Results 121 to 135 of 476
Thread: ...ολοι εσεις..κι εγω..
-
24-01-2007, 19:08 #121
Dumirox 50...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 24-01-2007, 21:53 #122
άντα, τώρα που σε γνώρισα καλύτερα, κι έτσι όμορφα που τα εξηγείς, μένω εμβρόντητη, και λέω: δόξα τω θεω, που υπάρχει χημική στήριξη, και άνθρωποι σαν και σενα ζουν ανάμεσά μας...
25-01-2007, 06:58 #123
...σε ευχαριστω απο καρδιας τι-ποτε μου..... ...αν και για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις δεν καταλαβαινω απολυτα το \" σαν κι εσενα...\" ... παλια μονο προβληματικη πιστευα πως ειμαι και για μενα και για τους αλλουσ..χεχε...
..κουραστικη με ολη αυτη την αναγκη αγκαλιασ... που ειχα και ζητουσα... (οχι πως τωρα δεν εξακολουθω να ειμαι ο απολυτος αγκαλιτσας)...και οραματιστρια...
σ αγαπω πολυ....!!
καλημερα.... Καλημερα αννυ μου.... καλημερα σε ολους... μακια....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
25-01-2007, 07:54 #124
Καλημερα Αντουλα!
αναγκη να δωσουμε και να παρουμε αγκαλιτσα εχουμε όλοι εδω μεσα καθοτι ειμαστε ευαισθητουλια
και ευγνωμονώ την υπαρξη αυτου του φορουμ γιατι μου δινει τη δυνατοτητα να δινω και να παιρνω αγκαλιτσες εστω και διαδικτιακα
αλλη μια πρωινη αγκαλιτσα λοιπον απο μενα σε ολους σας!
σας φιλω!
25-01-2007, 08:54 #125
Καλημέρα διαδικτυακές φιλενάδες μου.
Χθες πέρασα μια δύσκολη μέρα και σκεφτόμουν πότε θα έρθει η ώρα να ανοίξω τον υπολογιστή και να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες μου. Μετά από τρείς μήνες που πήγαινα τόσο καλά, χθες ένιωθα αυτό το απαίσιο συναίσθημα του μονιμου άγχους. Έκανα πολλά πράγματα λοιπόν μέσα στη μέρα για να το αποφεύγω και τα κατάφερνα αρκετά καλά. Το βράδυ όμως μόλις ξάπλωσα και χαλάρωσα αισθάνθηκα πάλι τόσο έντονο άγχος και φόβο και καθώς δεν μπορούσα να ηρεμήσω πήρα μισό αγχολυτικό για να μπορέσω να χαλαρώσω και να κοιμηθώ. Σήμερα το πρωι είμαι σχετικά καλά αλλά όχι και όπως θα ήθελα. Αναρωτιέμαι μήπως επανέρχεται η κατάθλιψη ή μήπως δεν έφυγε καθόλου. Τι γνώμη έχετε εσείς για όλα αυτά;
Υ.Γ.: Όσο για τις αγκαλίτσες, κι εγώ τις χρειαζόμουν και τις χρειάζομαι ακόμη! Φιλιά
Νικολέτα
25-01-2007, 16:00 #126
Νικολετα μου μπορει να επανερχονται προσωρινα η θλιψη το αγχος και πολλα αλλα σε ολους μας αλλα αυτο που μετραει ειναι να ειμαστε σε γενικες γραμμες καλυτερα απο πριν...πχ και συ πιστευω οτι εισαι γενικα καλυτερα υπο την εννοια οτι παλιοτερα ησουν συνεχεια down ενω τωρα το down ερχεται σαν ενα προσωρινο συννεφακι και μετα φευγει...ετσι δεν ειναι?
26-01-2007, 08:43 #127
Kαλημέρα Ιωάννα,
Έτσι είναι όπως τα λες. Όντως είμαι πολύ καλύτερα από πριν. Μάλλον είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Σ\'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Φιλιά πολλά
26-01-2007, 11:58 #128
kalhmera se oloys...
...ax koyrastika......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
26-01-2007, 12:07 #129
ψυχικα ενοεις Αντα μου ή σωματικά?παντως οτι και απο τα δυο και αν ειναι θα περασει καλη μου
26-01-2007, 12:42 #130
....
03-02-2007, 13:48 #131
...αλαξε ο καιρος ηρθε στα ισα του και ενιωσα καλητερα..ουφ....
...Dodomi mas..μας ανησυχισες πραγματικα τοοοσεσ μερες..... καλημερα σε ολουσ και παλι........Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
04-02-2007, 22:23 #132
καλησπερα σε ολουσ....
11-02-2007, 15:04 #133
..τι-ποτακι καλα μου εισαι?? φιλια...
11-02-2007, 15:36 #134
adzik, άντα γλυκιά, καλά είμαι, σ\'ευχαριστώ.
για να πω την αλήθεια, έχω ένα κεφάλι βαρύ σαν καρπούζι...
(αυτά που λένε \'όλα με το μαχαίρι\', σνιφ...)
τη δευτέρα ο γιώργος θα κάνει μια επεμβασούλα με γενική αναισθησία, και αυτό ομολογουμένως με ανησυχεί.
σκέφτομαι τη γενική αναισθησία και τα προβλήματα ε, μήπως ξερεγουλαριστεί.
νιώθω όμως πως πρέπει ΄να κάνω ό,τι μπορώ.
...
αύριο θέλω μια προσευχή για το αγγελούδι μου. να πάνε όλα καλά. ΄
η παρέα μας είναι πολύτιμη...
σας σκέπτομαι όλες και όλους και θέλω να είσαστε καλά
χάσαμε τον ραψωδό! ελπίζω να μην είναι γιατί περνάει δύσκολα...
κι εσύ αντάκι, τι γίνεται;
11-02-2007, 17:28 #135
Ελένη μου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά αύριο με την επέμβαση του Γιωργάκη σου!
υγ.ραψωδέ αλήθεια που χάθηκες βρε συ???
υγ2.γλυκά φιλάκια σε όλους και όλες σας!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή