...ολοι εσεις..κι εγω.. - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 476
    Senior Member
    Originally posted by just_40
    Ειμαστε ολοι μεγαλα παιδια εδω μεσα manthes...εγινε ενα λαθος το οποιο διορθωθηκε...δεν σου ζητησαν συγνωμη...ειναι τοσο σημαντικο? Εκ πρωτης οψεως και εγω να ημουν στην θεση σου και με την ορμη που υπαρχει εδω να αντιδρουσα ενδεχομενα οπως εσυ...αλλα δεσ\'το πιο ηρεμα...ισως τσαμπα ολη αυτη η κουβεντα και η παρεξηγηση
    AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

MANTHES...πολύ το κουράσαμε.
    Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που έχουν αρκετή αντίληψη για να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Δεν θα αλλάξουμε εμείς τον κόσμο....

Administrator
    Σχεδόν όλες οι τελευταίες σελίδες είναι διάλογοι για προσωπικά μηνύματα και όχι για το θέμα της adzik.
    Ψάχνετε δικαίωση για παλιές συγκρούσεις και αφορμές για νέες?

Ειλικρινά, δεν έχω την ευγένεια και την υπομονή όπως άλλα μέλη παραπάνω, να σας παρακαλέσω για μια ακομη φορά να παραμείνετε εντός θέματος, αφήνοντας κατά μέρος εγωισμούς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Το κάνω αυτό επί μήνες.
    Επίσης δεν έχω καμία πρόθεση να βρω ποιος ξεκίνησε τη σύγκρουση, ποιος έφταιξε πρώτος και ποιος δεύτερος. Δεν έχει κανένα νόημα και δεν αφορά τους ανθρώπους που έρχονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Φροντίστε λοιπόν να λύσετε τις διαφορές σας με πρσωπικά μηνύματα και λυπάμαι που το λέω, αλλά στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα προχωρήσω σε αποκλεισμό χρηστών από το φόρουμ και αδιαφορώ πλήρως για το ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Δεν είναι ποσοτικό το θέμα και ούτε παίζουμε το παιχνίδι \"βρείτε τον πιο ένοχο\".
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Για να τελειωνουμε...οκ εχετε δικαιο...κακως δεν ζητηθηκε συγνωμη...
    η νηπιαγωγος μας λειπει ... να κανει τον διαιτητη

Καλο σας απογευμα

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ADZIK ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Επίσης δεν έχω καμία πρόθεση να βρω ποιος ξεκίνησε τη σύγκρουση, ποιος έφταιξε πρώτος και ποιος δεύτερος. Δεν έχει κανένα νόημα και δεν αφορά τους ανθρώπους που έρχονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Δεν είναι ποσοτικό το θέμα και ούτε παίζουμε το παιχνίδι \"βρείτε τον πιο ένοχο\".

Senior Member
    ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ; Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ;
    ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ; ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. Η ADZIK ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ

Σχεδόν όλες οι τελευταίες σελίδες είναι διάλογοι για προσωπικά μηνύματα και όχι για το θέμα της adzik.
    Ψάχνετε δικαίωση για παλιές συγκρούσεις και αφορμές για νέες?

Ειλικρινά, δεν έχω την ευγένεια και την υπομονή όπως άλλα μέλη παραπάνω, να σας παρακαλέσω για μια ακομη φορά να παραμείνετε εντός θέματος, αφήνοντας κατά μέρος εγωισμούς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Το κάνω αυτό επί μήνες.

Φροντίστε λοιπόν να λύσετε τις διαφορές σας με πρσωπικά μηνύματα και λυπάμαι που το λέω, αλλά στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα προχωρήσω σε αποκλεισμό χρηστών από το φόρουμ και αδιαφορώ πλήρως για το ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Δεν είναι ποσοτικό το θέμα και ούτε παίζουμε το παιχνίδι \"βρείτε τον πιο ένοχο\".

Δε νομίζεις ότι μας βάζεις σε ένα καζάνι όλους με αυτό το μνμ;
    Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να γράφονται άσχετα σε ένα θέμα όπου κάποιος ζητά βοήθεια, αλλά δεν θα ήταν πιο δίκαιο να αναλάβει ο καθένας το κομμάτι της ευθύνης που του αναλογεί;

Επίσης...θα ήθελα-και περίμενα ομολογώ- να επέμβεις στα τόπικ του picker όπου το φόρουμ έπεσε στο επίπεδο του bourdela.gr, κάτι που δεν έγινε.

Δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης-ιδιαίτερα μαζί σου-το εκφράζω ως παράπονο και πολύ θα ήθελα την άποψη σου...

Ευχαριστώ...

Administrator
    MANTHES,
    θα το ξαναπώ: δεν με ενδιαφέρει ποιανού είναι η ευθύνη. Δεν με ενδιαφέρει πότε ξεκίνησε, δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει περισσότερο.
    Με ενδιαφέρει να μη συνεχιστεί.
    Καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στα δύο?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ; Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ;
    ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ; ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. Η ADZIK ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ
    Ρε φιλε γιατι μεγιστοποιεις παντα τα πραγματα? Εκανε λαθος η Adzik και το διορθωσε. Τι αλλο θες?

Οσο για τις μανες σας, παλι υπερβαλεις. Εισαι συνεχως εριστικος και αναγκαζεις τους αλλους να γινονται κι αυτοι απο αμυνα.

Senior Member
    Θα επιμείνω σε αυτό:

Δεν έχει κανένα νόημα και δεν αφορά τους ανθρώπους που έρχονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.
    Αν δεν εξυπηρετεί για κάποιο λόγο να γίνονται οι αντιπαραθέσεις σε ιδιωτικό επίπεδο (μέσω u2u ας πούμε) και πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται δημόσια, υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό χωρίς να \"απελπίζουμε\" περισσότερο τον άνθρωπο που θα μπει να διαβάσει ένα θέμα κάποιου που αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση και να τον αποθαρρύνουμε έτσι να μοιραστεί μαζί μας την ιδιαίτερη κατάσταση ή την εμπειρία του.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Επίσης...θα ήθελα-και περίμενα ομολογώ- να επέμβεις στα τόπικ του picker όπου το φόρουμ έπεσε στο επίπεδο του bourdela.gr, κάτι που δεν έγινε.
    Καλα, για σενα τι να πουμε? Με το υφος που εχεις βλεπω να μενεις για παντα γεροντοκορη.

Senior Member
    MANTHES,
    θα το ξαναπώ: δεν με ενδιαφέρει ποιανού είναι η ευθύνη. Δεν με ενδιαφέρει πότε ξεκίνησε, δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει περισσότερο.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

Senior Member
    MANTHES,
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
    Ασε τα υπονοουμενα... Εγω δεν προσεβαλα κανενα προσωπικα, απλα οι ιδεες που εξεφρασα απο καποιους μπορει να θεωρηθουν \"ιδιαιτερες\". Εσυ και καποιοι αλλοι πεσατε να με φατε ευθυς εξ αρχης. Και αν εχεις προσεξει, οι απαντησεις μου απεναντι σας ειναι σχεδον παντα πιο ηπιες απο αυτα που μου γραφετε εσεις.

Senior Member
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
    Καθιστώ σαφές εξ αρχής ότι η απάντηση δεν είναι προσωπική.

Το χρησιμοποιώ απλώς σαν εφαλτήριο για να πω ότι η όποια τακτική του φόρουμ δεν αφορά τα μέλη αλλά το ίδιο το φόρουμ και τη λειτουργία του, καθώς και τη διαφύλαξη του σκοπού για τον οποίον δημιουργήθηκε.

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast