Results 16 to 30 of 87
-
31-05-2010, 13:42 #16
Νομιζω πως θα ειναι αδικος ο κοπος να προσπαθησεις να αλλαξεις μια κατασταση που απλα ετσι ειναι...Σεβασου την επιθυμια της κοπελας και προσφερε τις ολα οσα θελεις και μπορεις χωρις να γινεσαι πιεστικος(απο προσωπικη εμπειρια στο λεω αυτο)...αφησε την ελευθερη και απολαυσε αυτα που μεσα απο την καρδια της σου δινει...ζησε την αγαπη σου γιαυτην μεσα σου και κοιτα να κανεις οσο ειναι δυνατον το καλυτερο απο αυτο...δεν εχει νοημα νομιζω να αναζητας ανταποκριση εφοσον στο ξεκαθαρισε...κοιτα να φτιαξεις τον μεσα σου κοσμο και προχωρα...δεν ξερεις ποτε τι σου επιφυλασσει η ζωη...αν το μετανιωσει παντος σιγουρα θα το καταλαβεις, θα το νιωσεις, αλλα ως τοτε κοιτα οσο μπορεις να μην σε πληγωνει αυτη η κατασταση...κοιτα εσενα και πως θα μπορεσεις να προχωρησεις...
Να εισαι οσο πιο καλα μπορεις...τα φιλια μου στην αγαπημενη Κυπρο...
- 31-05-2010, 14:30 #17
anoiksi
σ΄ευχαριστώ για τα λόγια σου!.
Πάντως η τελευταία της κουβέντα γενικά ήταν περίπου, «δεν αλλάζω εύκολα γνώμη, διαφορετικά αν είναι θα σε πάρω τηλέφωνο», αφού της ξεκαθάρισα ότι ενδιαφέρομαι. Γράφω αυτά με μια μικρή ελπίδα κάτι να αλλάξει μέσα της...γιάννης
31-05-2010, 14:33 #18
δηλαδη για φιλη δεν την θες?
οχι σημερα, γενικα μιλωντας...
31-05-2010, 17:28 #19
Ο καλύτερος χειρισμός που μπορείς να κάνεις ειναι...να μην κάνεις τίποτα.
31-05-2010, 17:29 #20
Συμφωνω...δεν μπορεις να κανεις και κατι οποτε ξεχνα το.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 17:33 #21
Στενοχωριέμαι να διαβάζω τέτοια γιατί τα\'χω ζήσει. Είσαι ερωτευμένος μαζί της; Αν όχι, πάλι καλά.
31-05-2010, 17:42 #22
ioannis2, η απάντηση που σου έδωσε είναι ίσως ο ευγενικότερος τρόπος να πει μία γυναίκα σε έναν άντρα ότι δεν ενδιαφέρεται..:( Καλό θα είναι να μην περιμένεις να αλλάξει γνώμη -αν αλλάξει- αλλά να προχωρήσεις.. Όχι απαραίτητα σε αναζήτηση της επόμενης αλλά στο να την ξεπεράσεις. Στα ζητήματα καρδιάς δε μπορεί να πει κανείς και πολλά γιατί καρδιά είναι ό,τι θέλει κάνει.. Θα ήθελες να την έχεις κοντά σου ως φίλη? Προσωπικά εγώ δε θα το άντεχα γιατί τυραννιέσαι περισσότερο όταν βλέπεις τον άλλο και εκείνος δε σε θέλει ερωτικά.. Αλλά αν κρίνεις ότι αυτήν την κοπέλα τη θέλεις οπωσδήποτε στη ζωή σου τότε ίσως πρέπει να αρκεστείς στη φιλία της, αν το αντέχεις.. Κουράγιο, αυτά τα ερωτομπλεξίματα θέλουν υπομονή..:)
Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
31-05-2010, 17:45 #23
Νομίζω ότι είναι στο χέρι σου να μη σε βλέπει σαν φίλο. Αλλά όταν αυτό είναι και δεν το κάνεις να είναι επειδή μπορείς, μήπως είναι καλύτερα να το αφήσεις να είναι;
Γενικά ποτέ δεν \"ρωτάς\". Χτυπάς. :)
31-05-2010, 17:46 #24
Originally posted by alexandros3
Νομίζω ότι είναι στο χέρι σου να μη σε βλέπει σαν φίλο. Αλλά όταν αυτό είναι και δεν το κάνεις να είναι επειδή μπορείς, μήπως είναι καλύτερα να το αφήσεις να είναι;
Γενικά ποτέ δεν \"ρωτάς\". Χτυπάς. :)
31-05-2010, 17:47 #25
Δεν πειράζει χαχα :)
31-05-2010, 19:19 #26
Originally posted by alexandros3
Δεν πειράζει χαχα :)
λίμπα, δεν είναι τίποτα.
του αρέσει να πλανάται γύρω του ένα μυστήριο...:D :Dhttp://www.mazi.org.gr/
31-05-2010, 21:11 #27
Κατα την άποψη μου αυτό δεν αλλάζει αν από την αρχή σε βλέπει σαν φίλο δεν πρόκειται να σε δει στο μέλλον διαφορετικά.
31-05-2010, 22:05 #28
Γιαννη μου νομιζω οτι στο ειπε ετσι απλα για να μην σε πληγωσει πιο πολυ....προσωπικα προσπαθω πλεον να μην ελπιζω σε τιποτα...ειδα οτι δεν μου κανει καλο...αλλα μην σταματησεις ποτε να πιστευεις...αυτο σε κραταει ζωντανο...συγγνωμη αν ειμαι καπως σκληρη απεναντι σου απλα ολα αυτα που σου εγραψα/γραφω προσπαθω και εγω καθημερινα να τα εφαρμοσω...ειναι δυσκολο, ειναι πολυ δυσκολο εφοσον αποφασιζεις οτι θελεις αυτον τον ανθρωπο να μην τον χασεις απο την ζωη σου...και καθε στιγμη που περναει να προσπαθεις να μην ελπιζεις, να προσπαθεις να μετριασεις τα συναισθηματα σου, να μην ειναι τοσο δυνατα να αρμοζουν σε αυτα μιας φιλιας...νομιζω οτι αν κανεις προσπαθειες να κερδισεις αυτην την κοπελα χωρις βεβαια να ξερω σιγουρα ισως την χασεις και απο φιλη...ισως δεν το αντεξει...αφησε τα πραγματα να κυλησουν οπως θελουν αυτα...και δωσε οσα θελεις να δωσεις χωρις να περιμενεις κατι (αυτο ειναι το κυριοτερο αλλα ξερω πως δεν ειναι καθολου ευκολο)...να εισαι ο εαυτος σου...!!!Αν θελεις κατι ακομα ειμαστε εδω για να σου πουμε την αποψη μας...Θελω να εχεις ψηλα το κεφαλι, μια απορριψη ποναει παντα πολυ, γιαυτο αφιερωσε χρονο στον εαυτο σου και μην ριχνεις το φταιξιμο σε σενα...δεν φταις εσυ αν δεν μπορεσες να κανεις την κοπελα να νιωσει παραπανω για σενα...
01-06-2010, 02:30 #29
Originally posted by ioannis2
Υπάρχει έστω κάποια ύστατη λύση, έστω στο μακρινό ενδεχόμενο, κάποιος τρόπος να την κάνω να αλλάξει γνώμη;
Για να αλλαξει γνωμη θα πρεπει να της δωσεις κινητρο πρωτα για κατι τετοιο.
Δεν εχω ιδεα τι εχεις κανει μεχρι στιγμης σε αυτο το θεμα μαζι της (αν και μπορω να υποθεσω..) παντως οπως και να εχει αυτο που εχεις κανει την οδηγησε στην αποφαση οχι μονο να σε δει φιλικα αλλα και μαλιστα να στο πει κιολας..
Αυτο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να δεις τι ΕΜΑΘΕΣ απο αυτη την εμπειρια και πως να ενεργεις καλυτερα στο μελλον σε τετοια θεματα.
Μετά το ραντεβού που είχαμε, μου είπε να το σκεφτούμε αν θα ξαναβρεθούμε. Εκεί της έδωσα να καταλάβει ότι ενδιαφέρομε για κάτι σοβαρό.
Την επομένη με πήρε τηλ και μου είπε ότι με βλέπει σαν φίλο, προσπάθησα να την μεταπείσω με αρκετή συζήτηση αλλά μου είπε δύσκολα αλλάζει γνώμη
Ανακεφαλαιωση λοιπον..
-Ενεργησες με βαση αυτο που ηθελες εσυ μονο αδιαφοροντας για αυτα που μπορει να ηθελε η αλλη αρα δεν την σεβαστηκες σαν ανθρωπο αρχικα.
-Προσπαθησες να την μεταπεισεις και να της αποδειξεις ποσο λαθος και ακυρη ειναι με τις εσφαλμενες αποφασεις της και ποσο σωστος και φοβερος και τζαμαουας εισαι εσυ.
Και μετα απο αυτα τα 2 περιμενες ειλικρινα να μην παρει μεγαλυτερη θεση αμυνας εναντιων σου?
Πώς να το χειριστώ; Να περιμένω να με πάρει – αν με πάρει – ή να πάρω πρωτοβουλία; Πώς να το χειριστώ ώστε να γίνει κάτι, υπάρχει τρόπος;
Παρολα αυτα εσυ εισαι διατεθιμενος να αλλαξεις?
.
.
Αν τα παραπανω αποτυχουν τοτε υπαρχει και αυτο για να την ξεχασεις πιο γρηγορα ;D
GFTOW
01-06-2010, 08:23 #30
Boltseed
Anoiksi
Πώς να της δώσω κίνητρο; Να την πάρω τηλέφωνο και να ξανακάνω προσπάθεια;
Όταν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι με βλέπει σαν φίλο και την έπιασα λίγο συζήτηση προσπαθώντας να την μεταπείσω κάπου ένοιωσα, κατάλαβα ότι έστω λίγο κλονίστηκε από αυτό που μου είχε πει αρχικά ότι σαν φίλο με βλέπει. Ίσως με επόμενο τηλεφώνημα μου κάνοντας πιο έντονη την προσπάθεια μου αλλάξει το σκηνικό. Μπορεί να με απέρριψε – κάνω υποθέσεις – γιατί μπορεί να ήθελε κάποιον πιο σωματώδη, πιο πλούσιο και επιτυχημένο και πιο δυναμικό, ίσως και να της έδειξα στο ραντεβού λίγο ντροπαλός, ήσυχος, ίσως επειδή δεν ήμουν έντονος, ερωτικός μαζί της στο ραντεβού.
alexandros3
Γενικά ποτέ δεν \"ρωτάς\". Χτυπάς. :) τι θέλεις να πεις;γιάννης
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή