Results 46 to 60 of 87
-
01-06-2010, 14:32 #46
Originally posted by Θεοφανία
Ναι βρε λίμπα μου, αλλά άμα ερωτευμόμασταν κάθε νορμάλ παιδί,θα ειμασταν κάθε μισή ώρα με άλλο γκόμενο, (εδω που τα λεμε)
- 01-06-2010, 14:33 #47
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by libpa
Απλά εμένα μου φαίνεται μια χαρά παιδί ο Ιωάννης, δεν νομίζω να κόλλησε στον χαρακτήρα η κοπέλα. Και επειδή οι περισσότεροι κοιτάνε την εμφάνιση. Άλλωστε είμαστε στην αρχή. Κι εσύ λες ότι στην αρχή πήγες με τον ηλίθιο επειδή ήταν όμορφος.
Συμφωνώ ότι ο ιωάννης μπορεί να είναι χρυσό παιδί, το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά μερικές φορές αγαπητή μου λίμπα εμείς οι γυναίκες δεν ψάχνουμε τέτοιου είδους προτερήματα σε έναν άντρα.
Μπορεί η κοπέλα να ανήκει σε αυτή την κατηγορία....
ΥΓ. Άσε μεγάλη πατάτα με τον όμορφο και δεν ήταν η πρώτη φορά που την πάτησα απο εμφάνιση.γιάννης
01-06-2010, 14:33 #48
Originally posted by Boltseed
Eλα ρε, τοσους νορμαλ εχει η χωρα μας?
;d
01-06-2010, 14:41 #49
Originally posted by ioannis2
Ναι αυτό το «χρυσό παιδί» άμα σου πω ότι το χω ξανακούσει και ακολούθησε η απόρριψη. Οπότε τι γίνεται; Πάντως προσπαθώ να γίνω πιο ανοικτός, πιο ομιλητικός, και πιο διεκδικητικός αλλά πάλι φαίνεται το λίγο ντροπαλό και ήσυχο στο πρόσωπο ,που αν κάνω λάθος διορθώστε με, απωθεί. ίσως εμφανίσιμος νορμάλ είμαι, όχι όμως κάτι παραπάνω που ψάχνουν πολλές. Ίσως το ντροπαλό, ήσυχο και κάποα έλλειψη πρωτοβουλίας από μένα να οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις.
(*βρυχηθμος απο πανθηρα!!)
Ενταξει δε λεω, τα καλα και χρυσα παιδια , οκ, χρησιμα ειναι και αυτα , αλλα συνηθως καταληγουν σαν \"φιλεναδες\" των γυναικων οπου οι τελευταιες τους παραπονιουνται για το ποσο ασχημο/ομορφο ειναι το σεξ με τον δικο τους badboy και οι κακομοιρηδες ξεροκαταπινουν και τις λενε \"ναι..εχεις δικιο..\"
Φαντασου μια να περιμενει να βασισει την σχεση της πανω σε ενα καλο παιδι το οποιο θα της λεει οτι εχει παντα δικιο για να μην την πληγωνει (αρα θα της λεει ψεματα) , σε εναν που δεν θα κανει βηματα εμπρος λογω των ηθικων του \"καλων\"-αγαθιαρικων συμπεριφορων του (αρα θα πηγαινει την σχεση πισω ή και ακομα θα την θετει σε κινδυνο καταρευσης) , σε εναν ....βαρετο και στασιμο που θα ξερει οτι θα ειναι παντα προβλεψιμος...
Ειναι σαν να παιζεις ποκερ και να σε αφηνουν ολοι να κερδιζεις επιτηδες. Δεν θα ειναι τοσο διασκεδαστικο ε? (χωρις λεφτα παντα λεμε εεε...)
.
Εσυ λοιπον που θα ηθελες να ανηκεις?
Στους \"φιλεναδας\" ή στους πανθηρες?
01-06-2010, 14:47 #50
Εγώ πάντως δεν ξέρω τι λέτε, αλλά θέλω ένα καλό παιδί ηθικό στο σεξ και προβλέψιμο (μην τον δω με καμμιά άλλη :P)
:P
Α! Και αν γίνεται να συμφωνεί σε όλα μαζί μου αλλά χωρίς να λέει ψέμματα. Δεν ξέρω αν θα με πείραζε να λέει ψέμματα. Νομίζω ναι, αλλά όχι πάρα πολύ :P
07-06-2010, 08:20 #51
Boltseed
Συμφωνώ με όλα όσα λες και έχω διαπιστώσει ότι όντως έτσι έχει το πράγμα. Όμως, τι γίνεται όταν την γνωρίζεις μέσω παρέας, φίλου κλπ ( δεν έχει και τόση σημασία αυτό), μια σύντομη συνάντηση λεπτών και αμέσως σε απορρίπτει χωρίς καν να σου δώσει την ευκαιρία; Με το που την παίρνεις τηλέφωνο σου λέει δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί σου, μόνο ως φίλο μπορώ να σε δω; Τι μπορεί να φταίει; Τι θα μπορούσα να κάνω να το χειριστώ καλύτερα; ( μου έχουν τύχει δυο τέτοια περιστατικά πρόσφατα)γιάννης
07-06-2010, 09:15 #52
Boltseed
Συμφωνώ με όλα όσα λες και έχω διαπιστώσει ότι όντως έτσι έχει το πράγμα. Όμως, τι γίνεται όταν την γνωρίζεις μέσω παρέας, φίλου κλπ ( δεν έχει και τόση σημασία αυτό), μια σύντομη συνάντηση λεπτών και αμέσως σε απορρίπτει χωρίς καν να σου δώσει την ευκαιρία;
της ζητας κατι δηλαδη και σε αποριπτει? Τι της ζητας?
Και γιατι πχ να πρεπει να της ζητησεις εσυ την προσοχη της και να μην ζητησει αυτη την προσοχη σου?
Εσυ τι το μοναδικο εχεις να της προσφερεις που δεν της το προσφερουν και αλλοι δεκαδες ισως που της την πεφτουν ,ωστε να σου ζητησει την προσοχη σου ? Γιατι να κανει κατι με εσενα και οχι με αλλους?
Επειδη εισαι καλο παιδι?
Επειδη εχεις καλη εμφανιση?
Αρκουν αυτα?
Με το που την παίρνεις τηλέφωνο σου λέει δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί σου, μόνο ως φίλο μπορώ να σε δω;
Εννοεις δηλαδη οτι στην πρωτη πρωτη κληση που της κανεις σου λεει τετοιο πραγμα αντι για καλημερα?? ομιτζι, που την βρηκες :D
07-06-2010, 10:08 #53
Τι μπορεί να φταίει; Τι θα μπορούσα να κάνω να το χειριστώ καλύτερα; ( μου έχουν τύχει δυο τέτοια περιστατικά πρόσφατα)
Κατι πρεπει να αλλαξεις, τωρα τι ειναι αυτο....
Το ζητουμενο ειναι αλλο,
θες οντως να αλλαξεις κατι πανω σου?
νομιζεις οτι εχεις ατελειες που πρεπει να διορθωσεις?
αν ναι, ψαξε βρες τις και διορθωσε τις.
Αλλιως κατσε οπως εισαι μεχρι να βρεθει ο σωστος αποδεκτης.
07-06-2010, 10:43 #54
Μπορεί να είναι ατέλειες, ίσως εμφάνιση (να θέλουν πιο ψηλό, πιο σωματώδη), ακόμα και χαρακτήρα, που σημειώνω παλεύω να το αλλάξω, να μην δείχνω κάποια ντροπαλότητα, ήρεμος, ήσυχος αλλά αποφασιστικός, δυναμικός, εξωστρεφής.
Στις περιπτώσεις που μίλησα πριν, είναι που απλά την βλέπεις, σε ΄βλέπει και ανταλλάζεις κάποιες τυπικές κουβέντες λίγα λεπτά. Ίσως εκεί χρειάζεται κάτι πιο δυναμικό και πρωτότυπο; Βέβαια έχει αρκετές που νομίζουν πως είναι μοναδικές, έχουν και άλλες προτάσεις και ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πύχη. Άμα βρεθείς σε τέτοιες καταστάσεις τι γίνεται;γιάννης
07-06-2010, 10:53 #55
Αληθεύει, και σε πιο βαθμό, ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι η εξωτερική εμφάνιση, άμα ΄της αρέσει αυτό κοιτάζει δουλειά λεφτά και μετά ο χαρακτήρας, πρωτοτυπία κλπ;
γιάννης
07-06-2010, 11:35 #56
Αληθεύει σε μεγάλο βαθμό για την εμφάνιση. Όχι σε όλες. Όπως και στους άντρες. Λεφτά δεν κοιτάνε όλες, κοιτάνε και την δικιά τους δουλειά να ζήσουν. Πάντως εγώ επιμένω ότι σε απέρριψε από εμφάνιση. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους.
07-06-2010, 11:37 #57
Μπορεί να είναι ατέλειες, ίσως εμφάνιση (να θέλουν πιο ψηλό, πιο σωματώδη), ακόμα και χαρακτήρα, που σημειώνω παλεύω να το αλλάξω, να μην δείχνω κάποια ντροπαλότητα, ήρεμος, ήσυχος αλλά αποφασιστικός, δυναμικός, εξωστρεφής.
Στις περιπτώσεις που μίλησα πριν, είναι που απλά την βλέπεις, σε ΄βλέπει και ανταλλάζεις κάποιες τυπικές κουβέντες λίγα λεπτά. Ίσως εκεί χρειάζεται κάτι πιο δυναμικό και πρωτότυπο; Βέβαια έχει αρκετές που νομίζουν πως είναι μοναδικές, έχουν και άλλες προτάσεις και ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πύχη. Άμα βρεθείς σε τέτοιες καταστάσεις τι γίνεται;
Πρεπει να ξεκαθαρισεις εσυ πως θες να εισαι,
πως θες να γινεις.
Σαφως αμα εχεις γυμνασμενο σωμα vs 120 κιλα πεφτει το ενδιαφερον για πολλες γυναικες.
Απο κει και περα ειναι πολλα πολλα μικρα κομματια που δινουν σημα και κανουν κλικ σε μια γυναικα.
Μην ψαχνεις και μην γκρουπαρεις, λεγοντας τι θελουν οι γυναικες.
Χιλαιδες γυναικες θελουν διαφορετικα πραγματα.
Αντε βρες ακρη.
Το θεμα ειναι ΕΣΥ τι θες απο μια γυναικα.
Θες να εχει χιουμορ? θες να ειναι σοβαρη?
να ειναι ευστροφη? να μην ειναι και να ειναι χαμηλων τονων?
Να ειναι πολυ ευαισθητη?
παραδειγμα εδω,
αν θες να ειναι πολυ ευαισθητη, θα πρεπει να εισαι και εσυ το ιδιο και να το δειχνεις.
Το να βρεις μια γυναικα, δεν λεει τιποτα.
Ωραια την βρηκες.
Και αυτη θελει να πηγαινει καθε βραδυ στα μπουζουκια.
Εσυ οχι.
Λοιπον? θα πηγαινεις και εσυ για να την κρατησεις?
Συμπερασμα:
Δες τι θες απο μια γυναικα, και βγαζε το αντιστοιχο δικο σου οσο πιο εντονα μπορεις για να σε προσεξει.
Εκεινη θα λαβει το μυνημα και θα σε πλησιασει ανετα.
Οι κοπελες που βρηκες, ειτε διαβασαν το μυνημα σου και δεν τους εκανες, η δεν μπορεσαν να το διαβασουν καλα γιατι δεν το ειχες σωστα κωδικοποιημενο.
Κανε λοιπον τις σωστες κινησεις.
1. βγαζε το μυνημα σου προς τα εξω, δειχνε ποιος εισαι.
2. δες τι βελτιωσεις θα ηθελες να κανεις στον εαυτο σου και κανε τις.
3. προσεγγιζε γυναικες που τεινουν προς αυτα που κανεις.
Αν προσεγγισεις οτι να ναι, καλυτερα μεινε εκει που εισαι.
4. Μην διστασεις να προσεγγισεις αν κατι σου αρεσει, δεν κανεις κατι κακο.
Τελος η ντροπαλοτητα που λες, για καποιες μπορει να ειναι θετικο.
Αν θες να εισαι ντροπαλος, ετσι και να μεινεις....
;)
09-06-2010, 09:43 #58
Νομίζω πως το πρόβλημα μου στη δημιουργία σοβαρής σχέσης οφείλεται στα εξής: δείχνω σε κάποιο ίσως λίγο ή μεγάλο βαθμό ντροπαλός, ήσυχος, λιγομίλητος που πιστεύω απωθεί σήμερα τις γυναίκες. Επίσης η σωματική διάπλαση όταν υπάρχουν αρκετοί άλλοι με προδιαγραφές μοντέλου ή σχεδόν μοντέλου και είμαι πιο κάτω τους οποίους προτιμούν οι ωραίες ή και σχετικά ωραίες κοπέλες σε σχέση με εμένα αν και δεν ξέρω ίσως να παίζει ρόλο ο χαρακτήρας στον άντρα περισσότερο παρά η σωματική διάπλαση. Επίσης το να κρατήσω μια σχέση σε ένα επίπεδο, να είμαι δηλαδή δυναμικός, να παίρνω πρωτοβουλίες και να μιλώ, μου λείπει και η εμπειρία.
Ο ψυχολόγος μου έχει συστήσει να εκτίθεμαι σε τέτοιες καταστάσεις ώστε να ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση μου ενώ πιστεύει πως στο βάθος το πρόβλημα είναι ο φόβος. Πρόβλημα δημιουργείται όταν παίρνεις κάποια τηλέφωνο και δεν έχεις τι να πεις ή περιμένεις να ανοίξει αυτή τις κουβέντες και τότε να ξανοιχτείς ή επαναλαμβάνεις πολλές φορές τα ίδια. Ίσως εδώ να είναι όντως και θέμα φόβου αλλά και απειρίας.
Μια κοπέλα με απέρριψε πριν λίγες μέρες, φαίνεται λόγω εμφάνισης, αν και η εμφάνιση μου είναι σχετικά καλή, από την αρχή μου είπε μόνο ως φίλο μπορώ να σε δω, ενώ πιστεύω δεν ήμουν και ο δυναμικός, αποφασιστικός χαρακτήρας μαζί της ώστε να της κινήσω το ενδιαφέρον, φαίνεται είδε την πιο πάνω εικόνα του καλού παιδιού. Στη δεύτερη περίπτωση, άλλη κοπέλα, μετά από αρκετές μέρες, φαίνεται αφού είδε ότι δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες, υπήρχε πάλι αυτή η κατάσταση να μην έχω τι να πω και να περιμένω την πρωτοβουλία της να ανοίξει κουβέντες ή να επαναλαμβάνω τα ίδια, ίσως και κάποια που της έλεγα να ήταν αστειότητες μου έκλεισε το δρόμο, ενώ στην αρχή φαινόταν θετική απέναντι μου.
Καμιά φορά νομίζω ότι πιέζω τον εαυτό μου να δείχνει πιο δυναμικός, αποφασιστικός ή νοιώθω ότι είμαι στο στάδιο που βελτιώνομαι προς αυτή την κατάσταση. Μπορεί οι εμπειρίες και τα προβλήματα που σου έστειλα με άλλα μηνύματα να με δυσκολεύουν να δημιουργήσω και μετά να κρατήσω στο χρόνο μια σχέση.
Αλήθεια τι βήματα θα μπορούσα να ακολουθήσω ώστε να γίνω καλύτερος στις σχέσεις και προσιτός;γιάννης
09-06-2010, 10:12 #59
Νομίζω πως το πρόβλημα μου στη δημιουργία σοβαρής σχέσης οφείλεται στα εξής: δείχνω σε κάποιο ίσως λίγο ή μεγάλο βαθμό ντροπαλός, ήσυχος, λιγομίλητος που πιστεύω απωθεί σήμερα τις γυναίκες.
συνεχιζεις να κανεις το ιδιο λαθος, και θα στο ξαναπω δευτερη φορα: Μην γκρουπαρεις ετσι αστοχα.
Το να εισαι ησυχος και ντροπαλος απωθει τις γυναικες?
ποιες γυναικες? to sex and the city? πιθανον ναι.
Και λοιπον? υπαρχουν αλλες τοσες που θα θελανε ενα ντροπαλο.
Οκ τα πραγματα βεβαια θα ηταν πιο απλα,
αν κουβαλαγαμε ταμπελα και να λεει,
\"ειμαι ντροπαλος\" και ετσι να γυρνουσες οποτε θα εβλεπε μια κοπελα που θελει ντροπαλο, εππππππ ο Ιωαννης ειναι ο παιδαρος που ζηταω....
Αντι αυτου βλεπεις οτι τελικα ολα ειναι πιο δυσκολα...
Επίσης η σωματική διάπλαση όταν υπάρχουν αρκετοί άλλοι με προδιαγραφές μοντέλου ή σχεδόν μοντέλου και είμαι πιο κάτω τους οποίους προτιμούν οι ωραίες ή και σχετικά ωραίες κοπέλες σε σχέση με εμένα
εσυ δηλαδη θες μοντελο η σχεδον μοντελο?
Αμα ειναι με λιγα παχακια αλλα καλος ανθρωπος κατ εσε, θα στριψεις το κεφαλι?
Μηπως εχεις μπει σε ενα τριπακι και κρινεις τις γυναικες οπως σε κρινουν και αυτες?
Μηπως φοβασαι εξισου οπως φοβουνται και αυτες?
αν και δεν ξέρω ίσως να παίζει ρόλο ο χαρακτήρας στον άντρα περισσότερο παρά η σωματική διάπλαση.
η πρωτη εικονα που δειχνεις παιζει σημαντικο ρολο.
Και εσυ αλλωστε οταν βλεπεις μια γυναικα την κοβεις πανω κατω. Το ιδιο κανουν και αυτες.
Οταν γνωριζουμε μια γυναικα, δεν διαβαζουμε ποιηματα ε?
Μπορεις να της διαβαζεις ποιηματα μετα ομως ;)
Επίσης το να κρατήσω μια σχέση σε ένα επίπεδο, να είμαι δηλαδή δυναμικός, να παίρνω πρωτοβουλίες και να μιλώ, μου λείπει και η εμπειρία.
επιπεδο σημαινει δυναμικος? δηλαδη αμα εισαι ντεφακτο αδυναμος, θα πας στο καιαδα?
γιατι δεν λες, οτι ειμαι - ειμαι και προχωραω?
Ο ψυχολόγος μου έχει συστήσει να εκτίθεμαι σε τέτοιες καταστάσεις ώστε να ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση μου ενώ πιστεύει πως στο βάθος το πρόβλημα είναι ο φόβος.
καλα σου λεει.....
να κανεις κινησεις, και προτασεις.
Σου λεει μια οχι? καλυτερα εσυ, δρομο για την επομενη.
Το ιδιο και η επομενη, ακομα καλυτερα, η επομενη θα ειναι η τυχερη.... ;)
Πρόβλημα δημιουργείται όταν παίρνεις κάποια τηλέφωνο και δεν έχεις τι να πεις ή περιμένεις να ανοίξει αυτή τις κουβέντες και τότε να ξανοιχτείς ή επαναλαμβάνεις πολλές φορές τα ίδια.
σκεφτηκες οτι ισως νιωθει και η ιδια μια αμηχανια?
Μουγκαμαρα εσυ - μουγκαμαρα αυτη, συνεννοηση φυστικι....
Να παρετε σημαιακια αντι του να μιλατε.
εεεεεεεε καποιος πρεπει να πει θελω να σε δω ρε κοπελαααααααα και ας ειναι μονο αυτο.
Ίσως εδώ να είναι όντως και θέμα φόβου αλλά και απειρίας.
σωστα.
Μια κοπέλα με απέρριψε πριν λίγες μέρες, φαίνεται λόγω εμφάνισης,
αυτο δεν το ξερεις,
οι ατιμες, δεν μας λενε και το λογο.... πχ δεν μου αρεσει η χωριστρα σου να κανουμε και εμεις λογαριασμο.....
αν και η εμφάνιση μου είναι σχετικά καλή, από την αρχή μου είπε μόνο ως φίλο μπορώ να σε δω,
τοτε καντην φιλη, αυτο θελει αυτο δωσε.
Εσενα αμα σου την επεφτε μια τυπισα και δεν σου εκανε καθολου κλικ, θα εκανες σχεση?
ενώ πιστεύω δεν ήμουν και ο δυναμικός, αποφασιστικός χαρακτήρας μαζί της ώστε να της κινήσω το ενδιαφέρον, φαίνεται είδε την πιο πάνω εικόνα του καλού παιδιού.
τετοιες υποθεσεις δεν λενε κατι.
Ισως αμα σε γνωριζε καλυτερα να γουσταρε, ισως και ποτε.
Εκεινο που εχεις να κανεις εσυ, ειναι να βελτιωνεις τον εαυτο σου και τα ενδιαφεροντα σου.
Αληθεια γιατι δεν μιλας για αυτα στο φορουμ?
Πχ ζωγραφιζω.... γραφω μυθυστορηματα, ακουω deep purple τι κανεις ρε ανθρωπε στη ζωη σου?
Οτι κανεις μπορεις να το αναπτυξεις και αλλο?
Στη δεύτερη περίπτωση, άλλη κοπέλα, μετά από αρκετές μέρες, φαίνεται αφού είδε ότι δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες, υπήρχε πάλι αυτή η κατάσταση να μην έχω τι να πω και να περιμένω την πρωτοβουλία της να ανοίξει κουβέντες ή να επαναλαμβάνω τα ίδια, ίσως και κάποια που της έλεγα να ήταν αστειότητες μου έκλεισε το δρόμο, ενώ στην αρχή φαινόταν θετική απέναντι μου.
τι πρωτοβουλια πρεπει να παρθει λες εσυ?
Καπως με ενα τροπο πρεπει να βρεθειτε σε ενα ησυχο μερος να τα πειτε.... (τωρα θα μου πεις τι θα πειτε.... :P )
Γιατι να μην κανεις προταση για κατι τετοιο?
Καμιά φορά νομίζω ότι πιέζω τον εαυτό μου να δείχνει πιο δυναμικός, αποφασιστικός ή νοιώθω ότι είμαι στο στάδιο που βελτιώνομαι προς αυτή την κατάσταση.
ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!
εχεις φαει κολλημα να γινεις ο ταρζαν των σχεσεων.....
Γιατι θες να γινεις κατι αλλο απο αυτο που εισαι?
Γιατι πεφτεις σε αυτο το λουκι?
Πως ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι δυναμικοι?
ολοι απο ενα καλουπι βγαινουμε?
Μπορεί οι εμπειρίες και τα προβλήματα που σου έστειλα με άλλα μηνύματα να με δυσκολεύουν να δημιουργήσω και μετά να κρατήσω στο χρόνο μια σχέση.
Αλήθεια τι βήματα θα μπορούσα να ακολουθήσω ώστε να γίνω καλύτερος στις σχέσεις και προσιτός;
1. να δειχνεις αληθινος, ευχαριστος και ανθρωπινος.
Κανενας δεν θελει διπλα του ενα ψευτικο ανθρωπο και μιζερο η σκυθρωπο.
2. να μελετας τον εαυτο σου και να ψαχνεις να βρεις ποια σημεια θα θελανε βελτιωση και να το κυνηγας.
3. να αποδεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι και να τον αγαπησεις.
Μην μπαινεις σε καλουπια οτι ο αντρας πρεπει να ειναι ετσι και αλλιως και παραλλιως.
Προσωπικα ενα στυλ γυναικων το σιχαινομαι, πρεπει να μπω στο τριπακι πως να τους αρεσω?
ουτε μου αρεσουν και ουτε τους αρεσω και ολα καλα - ολα ανθηρα.
Ο απωτερος σκοπος μια σχεσης γιαννη,
ειναι να βρεις το αλλο σου μισο, που πιστεψε με καποια στιγμη κανει κατι αλλο καπου αλλου, ισως και διπλα σου, αλλα υπαρχει 100%.
Ποτε θα το συναντησεις δεν ξερω, αλλα να εισαι σιγουρος οτι αμα το συναντησεις, δεν θα χρειαστουν ουε πολλα λογια ουτε ντροπες.
Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα....
09-06-2010, 10:21 #60
Νομίζω πως το πρόβλημα μου στη δημιουργία σοβαρής σχέσης οφείλεται στα εξής: ...
Νομίζω πως το θεμα σου στην δημιουργια σοβαρης σχεσης οφειλεται στο γεγονος οτι πας σαν διψασμενος για σοβαρη σχεση και αυτο ειναι κατι που ενδεχομενως να ψιλοφρικαρει την αλλη...
Ειπαμε, αυτοι που δειχνουν πεινασμενοι και λιγούρια σπανια τρωνε τελικα...
Για αρχη λοιπον, δοκιμασε να αλλαξεις τον στοχο σου. Κανε delete το \"θελω να κανω σοβαρη σχεση\" και αντικατεστησε το με \"θελω να γνωρισω ενδιαφερον ανθρωπους και μετα οτι προκυψει.Στην καλυτερη θα κανω κατι μαζι τους αλλιως το λιγοτερο θα εχω ενδιαφεροντα ατομα στον κυκλο μου γενικα\".
Θα μπορουσες πιστευεις να λειτουργησεις με αυτο το frame στο μυαλο σου?
Μπορω να σου πω αμα θες και την λογικη αυτου:
-Αν ο στοχος σου ειναι να κανεις σοβαρη σχεση , τοτε θα συμπεριφερεσαι και σαν να θες να κανεις σοβαρη σχεση και ενδεχομενως να εισαι αρκετα εκδηλωτικος ετσι, κατι που μπορει να μεταφραστει και σαν δεδομενος στα ματια της αλλης, κατι που μπορει να μεταφραστει και σαν.... ξενερωμα στα ματια της αλλης.Αυτο ειναι η καλυτερη \"απωλεια\" ομως, το χειροτερο που θα συμβει ξερεις ποιος ειναι? Οτι ενδεχομενως να σκεφτεσαι φουλ ερωτικα κιολας την αλλη και να χανεις τον ελεγχο μιας και το σκεφτεσαι και πολυ σοβαρα και η αλλη να νομιζει οτι απλα θες να την ριξεις στο κρεβατι.Και να την εριχνε και κανενας τυπος που της εκανε κλικ και ενδιαφερον παει στο καλο, αλλα ενας που ειναι δεδομενος και καθημερινος , εεε αυτο παει πολυ.Τοσοι και τοσοι υπαρχουν εκει εξω, για εσενα....?
game over...
-Παρολα αυτα αν δοκιμασεις να δεις τον αλλο ανθρωπο σαν ενδιαφερον αρχικα, αυτοματα καταχωρησαι σαν ΚΡΙΤΗΣ , εχεις δηλαδη εξαρχης το προβαδισμα του \"ΕΓΩ επιλεγω\" και ετσι χανεται καπως αυτο το \"δεδομενο\" μιας και σε μια εξερευνηση δε σημαινει οτι ντε και καλα θα βρεις κατι που σε ενδιαφερει. Αμα η αλλη ειναι και καπως εμφανισημη και δεν εχει συνηθισει την αποριψη κιολας, θα σε δει και σαν προκληση μαλιστα αν απλα φαινεται να την \"τσεκαρεις\" και να μην της την πεφτεις αμεσως οπως της κανουν καθε μερα καμια 10αρια αγνωστοι στον δρομο/δουλεια/σουπερ μαρκετ.
Οποτε περα απο το οφελος του να εισαι ενα βημα μπροστα της σαν κριτης , της γινεσαι οχι μονο και προκληση μαλιστα, αλλα ξεχωριζεις και απο το υπολοιπο κοπαδι.
Εχεις ηδη 3 πολυ δυνατα χαρτια ετσι πριν καλα καλα την γνωρισεις.
Μετα ειναι και το θεμα του εγωισμου, πιστευεις θα αποδεχτει πολυ ευκολα το γεγονος το τελικο σου \"πορισμα\" της εξερευνησης να ειναι \"χμμ οκ νορμαλ γυναικα, υπαρχουν και αλλες εκει εξω καλυτερες\" χωρις να κανει κατι να το αποτρεψει?Ποσοι ανθρωποι θα αποδεχτουν τετοια \"προσβολη\" νομιζεις?
Ενας φιλος προσπαθουσε να μπασει το \"ερωτικο\" στοιχειο σε μια γυναικα θυμαμαι η οποια ολο του απεριπτε τετοιες συζητησεις. Ξερεις πως το καταφερε?
Μια μερα της κανει
\"Η αληθεια ειναι Μαριμαρ οτι δεν το περιμενα να σκεφτεις κατι τετοιο εσυ(κατι ακυρο) ειδικα μιας και εισαι αρκετα αθωο μυαλο\"
για να του απαντησει \"εγω αθωο? τι λεεες??\"
και το συνεχιζει αυτος \"ε ναι , δε ξερω αυτη την εικονα εχω για εσενα της καλης και ησυχης\"
και του απανταει \"αν θες να ξερεις ειμαι πολυ πονηρο μυαλο..\"
--τσααακ
ειδες?
Το εκανε προκληση για να του αποδειξει οτι ειναι πονηρο μυαλο και το πηγε μονη της στο ερωτικο...
.
Τελος παντων , ξεφευγουμε ομως τωρα.
Αν ειναι να αποκομισεις κατι απο αυτη την κουβεντα γενικα ειναι να δοκιμασεις να αλλαξεις το frame που βλεπεις τις γυναικες και να τις δεις σαν ανθρωπους κυριως , για να δεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ σου κανουν.
Μενταλιστ εισαι δηλαδη και κρινεις μεσα σε δευτεορλεπτα οτι η αλλη κανει για σχεση με την πρωτη ματια που την κοβεις?
Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε;
17-05-2025, 21:58 in Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας