Δεν είχα ποτέ σχέση - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 244
    Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Originally posted by claire
    δεν το λέμε γιατί δεν ισχύει. γιατί υπάρχουν και 24αρες που επισης δεν έχουν εμπειρίες και δεν θα απορρίψουν κάποιον γι αυτόν το λόγο.
    προσωπικά γνωρίζω άτομο που έκανε την πρώτη του σχέση στα 23. μέχρι τότε, απολύτως τίποτα!
    Κι όμως ισχύει σε ένα μεγάλο βαθμό. Οι περισσότερες τα κοιτάνε αυτά. Ξέρω παράδειγμα ενός που τον είχαν απορρίψει κανα δυο τρεις και τελικά βρήκε αγκαλιά στην ξαδέρφη μου.
    τελικά βρήκε όμως!

Banned
    τελικά βρήκε όμως!
    Μα είπα ότι ισχύει σε μεγάλο βαθμό, όχι τελείως. Και εκτός από αυτό, είναι και κούκλος, κάποια στιγμή θα βρισκε.

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Παιδιά καταλάβετέ το.Το γκομενικό(όπως και την κοινωνικότητα) ή το\'χεις δεν το\'χεις.Μη δίνετε τζάμπα ελπίδες σε κάποιους που έχουν περάσει την ηλικία όπου έπρεπε να έχουν ήδη αποκτήσει σεξουαλικές εμπειρίες.Σ\'έναν 24αρη και πάνω δεν μπορείς να λες \'θα βρεις και συ κάποτε μια\'.Αφού δεν έχει βρει μέχρι τώρα πότε θα βρει δηλαδή;Αυτοί που δεν \'το έχουν\' είναι καταδικασμένοι να τη βγάζουν ή με χούφτα ή με μπουρδέλα.Θυμάστε τα σχολικά σας χρόνια;Οι \'γκομενιάρηδες\' πηδούσαν από τα 14-15,τί να λέμε τώρα;Γιατί δεν λέτε ότι αν ένας 24αρης γνωρίσει μια κοπέλα και της πει ότι έχει μηδέν εμπειρίες θα φάει αμέσως \'πόρτα\';Σκληρό αλλά έτσι είναι,ψέματα να πούμε;Προσωπικά πιστεύω ότι οι γυναίκες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν την ανδρική ψυχολογία και να δίνουν συμβουλές σε τέτοια θέματα,όπως και το αντίστροφο βέβαια.

Και γι\'αυτά που διάβασα πιο πάνω,για γνωριμίες απ\'το πουθενά,έχω να πω ότι αν δεν σου την \'πέσει\'από μόνη της μια γυναίκα,δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι μαζί της.Το πιθανότερο είναι να φας άλλη μια χυλόπιτα και η ψυχολογία σου να πέσει κι άλλο.

Σκληρό το ποστ. Δυστυχώς όμως δε μπορώ να διαφωνήσω και πολύ.

Banned
    Originally posted by kaneis

Σκληρό το ποστ. Δυστυχώς όμως δε μπορώ να διαφωνήσω και πολύ.
    kaneis σου απαντήσαμε κι άλλοι, μόνο αυτό είδες;

Senior Member
    Και οι άλλες απόψεις σωστές μου φαίνονται. Μπορεί τόσα χρόνια να μην έκανα κάτι καλά. Να μην ήταν σωστή η τακτική μου. Απλώς πιστεύω κι εγώ πως όταν έρθει μια κοπέλα και καταλάβει οτι θα είναι η πρώτη μου θα απομακρυνθεί άμεσα γιατί θα αναρωτιέται πως κάτι δεν παέι καλά με μένα. Λογικό το βρίσκω.

Banned
    Originally posted by kaneis
    Και οι άλλες απόψεις σωστές μου φαίνονται. Μπορεί τόσα χρόνια να μην έκανα κάτι καλά. Να μην ήταν σωστή η τακτική μου. Απλώς πιστεύω κι εγώ πως όταν έρθει μια κοπέλα και καταλάβει οτι θα είναι η πρώτη μου θα απομακρυνθεί άμεσα γιατί θα αναρωτιέται πως κάτι δεν παέι καλά με μένα. Λογικό το βρίσκω.
    Δυστυχώς όπως τα λες είναι :(

Senior Member
    το ενδιαφερον σε ολο αυτο παντως ειναι οτι τοση ωρα μιλας με θεωριες. Λες οτι πιστευεις θα γινει το ενα, λεει ο paolo τις δικες του θεωριες επισης για το τι πιστευει θα γινει και γενικα ο καθενας βγαζει μεσα απο την φαντασια του την δικια του κοσμοθεωρια και προσπαθει να την περασει και στους αλλους μαλιστα...

Ο Paolo μιλησε για μπουρδελα. Οκ, αυτος βρηκε κατα την γνωμη του μια λυση που φαινεται να τον ευχαριστει. Εμενα ομως που δεν με ευχαριστει καθολου η ιδεα του να αγγαλιαζω μια η οποια πριν 12 λεπτα π&ηδιοτανε και δε ξερω και γω τι αλλο εκανε με αλλον και αλλα 15 λεπτα πιο πριν το ιδιο και τουμπαλιν , τι να κανω? Να παω να φουνταρω μιας και δεν με ευχαριστει η λυση του Paolo?

Εγω μιλησα με πραξεις, μιλησα με παραδειγματα , οχι με θεωριες σκετο.

Οταν βγεις με μια και σε αποριψει επειδη θα το θεωρησει σουπερ ντουπερ εξωγηινο να μην εχεις ξανακανει σχεση τωρα στα 24 σου, στην ηλικια για συνταξη δηλαδη, επειδη θα της χαλασει το καρμα, τοτε ελα εδω να μας το πεις. Μεχρι τοτε μην βγαζεις ομως συμπερασματα για ενα θεμα το οποιο φαινεται να μην γνωριζεις καλα. Και αυτο δε το λεω με αρνητικο τροπο, ισα ισα το θεωρω μεγιστη μαγκιά καποιος να παραδεχτει οτι δε γνωριζει κατι και να ζητησει συμβουλες. Αυτο για εμενα δειχνει ανοιχτομυαλο ανθρωπο. Και μονο που ανοιξες θεμα για να παρεις γνωμες εγω το βρισκω απλα μαγκιά το λιγοτερο..!

Ενταξει δε λεω καλες ειναι οι θεωριες, αλλα μεσα απο φιλοσοφιες μην περιμενεις να γινει τιποτα το ουσιαστικο.

Κανε ΠΡΑΞΕΙΣ και ελα γραψε μας πισω τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Θελω να ερθεις σε ενα ποστ και να πεις

\"Πηγα στην ταδε εγινε το και το και δε μου ξαναμιλησε!\"

να το συζητησουμε πως να το βελτιωσεις..! Αυτο ναι, αυτο μια χαρα σηκωνει συζητηση..! Δοξα το θεο αυτο το φορα εχει γυρευε ποσο κοσμακι να σου απαντησει καταλληλα και ωραια, σε φορουμ που ασχολειται με ψυχολογια εισαι μελος οχι σε φορουμ που ασχολειται με εξοπλισμους γεωργικων μηχανηματων..! Καπια χρησιμη απαντηση θα βρεις...

Οχι τιποτα αλλα να εχουν και μια βαση αυτα που λεμε απο την ζωη και οχι απλα να ειναι πραγματα που ακουμε απο αλλους , ιστοριες και θεωριες μας..

Τωρα για το αν εχουμε δικιο ή αδικο εμενα προσωπικα αυτο, απο μονο του, δε μου λεει και τιποτα. Εσενα πρεπει να σου λεει ομως και να προσπαθησεις αυτο το \"καλα μου τα λενε αυτοι στο ePsychology\" να το ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ οσο περισσοτερο μπορεις με ΠΡΑΞΕΙΣ στον εξω κοσμο ωστε να τις ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ με αποτελεσματα.

Banned
    Έχω μια απορία αλλά πάλι θα αυξήσω το ρεκόρ μου (των ποστ μου). Που τα βρίσκεις όλα αυτά τα κατεβατά και τα σκέφτεσαι βρε Bolt? Μου φαίνεται περίεργο. Όπως και πολλοί άλλοι, ειδικά όταν πάνε να ανοίξουν ένα θέμα. Εγώ το πιο πολύ που έχω γράψει είναι άντε 7 σειρές σε ένα θέμα που με απασχολεί πάρα πολύ :D Αυτά τα άσχετα :D

Senior Member
    Originally posted by Boltseed

Ο Paolo μιλησε για μπουρδελα. Οκ, αυτος βρηκε κατα την γνωμη του μια λυση που φαινεται να τον ευχαριστει. Εμενα ομως που δεν με ευχαριστει καθολου η ιδεα του να αγγαλιαζω μια η οποια πριν 12 λεπτα π&ηδιοτανε και δε ξερω και γω τι αλλο εκανε με αλλον και αλλα 15 λεπτα πιο πριν το ιδιο και τουμπαλιν , τι να κανω? Να παω να φουνταρω μιας και δεν με ευχαριστει η λυση του Paolo?

Εδώ κάνεις ένα λάθος.Νομίζεις ότι αρέσει σε μένα ή σε πολλούς άλλους να επισκέπτονται τέτοια μέρη;Να πληρώνουν 30-40 ευρώ για κάτι που έπρεπε να έχουν τζάμπα;Όχι βέβαια.Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να έχεις αγκαλιά και να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου;Σαφώς και όχι.Αλλά τί άλλο να κάνεις αν για διάφορους λόγους δεν μπορείς να βρεις κοπέλα;Κινδυνεύεις να μείνεις αγάμητος για χρόνια.Μπορείς να το αντέξεις αυτό;Στο κάτω-κάτω,δεν πρέπει να χάσεις επαφή με το \'σπορ\',δηλαδή το σεξ,ειδικά όσο είσαι νέος ακόμα.Διαφορετικά πάνε να κλειστείς σε κανα μοναστήρι.

Banned

για κάτι που έπρεπε να έχουν τζάμπα;

τιποτα δεν ειναι τσαμπα παολο....

Senior Member

δεν το λέμε γιατί δεν ισχύει. γιατί υπάρχουν και 24αρες που επισης δεν έχουν εμπειρίες και δεν θα απορρίψουν κάποιον γι αυτόν το λόγο.
    προσωπικά γνωρίζω άτομο που έκανε την πρώτη του σχέση στα 23. μέχρι τότε, απολύτως τίποτα!

Μάλλον αυτές τις 24αρες που λες θα τις είχαν πουθενά κλειδωμένες.Αφήστε το παραμύθι ρε παιδιά,εντάξει είπαμε να υπάρχει μια αισιοδοξία,αλλά μέχρι ενός ορίου.Αν μια κοπέλα δεν έχει κάνει σχέση μέχρι τα 24 τότε στάνταρ παίζει χοντρό πρόβλημα,εκτός βέβαια αν είναι σούπερ απαιτητική.

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Originally posted by lightbluepath
    Κι όμως ισχύει σε ένα μεγάλο βαθμό. Οι περισσότερες τα κοιτάνε αυτά. Ξέρω παράδειγμα ενός που τον είχαν απορρίψει κανα δυο τρεις και τελικά βρήκε αγκαλιά στην ξαδέρφη μου.

ουφ, για μισο κλασμα δευτερολεπτου διαβασα \"βρηκε αγκαλια στην ξαδερφη Του\" και τρομαξα λιγακι ;D

κι εγώ το ίδιο.
    και πρόλαβα κιόλας να σκεφτώ : για καλό μας το λέει τώρα αυτό ?
    ταχύτητα του μυαλού σε σχέση με την όραση! :D
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Μάλλον αυτές τις 24αρες που λες θα τις είχαν πουθενά κλειδωμένες.Αφήστε το παραμύθι ρε παιδιά,εντάξει είπαμε να υπάρχει μια αισιοδοξία,αλλά μέχρι ενός ορίου.Αν μια κοπέλα δεν έχει κάνει σχέση μέχρι τα 24 τότε στάνταρ παίζει χοντρό πρόβλημα,εκτός βέβαια αν είναι σούπερ απαιτητική.
    Δεν παίζει πάντα χοντρό πρόβλημα, είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων. Δεν γίνεται όλες οι 24χρονες να έχουν κάνει σχέση, ένα ποσοστό δεν θα έχει κάνει χωρίς λόγο κιόλας. Λόγω μαθηματικών.

Senior Member

Paolo_1 , δηλαδή μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στα 23-24 της είναι απαραίτητο να έχει χοντρό πρόβλημα ή να είναι σούπερ απαιτηττική ?
    δεν μπορεί δηλαδή, απλά να μην έχει ερωτευτεί κάποιον ?
    μήπως θα έπρεπε να πληρώσει κάποιον για της παρέχει το σεξ, για να μην την κακοχαρακτηρίσεις ?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Originally posted by arktos

Paolo_1 , δηλαδή μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στα 23-24 της είναι απαραίτητο να έχει χοντρό πρόβλημα ή να είναι σούπερ απαιτηττική ?
    δεν μπορεί δηλαδή, απλά να μην έχει ερωτευτεί κάποιον ?
    μήπως θα έπρεπε να πληρώσει κάποιον για της παρέχει το σεξ, για να μην την κακοχαρακτηρίσεις ?
    +100

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast