Results 361 to 375 of 476
Thread: ...ολοι εσεις..κι εγω..
-
13-05-2008, 15:40 #361
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΡΑΨΩΔΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. Ή ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΛΑ Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 13-05-2008, 21:32 #362
Επί του θέματος Άντα, αν νομίζεις ότι περνάτε καλά, νιώθεις καλά μέσα στη σχέση σας και πιστεύεις στην αλήθεια του ενδιαφέροντος που έχει για εσένα, ναι συνέχισε τη σχέση σας. Αλλά κράτα το περιστατικό που συνέβη όχι σαν αφορμή για καχυποψία, αλλά σαν ένα λιθαράκι στη γνώση σου για αυτόν τον άνθρωπο.
Ξέρεις, πράγματι οι πέντε μήνες σχέσης που προηγήθηκαν του περιστατικού είναι μάλλον λίγοι για να αποφασίσει κανείς να εμπιστευτεί έναν άλλον άνθρωπο, αλλά το \'η σχέση μας δεν με κάλυπτε\' δεν μου αρέσει σαν δικαιολογία, καθότι αφενός μεταθέτει την ευθύνη μιας προσωπικής του επιλογής και ανάγκης και αφετέρου δεν μοιράστηκε αυτόν τον προβληματισμό του μαζί σου τότε, αν κατάλαβα βέβαια καλά. Είναι νομίζω εντιμότερο να πει κανείς \'εγώ δεν ήμουν έτοιμος να τηρήσω τη συμφωνία μας για αμοιβαία πίστη (υπήρχε υποθέτω?), για χ λόγους π.χ. γιατί η απόσταση δεν διευκόλυνε κλπ\'.
Το αν είναι ή δεν είναι έτοιμος τώρα εξαρτάται και από τις συνθήκες (που έχουν αλλάξει) και από τα πάγια χαρακτηριστικά και συνήθειες που έχει σαν άνθρωπος....
13-05-2008, 22:31 #363
Αντα , διάβασα αρκετές σελίδες απο το θέμα σου ........ μαζεμένες ........ είχα συγκινηθεί διαβάζοντας για την αγάπη σας , τα λόγια του και τα λόγια σου , μέχρι που έφτασα και στα πρόσφατα γεγονότα ......... που γκρέμισαν πολλά ..........
Καταλαβαίνω οτι δεν ήταν έντιμος απέναντι σου ........ θα έπρεπε να σου μιλήσει , να είναι ειλικρινής ....... γιαυτο και πως να τον εμπιστευτείς τώρα ? Πως να πιστεψεις στην τωρινή του ειλικρίνεια ........... Βέβαια , οι εξηγήσεις που σου έδωσε , ίσως να δικαιολογούν κάποια πράγματα .......... ισως πραγματικά να άλλαξε , επειδή σε γνώρισε , επειδή γνώρισε την αγάπη ....... επειδή ξαναπίστεψε σε αυτή .......... για πρώτη φορά μετά τον γάμο του , απο οτι καταλαβαίνω .......
Προφανώς είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία .......... αν θέλεις να τον πιστεψεις και να τον εμπιστευτείς για δεύτερη φορά ........... Είναι όμως και στο χέρι του να σε πείσει οτι μπορείς να του ξαναδείξεις εμπιστοσύνη ..........
Υ.Γ. Είσαι κουκλάρα
13-05-2008, 23:38 #364
\'Αντα,
εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτή η ιστορία και δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος αλλάζει ριζικά επειδή αγαπάει. Απλώς, επειδή νοιώθει έτσι (ερωτευμένος) δε βγαίνει στη φόρα η ασχημη συμπεριφορά.
Τι γίνεται όμως στο μέλλον, όταν όλα δεν είναι ρόδινα? όταν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όταν κάποιες στιγμές νοιώσει ξανά πως δεν καλύπτεται από σένα?? (όπως ενδεχομένως και συ να νοιώσεις αντίστοιχα γι αυτόν). Η συμβίωση δεν είναι πάντοτε κήπος με λουλούδια και πολύ φοβάμαι μήπως αντί να συζητήσει μαζί σου τυχόν προβλήματα, αναπαράγει και πάλι τη γνωστή αυτή συμπεριφορά στρεφόμενος αλλού να βρεί αυτό που του λειπει.
Δεν προτείνω να χωρίσεις, τη στιγμή που τα ΄πάτε κατά τα άλλα καλά, αλλά κράτα και μια πισινή. Έχε το στο βάθος του μυαλού σου.
14-05-2008, 00:28 #365
sorry Manthes..ena aplo mpoyrdoykloma tis glossas itan logo biasinis.
Tora girisa apo tin doylia.Gi ayto den mporesa na apantiso noritera.
ok? terma o tsakomos.Den iparxei logos....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
14-05-2008, 00:46 #366
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΤΙΤ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΠΙΚ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
14-05-2008, 03:19 #367
Originally posted by Adzik
sorry Manthes..ena aplo mpoyrdoykloma tis glossas itan logo biasinis.
Tora girisa apo tin doylia.Gi ayto den mporesa na apantiso noritera.
ok? terma o tsakomos.Den iparxei logos.
Οκ, Άντα. Όλα καλά, με μια λέξη τελειώνουν όλα.
Σοβαρά το λέω, για να μη παρεξηγηθώ...
14-05-2008, 08:54 #368
Originally posted by justme
εγωωωωω...:P:P:P
http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=1992
http://www.youtube.com/watch?v=dXhcNgr5Vus&feature=related
Εδιτ12-4-08 (και αν θέλεις να διαβάζεις όλες τις αφιερώσεις σου να διαβάζεις όλα τα θέματα)........ (εμοτικον με γλώσσα έξω)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
14-05-2008, 09:11 #369
Μαρινα , imagine Κλειω..σασ ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου για τον χρονο σασ και τισ αποψεισ σασ..για ολα..για το στιρηγμα..
Κλειω μου..ποσο μα ποσα μεσα επεσεσ..ειναι ολα ακριβωσ ετσι μεσα μου..
Οταν τα ξανασυζητησαμε ομορφα και ησυχα.. ειπε πωσ δεν ηθελε να ρισκαρει να χασει κατι το οποιο προδιαισθανοταν πωσ θα ηταν σημαντικο για την ζωη του,.. πωσ ηταν ενα παιχνιδι αυτοεπιβεβαιωσησ...
στην ζωη ομωσ οταν θελουμε να παιξουμε...δεν βρισκομαστε σε σχεση..δεν παρασυρουμε αλλουσ ανθρωπουσ στα καμωματα μασ.,ειναι ανηθικο , εχουμε ευθηνη απενατι σε καποιον που δεσμευεται και επενδιει σε εμασ..
δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Επαιξα και εχασα..ειπε..
Ναι ..του απαντησα...
η σχεση μασ ειναι σε αναμονη..παρακαλω περιμενετε...:P
..υ.γ την γνωρησε σε επαγγελματικο ταξιδι.. κανει συχνα τετια ταξιδια..
υ.γ 2..
Κλειω μου σε ευχαριστω για την φιλοφρονιση..με κανεισ και ντρεπομαι...:P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
14-05-2008, 09:22 #370
Καλημέρα Άντα, ελπίζω σήμερα να έχεις ηρεμήσει κ να βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα!
Μην σε παρασύρει ο εγωισμός κ ένα λάθος να χαλάσει κάτι τόσο όμορφο. Να είσαι επιφυλακτική, αλλά σκέψου λίγο κ την Άντα, πως θα είναι μετά τον Μιχάλη. Συνήθως δεν πρέπει να αποφασίζουμε πάνω στα νεύρα μας γιατί αυτες οι αποφάσισεις μας φέρουν χειρότερα αποτελέσματα. Να είσαι καλά κ άμα θέλεις να βρεθούμε να τα πούμε κ από κοντα!
14-05-2008, 09:32 #371
Kalhmera Μαρακι μου.. το περιεργο ειναι πωσ δεν ειμαι θυμωμενη...απογοητευμενη και αδιαφορη νιωθω... ειναι βεβαια η πρωτη φωρα που περναω μια δυσκολη φαση απο τοτε που εκοψα τα φαρμακα... και μπορω να δω οντοσ πωσ δεν αντεδρασα οπωσ θα αντιδρουσα παλιοτερα..
πολυ ψυχραιμα το πηρα..ημουν υποψιασμενη..απλα ειμαι σε αδιεξοδο θα ελεγα..
Δεν ειναι ο εγωισμοσ.. ειναι η σκεψη για το τι συζηγο και πατερα των παιδιων μου θελω να εχω...
Μαρακι εσυ πωσ νιωθεισ? Θα χαρω πολυ να σε δω ..παλι.. αυτη την εβδομαδα δουλευω 13.30 με 22.00...οποτε ισωσ την αλλη εβδομαδα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
14-05-2008, 09:35 #372
πολυ ψυχραιμα το πηρα..ημουν υποψιασμενη..απλα ειμαι σε αδιεξοδο θα ελεγα..
Δεν ειναι ο εγωισμοσ.. ειναι η σκεψη για το τι συζηγο και πατερα των παιδιων μου θελω να εχω...
Αντα, θα έχεις και σύζυγο και πατέρα, σύντροφο ψάξε να εστιάσεις άν θα έχεις.
14-05-2008, 09:44 #373
Σωστα..
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
14-05-2008, 09:45 #374
Η Adzik επιβεβαιωνει απολυτα την αποψη μου για το επιπεδο σκεψης των γυναικων :-(
14-05-2008, 09:51 #375
Ειναι απολυτα φυσικο να θελω μια ευτυχισμενη ζωη με εναν υπεροχο συντροφο καλο συζηγο και καλο πατερα..ειναι θεμα προτεραιοτητων , παντα οι προσωπικη μου ζωη με εκανε ευτυχισμενη..
Θεωρω πωσ ειναι η φυσικη σειρα των πραγματων΄..να προχωραμε και να διμιουργουμε αλλεσ υπεροχεσ ζωεσ.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία