Results 391 to 405 of 476
Thread: ...ολοι εσεις..κι εγω..
-
14-05-2008, 13:20 #391
Σεβαστή είπαμε η άποψή σου!
Η απόφαση όμως δικιά τους!
Να είστε όλοι καλά!
Υ.Γ.: σεβαστές οι απόψεις όλων!
- 14-05-2008, 13:27 #392
Εγώ πάλι δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο προσωπικά και απαντώ με όλους τους περιορισμούς που αυτό συνεπάγεται. Αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου όσα διάβασα στο κείμενο του Μιχάλη. Με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια.... Η ανάγκη για δημόσια έκφραση μου φάνηκε χειριστική κι εγωιστική. Και πολύ μελοδραματική, κάτι που επειδή \'συγκινεί\' δυστυχώς πείθει κιόλας.... Σκέψεις δικές μου βέβαια, σαφώς και η απόφαση είναι δικιά τους.
14-05-2008, 13:33 #393
Originally posted by Pappas10
Δεν αρέσκομαι να συζητώ δημόσια τα προσωπικά μου.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω το ρολο της απαντησης σου, αλλε πολε....
εκτος αν ηταν κομματι που επρεπε να το κανεις για ευνοητους λογους.
Προσωπικα αγαπητε εγραψα την αποψη μου ασχετως την Χ γνωριμια μας.
Το ιδιο θα εγραφα και σε ενα λογκιν που θα γραφοταν μολις χθες.
Απο την αλλη τεινω να πω οτι ειμαι ελαφρως ενοχλημενος που διαβασα ετσι φορα παρτιδα στο ιντερνετ, προβληματα γνωστων μου.
Ξερεις εικονικα μπηκα στην θεση σου, και ασχετως αν σε πιασανε \"στα πρασσα\" εμενα μου γενιουνται αλλες διεργασιες.
Ας με επιανε και η δικη μου γυναικα στο κρεβατι με 500 και ας με χωριζε και θα της εσφιγγα το χερι για την αποφαση της.
Δεν θα ανεχομουν ομως ποτε να γινοταν η σχεση μου λιβελογραφημα σε ελληνικα (η μη) φορουμ.
Δυστυχως ειμαι παραπανω απο το νορμαλ αξιοπρεπης για να δεχτω κατι τετοιο και μαλιστα να μπω μετα σε διαδικασια να εξηγησω σε ολη την φορουμικη κοινωνια, για το ποτε πατησα την λασπη και αλλα τετοια φουμαρα....
Μηπως να συμαζευτουμε θα προτεινα???
Δεν ειναι αργα αλλωστε ετσι???
Αποσυρθειτε ησυχως, μιληστε ο ενας στον αλλο ειλικρινα, αν χρειαστει κλαψτε κιολας και καταληξτε στο οποιο συμπερασμα σας κανει να νιωθετε καλυτερα.
Αν απο την αλλη, χρειαζεστε ενα φορουμ - δικηγορο για να συντονιζει την σχεση σας, καλυτερα μην την αρχιζετε καθολου, η συνεχεια θα ειναι αρκετα πιο πικρη για ολους.
Δεν θα εγραφα αυτο το μυνημα αν δεν γνωριζα οτι απευθυνομαι σε νοημονες ανθρωπους.
Καλημερα.
Κρινο
κατα κοσμον Δημητρης :P
(βοηθεια σας!)
14-05-2008, 17:21 #394
και αν αυριο μεθαυριο αργοτερα ..στο μελλον τελοσπαντων... βρεθεις σε αλλες παρομοιες η και χειροτερες ακομα καταστασεις ?
ελπιζω για την κοπελα να παρει την καλυτερη δυνατη αποφαση για την ιδια και τη ζωη της
παντως μικρουλα ειναι ακομα και αν δεν διαρκεσει αυτη η ιστορια θα βρεθουν πολλοι ακομα στο δρομο της ..τι να πουμε κι εμεις που καβατζωσαμε τα πρωτα αντα για τα καλα :P
λυπαμαι αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειθουν και πολυ αυτα που λες ..αφορμες υπηρχαν και θα υπαρχουν και για σενα και για την αλλη.. την οποια αλλη ..το θεμα ειναι εμεις πως αντιδραμε σ αυτες
14-05-2008, 23:33 #395
Ετσι εξηγειται το φαινομενο οτι ολες οι γυναικες εχουν σχεση ενω οι μισοι αντρες ειναι μονοι...
Οι αλλοι μισοι εχουν απο δυο σχεσεις ο καθενας.
15-05-2008, 03:07 #396
Λοιπόοοοοον,
Αdjik dear,
Το θεμελιώδες ερώτημα είναι όχι ΠΩΣ συγχωρείς αλλά ΑΝ συγχωρείς (ή αν ο πόνος και οι σκέψεις που έχεις σε οδηγούν σε άλλη πορεία)
Το ΑΝ συγχωρείς έχει να κάνει τόσο με εσένα (και τον κάθε ένα μας) αλλά και με το ΤΙ και ΠΟΙΟΝ συγχωρείς.
Το ΤΙ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ιδιάζων. (και επειδή μου αρέσει πάντα να ψάχνω το ωραίο να γράψω θέλω πως ο δεσμός σου αππέριψε μόνος του και την τελική επαφή και την συνέχιση της άλλης σχέσης)
Βέβαια το να μιλήσουμε για εμπιστοσύνη και για το τι λέει και το τι κρατάει ο καθένας για τον ευατό του είναι ολόκληρη κουβέντα αλλά ακόμα και στον Οδυσσέα στον κάτω κόσμο τον συμβούλεψαν στην Πηνελόπη τα μισά να τα κρύβει (και δεν μας είπαν ποτέ αν η Πηνελόπη έμαθε για την Κίρκη παρά μόνο μας είπαν ότι ζήσαν αυτοί χαρούμενοι.....)
Το να μιλήσουμε επίσης για Ιντερνετικές σχέσεις είναι άλλη μεγάλη κουβέντα αλλά θα πρέπει να λάβουμε πολλά υπόψιν όπως κατάσταση της σχέσης τότε, ψυχολογία του κάθε ένα μέσα στη σχέση και τρόποι διεξόδου της αρνητικής ενέργειας του κάθε ενός, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αισθήματα και ΠΛΑΣΤΟΙ (make beleive) ΚΟΣΜΟΙ (που ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι πλαστοί δε παύουν να δίνουν διεξόδους μιας και είναι τόσο real)
Δεν ξέρω που να το γράψω αυτό για να έχουν μία ροή τα όσα γράφω αλλά ειλικρινά \"ποιός είναι αυτός που δεν λαχτάρησε το ποτό της αμαρτίας\" και αν μετάνιωσε (έστω και λίγο μόλις πριν το πιεί) το έχει ομολογήσει (και ακόμα και αν το έχει ομολογήσει ΜΕΤΑ πόσο καιρό???) υπό τον φόβο της μη συγχώρεσης??? Και όποιος δεν έχει \"ομολογήσει\" σημαίνει πως δεν έχει \"μετανιώσει\"??
Ας συνεχίσω όμως με τις αρχικές μου σκέψεις///
Το ΠΟΙΟΝ συγχωρείς που έγραψα στην αρχή δεν εννοούσα το ποιό φυσικό πρόσωπο. Εννοούσα το αν αυτό το πρόσωπο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νομίζεις (γιατί το να ξέρεις ποτέ δεν πρόκειτε ούτε και για τον πράξεις του ευατού σου) ότι έχει μετανιώσει.
Το αν για αυτό το πρόσωπο είσαι ΕΣΥ διατεθιμένη να παλέψεις (με τον ευατό σου) ώστε να του δοθείς ολοκληρωτικά ξανά ΧΩΡΙΣ κανένα ίχνος υποψίας και φόβου ελπίζωντας και πιστεύοντας ότι δεν θα σε πονέσει ξανά.
Τελική σκέψη.......
Μου δίνεις εδώ (στο φόρουμ) την εντύπωση ότι κρύβεις τον πόνο που σου προκάλεσε. Ελπίζω να μη το κάνεις αυτό το κρυφτό και στην εκτός φόρουμ ζωή σου. Ελπίζω να έχεις δείξει πολύ πιο ξεκάθαρα και το τι ένιωσες και το τι σκέφτεσαι για ότι συνέβει. (Το χαλί από κάτω χωράει πολλά αλλά καλίτερα να είναι καθαρό για να μη το φάνε τα μυρμηγκάκια).been good, been bad. WILL GO ON
15-05-2008, 03:15 #397
Originally posted by liberchild
Aντα, ό,τι κι αν κάνεις, και όποια απόφαση κι αν πάρεις να θυμάσαι αυτό.
Ο,τι έπαιξε θα επαναληφθεί.
---------------και μιας και όλοι οι άντρες είναι πολυγαμικά όντα να κάτσει μόνη της καλίτερα????
Δεν έχεις να διαπραγματευτείς τίποτα διότι αυτό από μόνο του θα σε χαλάει από καιρού εις καιρό.
---------------Το να ζείς στο παρελθόν και να μη χαίρεσαι ένα παρών ονειρευόμενη και ένα μέλλον είναι κακό δηλαδή???
Δεν φταίς.
---------------Εχμμμμμμ σίγουρα? Σε τίποτα?? Τίποτα τίποτα???????
Προ πάντων να είσαι αξιοπρεπής και να μη ζητιανεύεις ψιχία αλλά όλη την πίττα.
------------------ΑΠΟΛΥΤΩΣ σύμφωνω με βρίσκεις εδώ (και γιαυτό το γράφω με κεφαλαία)
Εχεις u2u.
been good, been bad. WILL GO ON
15-05-2008, 03:18 #398
Originally posted by Kleiw
........
Προφανώς είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία .......... αν θέλεις να τον πιστεψεις και να τον εμπιστευτείς για δεύτερη φορά ........... Είναι όμως και στο χέρι του να σε πείσει οτι μπορείς να του ξαναδείξεις εμπιστοσύνη ..........
(Αμα είσαι δασκάλα εκφράζεσαι με δύο γραμμές και τα λές όλα......)been good, been bad. WILL GO ON
15-05-2008, 03:32 #399
Pappas 10,
Δύο πράγματα θέλω να σου γράψω (ακόμα και αν δε θέλεις διάλογο).
Το ότι απάντησες επώνυμα εδώ δυσκολεύει την έκφραση απόψεων ειδικά από εμάς που σε έχουμε διαβάσει ή όσους σε ξέρουν. Θα μπορούσες να γράψεις ότι νόμιζες με ένα άλλο νικ.
(θα μπορούσες με αυτό το άλλο νικ αν ήθελες να μπεις και σε ένα διάλογο και στο τέλος αν πάλι ήθελες να κάνεις γνωστά και \"επώνυμα\" τα όσα θα έγραφες)
Το ότι εδώ δεν θέλεις να μπεις σε διάλογο ελπίζω και πιστεύω ότι είναι σε πλήρη αντίθεση με την real κατάσταση.
Κατά τα άλλα (και δεν θέλω να φανώ κάπως αλλά πίστεψέ με σου γράφω με κάθε καλή πρόθεση) δώσε λίγο περισσότερο βάρος στο ποιά έχεις (ή είχες) και όχι στο ποιός είσαι....been good, been bad. WILL GO ON
15-05-2008, 03:35 #400
picker,
είναι άλλο το κάνω λάθος και το αναγνωρίζω (έστω και στον ευατό μου) και άλλο το πείθω τον ευατό μου ότι αυτό που κάνω είναι σωστό (και γιαυτό το κάνω φανερό) και βάζω και σαν μια δικαιολογία ότι το κάνουν όλοιbeen good, been bad. WILL GO ON
15-05-2008, 08:45 #401
θα θελα να πω δυο πραγματα μονο:
καταρχήν αυτο που γίνεται μεσω ενος φορουμ, μου φαινεται \"κάπως\"...περίεργο. Υποθέτω πώς ισως ο ένας να θέλει να δειξει μ αυτον τον τροπο το τί σκεφτεται στον άλλο. Υποθέτω ομως πώς αυτο ειναι κ το πιο εύκολο ή το πιο εμμεσο....Οπως κ να χει, αν βάλουμε στην άκρη το τώρα κ τον τροπο διευθέτησης της κατάστασης τώρα, για καθε σχέση εχω να πω το εξής.
Στο σημειο που φτάνουμε 2 ανθρωποι στη σχεση μας, το φτάνουμε μαζι. Εννοω, τον τροπο που επικοινωνούμε τα συναισθηματα μας ο ενας για τον άλλο, τη διάθεση μας, το τί περιμενουμε, τί ζηταμε απο τη σχεση μας, τί προσδοκιες εχουμε...
Λάθη οπως κ αν οριζονται απο το ενα ή το άλλο μέλος ή κ τα δυο μαζι μπορει να οδηγήσουν στην απομάκρυνση. Το να επιλέξω ενα άλλο άτομο, το να αφήσω χώρο κ σε άλλο άτομο, σημαινει οτι κάτι δεν παιρνω μεσα στη σχέση...μου δημιουργουνται κενα που θέλω να καλύψω με καποιο τρόπο. Στη δεδομενη στιγμη με τις συνθηκες που υπάρχουν τοτε.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπάρχει τροπος να προχωρήσει η σχέση, να καλυφθουν κενα, να αποκατασταθει η επικοινωνια, η εμπιστοσύνη. Για να γινει ομως αυτο κ να ρθουμε έτσι πιο κοντά απο ποτέ, πιο μαζι απο ποτέ, νομίζω ειναι α-πα-ραι-τη-το να αντιμετωπισω εγω τον εαυτο μου, να ειμαι ειλικρινης με μενα. Με το τί εκανα, πώς κ γιατι. Κ οχι να ψαχνω τροπους να με δικαιολογήσω. Το αν θα με καταλαβει κ ο αγαπημενος μου, δεν ειναι στο χέρι μου. Δεν μπορώ να ορισω ή να εκβιάσω καταστάσεις. Σε καθε περιπτωση ομως καταφέρνω να μαι αληθινη απεναντι σε μενα κ στον άλλο. Με τις αδυναμιες μου αλλα κ με καθαρο το βλέμμα κ το μυαλο.
15-05-2008, 09:01 #402
Originally posted by justme
δώσε λίγο περισσότερο βάρος στο ποιά έχεις (ή είχες) και όχι στο ποιός είσαι....
Συμφωνω απολυτα με το οτι η προσωπικη ζωη πρεπει να παραμενει προσωπικη...
αλλα για ολα υπαρχει ενασ λογοσ..
Αν ειχα φιλουσ θα στρεφομουν σε εκεινουσ..για συμβουλη.. ειμαι πολυ αντιδραστικο ατομο και οτι και αν μου πει κανεισ παντα ακολουθω την καρδια μου.. ετσι κι αλλιωσ..
δεν εχω ομωσ ...ριαλ..φιλουσ.. οι φιλοι μου ειστε εσεισ...
Πιστευω πωσ εχουμε μοιραστει πολυ πιο προσωπικα πραγματα.. απλα αυτη την φωρα δεν μιλαω μονο για μενα αλλα και ενα αλλο ατομο..
ολοι κανουμε λαθη..δεν υπαρχει τιποτα πιο ανθρωπινο..
και αναμφισβητητα κρινει κανεισ μια κατασταση ανα το ατομο που εχει μπροστα του...ανα την ζωη που εχει ζησει μαζι του..
Δωξα το θεο..την φυση και ολα τα συναφη..
Ο Αντρασ μου , ο συντροφοσ μου ειναι φοβερα εποικινωνιακοσ τυποσ..απιστευτα συζητησημοσ.. αυτο ηταν εκεινο που προτολατρεψα σε εκεινον και εψαχνα παντα..
συζηταμε πολυ και ανοιχτα..πολυ ηρεμα και πολιτισμενα..((ε καμια φωρα φωναζω εγω...:P)
γενικα τωρα..ειμαι ψυχρη και αρκετα αδιαφορη (ποιοσ θα το περιμενε απο ενα υπερσυναισθηματικο πλασμα...αλλα θα μου πεισ υδροχοοσ ειμαι, εχουμε την ταση αν συμβει κατι να ¨αποσυνδεουμε¨τα συναισθηματα μασ..)
Δεν ξερω αν του εχω δειξει ποσο με απογοητευσε γιατι δεν με πληγωσε αλλα με απογοητευσε..
Ολεσ οι αγαπεσ αξιζουν μια ευκαιρια..
απο εκει και περα το αν θα αντεξει εκεινοσ την ψυχροτητα μου...ειναι πια δικο του θεμα..
τον εχω δικαιολογισει με την λογικη μου..ισωσ γι αυτο να μην ειμαι θυμωμενη...
μονο ο χρονοσ θα δειξει αν εκανα καλα... η οχι..το πολυ πολυ να εχω αφιερωσει λαθοσ ακομη εναν χρονο... ε γιατι μεσα σε εναν χρονο θα φανει δεν θα φανει? αν μπορει να ειναι σωστοσ..δεν λεω μονογαμικοσ , και οχι ψευτησ..λεω σωστοσ..με οτι και αν συνεπαγεται αυτο...
απλα ειναι πολυ σημαντικο να θαυμαζεισ και να εισαι ερωτευμενοσ με τον αλλον και οχι μονο να τον αγαπασ πολυ...
ισωσ εχω φυγει και δεν το ξερω..ισωσ ειμαι διπλα του μα μουδιασμενη..
συνηθωσ σε τετοιεσ καταστασεισ ξερω να ξεχωρισω ευκολα τι νιωθω να παρω σημαντικεσ και σωστεσ αποφασεισ,...αλλα αυτη την φωρα οχι...ισωσ φταιει και που ειμαι τοσο κουρασμενη απο την δουλεια...
τελοσ παντον..συγνωμη αν σασ ζαλισα...και ευχαριστω για τον χρονο σασ.. φιλοι μου!.
υ.γ Θεωρει πωσ οτι συνεβη δεν ειχε να κανει με καποιο λαθοσ μου...ηταν καθαρα κατι που συνεβει μεσα του..με τον εαυτο του.
υ.γ2. το οτι απαντησε εδω στο φορουμ ηταν καθαρα δικη του αποφαση..κατι πολυ δυσκολο για τον Μιχαλη μια και δεν θελει ποτε να εκτιθεται..ενασ αντρασ με περιφανεια και μπολικο εγωισμο.. ηθελε τσαγανο ..αν και δεν χριαζοταν να γινει ..αυτη η κινηση..
ισωσ θεωρισε πωσ ειναι μια γενναια κινηση ωστε να δειξει πωσ ακομη και σε κατι το οποιο δεν συμφωνει θα υποχωρησει προκειμενου να μασ σωσει..
το βασικοτερο ομωσ ειναι πωσ ο Μιχαλησ ξερει πωσ οι φιλοι μου ειναι εδω..και πωσ καποια ατομα με τισ αποψεισ τουσ θα τα λαβω υποψην... μια και ειναι ατομα για τα οποια νιαζομαι ..
και προφανοσ ηθελε να προστατευσει τον εαυτο του και εμενα απο ακρεεσ ιδεολογιεσ και αντικειμενικοτητεσ..
δεν ειναι κακο... απλα ηταν σαν να ημαστε στο σαλονι να συζηταμε και να συμμετεχει κι εκεινοσ.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
15-05-2008, 09:14 #403
Originally posted by justme
δώσε λίγο περισσότερο βάρος στο ποιά έχεις (ή είχες) και όχι στο ποιός είσαι....
τέλος κανεις δεν ειναι κανενος. κ αυτο αν το σκεφτεις δεν δημιουργει αποσταση, αλλα μπορει να ναι πολύ τρυφερο....
15-05-2008, 09:15 #404
Originally posted by Adzik
Ο Αντρασ μου , ο συντροφοσ μου ειναι φοβερα εποικινωνιακοσ τυποσ..απιστευτα συζητησημοσ.. αυτο ηταν εκεινο που προτολατρεψα σε εκεινον και εψαχνα παντα..
15-05-2008, 09:18 #405
Εννοειτε..πωσ του ζητησα να δει μεσα του...αν ειναι ατομο που μπορει να ειναι σε μια σχεση σοβαρη..η δεν μπορει...διοτει εχει πολυ εντονη την αναγκη να γυριζει γυρω απο πολλεσ γυναικεσ..
και οι δυο περιπτωσεισ συμβαινουν και τισ αποδεχομαι...αλλα οχι σε συναρτιση με το ατομο μου..((καλα το λεω?δηλαδη υπο την προιποθεση να μην εχει σχεση με εμενα αλλα ενα ατομο που να εχει τισ ιδεσ αντιληψεισ για τισ σχεσεισ..))...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία