πως να την αλλάξεις όταν σου πει σε βλέπω σαν φίλο; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Senior Member
    Originally posted by ioannis2
    Boltseed
    Anoiksi
    Πώς να της δώσω κίνητρο; Να την πάρω τηλέφωνο και να ξανακάνω προσπάθεια;

Aυτο που κανεις ΔΕΝ λεγεται κινητρο.
    Οταν λεμε να δωσεις κινητρο στην αλλη εννοουμε να κανεις κατι το οποιο θα την κανει την ιδια να θελει να ερθει σε εσενα. Το να την ξαναπαρεις τηλεφωνο δεν εχει κα-μι-α απολυτως σχεση με αυτην, αλλα μονο με εσενα. Αυτο ομως δεν αρκει, καποιες φορες πρεπει να κανουμε ακρη τα δικα μας θελω για λιγο και να σκεφτουμε και τους αλλους λιγακι...

Και αν ξανακανεις τα ιδια τοτε να περιμενεις και τα ιδια αποτελεσματα επισης..

Όταν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι με βλέπει σαν φίλο και την έπιασα λίγο συζήτηση προσπαθώντας να την μεταπείσω κάπου ένοιωσα, κατάλαβα ότι έστω λίγο κλονίστηκε από αυτό που μου είχε πει αρχικά ότι σαν φίλο με βλέπει. Ίσως με επόμενο τηλεφώνημα μου κάνοντας πιο έντονη την προσπάθεια μου αλλάξει το σκηνικό.

Αυτο το σκηνικο περι κλονισματος υπαρχει μονο στο μυαλο σου(!!!)

Ειναι μια θεωρια σου μονο, μην το ξεχνας. Μπορεις παντα να βασιζεσαι ολοκληρωτικα σε θεωριες σου αλλα τι γινεται αμα δεν δεν εχουν εχουν γερες βασεις?

Δε ξερω και ουτε θελω να σου αλλαξω την γνωμη, εξαλου αυτο που περιμενεις να ακουσεις απο εδω μεσα ειναι ενα \"ειχες δικιο, καλα εκανες, ξαναπαρε την τηλεφωνο, ειχε αδικο, μπορεις να της αλλαξεις την γνωμη..!!Ορμα τζακ!\" , αλλα κατι τετοιο απο εμενα τουλαχιστον και απο οσο βλεπω και απο αλλα ατομα, δεν θα ακουσεις ευκολα.

Δεν ειμαι μεντιουμ αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος -οπως εχω φανταστει το σκηνικο τουλαχιστον- οτι αν την ξαναπαρεις τηλεφωνο για να την πιεσεις και αλλο τοτε θα γινουν τα εξης:

1)θα υψωσει το αμυντικο της συστημα να σε απεκρουσει, ετσι..απο αντιδραση

2)θα νοιωσει αβολα λογω πιεσης

3)θα φανεις σαν καποιος που διψαει για την προσοχη της και της εχει στρωθει σαν σκυλακι, κατι σαν σουπερ ντουπερ ξενερωμα για παμπολο κοσμο μιας και δεν υπαρχει ενδιαφερον ετσι.

ίσως και να της έδειξα στο ραντεβού λίγο ντροπαλός, ήσυχος, ίσως επειδή δεν ήμουν έντονος, ερωτικός μαζί της στο ραντεβού.
    Α , μα ειναι απλα τα πραγματα.

Αν της συμπεριφερεσαι σαν αστειος τοτε θα σε δει σαν αστειατορα.

Αν της συμπεριφερεσαι σαν ψυχολογος τοτε θα σε δει σαν τον ψυχολογικο της σακο.

Αν της συμπεριφερεσαι φιλικα τοτε θα σε δει σαν φιλο.

Εσυ πως της συμπεριφερθηκες? Της εδωσες κανεναν λογο να σε δει η ιδια απο μονη της και ερωτικα ή απλα περιμενες κατι τετοιο να την μεταπεισεις με τα λογια απο το τηλεφωνο αφοτου σε ειχε δει ηδη φιλικα?

Boltseed
    Στο τηλεφώνημα μου είπε πως φιλικά περίπου με έβλεπε από εκεί που μας γνώρισαν (μια χειραψία και να τηλεφωνηθούμε εκεί η συζήτηση). Μου σχολίασε ότι γενικά της άρεσε η συζήτηση, στο πρώτο ραντεβου κάτι τέτοιο θεωρεί ορθό. Τώρα στο τηλεφώνημα μου είχε πει «άμα είναι θα σε ξαναπάρω τηλέφωνο αν αλλάξω γνώμη 8μετά που προσπάθησα να την μεταπείσω) αλλά δεν αλλάζω γνώμη εύκολα».
    Διατηρώ μια αμυδρή επίδα.
    Τουλάχιστον απ αυτό που έγινε να βελτιωθώ και να μάθω να διεκδικώ περισσότερο, να μην φοβάμαι.
    γιάννης

Junior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Σε περίπτωση που συνεχιστεί η δημιουργία νεών προφίλ από το συγκεκριμένο πρόσωπο, οι συκοφαντικές δυσφημίσεις και οι προσβολές προς την προσωπικότητα διαχειριστών και μελών του φόρουμ, ενημερώνω πως θα απευθυνθω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα προχωρήσω σε μήνυση, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα.

ΝίκοςD.

Banned
    Boltseed, να σου πω αυτά που λες σαν γυναίκα ότι είναι άκυρα. Πρώτον, μπορεί η κοπέλα να κοιτάει την εμφάνιση και όχι το χαρακτήρα ως πρώτη ματιά, και να μην είναι του γούστου της το παιδί. Έτυχε. Σου μιλάω εκ πείρας. Στην αρχή δεν κοιτάς και πολύ χαρακτήρα, στην πορεία φαίνεται αυτό. Και είναι πολύ εύκολο να απορρίψεις από την εμφάνιση, το έχουν κάνει πολλοί. Επίσης όπως λέει το παιδί μπορεί να θέλει πιο πλούσιο πχ. Δεύτερον, από τη στιγμή που τον βλέπει αυτή φιλικά και αυτός ερωτικά έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να λέει τα δικά του, αυτός ότι την θέλει και αυτή ότι τον θέλει φιλικά. Και οι δύο αδιαφορούν τι θέλει ο άλλος, οπότε δεν κατάλαβα που το πας. Θα σου μιλήσω από ένα πρόσφατο γεγονός, να σου δείξω ότι κι εγώ έτσι συμπεριφέρθηκα, άρεσα σε έναν (παρά τα κιλά μου :P ) αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου στο πρόσωπο (έχει κι αυτός λίγα κιλά αλλά δεν με πείραξε αυτό). Λοιπόν, στην αρχή είπα ναι γιατί είχα καιρό να κάνω σχέση, αλλά μετά που τον ξαναείδα, δεν μου άρεσε καθόλου και έτσι είπα να διακόψουμε ότι είχαμε. Και όσο για το άλλο, αυτός επέμεινε μετά στα δικά του να με βλέπει ερωτικά χωρίς να σέβεται εμένα που τον θέλω φιλικά, και εγώ συνέχισα τα δικά μου ότι τον θέλω φιλικά χωρίς να σέβομαι τα δικά του θέλω. Κατάλαβες; Έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, δύσκολες.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Πρώτον, μπορεί η κοπέλα να κοιτάει την εμφάνιση και όχι το χαρακτήρα ως πρώτη ματιά, και να μην είναι του γούστου της το παιδί.
    Μπορεί. Συμφωνω μαζι σου, υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο παρολο που συνηθως ο χαρακτηρας ειναι ο τελικος κριτης εναντι της εμφανισης.(εκτος αμα αναφερομαστε σε σχεση της πλακας/βραδυας/κτλ κτλ)
    Το ειπες και μονη σου, ειπες \"πρωτη ματια\" , αρα υπαρχει και δευτερη ματια.
    Ολο αυτο βεβαια ξανατονιζω με την προυποθεση οτι αναφερομαστε σε προοπτικη σχεσης μηνα+ και οχι σε κατι συντομο λιγων ημερων.

Δεύτερον, από τη στιγμή που τον βλέπει αυτή φιλικά και αυτός ερωτικά έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να λέει τα δικά του, αυτός ότι την θέλει και αυτή ότι τον θέλει φιλικά. Και οι δύο αδιαφορούν τι θέλει ο άλλος, οπότε δεν κατάλαβα που το πας.
    Ετσι οπως τα λες ειναι, ο καθενας εχεις τις δικες του επιλογες και προτιμησεις και αυτο πρεπει να το σεβονται οι ανθρωποι..! Και για αυτον ακριβως τον λογο επειδη και οι 2 αδιαφορουνε για το τι θελει ο αλλος , αυτο εννοω οταν λεω οτι το ολο σκηνικο εχει ναυαγησει καπως εξαρχης. Οκ, αναφερθηκα μονο στην περιπτωση του αυτος να μην ενδιαφερεται για τα \"θελω\" της αλλης και καλα εκανες που εμπασες και την αλλη οπτικη γωνια του αυτη να μην ενδιαφερεται για τα \"θελω\" αυτουνου (μου αρεσουν απιστευτα οι πολλαπλες οπτικες γωνιες των θεματων!! :D) με την λογικη οτι αλλο να σου πει ο αλλος \"θελω να βγουμε μια βολτα\" και αλλο να σου πει \"θελω να κανουμε σχεση\". Και τα 2 ειναι σεβαστα σαν \"θελω\" αλλα οχι ομως και τα 2 σαν συμπεριφορες.

Εσενα αμα σου ερχοταν ενας που δεν σε ελκυε και σου ζηταγε σχεση θα τον δεχοσουν μονο και μονο για να σεβαστεις τα δικα του \'θελω\' ?
    Εχεις και εσυ δικα σου \'θελω\' και το ειπες πολυ ωραιο μεσω του παραδειγματος σου.

Banned
    Originally posted by Boltseed

Μπορεί. Συμφωνω μαζι σου, υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο παρολο που συνηθως ο χαρακτηρας ειναι ο τελικος κριτης εναντι της εμφανισης.(εκτος αμα αναφερομαστε σε σχεση της πλακας/βραδυας/κτλ κτλ)
    Το ειπες και μονη σου, ειπες \"πρωτη ματια\" , αρα υπαρχει και δευτερη ματια.
    Ολο αυτο βεβαια ξανατονιζω με την προυποθεση οτι αναφερομαστε σε προοπτικη σχεσης μηνα+ και οχι σε κατι συντομο λιγων ημερων.

Ετσι οπως τα λες ειναι, ο καθενας εχεις τις δικες του επιλογες και προτιμησεις και αυτο πρεπει να το σεβονται οι ανθρωποι..! Και για αυτον ακριβως τον λογο επειδη και οι 2 αδιαφορουνε για το τι θελει ο αλλος , αυτο εννοω οταν λεω οτι το ολο σκηνικο εχει ναυαγησει καπως εξαρχης. Οκ, αναφερθηκα μονο στην περιπτωση του αυτος να μην ενδιαφερεται για τα \"θελω\" της αλλης και καλα εκανες που εμπασες και την αλλη οπτικη γωνια του αυτη να μην ενδιαφερεται για τα \"θελω\" αυτουνου (μου αρεσουν απιστευτα οι πολλαπλες οπτικες γωνιες των θεματων!! :D) με την λογικη οτι αλλο να σου πει ο αλλος \"θελω να βγουμε μια βολτα\" και αλλο να σου πει \"θελω να κανουμε σχεση\". Και τα 2 ειναι σεβαστα σαν \"θελω\" αλλα οχι ομως και τα 2 σαν συμπεριφορες.

Εσενα αμα σου ερχοταν ενας που δεν σε ελκυε και σου ζηταγε σχεση θα τον δεχοσουν μονο και μονο για να σεβαστεις τα δικα του \'θελω\' ?
    Εχεις και εσυ δικα σου \'θελω\' και το ειπες πολυ ωραιο μεσω του παραδειγματος σου.
    Thanks που συμφωνείς, και ακόμα καλύτερα δλδ γιατί όταν δεν συμφωνούν μαζί μου νευριάζω. Νομίζω ότι είμαι πολύ λογική εκτός από 1-2 θέματα που έχουν να κάνουν με συναισθήματα. Για το θέμα της ομορφιάς παίζει ρόλο μου έχουν πει ακόμα και στα one night stand, για να κάνεις σεξ με κάποιον μπορεί να σε ελκύει αλλά αυτές είναι απόψεις που πρέπει να δώσεις περισσότερο βάση στην ομορφιά. Η γενικότερη άποψη είναι ότι μετράει η εμφάνιση πάντως είτε εδώ είτε εκεί γι\'αυτό και το είπα. Τώρα αυτό με τη δεύτερη ματιά δεν κατάβα τι εννοούσες, και στη δεύτερη μετράει :) Ίσως με τον πολύ καιρό ή άμα ερωτευτείς κάποιον να αλλάξει η ματιά, αλλά και πάλι μπορεί να φεύγει αυτό. Τώρα, όσο για τα άλλα, δεν κατάλαβα τι είπες ότι δεν είναι σεβαστά και τα δύο σαν συμπεριφορές. Δεν το καταλαβαίνω αυτό και μάλλον διαφωνώ αν το κατάλαβα καλά. Όχι, φυσικά και δεν θα δεχόμουν να κάνω σχέση, αυτό είπα. :)

Senior Member
    Originally posted by ioannis2
    Boltseed
    Τώρα στο τηλεφώνημα μου είχε πει «άμα είναι θα σε ξαναπάρω τηλέφωνο αν αλλάξω γνώμη 8μετά που προσπάθησα να την μεταπείσω) αλλά δεν αλλάζω γνώμη εύκολα».
    Διατηρώ μια αμυδρή επίδα.

Μμμμμμμμμαλιστα...
    Δηλαδη ολα εξαρτωνται απο αυτην τωρα ε? Ισως αμα σε λυπηθει και εισαι και λιγακι τυχερος να σου πεταξει και λιγο σημασια, αλλα λιγουλακι, μην το παρακανουμε. Στο κατω κατω ετσι οπως στο εθεσε, αυτη πλεον ειναι το αφεντικο της ζωης ΣΟΥ μιας και ΑΥΤΗ ειναι που αποφασιζει πλεον πως θα κινηθει το ολο θεμα μεταξυ ΣΑΣ και εσυ σαν κατωτερος της ασφαλως και δεν εχεις λογο να μιλησεις. Εξαλου στο ειπε ξεκαθαρα \"ααααααααν αλλαξω γνωμη θα σε παρω τηλεφωνο\"...

Δεν επικρινω την συμπεριφορα της, απλα κανω ενα ρεζουμε της καταστασης οπως ειναι, αλλα με διαφορετικο τροπο.

Τουλάχιστον απ αυτό που έγινε να βελτιωθώ και να μάθω να διεκδικώ περισσότερο, να μην φοβάμαι.
    Εεεεετσι!!!
    Κανεις δεν εμαθε ποδηλατο χωρις να φαει καμια δεκαρια ξετριγυρισμενες σαβουρες πρωτα.!! Καποιοι τις ονομαζανε ατυχηματα, καποιοι αλλοι ποντους εμπειριας ;)
    Οι χαμενοι ηταν αυτοι που τα εγκατελειψαν ή συνεχισαν να κανουν το ιδιο ακριβως πραγμα καθε φορα με τον ιδιο ακριβως τροπο και παρολα αυτα περιμεναν διαφορετικα αποτελεσματα.
    Οι winners ειναι αυτοι που μενουν σιωπηλοι , παρατηρουν, δοκιμαζουν, ξαναπαρατηρουν, ξαναδοκιμαζουν αλλιως και τελικα νικανε.

Μου αρεσε παντως αρκετα θα ελεγα η πανω σου φραση \"να μαθω να διεκδικω\". Ξερεις τι θελεις να μαθεις και αυτο ειναι κατι βασικοτατο ηδη! nice!
    Χμμμ αν θυμαμαι και καλα τωρα εχεις ξαναποσταρει σε θεμα διεκδικησης-αυτοπεποιθησης στο παρελθον ε? Τελος παντων, απο εκει πιστευω ξεκινανε ολα , και καταληγουν και σε αυτο το θεμα με την αλλη , μια αγνωστη σου, που ενω δεν την ξερεις καλα καλα ,παρολα αυτα την εκανες πολυ προθυμα κορωνα στο κεφαλι σου ;D

Senior Member
    Μπα...την ιδια συμβουλη μου δωσαν και μενα να μαθω να διεκδικω...παντελως αχρηστη στην περιπτωση μου...αλλα ας μην σας χαλαω το θεμα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Εγώ πάλι πιστεύω πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
    Άλλες φορές κολλάς με την εμφάνιση, άλλες με το μυαλό, θεωρώ πολύ σχετικο όλο αυτό.
    Παίζει πολύ και η φάση που είσαι. Μου έχει τύχει να κάνω one night stand με ένα παιδί πραγματικό θεό και στην πρώτη εβδομάδα να μη μπορώ να τον ξεφορτωθώ με τίποτα λόγω βλακείας. Μιλάμε για ηλίθιο.
    Μου έχει τύχει να ερωτευτώ κάποιον θεωρώντας τον τελείως διαφορετικό απ ότι πίστευα και στην πορεία να ξενερώσω απίστευτα πρώτα με τον εαυτό μου που έπεσα τόσο έξω και έπειτα με εκείνον.
    Όπως και να έχει φίλε ιωάννη, όταν σου λέει η άλλη πως σε βλέπει σαν φίλο, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο, (γιατί πάντα μπορεί να υπάρξουν και εξαιρέσεις), να γυρίσει το κεφάλι της και να αρχίσει να σε βλέπει ερωτικά...

Banned
    Απλά εμένα μου φαίνεται μια χαρά παιδί ο Ιωάννης, δεν νομίζω να κόλλησε στον χαρακτήρα η κοπέλα. Και επειδή οι περισσότεροι κοιτάνε την εμφάνιση. Άλλωστε είμαστε στην αρχή. Κι εσύ λες ότι στην αρχή πήγες με τον ηλίθιο επειδή ήταν όμορφος.

Senior Member
    Εγω λεω οτι δεν αξιζει την προσπαθεια...γιατι δεν θελει οποτε αν τσαλακωσεις τον εαυτο σου ωστε να σε θελει απλως θα κανεις τα πραγματα χειροτερα και δεν θα σε θελει με τιποτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by libpa
    Απλά εμένα μου φαίνεται μια χαρά παιδί ο Ιωάννης, δεν νομίζω να κόλλησε στον χαρακτήρα η κοπέλα. Και επειδή οι περισσότεροι κοιτάνε την εμφάνιση. Άλλωστε είμαστε στην αρχή. Κι εσύ λες ότι στην αρχή πήγες με τον ηλίθιο επειδή ήταν όμορφος.

Συμφωνώ ότι ο ιωάννης μπορεί να είναι χρυσό παιδί, το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά μερικές φορές αγαπητή μου λίμπα εμείς οι γυναίκες δεν ψάχνουμε τέτοιου είδους προτερήματα σε έναν άντρα.
    Μπορεί η κοπέλα να ανήκει σε αυτή την κατηγορία....

ΥΓ. Άσε μεγάλη πατάτα με τον όμορφο και δεν ήταν η πρώτη φορά που την πάτησα απο εμφάνιση.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Συμφωνώ ότι ο ιωάννης μπορεί να είναι χρυσό παιδί, το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά μερικές φορές αγαπητή μου λίμπα εμείς οι γυναίκες δεν ψάχνουμε τέτοιου είδους προτερήματα σε έναν άντρα.
    Μπορεί η κοπέλα να ανήκει σε αυτή την κατηγορία....

ΥΓ. Άσε μεγάλη πατάτα με τον όμορφο και δεν ήταν η πρώτη φορά που την πάτησα απο εμφάνιση.
    Δεν εννοούσα ότι είναι πολύ καλό παιδί, απλά μια χαρά τύπος χωρίς τίποτα περίεργο που θα απωθούσε τον άλλον. Αλλά εγώ επιμένω ότι δεν θα της άρεσε λόγω εμφάνισης γι\'αυτό το λόγο, ότι είναι ένα συνηθισμένο παιδί ο Ιωάννης. Καλά βέβαια οι συνήθεις δεν είναι οι νορμάλ, οπότε να το αλλάξω :P ένα νορμάλ παιδί. :P :P

Ναι βρε λίμπα μου, αλλά άμα ερωτευμόμασταν κάθε νορμάλ παιδί,θα ειμασταν κάθε μισή ώρα με άλλο γκόμενο, (εδω που τα λεμε)

Senior Member
    Eλα ρε, τοσους νορμαλ εχει η χωρα μας?
    ;d

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast