Βαρεθηκα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by keep_walking
    Απαπαππαπαπαπαπαπαππα δεν τα κανω αυτα πετραν λολ....δικιο εχεις αλλα δεν τα κανω...μπορει να κανω κανα ταξιδι να ξεσκασω λιγο...καπως ετσι:)

Κάτσε κάτσε γιατί δεν τα κάνεις!? \"α-πα-πααααα\" λες και είπα κάτι αμαρτωλό! λολ

Γιατι εχω φτυσει αιμαααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα , δεν πλησιαζω κανεναν λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Απαπαππαπαπαπαπαπαππα δεν τα κανω αυτα πετραν λολ....δικιο εχεις αλλα δεν τα κανω...μπορει να κανω κανα ταξιδι να ξεσκασω λιγο...καπως ετσι:)

Κάτσε κάτσε γιατί δεν τα κάνεις!? \"α-πα-πααααα\" λες και είπα κάτι αμαρτωλό! λολ

Γιατι εχω φτυσει αιμαααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα , δεν πλησιαζω κανεναν λολ.

Τι εννοείς!? Ότι δεν θα μιλάς σε ανθρώπους!?

Senior Member
    δουλίτσα βρήκες? ψάχνεις? σπίτι θα νοικιάσεις ή έχεις κανένα δικό σου? αθήνα φαντάζομαι σκέφτεσαι ε? ορίστε ας κουβεντιάσουμε αυτά, για να μην σκέφτεσαι όλη αυτή τη μαυρίλα :)
    Οκ θα παιξουμε ενα παιχνιδι να βγω και απο την αδρανεια...θα λεω σε ενα νημα τι εκανα καθε μερα...προς την επιτευξη του ονειρου απο δω και περα:)

Προς το παρον γραφω εδω λολ.

Μέσα!

(Ελπίζω αυτό να μην δικαιολογία να είσαι όλο εδώ μέσα! :P:P)

Senior Member
    Τι εννοείς!? Ότι δεν θα μιλάς σε ανθρώπους!?

Λεω να το αποφυγω οσο ειμαι εδω ναι...στο περιπου...το κατα δυναμιν...enough is enough lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Λεω να το αποφυγω οσο ειμαι εδω ναι...στο περιπου...το κατα δυναμιν...enough is enough lol.

Οκ πότε μετακομίζεις είπαμε?

Senior Member
    Ελπιζω σε μερικους μηνες....και να βγω απο το μοναστηρι που θα εχω κλεισει τον εαυτο μου λολ....πετραν οτι και να μου πεις δικιο θα χεις λολ.

Senior Member
    δουλίτσα βρήκες? ψάχνεις? σπίτι θα νοικιάσεις ή έχεις κανένα δικό σου? αθήνα φαντάζομαι σκέφτεσαι ε? ορίστε ας κουβεντιάσουμε αυτά, για να μην σκέφτεσαι όλη αυτή τη μαυρίλα :)
    Οκ θα παιξουμε ενα παιχνιδι να βγω και απο την αδρανεια...θα λεω σε ενα νημα τι εκανα καθε μερα...προς την επιτευξη του ονειρου απο δω και περα:)

Προς το παρον γραφω εδω λολ.
    δεν χρειάζεται να γράφεις εδώ τι έκανες κάθε μέρα (εκτός φυσικά αν σε βοηθάει) αλλά ναι, γιατι να μην αρχίσεις να τα βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα? σημασία έχει ότι έχει βρεθεί μια λύση και δεν είσαι τόσο εγκλωβισμένος όσο νόμιζες.

Senior Member
    Ελπιζω σε μερικους μηνες....και να βγω απο το μοναστηρι που θα εχω κλεισει τον εαυτο μου λολ....πετραν οτι και να μου πεις δικιο θα χεις λολ.

Αυτό είναι βάση σχεδίου? Υπάρχει πλάνο!? Είναι στανταρ για μερικούς μήνες η θα είσαι πάλι του χρόνου εδώ να λες \"κλαααψψη όλοι είναι μα*άκες σε αυτή την πόλη bastards λυγμ το πτυχιάκι μου! :P

Senior Member
    Οχι δεν εχει σχεση με το πτυχιο...αυτο ειναι κατι που θα παρω στην πορεια για το γαμωτο...αλλα δεδομενου της αβεβαιοτητας του ολου εγχειρηματος και με βασει την πανελλαδικη κριση ελπιζω να τα καταφερω...

Senior Member
    Παω να ξεκουραστω λιγο...γιατι εχω ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα σημερα και ειμαι στο ποδι...

Senior Member
    Οχι δεν εχει σχεση με το πτυχιο...αυτο ειναι κατι που θα παρω στην πορεια για το γαμωτο...αλλα δεδομενου της αβεβαιοτητας του ολου εγχειρηματος και με βασει την πανελλαδικη κριση ελπιζω να τα καταφερω...

Εεε τι πρέπει να κάνεις κάτι! Αν δεν κάνεις το τόλμημα πως θα ξέρεις? Η δοκίμασε να κάνεις το βήμα η μείνε και κλαψούριζε στην πόλη! (αν και είμαι σίγουρος ότι έχεις πάρει από φόβο υπερβολικό την πόλη σου οκ! Χεστην και κάντο!)

-choose your destiny! (mortal kombat και έτσι)

Senior Member
    Παω να ξεκουραστω λιγο...γιατι εχω ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα σημερα και ειμαι στο ποδι...

οκ καλή siesta!

Θα τα πούμε και μετά...!

....ουτε προκειται να κανω 1000000000000000000000 συνεδριες...για να λυσω το αυτονοητο , ..
    Κουράγιο Κηπ, σκέψου ότι κατάφερες να κάνεις και δικές σου διαπιστώσεις στο διάβα όλων αυτών των χρόνων που πέρασαν, αντίθετα με τις ιδέες που προσπαθούσαν να σου πασάρουν όλοι αυτοί που πληρώνονταν τόσα χρόνια από σένα.

Senior Member
    Originally posted by θαυμάστετονδιεγραψαNikosD
    ....ουτε προκειται να κανω 1000000000000000000000 συνεδριες...για να λυσω το αυτονοητο , ..
    Κουράγιο Κηπ, σκέψου ότι κατάφερες να κάνεις και δικές σου διαπιστώσεις στο διάβα όλων αυτών των χρόνων που πέρασαν, αντίθετα με τις ιδέες που προσπαθούσαν να σου πασάρουν όλοι αυτοί που πληρώνονταν τόσα χρόνια από σένα.

Σπάνιααα πουλιααα

Τσιουιιιιουυιιουυυααααα

Banned
    Keep, τι σπουδάζεις;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast