Results 46 to 60 of 60
Thread: Απλά θέλω να με ακούσετε
-
05-07-2010, 11:08 #46
και αυτο σωστο.....
προς το παρον πολεμαμε να παμε διακοπες και βλεπουμε.
Εχωμεν να μαυρισουμε και ενα κορμι ε?
- 05-07-2010, 12:28 #47
Οταν εννοώ ότι πήρανε αδεια το λεω επειδή, δυστηχός - ευτυχώς, δεν υπάρχει κάποιος άλλος να κάνει ότι κάνω εγώ...
05-07-2010, 12:46 #48
αχχχ, frei ηθελα να σου πω οτι ειμαι ακριβως στην ιδια θεση μαζι σου...ακριβως τα ιδια συναισθηματα...
krino...δεν θα αφησουμε το συστημα να μας καταστρεψει τις ψυχες...θα πολεμησουμε για ενα καλυτερο αυριο...η μονη τους δυναμη ειναι η τρομοκρατια της ανεργιας και της ανεχειας...ψηλα το κεφαλι και αγωνας για μια ζωη που μας ανηκει...οι εργοδοτες χωρις εργατες απλα θα ηταν ανυπαρκτοι, εμεις παραγουμε εμεις πρεπει να βαλουμε τους ορους...
αποψη μου...να δουμε ποτε θα ξεφθγω και εγω απο αυτην την μαστιγα...
05-07-2010, 15:36 #49
Όλα θα πάνε καλά.
Θετική ενέργεια, θετική σκέψη, αισιοδοξία και χαμόγελο :-)))))
Ας δούμε λιγο τα θέματα θετικά.
05-07-2010, 15:39 #50
Originally posted by anoiksi
krino...δεν θα αφησουμε το συστημα να μας καταστρεψει τις ψυχες...θα πολεμησουμε για ενα καλυτερο αυριο...η μονη τους δυναμη ειναι η τρομοκρατια της ανεργιας και της ανεχειας...ψηλα το κεφαλι και αγωνας για μια ζωη που μας ανηκει...οι εργοδοτες χωρις εργατες απλα θα ηταν ανυπαρκτοι, εμεις παραγουμε εμεις πρεπει να βαλουμε τους ορους...
αμεεεεεεεεεεεεεεε!!!
μην σου πω οτι με οσα λες,
μου θυμιζεις πως ημουν προ εικοσαετιας....
05-07-2010, 22:39 #51
...ετσι ετσι...:P
αξιζει να ονειρευεσαι krino...και ναι ισως εχεις δικιο στην τελικη, αλλα δεν πειραζει...
05-07-2010, 23:04 #52
δεν με χαλαει το ονειρο ξερεις....
05-07-2010, 23:24 #53
06-07-2010, 09:47 #54
Τα όνειρα είναι καλά. Απλά το θέμα είναι μερικά να πραγματοποιούνται κιόλας.
Στην τελική δεν ξέρω τί είναι καλύτερο
Διαβάστε το άρθρο απο Τα Νέα, το site τους. Τα λέει καλά για μια νεα έρευνα που κάνανε.
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10034& ;la=1
\"Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία
Το χρήμα μπορεί να βελτιώνει την ικανοποίηση που νιώθουμε με τη ζωή μας, αλλά σίγουρα δεν εξασφαλίζει ότι θα την απολαμβάνουμε κιόλας, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόι που πραγματοποίησαν μια μεγάλη, παγκόσμια μελέτη.
Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από την πρώτη παγκόσμια μελέτη GallypWorldPoll, η οποία συμπεριέλαβε στοιχεία από περισσότερους από 136.000 εθελοντές από 132 χώρες. Οι εθελοντές συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για την ζωή τους την περίοδο 2005-2006 – και μεταξύ άλλων βαθμολόγησαν την ζωή τους σε μια κλίμακα από το 0 (χείριστη) έως το 10 (τέλεια).
Επιπλέον, τους ζητήθηκε να απαντήσουν σε ερωτήματα για τα θετικά και τα αρνητικά τους συναισθήματα την προηγούμενη μέρα, το αν νιώθουν ότι ο περίγυρός τους τούς σέβεται, το αν έχουν φίλους και συγγενείς στους οποίους μπορούν να βασίζονται σε περίπτωση ανάγκης, καθώς και στο πόσο ελεύθεροι αισθάνονται στην επιλογή των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, την εκμάθηση νέων πραγμάτων ή τέλος πάντων στο να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν.
Όπως έχουν δείξει και προγενέστερες μελέτες, η ανάλυση όλων των στοιχείων έδειξε πως η ικανοποίηση από τη ζωή αυξάνεται κατ’ αναλογίαν με το εισόδημα – τόσο το ατομικό όσο και της χώρας. Ωστόσο, δεν ήταν το εισόδημα ο καθοριστικός παράγοντας για να νιώθουν οι εθελοντές ικανοποιημένοι από τη ζωή τους: το να νιώθουν ότι οι άλλοι τους σέβονται, το να έχουν αυτονομία το να έχουν στήριξη από τους φίλους και τους συγγενείς, και το να έχουν μια δουλειά που τους «γέμιζε» ήταν πολύ πιο σημαντικά.
«Πολλοί αναρωτιούνται εάν το χρήμα φέρνει την ευτυχία», λέει ο επικεφαλής ερευνητής δρ Έντ Ντίνερ, ομότιμος καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι και ερευνητής του Οργανισμού Gallup που διοργάνωσε τη μελέτη.
«Η απάντηση εξαρτάται από το πώς ορίζει τελικά ο καθένας μας την ευτυχία, διότι εάν κοιτάξουμε την ικανοποίηση από τη ζωή βλέπουμε ότι ανάμεσα στην ευτυχία και στο χρήμα υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος, που τελικά κάνει τη διαφορά».
Επί τη ουσία, «η μελέτη δείχνει πως ναι μεν το χρήμα μπορεί να μας κάνει πιο ικανοποιημένους από την ζωή μας, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να βοηθήσει στο πόσο θα απολαμβάνουμε την ζωή μας – άρα στο πόσο ευτυχισμένοι θα είμαστε».
Η νέα μελέτη δημοσιεύεται στην «Επιθεώρηση Προσωπικότητας & Κοινωνικής Ψυχολογίας» (JPSP).
\"
Τελικά τι είναι καλύτερο?
Δεν ξέρω εαν έπρεπε να βάλω το link, mods εαν απαγορεύεται σβήστε το.
Ευχαριστώ
06-07-2010, 10:43 #55
Καλημερα...!!!
Ακριβως και εγω αυτο πιστευω...δεν φερνει σιγουρα την ευτυχια, μα διευκολυνει ορισμενα πραγματα...Το καλυτερο απο ολα νομιζω πως ειναι να εισαι στο μεσο...να μην πεινας φυσικα γιατι αυτο και αν φερνει προβληματα, αλλα απο την αλλη να δουλευεις καπου που να ικανοποιησε και ας μην περνεις και τοσα...πιστευω ομως στις μερες μας ειναι πολυ δυσκολο αυτο...Μακη ειπες οτι κερδιζεις αρκετα, αλλα η ποιοτητα ζωης σου δεν σε ικανοποιει...και εγω με την σειρα μου κερδιζω αρκετα για τις λιγες ωρες που δουλευω και οσο δουλευω...αλλα ερχομαι στο γραφειο και το μονο που μπορω να κανω ειναι να σκεφτομαι αυτα που με απασχολουν και να τα κουρδιζω καθε μερα...δεν εχω και πολυ δουλεια, αλλα ουτε συνεργατες στο γραφειο να πω μια κουβεντα και ετσι γυρναω σπιτι και το μονο που καταφερνω ειναι να μελαγχολω ακομα πιο πολυ, να νιωθω ακομα πιο αχρηστη γιατι δεν κανω ουτε και εδω κατι και απλα να μετραω τις μερες που περναν...Τιποτα δεν με γεμιζει...εχω σπουδασει και το μονο που καταφερα ειναι να ειμαι γραφειας και ουτε καλα καλα να κανω αυτο που σπουδασα και να βαριεμαι την ζωη μου...περιττο να σου πω πως ουτε η σπουδη μου με γεμιζει...και σε ρωτω λοιπον και εγω με την σειρα μου...το αξιζουμε ολο αυτο?αξιζει να παραμενουμε εδω και να θυσιαζουμε την ψυχικη μας ευτυχια? Δεν ξερω, μα πιστευω πως δεν αξιζει...Ποιος ειναι ομως ο τροπος να ξεφυγεις απο ολο αυτο?
06-07-2010, 10:48 #56
να αρχιζεις να ζεις μηπως?
06-07-2010, 11:03 #57
Και όμως ζούμε. Απλά δεν αισθάνομαι γεμάτος
06-07-2010, 11:12 #58
ωραια, εγω ειμαι τυχερη και εχω χρονο μετα την δουλεια να κανω πραγματα, οπως και κανω...αλλα αυτες οι ωρες καθημερινα σου τρωνε την ψυχη...βλεπεις τι κανω στην ωρα δουλειας μου ειμαι στο σιτε και μιλω η παιζω παιχνιδια για να περασει η ωρα...κρινο μου αρεσει να προσφερω και δεν μπορω να καθομαι ασκοπα στην καρεκλα και να περιμενω...ωραια θα μου πεις αλλοι στη θεση σου θα ηταν ευτυχισμενοι να ειχαν μια δουλεια σαν την δικια σου, αλλα να που δεν ειναι ετσι...οταν δεν εχεις και πολλα που σε ικανοποιουν η οταν δεν εχεις και την διαθεση πια να κανεις υπαρχει προβλημα...και ειναι ενα απο αυτα και η δουλεια...ειναι η μιση μερα της καθημερινοτητας...ειδικα οταν δεν εισαι και πολυ καλα προσπαθεις να σωσεις την αλλη μιση μερα, μα την επομενη μερα τα ιδια παλι...δηλ πως θα περασει η ζωη με πανω κατω?
06-07-2010, 11:13 #59
μακη συμφωνω...απλα ζεις...δεν χαιρεσαι ομως για την καθε μερα την καθε στιγμη...δεν προσφερεις και ικανοποιησε...
06-07-2010, 11:58 #60
Όπως είναι η κατάσταση, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.
Η ζωή όμως συνεχίζεται
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή