Results 16 to 28 of 28
Thread: ΧΩΡΙΣΜΟΣ
-
02-06-2010, 12:46 #16
σε ενοοω
! απλα οταν καποιοι ανθρωποι νοσουν ψυχικα ( γιατι νοσουν, δεν το κανουν επιτειδες) πως θα γινει αν δεν βοηθηθουν εστω κι απ αυτα τα φαρμακα? ειναι σαν να εισαι κρυωμενος και να πρεπει να πιεις την αντιβιωση σου. αν δεν την πιεις ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χειροτερεψουν τα πραγματα. νομιζεις πως εγω ηθελα να απευθυνθω σε ψυχιατρο? αλλα εβλεπα οτι οσες προσπαθειες κι αν εκανα δεν καλυτερευα και ανησυχησα για τον εαυτο μου. ηθελα δηλ να τον βοηθησω με καποιον τροπο
- 02-06-2010, 12:52 #17
ειμαι και εγω της γνωμης μακρια απο φαρμακα... ειναι σαν να πηγαινεις στο γιατρο οκ σου δινει καποια φαρμακα κ σου λεει μ αυτα θα γινεις καλα, το θεμα ειναι οτι εσυ νομιζεις πως θα σε βοηθησουν αποκλειστικα αυτα και θα γινεις καλα...αλλα δε ξερεις οτι το μονο που θα σε βοηθησει ειναι η ιδεα..παιρνω τα χαπια οποτε θα γινω καλα!
Ολα δηλαδη ειναι στο μυαλο μας, αν πεις μονη σου οτι θα γινω καλα γιατι ειμαι δυνατη, θα τα ξεπερασω...δεν θελω να κοροιδευω τον εαυτο μου με τα χαπια...τζαμπα θα τα παρω!!
Αφου μονη μου εχω την δυνατοτητα να γιατρεψω τον εαυτο μου. Ο γιατρος δεν εχει αλλη λυση και σου λεει παρε τα χαπια...κι εσυ πιστευεις οτι τα χαπια θα σε βοηθησουν, απλα θελω να σου πω οτι εκει θα λειτουργησει καπως ψυχοσωματικα... σκεπτομενη εσυ οτι θα γινεις καλα με τα χαπια βελτιωνεσαι..αλλα στην περιπτωση αυτη σε βοηθαει αυτη η ιδεα στο μυαλο σου και οχι καθαρα και μονο η φαρμακευτικη αγωγη.
Ελπιζω να εγινα καπως κατανοητη γιατι μου φαινεται τα μπουρδουκλωσα λιγακι χιχιχι
02-06-2010, 12:52 #18
ενα χρονο? πως αντεξες? δεν δουλευες? δεν ειχες υποχρεωσεις? πως τα καταφερνες ολα αυτα εφοσον δεν ειχες ορεξη για τπτ? γιατι εγω ενας λογος που απευθυνθηκα σε γιατρο ηταν γιατι επρεπε να ανταπεξελθω τουλαχιστον σε αυτα. να ειμαι πιο λειτουργικη στην ζωη μου!
02-06-2010, 12:52 #19
kely
ειναι μια μεγαλη συζητηση,
που εγω τουλαχιστον την κανω χρονια εδω μεσα.
Αν θες να σου πω αργοτερα μια απαντηση ποιο αναλυτικα.
Προς το παρον εχω αλλη γνωμη για αυτα που γραφεις.
Αν εχεις ορεξη για διαβασμα,
εχω γραψει αρκετα εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5825#pid156920
02-06-2010, 12:58 #20
ενταξει κρινο
σε αποδεσμευω τοτε για να πας και στην δουλεια σου και οποτε θελεις εσυ μου απαντας. σε ευχαριστω πολυ!!!
02-06-2010, 12:58 #21
Ξανα λεω ολα ειναι στο μυαλο μας....
στο χερι μας...
εμεις μπορουμε να ζουμε καλυτερα την ζωη μας..κ εμεις επισης την φτανουμε στο αδιεξοδο...
θελει κουραγιο και προσπαθεια!!!!!!!!!!!!
02-06-2010, 13:04 #22
εγινες κατανοητη.....
. λες να μην το εχω σκεφτει κι εγω αυτο? το ξερω οτι σε θεματα ψυχης ι ιδεα που βαζεις στο μυαλο σου κινει πολυ να νηματα. ομως οταν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου να πεις μπορω να τα καταφερω κ μονη μου τοτε ισως ειναι και καλο να τον κοροιδεψεις λιγο μεχρι μεσα απο μια καλυτερη διαθεση να αρχισεις να αποκτας εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και να μην εχεις αναγκη πια καμια φαρμακευτικη αγωγη γιατι θα εχεις κανει πραγματα για σενα μεχρι τοτε οποτε υποσεινηδητα θα πεις \" αξιζω γιατι ζω\".
02-06-2010, 13:08 #23
μετα απο αρκετη αναλυση και καταλαβαινοντας ολα οσα λεμε εδω, εγω πιστευω πως μπορεις να τα καταφερεις, παρε τις φιλες σου βγειτε...δουλεψε...ενταξει μη καταντησεις και εργασιομανης..αλλα η εργασιοθεραπεια απο οσο ξερω βοηθαει σε πολλα... βρες χρονο να διασκεδασεις, να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν...γραψου σε ενα γυμναστηριο να εκτονωνεσαι εκει..εγω το ξεκινησα μετα απο μια περιπετεια υγειας που ειχα και οντως βοηθαει...
οχι οτι μου εφυγε τελειως το αγχος απο την ζωη μου αλλα μειωθηκε σημαντικα και μπορουσα να βλεπω με μια πιο θετικη ματια τα παντα γυρω μου
02-06-2010, 13:14 #24
δεν ξερω τι ακριβως να πω τωρα κι εγω! εχετε απολυτο δικιο και τα κατανοω ολα αυτα. ετσι ευχομαι να συμβουν και το προσπαθω.αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη για να εχω βγαλει οποιοδηποτε συμπερασμα. εσεις εχετε παθει κι εχετε μαθει. εγω οπως μου ειπατε ειμαι ακομη στην αρχη. ευχομαι να τα καταφερω.......
02-06-2010, 13:17 #25
θα τα καταφερειςςςςςςςςςς!!!!!!!! θα δεις με τον καιρο,θα εισαι πολυ καλυτερα και θα το σκεφτεσαι και θα γελας!
Ειπαμε ακομη μια εμπειρια...δεν ηρθε και το τελος του κοσμου
Πιστεψε σε σενα και μην χαλιεσαι...γιατι η ζωη ειναι μικρη και δεν αξιζει να χαλιομαστε για τιποτα και για κανεναν...
Κανε κατι για σενα! Σκεψου τον εαυτο σου και μην τον ριχνεις κι αλλο!!!!!!!!
Εισαι δυνατη, τελος!
02-06-2010, 13:21 #26
εδω θα ειμαι και θα σας ενημερωνω......! κι εσεις θα αισθανθητε περηφανοι αν ολα οσα διαβασα δεν πηγαν στον βροντο κι εγω θα εχω κανει καλα διαδυκτιακα φιλαρακια
02-06-2010, 13:22 #27
ειπαμε μπορεις και παραμπορεις! καλη συνεχεια και καλη σ μερααααααααααα
04-06-2010, 00:13 #28
Originally posted by kely
καλησπερα σας!χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχει αυτη η σελιδα γιατι το νιωθω πολυ εντονα ποσο εχουμε αναγκη ολοι μας να μιλησουμε με ανθρωπους που πιθανων να μας καταλαβουν.
εδω και 4 μερες ξεκινησα αγωγη γιατι ημουν παρα πολυ χαλια πανω απο 1 μηνα. πηγα στον γιατρο και μου ειπε πως περασα ηπιας μορφης καταθλιπτικο επεισοδιο. ο λογος? χωρισμος...! εχω ομως τοσες αποριες μεσα μου που αν εχετε περασει κατι παρομοιο θα ηθελα πολυ να με βοηθησετε. πρωτον πως θα με βοηθησει η αγωγη οταν εγω δεν το βλεπω καθολου εγωιστικα με εκεινον που με χωρισε και νιωθω ακομη οτι ειναι τα παντα για μενα και δευτερον θα με βοηθησει η αγωγη να το δω διαφορετικα η θα συνεχισω να πενθω για την σχεση μας και να ποναω τοσο πολυ που δεν ειμαστε μαζι?
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....