Results 196 to 210 of 244
Thread: Δεν είχα ποτέ σχέση
-
11-06-2010, 14:34 #196
Όμως βρε ΚΡΙΝΟ μου συνέβησαν αυτά που γράφω στο πρώτο μήνυμα.
γιάννης
- 11-06-2010, 14:39 #197
γενικα ναι αυτο ισχυει οπως το ειπες.
Ομως απο την αλλη εισαι ανθρωπος, και δεν λειτουργεις με προγραμμα οπως προσπαθεις να λειτουργησεις.
Θα εισαι και σε φαση που θα κωλωσεις, θα εισαι κουρασμενος, η δεν θα εχεις ορεξη - εμπνευση η οτι αλλο.
Το μονο που εχω να σου πω,
σε μια φαση που εισαι με μια κοπελα κοντα σε πεδιο βολης... (εχουμε και γυναικες και παρεξηγουνται....)
αν κρινεις οτι οι συνθηκες ΔΕΝ ειναι αρνητικες, σπρωξε την κατασταση και τολμησε λιγο παραπανω.
Εσυ θα κρινεις ποτε και πως θα κινηθεις,
νομιζω καταλαβαινεις τι λεω.
11-06-2010, 15:07 #198
Καλά αυτά τα με μια ματιά παραλύει,πού τα έχετε ζήσει ρε παιδιά τέτοια φαντασιακά;Στον Σαίξπηρ;λοοολ
Άκου ματιά που παραλύει.Ναι και σαρκώδη χείλη που υπόσχονται έρωτα,δέρμα που ανατριχιάζει από το πρωτοβρόχι του χαδιού και βλεφαρίδες που τρυγάνε τ\'αμπέλια του πάθους.Μου το σκιάξατε το παιδί με κάτι τέτοια ιδεολογήματα για one look and she came down on her knees praying for my body.Δε με θυμάμαι να παρέλυσα ποτέ,εσείς οι άλλες γυναίκες παραλύετε συχνά όταν βλέπετε αρσενικά;:D
Γαμώτο,τι είναι αυτές οι τζειμσμποντικές ατάκες,σε μία φάση είχα πέσει από την καρέκλα απ\'το γέλιο γιατί φαντάστηκα τα μάτια του άντρα να εκτοξεύουν βέλη με νευροτοξίνη,χα χαααα.
Γιάννη μου,νομίζω πως ισχύει το analysis paralysis γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Δηλαδή θέλοντας να έχεις εξασφαλίσει τις εγγυήσεις,να είσαι εφοδιασμένος με τον καλύτερο τρόπο για την κάθε σου κίνηση,βάζεις ο ίδιος εμπόδια γιατί μεγενθύνεις πράγματα που θα ήταν πολύ απλούστερα.Όχι,δε χρειάζεται ατέλειωτες συζητήσεις ούτε να το πας γύρω γύρω.Με τη μία,καθαρά και όμορφα\"θα σε ενδιέφερε να πάμε για ένα καφεδάκι ένα απόγευμα;\"Kαι για να μη τυχόν μπει σε mode άμυνας πρόσθεσε \"χωρίς καμιά υποχρέωση για παρακάτω,έτσι,χαλαρά,για παρεούλα\".Λοιπόν,όσο και να σου φαντάζει δύσκολο,σε διαβεβαιώ πως η πραγματικότητα δεν είναι τόσο πολύπλοκη όσο την έχεις φτιάξεις μέσα στο μυαλό σου.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-06-2010, 01:18 #199
Originally posted by arktos
Paolo_1 , δηλαδή μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στα 23-24 της είναι απαραίτητο να έχει χοντρό πρόβλημα ή να είναι σούπερ απαιτηττική ?
δεν μπορεί δηλαδή, απλά να μην έχει ερωτευτεί κάποιον ?
μήπως θα έπρεπε να πληρώσει κάποιον για της παρέχει το σεξ, για να μην την κακοχαρακτηρίσεις ?
12-06-2010, 01:19 #200
Originally posted by Paolo_1
Άσε,μακριά από εμάς.
μακρια απο εμας, αυτες,
μακρια οι αλλες,
στο τελος, μειναμε εδω να τα λεμε....
Και ναι εχουν προβλημα λοιπον?
εσυ δεν εχεις?
Μιλας για προβλημα, λες και μιλας για λεπρα...
12-06-2010, 01:24 #201
Paolo_1 , δηλαδή μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στα 23-24 της είναι απαραίτητο να έχει χοντρό πρόβλημα ή να είναι σούπερ απαιτηττική ?
μήπως θα έπρεπε να πληρώσει κάποιον για της παρέχει το σεξ, για να μην την κακοχαρακτηρίσεις ?
απο ποτε η παρθενια θεωρειτε αρρωστια??τσ τσ τσ
12-06-2010, 01:26 #202
Originally posted by RainAndWind
Δε με θυμάμαι να παρέλυσα ποτέ,εσείς οι άλλες γυναίκες παραλύετε συχνά όταν βλέπετε αρσενικά;:D
16-06-2010, 17:15 #203
Originally posted by RainAndWind
Καλά αυτά τα με μια ματιά παραλύει,πού τα έχετε ζήσει ρε παιδιά τέτοια φαντασιακά;Στον Σαίξπηρ;λοοολ
Άκου ματιά που παραλύει.Ναι και σαρκώδη χείλη που υπόσχονται έρωτα,δέρμα που ανατριχιάζει από το πρωτοβρόχι του χαδιού και βλεφαρίδες που τρυγάνε τ\'αμπέλια του πάθους.Μου το σκιάξατε το παιδί με κάτι τέτοια ιδεολογήματα για one look and she came down on her knees praying for my body.Δε με θυμάμαι να παρέλυσα ποτέ,εσείς οι άλλες γυναίκες παραλύετε συχνά όταν βλέπετε αρσενικά;:D
Γαμώτο,τι είναι αυτές οι τζειμσμποντικές ατάκες,σε μία φάση είχα πέσει από την καρέκλα απ\'το γέλιο γιατί φαντάστηκα τα μάτια του άντρα να εκτοξεύουν βέλη με νευροτοξίνη,χα χαααα.
Γιάννη μου,νομίζω πως ισχύει το analysis paralysis γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Δηλαδή θέλοντας να έχεις εξασφαλίσει τις εγγυήσεις,να είσαι εφοδιασμένος με τον καλύτερο τρόπο για την κάθε σου κίνηση,βάζεις ο ίδιος εμπόδια γιατί μεγενθύνεις πράγματα που θα ήταν πολύ απλούστερα.Όχι,δε χρειάζεται ατέλειωτες συζητήσεις ούτε να το πας γύρω γύρω.Με τη μία,καθαρά και όμορφα\"θα σε ενδιέφερε να πάμε για ένα καφεδάκι ένα απόγευμα;\"Kαι για να μη τυχόν μπει σε mode άμυνας πρόσθεσε \"χωρίς καμιά υποχρέωση για παρακάτω,έτσι,χαλαρά,για παρεούλα\".Λοιπόν,όσο και να σου φαντάζει δύσκολο,σε διαβεβαιώ πως η πραγματικότητα δεν είναι τόσο πολύπλοκη όσο την έχεις φτιάξεις μέσα στο μυαλό σου.:)
χαχαχα
This is a fantastic post
Πετράνος Αρλεκίνος
16-06-2010, 18:54 #204
μμμ, κοίτα να δεις τώρα πως έχουν τα πράγματα.
και πριν 2 δεκαετίες οι γυναίκες έκαναν σεξ στα 13-14.
όχι όλες.αυτές που ήθελαν.οι υπόλοιπες έκαναν όταν ήθελαν.
υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει αν κάνεις σεξ κάτω από τα 20 είσαι ουάου, ενώ πάνω από 20 είσαι ξενέρωτος ?
γιατί εγώ δεν τον έχω ακούσει ποτέ.
τώρα από σένα τον διαβάζω.
εσύ δηλαδή όταν θα πας να βρεις σύντροφο στη ζωή σου, θα την τσεκάρεις πότε ήταν η πρώτη της φορά, ε ?
κι αν είναι με σένα η πρώτη της ?
και είναι 24 τί θα κάνεις ?
θα αρχίζεις να ψάχνεις τι έχει, γιατί το έχει, μήπως κρύβει κι άλλα, κλπ
και στο τέλος θα ψάχνεις να τη βρεις...
οκ. ότι πεις.http://www.mazi.org.gr/
16-06-2010, 19:14 #205
όπως έχω ακούσει να λένε (γι\' αυτο το ζήτημα): δεν έχει σημασία πόσων χρονών έβγαλες δόντια... δαγκώνεις το ίδιο δυνατά ;)
16-06-2010, 20:20 #206
υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει αν κάνεις σεξ κάτω από τα 20 είσαι ουάου, ενώ πάνω από 20 είσαι ξενέρωτος ?
16-06-2010, 20:35 #207
στο δικό σου το μυαλό προφανώς.
εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του παραπάνω κυρίου. ;)http://www.mazi.org.gr/
16-06-2010, 21:20 #208
Ο Paolo πιστευει οτι η πραγματικοτητα του ειναι και πραγματικοτητα ολου του κοσμου προφανως
;)
, oυπς τι ειπα, το παραπανω μοιαζει για flame και τωρα θα θυμωσει αμα το δει..!!!! αργκ!
16-06-2010, 21:25 #209
Μάλλον ζείτε σε περασμένες δεκαετίες μου φαίνεται.Ξέρετε από τη ηλικία ξεκινάνε πλεόν τα κορίτσια να κάνουν σεξ;Απ\'τα 13-14.Είναι δυνατόν να φτάσει κοπέλα στα 24,να μην έχει κάνει σεξ και να είναι νορμάλ;Ποιος ξέρει πως σκατά την μεγαλώσαν οι γονείς της και έφτασε σε τέτοια ηλικία κι ακόμα δεν έχει πηδηχτεί.Άσε,μακριά από εμάς.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-06-2010, 21:26 #210
Paolo_1...πολλές γυναίκες ( και άνθρωποι ενδεχομένος) θα σε εμπαίξουν καλέ μου :) για λόγους αδιανόητους που είναι πέραν της φαντασίας μου.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή