ολα ειναι δραση - αντιδραση...και οχι επιθεση
    Σου εξηγώ λοιπόν, ότι σε κάποια άλλα τόπικ, εγώ και ο MANTHES δεχτήκαμε επίθεση για λιγότερο σημαντικά πράγματα.

Η adzik δεν έκανε λάθος, απλά επειδή της έχει μπει στο κεφάλι ότι μόνο ο MANTHES μπορεί να της την πει, είπε το όνομα του. Από τη στιγμή που έκανε λάθος, δεν έπρεπε να του ζητήσει ένα συγνώμη;

Δηλαδή η ευαισθησία και η καλωσύνη σταματά μέχρι εκεί που φτάνει το πρόβλημα του καθένα?

Ειμαστε ολοι μεγαλα παιδια εδω μεσα manthes...εγινε ενα λαθος το οποιο διορθωθηκε...δεν σου ζητησαν συγνωμη...ειναι τοσο σημαντικο? Εκ πρωτης οψεως και εγω να ημουν στην θεση σου και με την ορμη που υπαρχει εδω να αντιδρουσα ενδεχομενα οπως εσυ...αλλα δεσ\'το πιο ηρεμα...ισως τσαμπα ολη αυτη η κουβεντα και η παρεξηγηση

Δεν βλεπω να υφιστατε το

\"Η adzik δεν έκανε λάθος, απλά επειδή της έχει μπει στο κεφάλι ότι μόνο ο MANTHES μπορεί να της την πει, είπε το όνομα του. \"

Θα διαβασω και θα επανελθω.

Εξαλλου αλλο ειναι το προβλημα...

Page 23 of 32 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast