Results 256 to 270 of 476
Thread: ...ολοι εσεις..κι εγω..
-
15-06-2007, 22:03 #256
..προτιμω καποιοσ να ειναι σκληροσ και ωμος απο το να με κοροιδευει πισω απο την πλατη μου HElen μου...
λιγοι και καλοι......
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 16-06-2007, 09:04 #257
Originally posted by Adzik
..προτιμω καποιοσ να ειναι σκληροσ και ωμος απο το να με κοροιδευει πισω απο την πλατη μου HElen μου...
λιγοι και καλοι......
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης
16-06-2007, 22:20 #258
εννοειται Μιχαλη μου... ο τροποσ ειναι το 70 % κατα την γνωμη μου............... στα παντα...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
16-06-2007, 22:52 #259
γειά σου αντούλα!
χαίρομαι που ξαναγράφεις, εγώ έχω χαθεί με απίστευτες περιπέτειες
η ιωάννα τι κάνει;
να είσαστε όλοι καλά!
κα΄λή δύναμη!
17-06-2007, 22:39 #260
μασ λειπεισ πολυ τι -ποτακι μου.... μακαρι να βρεισ λιγο χρονο για μασ...ανυσυχουμε..ανυσιχω...α σ ειναι ολα καλητερα μονο για σενα αυτο πεσ μου...
...το αγορακι σου πωσ ειναι?η υγεια του?καλητερα?....η ζωη σου?.....να προσεχεισ οκ?....παραμενεισ παντα η μαμα του φορουμ... εσυ και η ιντερ μασ..
με πολυ αγαπη..σε φιλω...
Αντουλα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
17-06-2007, 23:06 #261
δώσ΄μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου
Σ΄ όλους τους τοίχους απόψε ντουφεκίζεται η ζωή
Ανάμεσά μας ρίχναν οι άνθρωποι το μεγάλον ίσκιο τους.
Τί θ΄ απογίνουμε, αγαπημένη;
....
kai einai trela...san kathe trela kai ayti diaforetiki apo tis alles....pes moy pos ginete ayto?
pos ginete kathe trela diaforetiki na miazi i na einai....
i trela tis zois..tis niotis kai toy erota... toy pathoys ..ma kai tis agapis i trela megali san tin kardoyla tis thalassas poy xanete sto aperanto ...
ki ego ekei anamesa sto bathos kai to platos tis... pio einai pio alithino?
pio pio dinato.. pio simantikotero kai i zoi paixnidia pezei kai gelaei otan xanoyme...
me rodonero me rantise o oyranos kai istera pikra egeine..
san .. san ena sinefaki poy anagkasmeno einai na brexei panta ..kai na min taksideyei kai na paidiarizei ston oyrano.xexexe....
den kleo allo ..oxi apopse
kai isos oyte ayrio klapso pali... ma to rodonero ..armira moy egeine..
ki ego loyloydaki poy stin erimo brethike na kitazei psila ton oyrano......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-06-2007, 02:02 #262
Μαρινα μου σε ευχαριστω πααρα πολυ για τα καλα σου λογια......: (...xexex)))
...ειλικρηνα ..ξερεισ...νομιζω παντα εχουμε αναγκη οσα βηματα κι αν εχουμε κανει να ακουσουμε καποιον να μασ λεει πωσ πιστευει σε εμασ...... πωσ δεν ημαστε μονοι στουσ αγωνεσ τησ ζωησ μασ...
νομιζω πωσ αυτο θα ισχειει παντα και για ολουσ....
σε ευχαριστω επισεισ για τον χρονο σου και το ενδιαφερον σου... με κολακευεισ και με συγκινεισ πολυ..
σιγουρα απο μια καkη παρεα πιο καλη η μοναξια.... αλλα οταν η μονη σου φιλη ειναι η μοναξια..τοτε κι αυτη κακη παρεα γινεται...:P
..ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ...γελαασα πολυ εχθεσ..
...εσκασα μιτη στο κψυ..και μου πηραν το ιστορικο μου ωστε να αποφασιστει αν θα δω ψυχιατρο η ψυχολογο..(μια και ειμαι κρητη και οχι Αθηνα ..)
..ο κυριοσ που μου πηρε την συνεντευξη εκανε απεεεσια γραματα...του λεω σε μια στιγμη..\"πωπω καλε τι γραμματα ειναι αυτα?χειροτερα κια απο τα δικα μου:P )....γελασε...
..καποια στιγμη βγηκε για μια στιγμουλα εξω και ερηξα μια ματια στα βιβλια που ειχε....μια και ειμαι βιβλιοφαγοσ και ιδεεικα αν εχουν να κανουν με την ψυχολογια και την ψυχιατρικη ...κλπ...
...ειδα ενα που ηταν κομιξ...και ειχε σαν θεμα την ψυχωση ηταν ενασ εικονογραφημενοσ μοντερνοσσ οδηγοσ για ψυχωτικουσσ.......του ειπα να σημιωσω ποια εκδοση ειναι γιατι εχω φιλουσ....... και μου ειπε..- θελεισ να το διαβασεισ να το κρατησεισ και οταν ξαναρθεισ μου το φερνεισ.....
γαμω τα παιδια ο τυπασ....χαρηκα παρα πολυ....
σε οσουσ εχουν σχεση με ψυχωσεισ τουσ το συνιστω......αργοτερα θα σασ πω και ποιο ειναι κλπ...
.....20 του μηνωσ θα κλεισω ραντεβου με τον ψυχιατρο και μαζι θα αποφασισουμε ποσο συχνα θα βλεπω τον ψυχοθεραπευτη...
αααααααα
και για να γελασουμε......
...πωσ λετε να λενε τον ψυχιατρο μου?????lolollllllllllllooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllllll
ουτε παραγγελια να ηταν...
ειναι ο διευθηντησ εκει....
.
και τον λενε\"Μ.ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟ....χεχεχ� �χεχεχ.....
πωπω τουσ λεω....πηγε και εγεινε ψυχιατροσ και μου λενε...
που ξερεισ μπορει ο κυριοσ τρελλοπουλοσ να ειναι πολυ Λογικοπουλοσ...:P
xexexe...
(συνεχιζεται).....
18-06-2007, 18:29 #263
λολλ..σωστη σε βρισκω....
θα κοιταξω τα συρταρια του...:P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-06-2007, 04:06 #264
τα χέρια του αν τρέμουν και τέτοια.....
06-02-2008, 12:41 #265
Mολισ γυρισα απο την 2ρη συνεδρια τησ ψυχοθεραπειασ μου.. μεχρι τωρα δεν με εχει καθοδηγισει για το τι να τησ λεω..και με ποια σειρα...με αφηνει να τησ λεω οτι μου ερχεται στο μυαλο..
μου ειπε κατι ..σημερα..
πωσ δικαιολογω εκεινουσ που με απογοητευουν και με πληγωνουν, πωσ δικαιολογω την μητερα μου, ωστε να μην θυμωσω...πωσ στεναχωριεμαι τοσο και πλυγωνομαι τοσο..για να μην θυμωσω...
...ο θυμοσ... μεγαλο θεμα...
δεν θελω να θυμωσω..οταν οι αλλοι θυμωνουν μασ πονανε... μασ κανουν να θελουμε να φευγουμε απο κοντα τουσ...
δεν θελω να θυμωνω γιατι μπορει χωρισ να το θελω να πονεσω καποιον.
Τι ειναι προτημοτερο?
Να θυμωνεισ, ή να κλαισ.. στεναχωριεσαι..να πληγωνεσαι?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
07-02-2008, 00:56 #266
Mολισ γυρισα απο την 2ρη συνεδρια τησ ψυχοθεραπειασ μου.. μεχρι τωρα δεν με εχει καθοδηγισει για το τι να τησ λεω..και με ποια σειρα...με αφηνει να τησ λεω οτι μου ερχεται στο μυαλο..
μου ειπε κατι ..σημερα..
πωσ δικαιολογω εκεινουσ που με απογοητευουν και με πληγωνουν, πωσ δικαιολογω την μητερα μου, ωστε να μην θυμωσω...πωσ στεναχωριεμαι τοσο και πλυγωνομαι τοσο..για να μην θυμωσω...
...ο θυμοσ... μεγαλο θεμα...
δεν θελω να θυμωσω..οταν οι αλλοι θυμωνουν μασ πονανε... μασ κανουν να θελουμε να φευγουμε απο κοντα τουσ...
δεν θελω να θυμωνω γιατι μπορει χωρισ να το θελω να πονεσω καποιον.
Τι ειναι προτημοτερο?
Να θυμωνεισ, ή να κλαισ.. στεναχωριεσαι..να πληγωνεσαι?
Ξέρω τι εννοείς,κ εγώ αποφεύγω να δείξω το θυμό μου κ όταν δεν αντέχω κ γίνεται η έκρηξη οι άλλοι σαστίζουν.Με λένε \"ανεκτική\" κ \"παραχωρητική\" αλλά δεν είναι έτσι,έχω οργή μέσα μου απλά δεν μπορώ να την εκφράσω γιατί φοβάμαι ότι ο άλλος δε θα καταλάβει κ θα φύγει γιατί θα σκεφτεί \"μου φώναξε\",\"με έβρισε\" κ δε θα ακούσει ουσιαστικά ΓΙΑΤΙ το έκανα
07-02-2008, 04:13 #267
Αντούλα γεια σου ηθελα να σε ρωτήσω σχετικα με την σχολη σου. ειναι ιδιωτικη ή κρατική?καπου διαβασα πως πρεπει να διαθετεις καποιο πτυχίο αγγλικών για να σε παρουν.υσχιει?(τα αγγλικα μου ειναι λίγα)μπραβο εκανες πολυ καλη επιλογή επαγγέλματος!και συγχαριτηρια που τα καταφερες δουλεύοντας συγχρονως.πως τα καταφερες βρε παιδι?εγω δεν σπουδασα γιαυτο το λόγο. τωρα ομως νιώθω πως ισσως τα καταφέρω.θαλασοθεραπεία!ακ ουγετε πολύ ενδιαφέρον.οτι πρεπει και για την δική μου ιδιοσυγκρασία!
γραψε μου οταν μπορεις.φιλάκια!
13-02-2008, 17:00 #268
ειστε εκει?
να το δικο μου.
MySpace URL:
http://www.myspace.com/adzik1...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
13-02-2008, 17:16 #269
Originally posted by ALTRUIST
Αντούλα γεια σου ηθελα να σε ρωτήσω σχετικα με την σχολη σου. ειναι ιδιωτικη ή κρατική?καπου διαβασα πως πρεπει να διαθετεις καποιο πτυχίο αγγλικών για να σε παρουν.υσχιει?(τα αγγλικα μου ειναι λίγα)μπραβο εκανες πολυ καλη επιλογή επαγγέλματος!και συγχαριτηρια που τα καταφερες δουλεύοντας συγχρονως.πως τα καταφερες βρε παιδι?εγω δεν σπουδασα γιαυτο το λόγο. τωρα ομως νιώθω πως ισσως τα καταφέρω.θαλασοθεραπεία!ακ ουγετε πολύ ενδιαφέρον.οτι πρεπει και για την δική μου ιδιοσυγκρασία!
γραψε μου οταν μπορεις.φιλάκια!
Κατ αρχασ με συγχωρεισ που αργησα αλλα το ξεχασα...
λοιπον...
κατ αρχασ να ξερεισ 3 πραγματα βασικα.
1- το επαγγελμα αυτο εξασκειτε στα πιο καλα σπα που υπαρχουν , στην αθηνα υπαρχουν 2-3 ξενοδοχεια μολισ κατα σουνιο μερια με υδροθεραπεια-θαλασσοθεραπεια.
Αρα αυτο μασ κανει νομαδεσ, ειναι επαγγελμα με σεζον , και δεν ειναι ιδιαιτερα επικερδεσ ((βασικοσ μισθοσ και 30-40 ευρω περισσοτερα καθε χρονο))μια και ο νομοσ ακομη λογο του οτι ειναι πισω σε αυτον τον τομεα στην Ελλαδα μασ..μασ κατατασσει στουσ ολιγομοιισθουσ.
2- πρεπει να μην εχεισ προβλημα με την γυμνεια ξενων ανθρωπων, ολοι οι ασθενεισ σχεδον ειναι γυμνοι μια και οι θεραπειεσ εκτελουντε μεσα σε νερο. Αυτο αν αγαπασ τουσ ανθρωπουσ συνιθιζεται δεν ειναι τιποτα...ειμαστε σαν νοσοκομεσ...μονο που οχι απροσωπεσ.
3- η εκπαιδευση ειναι δημοσια.
στα ΣΤΕ σχολη τουριστικων επαγγελματων για 3 6μηνα και 1 εξαμηνο πρακτικη.Ειναι πολυ πολυ φρεσκια στην Ελλαδα κατευθυνση, μολισ 3 χρονια..
http://www.otek.edu.gr/gr/iek.htm
μακια...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
20-02-2008, 09:33 #270
Αντουλα ευχαριστώ πολύ
Ειχα να σκεφτώ μεταξύ διακοσμητικης και μαγειρικής .Μου εδωσες μια ακομη,εξισου καλη επιλογή.
Εσυ εχεις τελειώσει τη φοίτηση?
Φιλάκια!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία