Results 16 to 30 of 51
Thread: Βαρεθηκα...
-
31-05-2010, 15:49 #16
Originally posted by claire
Originally posted by PETRAN
Originally posted by keep_walking
Χαχα πετραν αυτο το bug του εγκεφαλου ειναι τερατωδες...εχω κανει ενα σωρο reboot και δεν λεει να φυγει λολ , λοιπον στρωνω τον κολο μου μαθαινω μια δουλεια που σκεφτομαι να κανω , στελνω βιογραφικα παντου και οπου κατσει:)
Το θεμα ειναι να ξεφυγω λιγο απο την μαυριλα και την αποδοχη οτι απλουστατα δεν μπορεσα να αντεπεξερθω οσο και αν προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις:)
Ρε keep αφού καταλαβαίνεις ότι αυτή η μαυρίλα απορρέει εν μέρη από το bug και όχι από την αντικειμενική κατάσταση. Εσύ ο ίδιος λες ότι πλησιάζουν άτομα και σου μιλάνε (π.χ. μια κοπέλα τις προάλες) εδώ πέρα σε υπερ-συμπαθούν όλοι! Αν βγάλεις τον αληθινό σου εαυτό έξω (αυτόν που βγάζεις εδώ) δεν πρόκειται να ΜΗΝ σε συμπαθήσει ο κόσμος έξω τέλος! Απλά ίσως επειδή και εσύ πας με την σκέψη (ωχ με λένε περίεργο κλπ.) να φοβάσαι κάπως να εκφραστείς και οι άλλοι να αισθάνονται κάπως αμηχανία πράγμα που εσύ να λαμβάνεις ως \"αα να που τα λεγα με θεωρούνε περίεργο\". Σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάποια διάκριση από κάποιους (και μάλιστα για οποιοδήποτε διαφορετικό) αλλά αυτούς μπορείς να τους χέσεις!
Λες ότι θέλεις να πάρεις το πτυχίο να την κάνεις. Δεκτόν και εγώ μαζί σου! Στο μεταξύ τι νομίζεις ότι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιώσεις κάπως την καθημερινότητα σου εκεί πέρα ?(στο μέρος που \"άγαπάς\" τόσο πολύ! λολ)
+1
Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να εναποθέτεις όλες σου τις δυνάμεις σε ένα και μόνο στόχο γιατί κάθε φορά που θα βλέπεις να αποκλίνει η πορεία σου από αυτόν θα πέφτεις στα τάρταρα. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ζωή είναι καθημερινή πάλη με τον εαυτό σου χωρίς αιτία!
Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι συνήθως είναι αυτοί που έχουνε πολλούς μικρο-στόχους παρά έναν γιγαντιαίο.
Είναι προτιμότερο να σκέφτεσαι ρε keep πιο flexible να ούμε και να βρεις και άλλα πραγματάκια που να σε ευχαριστούνε. Εγώ δεν σου λέω για συνεδρίες, εγώ σου λέω να κάνεις κάποιες αλλαγές τώρα που να περνάς καλύτερα. Αν είναι να περιμένεις μέχρι να τελειώσεις και να στηριχτείς μόνο σε αυτό φέξε μου και λίστρησα! λολ
Ναι σίγουρα να το βάλεις ως μακροπρόθεσμο στόχο να τελειώσεις και να φύγεις αλλά δεν πρέπει να ορίσεις όλη την ζωή σου με βάση αυτό. Αυτό θα έρθει-ναι-αλλά στο μέλλον. Τι κάνουμε μέχρι τότε? Λες όλο για το οικονομικό. Τι λες να κάνεις με αυτό? Γιατί δεν ψάχνεις για κάποια απασχόληση? Γιατί δεν ψάχνεις και για κάποια άλλη δραστηριότητα? Π.χ. κάποια ξένη γλώσσα η κάτι το πιο καλλιτενχικό,ξέρω γω, βοηθάνε συνήθως αυτά γιατί κοινωνικοποιείσαι και καλύτερα κιόλας!
Μην λες συνέχεια \"πότε θα φύγω\" και \"πότε θα φύγω\" γιατί θα σε διαλύει αυτό!
- 31-05-2010, 15:51 #17
Originally posted by krino
καλα δεν ειπα για σενα προσωπικα.
Ναι στην αθηνα.
31-05-2010, 15:53 #18
Originally posted by janet
Ναι στην αθηνα.
31-05-2010, 15:56 #19
Χαχα πετραν αυτο το bug του εγκεφαλου ειναι τερατωδες...εχω κανει ενα σωρο reboot και δεν λεει να φυγει λολ , λοιπον στρωνω τον κολο μου μαθαινω μια δουλεια που σκεφτομαι να κανω , στελνω βιογραφικα παντου και οπου κατσει:)
Το θεμα ειναι να ξεφυγω λιγο απο την μαυριλα και την αποδοχη οτι απλουστατα δεν μπορεσα να αντεπεξερθω οσο και αν προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις:)
Ρε keep αφού καταλαβαίνεις ότι αυτή η μαυρίλα απορρέει εν μέρη από το bug και όχι από την αντικειμενική κατάσταση. Εσύ ο ίδιος λες ότι πλησιάζουν άτομα και σου μιλάνε (π.χ. μια κοπέλα τις προάλες) εδώ πέρα σε υπερ-συμπαθούν όλοι! Αν βγάλεις τον αληθινό σου εαυτό έξω (αυτόν που βγάζεις εδώ) δεν πρόκειται να ΜΗΝ σε συμπαθήσει ο κόσμος έξω τέλος! Απλά ίσως επειδή και εσύ πας με την σκέψη (ωχ με λένε περίεργο κλπ.) να φοβάσαι κάπως να εκφραστείς και οι άλλοι να αισθάνονται κάπως αμηχανία πράγμα που εσύ να λαμβάνεις ως \"αα να που τα λεγα με θεωρούνε περίεργο\". Σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάποια διάκριση από κάποιους (και μάλιστα για οποιοδήποτε διαφορετικό) αλλά αυτούς μπορείς να τους χέσεις!
Λες ότι θέλεις να πάρεις το πτυχίο να την κάνεις. Δεκτόν και εγώ μαζί σου! Στο μεταξύ τι νομίζεις ότι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιώσεις κάπως την καθημερινότητα σου εκεί πέρα ?(στο μέρος που \"άγαπάς\" τόσο πολύ! λολ)
+1
Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να εναποθέτεις όλες σου τις δυνάμεις σε ένα και μόνο στόχο γιατί κάθε φορά που θα βλέπεις να αποκλίνει η πορεία σου από αυτόν θα πέφτεις στα τάρταρα. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ζωή είναι καθημερινή πάλη με τον εαυτό σου χωρίς αιτία!
Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι συνήθως είναι αυτοί που έχουνε πολλούς μικρο-στόχους παρά έναν γιγαντιαίο.
Είναι προτιμότερο να σκέφτεσαι ρε keep πιο flexible να ούμε και να βρεις και άλλα πραγματάκια που να σε ευχαριστούνε. Εγώ δεν σου λέω για συνεδρίες, εγώ σου λέω να κάνεις κάποιες αλλαγές τώρα που να περνάς καλύτερα. Αν είναι να περιμένεις μέχρι να τελειώσεις και να στηριχτείς μόνο σε αυτό φέξε μου και λίστρησα! λολ
Ναι σίγουρα να το βάλεις ως μακροπρόθεσμο στόχο να τελειώσεις και να φύγεις αλλά δεν πρέπει να ορίσεις όλη την ζωή σου με βάση αυτό. Αυτό θα έρθει-ναι-αλλά στο μέλλον. Τι κάνουμε μέχρι τότε? Λες όλο για το οικονομικό. Τι λες να κάνεις με αυτό? Γιατί δεν ψάχνεις για κάποια απασχόληση? Γιατί δεν ψάχνεις και για κάποια άλλη δραστηριότητα? Π.χ. κάποια ξένη γλώσσα η κάτι το πιο καλλιτενχικό,ξέρω γω, βοηθάνε συνήθως αυτά γιατί κοινωνικοποιείσαι και καλύτερα κιόλας!
Μην λες συνέχεια \"πότε θα φύγω\" και \"πότε θα φύγω\" γιατί θα σε διαλύει αυτό!
Σιγα μην ειναι γιγαντιαιος λολ!!!!!!!!!!!
Piece of cake στο περιπου αρκει να σταματησω λιγο τα μαυρα που βλεπω τωρα...γιγαντιαιος ηταν που εμεινα εδω, γιγαντιαιος στην ηλιθιοτητα μου λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 15:58 #20
Originally posted by janet
Ναι στην αθηνα.
do not spam
do not spam
do-do-do-do not spam
p.s.παρακαλώ για αυτά τα πράγματα να απευθυνθείτε εδώ
http://www.wikihow.com/Find-Your-Soulmate
31-05-2010, 15:58 #21
Πάντως Keep,
εγώ δεν συμφωνώ με την άποψη της φυγής
πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να μείνεις στην ίδια πόλη και να τους κάνεις να αλλάξουνε γνώμη
αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει κάποιος που είναι ψυχικά υγιής
στην δική σου περίπτωση θα ήταν προτιμότερο μάλλον να φύγεις
31-05-2010, 15:59 #22
ωραία, πότε μετακομίζεις?
31-05-2010, 16:01 #23
Janet...εχεις αντιθετη αποψη χωρις να ξερεις τιποτα , και σε πληροφορω οτι ειμαι απο τους πιο υγιης ανθρωπους που κυκλοφορουνε σε αυτον τον πλανητη.
Ζω για μενα και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , δεν αλλαζω γνωμη σε κανεναν...ζω την ζωη μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 16:02 #24
spam τι σημαίνει;
span ξέρω
spam όχι
31-05-2010, 16:02 #25
ωραία, πότε μετακομίζεις?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 16:04 #26
+1
Σιγα μην ειναι γιγαντιαιος λολ!!!!!!!!!!!
Piece of cake στο περιπου αρκει να σταματησω λιγο τα μαυρα που βλεπω τωρα...γιγαντιαιος ηταν που εμεινα εδω, γιγαντιαιος στην ηλιθιοτητα μου λολ.
Ε ναι είναι γιγαντιαίος όχι με την έννοια ότι είναι δύσκολος (το ξέρω ότι δεν είναι για σένα!) αλλά για το ότι είναι κάτι σαν η-ζωή-μου-όλη-που-λένε οπότε παίρνει μεγάλες διαστάσεις στο μυαλό σου σημαντικότητας! Κάτι που δεν είναι και τόσο καλό σε αυτό τον βαθμό, γιατί θα έπρεπε να βάζεις παράλληλα και άλλους πιο \"fun\" μικρο-στόχους και ασχολίες για την καθημερινότητα και όχι πως μόνο θα πάρεις το πτυχίο και θα πας να γίνεις ο bill gates (που στο εύχομαι να γίνεις) μετά από 4 χρόνια or something lol!
Γράψου εκεί σε κανα Γαλλικό-Ιταλικό-Ισπανικό να γνωρίσεις και καμια κοπέλίτσα να εξασκήσεις και τις ξένες γλώσσες, κανα γυμναστήριο, καμια ζωγραφική, γλυπτική, ξέρω γω! Καράτε! λολ ότι θες! Δραστηριοποιήσου ρε παιδί μου πως το λένε!
Δεν λέει να κάθεσαι να μετράς τις μέρες μέχρι την αποφοίτηση σαν φαντάρος!
\"3 χρόνια, 92 μέρες και σήμερα\"λολ
31-05-2010, 16:05 #27
δουλίτσα βρήκες? ψάχνεις? σπίτι θα νοικιάσεις ή έχεις κανένα δικό σου? αθήνα φαντάζομαι σκέφτεσαι ε? ορίστε ας κουβεντιάσουμε αυτά, για να μην σκέφτεσαι όλη αυτή τη μαυρίλα :)
31-05-2010, 16:06 #28
Απαπαππαπαπαπαπαπαππα δεν τα κανω αυτα πετραν λολ....δικιο εχεις αλλα δεν τα κανω...μπορει να κανω κανα ταξιδι να ξεσκασω λιγο...καπως ετσι:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-05-2010, 16:07 #29
Απαπαππαπαπαπαπαπαππα δεν τα κανω αυτα πετραν λολ....δικιο εχεις αλλα δεν τα κανω...μπορει να κανω κανα ταξιδι να ξεσκασω λιγο...καπως ετσι:)
Κάτσε κάτσε γιατί δεν τα κάνεις!? \"α-πα-πααααα\" λες και είπα κάτι αμαρτωλό! λολ
31-05-2010, 16:09 #30
δουλίτσα βρήκες? ψάχνεις? σπίτι θα νοικιάσεις ή έχεις κανένα δικό σου? αθήνα φαντάζομαι σκέφτεσαι ε? ορίστε ας κουβεντιάσουμε αυτά, για να μην σκέφτεσαι όλη αυτή τη μαυρίλα :)
Προς το παρον γραφω εδω λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία