Results 91 to 105 of 476
Thread: ...ολοι εσεις..κι εγω..
-
17-01-2007, 00:34 #91
Δεν πειράζει Άντα μου...........
Ανορθόγραφη ή μη εμένα προσωπικά δεν με χαλάει.........
Η καλή καρδιά και διάθεση μετράει...........όλα τα άλλα...........
Νά\'σαι καλά βρε παιδί!!!!
Περί Υ.Γ που έγραψες..........αλήθεια που ήξερες για τη συγγένεια???
ο λούκυ λουκ είναι μπατζανάκης μου και ο speedy gonzales μακρινός θείος!!!!:P:P
ΣΚΕΤΗ ΠΥΘΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!
- 17-01-2007, 09:20 #92
:P:P ...
...εισαι παιδι της δυσης Ολγακι μου.. τελικα...χεχεχ...
...φιλακια...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
17-01-2007, 12:45 #93
adzik,
ο ψυχιατρος που ειδες δεν με πειθει ΚΑΘΟΛΟΥ
εγω στη θεση σου δεν θα ξαναπηγαινα!
αν δεν ενδιαφερεται για τους ανθρωπους που εχουν προβλημα, που ανοιγουν την καρδια και την ψυχη τους μπροστα του, μαλλον λαθος επαγγελμα διαλεξε!
δεν ξερω που μενεις, αλλα εχω μια υπεροχη ψυχαναλυτρια που εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει παρα πολυ
μενεις Αθηνα??
οσο για τα φαρμακα, στη θεση σου δεν θα τα επαιρνα.
ξεκινα πρωτα ψυχοθεραπεια, και θα δεις οτι θα σε βοηθησει και δεν θα τα χρειαζεσαι..
τα φαρμακα δεν θα βοηθησουν την ψυχη σου να γιατρεψει τις πληγες της. τα συμπτωματα θα κουκουλωσει μονο...
Αγγελινα
17-01-2007, 16:18 #94
Aγγελινα μου.. σε ευχαριστω που μου αφιερωσεσ χρονο....
...ξερεισ κι εγω τον βρηκα σε πολλα πραγματα λαθοσ....
ισωσ και γι αυτο αλλα και για λογουσ χρονου...κλπ... εχω παει μονο 3 φωρεσ σε 7 μηνεσ που παιρνω και τα φαρμακα.....
για να ειμαι ειλικρηνεισ και ξερω πως ειναι λαθοσ μου........ αλλα απο τοτε που αρχισα να νιωθω πως ειμαι ολο και καλητερα.... δεν ξαναπηγα.....
....δεν μπορω να πω πως ειμαι εντεωσ καλα γιατι εχω καποια πεσιματακια.. και ειδικα αυτον τον καιρο...
αρχισα να αισθανομαι και παλι απιστευτα κουρασμενη....
εχω παλι αιπνιεσ... δεν εχω κανενα κουραγιο να σηκωθω απο το κρεβατι.......συνεχως πονοκεφαλο... παρ ολο που διανειω μια τουλαχιστον αισθηματικα ακροσ ικανοποιητικη περιοδο.....
....τον γιατρο τον εμπιστευτικα μια και ετυχε να ειναι διευθηντης νοσοκομειου...ε δεν θα επρεπε να ξερει ?....
....Παντοσ θα ηθελα πολυ να μου πεισ αν γινεται για την ψυχαναλυτρια σου.....
γιατι νιωθω κι εγω πια πωσ ηρθε η ωρα γιια ψυχοθεραπεια γιατι μενω παλι στασιμη...... την ισσοροποια που επρεπε να αποκτησω για να μπορεσω να ανταπεξελθω την απεκτησα ...αλλα τωρα πρεπει να συνεχισω....
μονο αν μπορεισ να μου πεισ και λεπτομερειεσ.... που ειναι... ποσο συχνα πχ πηγαινεισ εσυ... ποσο κοστιζει(δυστιχωσ πολυ σημαντικο)...η επισκεψη....
..θα περιμενω.. σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
17-01-2007, 17:00 #95
gymne oyrane....
..stekeis apsixos...zontanos apo pano moy kai me koitas...
..psemata soy eipane ki esena...
..kai san ritides tora oti koybalas...
..poylia... aera...zoh.. poia zoi..?...iptamena nera.... poios tha to perimene....
sfiggo sto tsirixto bazo tis pio mistikes moy stigmes...
..
ekeines me toys toixoys ologeira...me toys gkremoys.. tin leykitita...
olon... thn zalh...
..kai anaseno...
..anasa...
aplosa to mialo moy pano sthn nixta.. kai ta matia moy ksekoyrastikan...
..san na min eixan klisei pote ksana...
..ma den eixan klisei..pote ksana..
...kai gia proti fora ..san erotas..
imoyn ekei...
gimni... apo ti logiki moy....
skepasmeni monaxa me ta oneira moy.. san ta pio akriba ifasmata...
me tiliksan... me stolisan....
...anasa....
_________________...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
17-01-2007, 17:21 #96
μεγάλο πράμα να έχεις καλές σχέσεις με το γιατρό σου...
λόγω ηλικίας και λόγω παιδιών, βλέπω κι εγώ κάμποσους...
καλός γιατρός είναι καλός άνθρωπος.
βέβαια, επειδή όλοι είμαστε άνθρωποι, δλδ κουβαλάμε και το καλό και το κακό, κι αυτούς, και μάλιστα τους ψυχιάτρους που συναντάνε δυσκολίες γιατί το επάγγελμά τους είναι κανονικά πιο ανθρώπινο από πολλά άλλα...
ξε΄ρω γω...
άντα μου, δεν ξέρω για το δικο σου γιατρό, πάντως, χωρίς να ξέρω τι παίρνεις από φάρμακα γιατί δεν τα καλοξέρω, πιστεύω πως μάλλον σου πέτυχε...
αφού και σπουδές, και δουλια, και τόση υποστήριξη σε μερικούς, όπως εμένα. με έχεις βοηθήσει πολύ γλυκιά μου άντα, κι εύχομαι και πιστεύω πως ο θεός θα σου στείλει κάποιον άνθρωπο να σε στηρίξει, όπως κάνεις κι εσύ στους άλλους...
βρες ίσως άλλο γιατρό άμα δε στρώνει μέσα σου, αλλά μην κόψεις τα φαρμακάκια που παίρνεις έτσι, στην ψύχρα...
η χημεία μας τα έχει ανάγκη μερικές φορές.
πήγαινε ίσως και σε΄έναν άλλο γιατρό, να διασταυρώσεις γνώμες, και κοίτα που νιώθεις πιο πολύ ανάπαυση...
τώρα που στα γράφω αυτά σκέφτομαι και τον κιπ, που έγραψε για τη γιατρό του η οποία δεν ήξερε ότι το φάρμακο εκείνο κυκλοφορούσε στην ελλάδα...
καμιά φορά πρέπει να βοηθάμε κι εμείς τους γιατρούς μας, απλώς. άλλωστε, δε νομίζω ότι και οι γιατροί δεν παραδέχονται τη γνώση των ανθρώπων που συναναστρεφονται ως ασθενείς...
άλλωστε, το θέμα της αυτοϊασης που κάποιος ανέφερε, γίνεται πάντα. άν παίρνεις τα φάρμακα με ενσυναίσθηγη, τότε λειτουργούν. οπότε, βοήθησε τον εαυτό σου όσο μπορείς περισσότερο γιατί το αξίζεις. μου μίλησες με τόση γλυκύτητα, που φαίνεται να έχεις πολλά αποθέματα καλοσύνης και ανθρωπιάς μεσα σου.
τελικά μου φαίνεται ότι οι άνθρωποι που έχουν υποφέρει έτσι ή αλλιώς, αποκτούν εσωτερική ποιότητα πολύ αληθινή...
όλγα, τι κάνεις; πάντα στο πλευρό όλων ... όπως λέει και ο κιπ \'ο άνθρωπος που έγραφε πιο γρήγορα κι απ\' τη σκιά του\'.σου εύχομαι να είσαι και τυχερή σαν τον λούκυ λουκ...
17-01-2007, 17:41 #97
του\'.σου εύχομαι να είσαι και τυχερή σαν τον λούκυ λουκ...
17-01-2007, 18:22 #98
και περιπλανομενη.. μη ξεχνασ.....
Σε ευχαριστω για την καλοσυνη σου Τι-ποτε μου...
...τα φαρμακακια δεν τα κοβο.. δεν θελω εξαλου.... οχι ακομα.... ξερω πως ειμαι καλητερα ετσι.. ειναι το μπαστουνακι μου οπως ειπε και καποιοσ....
..ευτυχως παιρνω πολυ πολυ μικρη δοση αντικαταθλιπτικου dumirox.... και πιστευω πολυ και στην αυτοιαση... την εσωτερηκη ισσοροπια που κανει θαυματα......... εξαλου ειναι αληθεια...
..ειναι παραξενο αλλα οπως ελεγε ο ιπποκρατης.... νομιζω πως η ιδιοσυγκρασια μου ηταν παντα μελανη.... αν και αισιοδοξο ατομο..και πολυ χαμογελαστο στην καθημερινοτητα μου με τουσ αλλουσ..... λυπημενη πραγματικα....... αλλα δεν ειναι και απολυτα κακο..... οπως εχουμε χιλιοπει.. οι διμιουργικοι ανθρωποι πολλεσ φωρες εμπνεωντε απο την θλυωη τουσ... κι εγω ζωγραφιζω..... λιγακι..
οσο για τον \"καποιον\"......νομιζω πως τον βρηκα.... αν ειναι οντως ετσι ειναι πολυ τυχερη..... ο χρονοσ τα διχνει ολα.... και ολα τα ξεκλειδωνει.....
...μην φοβασε καλη μου τι -ποτε να κανεισ βηματα.... κι εμεις εδω στηριγμα το ξερεισ...
.....μακια πολλα.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-01-2007, 07:29 #99
Originally posted by i-love-me
του\'.σου εύχομαι να είσαι και τυχερή σαν τον λούκυ λουκ...
ohi, ma o en logo λούκυ λουκ simainei tyheros an den kano lathos (kai lathos na kano afto ennoousa)...
18-01-2007, 12:41 #100
ΑΧ..παιδια ειμαι συνεχως κουρασμενη........ ακομη κι αν δεν κανω τιποτα ιδιαιτερο κατα την διαρκεια της ημερασ.....
....θελω συνεχως να κοιμαμαι...... ειμαι πτωμα......
τι-ποτε μου σε θαυμαζω για το κουραγιο σου.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-01-2007, 15:06 #101
μικρούλα άντα (λόγω ηλικίας εννοείται, μια κ είμαι πολύ πολύ μεγαλύτερη), όλοι έχουμε κουράγιο. μόνο που δεν το έχουμε πάντα...
έτσι ο ένας μπορεί να δώσει στον άλλον, όπως κάνατε εσείς πριν λίγο καιρό για μένα!
\'αδελφός υπό αδελφού βοηθούμενος, ως πόλις οχυρά\'. ωραίο δεν είναι;
βιταμίνες;
φρούτα;
ένας χυμός;
λίγη γλυκιά μουσική εκεί που διαβάζεις;
ένα αισθηματικό ή κωμικό φιλμ;
αλήθεια, και φοιτήτρια και εργαζόμενη! εγώ σε θαυμάζω. τι σπουδάζεις άραγε (αν δε θέλεις φυσικά και δεν απαντάς!
18-01-2007, 16:02 #102
Adzik,
επειδη κι εγω νιωθω συνεχως κουρασμενη και νυσταζω (κοιμαμαι κατα μεσο ορο 10 ωρες τη μερα και αν μπορουσα θα κοιμομουν και το μεσημερι), ο ομοιοπαθητικος μου λεει οτι η κουραση στην ουσια δεν ειναι σωματικη αλλα ψυχικη και το μυαλο χρειαζεται ξεκουραση οχι το σωμα...
18-01-2007, 16:03 #103
Adzik,
επειδη κι εγω νιωθω συνεχως κουρασμενη και νυσταζω (κοιμαμαι κατα μεσο ορο 10 ωρες τη μερα και αν μπορουσα θα κοιμομουν και το μεσημερι), ο ομοιοπαθητικος μου λεει οτι η κουραση στην ουσια δεν ειναι σωματικη αλλα ψυχικη και το μυαλο χρειαζεται ξεκουραση οχι το σωμα...
19-01-2007, 10:01 #104
ναι αγγελινακι το ξερω.... αλλα και παλυ υποτιθεται δεν δικαιολογιτε....
..τι-ποτακι μου οολα αυτα τα εφαρμοζω.. ειμαι κι εγω λατρης των φυσικων μεθοδων.... ειτε χαλαρωσησ ειτε διεγερσης
σπουδαζω θαλασσοθεραπεια-SPA... παω για υπευθυνη σπα... ...καταλαβα πως ο μονος τροποσ για να επιβιωσω ειναι να εργαζομαι σε χωρο οπου θα υπαρχει η μακσιμουμ ηρεμεια αρμονια και ισσοροπια....
και ο κοσμοσ που θα ερχεται και μονο με την σκεψη θα ειναι πιο χαλαρος και φιλικος....
απλα εχουμε πολλα εξειδικευμενα μαθηματα... υψηλης δυσκολιασ αλλα και ενδιαφεροντως.....πχ ιδιωτητες νερων..χημικη αναλυση ιαματικων κλπ νερων.. φυσικοθεραπεια..και πολλα πολλα αλλα και εχω κουραστει πια .....ευτυχως τελειωνουμε.....
...να σου κανω κι εγω μια ερωτηση?....πως σε λενε?(αν θελεις απαντασ)...:P
μακια
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-01-2007, 22:47 #105
το όνομά μου είναι \'τί-ποτέ\' εδώ, γιατί έτσι το ΄διάλεξα, μα το βαφτιστικό μου είναι ελένη...
φιλιά σε όλους, πάω να κοιμηθώ
να είσαστε καλά...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή