Results 76 to 87 of 87
-
09-06-2010, 23:45 #76
Originally posted by aeolus74
[/quote]
ματια, και η ομορφια της ψυχης ,ποσο βαθια φτανουμε αραγε??
και μεχρι που αντεχουμε να κοιταξουμε??Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 09-06-2010, 23:51 #77
Θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφής. Δύσκολο!
Η εξωτερική ομορφιά αλλά και η άλλη, που κρύβεται πίσω ίσως και από την ασχήμια είναι δύο εντελώς συγκρουόμενες έννοιες παρόλο που μπορεί να αποτελούν ταυτόχρονα το ζητούμενο. Διότι στην πρώτη περίπτωση δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος για να γίνει αντιληπτή (φροντίζουν γι’ αυτό τα γονίδιά μας) αλλά χρειάζεται κόπος για να είναι υποφερτή. Στην δεύτερη περίπτωση ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Εκεί η εκπαίδευση έχει να κάνει με την ικανότητά μας να ανακαλύπτουμε τον πλούτο εκεί που άλλοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει.
Συμφωνούμε λοιπόν στο ότι η ομορφιά ως αντικείμενο πόθου έχει πολλά πρόσωπα, εξαρτάται βέβαια με το πώς έχει μάθει να βλέπει ο καθένας.
Τώρα μου’ ρχεται στο μυαλό μία φράση που διάβασα κάπου – δεν θυμάμαι που –
«οι ηλίθιοι βλέπουν την ομορφιά μόνο πίσω από όμορφα πράγματα» Και για να είμαι ειλικρινής υπήρξα για πολλά χρόνια ηλίθιος.
09-06-2010, 23:55 #78
Η εξωτερική ομορφιά αλλά και η άλλη, που κρύβεται πίσω ίσως και από την ασχήμια είναι δύο εντελώς συγκρουόμενες έννοιες παρόλο που μπορεί να αποτελούν ταυτόχρονα το ζητούμενο. Διότι στην πρώτη περίπτωση δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος για να γίνει αντιληπτή (φροντίζουν γι’ αυτό τα γονίδιά μας) αλλά χρειάζεται κόπος για να είναι υποφερτή. Στην δεύτερη περίπτωση ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Εκεί η εκπαίδευση έχει να κάνει με την ικανότητά μας να ανακαλύπτουμε τον πλούτο εκεί που άλλοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει.
Συμφωνούμε λοιπόν στο ότι η ομορφιά ως αντικείμενο πόθου έχει πολλά πρόσωπα, εξαρτάται βέβαια με το πώς έχει μάθει να βλέπει ο καθένας.
Τώρα μου’ ρχεται στο μυαλό μία φράση που διάβασα κάπου – δεν θυμάμαι που –
«οι ηλίθιοι βλέπουν την ομορφιά μόνο πίσω από όμορφα πράγματα» Και για να είμαι ειλικρινής υπήρξα για πολλά χρόνια ηλίθιος.
10-06-2010, 00:44 #79
Εκεί η εκπαίδευση έχει να κάνει με την ικανότητά μας να ανακαλύπτουμε τον πλούτο εκεί που άλλοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει.
Ακριβως εχουμε μαθει στην ζωη μας ,να βλεπουμε το ομορφο,αυτο που μας\" πλασαραν\", μας \"εμαθαν\"η μαθαμε
θα το πω ποιο απλα,ενθουσιαζομαστε με το περιτυλιγμα ενος δωρου,και το περιεχομενο που κρυβει το κουτι μας φαινεται φτωχο,αλλα μπορει να ειναι και ποιο αστραφτερο ,αν το κοιταξουμε καλυτερα...εκει πηγαινε η ματια..Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
10-06-2010, 00:47 #80
Πάντως δεν είναι μόνο ο χαρακτήρας ενός ατόμου, δλδ το αν είναι καλός ή κακός. Είναι το πως θα σε προσεγγίσει, πως μιλάει, τι του αρέσει, κτλ.
15-03-2017, 21:55 #81
Δε νομίζω ότι μπορείς να την κάνεις ν' αλλάξει.
Το είχα κι εγώ αυτό.
Μου είπε μία εξαρχής ότι με βλέπει σα φίλο, εγώ έτρεφα ελπίδες στην πορεία, τη συνόδευα μέχρι και στο σπίτι της διότι φοβόταν έναν πρώην της (!) -σαν καλός μαλάκας που ήμουν- , αλλά τίποτα δεν έγινε...
Μην το συνεχίσεις!
Απλά πήγαινε αλλού, διότι θα σε εξαντλήσει πολύ ψυχολογικά αυτό.......
15-03-2017, 21:58 #82
18-03-2017, 20:46 #83
18-03-2017, 22:03 #84
να σου πω τη γνωμη μου...
την πεφτεις αποτομα, και γρηγορα. Σκεψου οταν της την πεφτουν 10 αχρηστοι καθε μερα, κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα... οποτε εσυ πρεπει να βρεις τον τροπο να διαφερεις απο τη μαζα που θελει να μαμησει μονο...
Πώς?
Η φαση θελει φλερτ, να αφησεις χωρο και χρονο, να σε γνωρισει, να τη γνωρισεις, να κανετε παρεα, και ΑΝ προκυψει το παρακατω, θα προκυψει ως ΣΥΝΕΠΕΙΑ τους.
Ειναι σπανιο να γνωρισεις καποιον και απο την 1η στιγμη να σου πει οτι ενδιαφερεται σοβαρα, εκτος αν ειναι προξενιο ή κονε γνωστων. Οποτε γνωριζεις τον αλλο-η με προοπτικη γαμου.
Η εμφανιση (οχι η αντικειμενικη ομορφια, αλλα ο αερας, το στυλ, η αυτοπεποιθηση) δημιουργει την ελξη, το φλερτ και η γνωριμια χτιζουν εμπιστοσυνη, και αν αυτα πανε καλά, τοτε ερχεται η οικειοτητα. οχι με το καλημερα, παμε για καφε? !!!!
Αρα πρακτικα οταν την παρεις τηλεφωνο, αρχικα θα την καλεσεις πχ καπου με παρεα, με αλλους φιλους-ες.
πχ το Σαββατο οι ταδε θα πανε εκει, σκεφτομαι να παω κι εγω, αν θελεις ελα κι εσυ.
ή τι θα κανεις το Σαββατο? εμεις θα μαζευτουμε για ενα ποτακι στο ταδε μαγαζι, αν θελεις ελα κι εσυ.
απο κατι τετοια καταλαβαινεις αν γουσταρει την παρεα σου! αν δεν σε γουσταρει καν ως παρεα, εννοειται οτι δεν εχεις καμια ελπιδα γκομενικα. Για να σπασεις τον παγο αρχικα μπορεις να πεις οτι μου φαινεσαι πολυ συμπαθης, ενω ειμαι αμηχανος με αλλους.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
18-03-2017, 22:19 #85
18-03-2017, 22:34 #86
παρά πολλες ψάχνουν επίσης χορηγους..ίσως να μην είχες τα κατάλληλα κριτήρια για να γίνει η αίτηση σου δεκτή..σαφώς δεν μπορεί να σου πει ότι έψαχνε χορηγό οπότε σε ακυρώνει διακριτικά..κάτι τέτοιο θα ισχυε περισσότερο.μάλλον δεν θέλει να εμβαθύνει περισσότερο γιατί της αρεσει η επιφάνεια..σχεδόν όλες ετσι είναι πλεον
18-03-2017, 22:41 #87
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....