Results 211 to 225 of 244
Thread: Δεν είχα ποτέ σχέση
-
17-06-2010, 21:22 #211
Το θέμα είναι ότι όλοι οι άνδρες που δεν έχουν κάνει ακόμα σχέση (ή σεξ) στα 25-30 ντρέπονται πάρα πολύ γι\'αυτό.Η δικαιολογία του ότι \'ψάχνω αυτήν που θα μου κάνει κλικ\' δεν ισχύει στους άνδρες,που η συντριπτική πλειοψηφία είναι στο \'ό,τι μου κάτσει\'.Όποιος δεν έχει κάνει ακόμα σχέση κλαίει τη μοίρα τους.Στις γυναίκες δε νομίζω πλέον να ισχύει αυτό,να περιμένουν δηλαδή τόσο πολύ για να αρχίσουν την σεξουαλική τους ζωή,εκτός αν οι ίδιες ή οι γονείς τους είναι τίποτα κολλημένα μυαλά που πρώτα ρωτάν το Ε9 του άνδρα και μετά το όνομά του.
- 17-06-2010, 21:38 #212
οκ σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όταν μία γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ αν δεν είναι ερωτευμένη, είναι γιατί κοιτάει το ε9 του κάθε άντρα που γνωρίζει.
ωραία άποψη.
να την κατοχυρώσεις μην τυχόν στην κλέψουν ( που δεν το κόβω ).
άλλο παντρεύομαι, άλλο κάνω έρωτα , άλλο κάνω σεξ.http://www.mazi.org.gr/
17-06-2010, 21:40 #213
Originally posted by Paolo_1
δεν ισχύει στους άνδρες,που η συντριπτική πλειοψηφία είναι στο \'ό,τι μου κάτσει\'..
κατσε να γινω εγω η μειοψηφια,
γιατι θα τρελαθουμε εδω μεσα....
17-06-2010, 23:12 #214
αυτο ελειπε, να ειμαστε και \"οτι κατσει\".
fail
:/
18-06-2010, 08:40 #215
διευκρίνηση
Originally posted by PETRAN
Originally posted by RainAndWind
Καλά αυτά τα με μια ματιά παραλύει,πού τα έχετε ζήσει ρε παιδιά τέτοια φαντασιακά;Στον Σαίξπηρ;λοοολ
Άκου ματιά που παραλύει.Ναι και σαρκώδη χείλη που υπόσχονται έρωτα,δέρμα που ανατριχιάζει από το πρωτοβρόχι του χαδιού και βλεφαρίδες που τρυγάνε τ\'αμπέλια του πάθους.Μου το σκιάξατε το παιδί με κάτι τέτοια ιδεολογήματα για one look and she came down on her knees praying for my body.Δε με θυμάμαι να παρέλυσα ποτέ,εσείς οι άλλες γυναίκες παραλύετε συχνά όταν βλέπετε αρσενικά;:D
Γαμώτο,τι είναι αυτές οι τζειμσμποντικές ατάκες,σε μία φάση είχα πέσει από την καρέκλα απ\'το γέλιο γιατί φαντάστηκα τα μάτια του άντρα να εκτοξεύουν βέλη με νευροτοξίνη,χα χαααα.
Γιάννη μου,νομίζω πως ισχύει το analysis paralysis γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Δηλαδή θέλοντας να έχεις εξασφαλίσει τις εγγυήσεις,να είσαι εφοδιασμένος με τον καλύτερο τρόπο για την κάθε σου κίνηση,βάζεις ο ίδιος εμπόδια γιατί μεγενθύνεις πράγματα που θα ήταν πολύ απλούστερα.Όχι,δε χρειάζεται ατέλειωτες συζητήσεις ούτε να το πας γύρω γύρω.Με τη μία,καθαρά και όμορφα\"θα σε ενδιέφερε να πάμε για ένα καφεδάκι ένα απόγευμα;\"Kαι για να μη τυχόν μπει σε mode άμυνας πρόσθεσε \"χωρίς καμιά υποχρέωση για παρακάτω,έτσι,χαλαρά,για παρεούλα\".Λοιπόν,όσο και να σου φαντάζει δύσκολο,σε διαβεβαιώ πως η πραγματικότητα δεν είναι τόσο πολύπλοκη όσο την έχεις φτιάξεις μέσα στο μυαλό σου.:)
χαχαχα
This is a fantastic post
Πετράνος Αρλεκίνος
Μπορεί αυτά που γράφω, που τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ σοβαρά, να φαίνονται πολύ γελοία. Όμως για να μπαίνω και να γράφω εδώ και να ζητάω απόψεις για θέματα που για τους άλλους θεωρούνται γελοία ή απλά, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος, σοβαρός, ότι κάποιες δυσκολίες, προβλήματα που ξεκίνησαν στην ζωή μου πριν χρόνια μου έχουν δημιουργήσει τέτοιες αρνητικές καταστάσεις και τρόπο σκέψης ώστε να απευθύνομαι και να ζητώ γνώμη. Ίσως δεν έχετε βιώσει τέτοιες καταστάσεις, όπου φοβίες, εμμονές και κλειστό περιβάλλον, κοινωνικό περιθώριο να σας έχουν στερήσει από τη δυνατότητα μιας καλής σχέσης. Γι αυτά γράφω εδώ.
Πάντως νοιώθω ότι κάπου μέσα μου έχω δυνάμεις, ο φόβος όμως με μπλοκάρει (μου το έχει πει και ο ψυχολόγος, ότι στην κορυφή του προβλήματος μου είναι ο φόβος και μετά η απειρία).
Θα ήθελα να σημειώσω ότι πριν δυο χρόνια, μια κοπέλα που μου είχαν γνωρίσει, ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη ζωή μου που βγήκα για καφέ με κοπέλα, μετά από μερικούς μήνες φτάσαμε στο σημείο να μιλούμε για γάμο, άσχετα αν μετά για κάποιους λόγους χωρήσαμε. Αυτό παρά το ότι δεν είχα καθόλου εμπειρία, βέβαια μου την γνώρισαν, μου έδωσε και αυτή λίγο την ευκαιρία, αλλά πιο πολύ εγώ συνέβαλα σ΄αυτό.
Απ αυτά που μου έδωσε ο ψυχολόγος έχω καταλήξει σε δυο αρχές, κανόνες που πρέπει να γίνουν βίωμα, έστω και δύσκολα: Έκθεση ( σε ότι φοβίζει) και διεκδίκηση.
Μπορεί να ακούγονται γελοία αυτά που γράφω αλλά για μένα για τους λόγους που εξήγησα δεν είναι.γιάννης
18-06-2010, 09:59 #216
Originally posted by ioannis2
Μπορεί να ακούγονται γελοία αυτά που γράφω αλλά για μένα για τους λόγους που εξήγησα δεν είναι.
μια χαρα τα λες,
δεν βλεπω κατι γελοιο.
18-06-2010, 10:33 #217
Oύτε εγώ θεωρώ το θέμα σου γελοίο ioanni.Μην απολογείσαι για ό,τι αντιμετωπίζεις.Γενναίο είναι που το ψάχνεις και θα τη βρεις την άκρη σου,αρκεί να επιμείνεις και να ξαναεπιμείνεις.Ο σκοπός αξίζει εξάλλου,για σένα πασχίζεις και για την ευτυχία σου,όπως εσύ την ορίζεις αυτή.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-06-2010, 01:07 #218
Μπορεί αυτά που γράφω, που τουλάχιστον εγώ τα θεωρώ σοβαρά, να φαίνονται πολύ γελοία. Όμως για να μπαίνω και να γράφω εδώ και να ζητάω απόψεις για θέματα που για τους άλλους θεωρούνται γελοία ή απλά, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος, σοβαρός, ότι κάποιες δυσκολίες, προβλήματα που ξεκίνησαν στην ζωή μου πριν χρόνια μου έχουν δημιουργήσει τέτοιες αρνητικές καταστάσεις και τρόπο σκέψης ώστε να απευθύνομαι και να ζητώ γνώμη. Ίσως δεν έχετε βιώσει τέτοιες καταστάσεις, όπου φοβίες, εμμονές και κλειστό περιβάλλον, κοινωνικό περιθώριο να σας έχουν στερήσει από τη δυνατότητα μιας καλής σχέσης. Γι αυτά γράφω εδώ.
Πάντως νοιώθω ότι κάπου μέσα μου έχω δυνάμεις, ο φόβος όμως με μπλοκάρει (μου το έχει πει και ο ψυχολόγος, ότι στην κορυφή του προβλήματος μου είναι ο φόβος και μετά η απειρία).
Θα ήθελα να σημειώσω ότι πριν δυο χρόνια, μια κοπέλα που μου είχαν γνωρίσει, ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη ζωή μου που βγήκα για καφέ με κοπέλα, μετά από μερικούς μήνες φτάσαμε στο σημείο να μιλούμε για γάμο, άσχετα αν μετά για κάποιους λόγους χωρήσαμε. Αυτό παρά το ότι δεν είχα καθόλου εμπειρία, βέβαια μου την γνώρισαν, μου έδωσε και αυτή λίγο την ευκαιρία, αλλά πιο πολύ εγώ συνέβαλα σ΄αυτό.
Απ αυτά που μου έδωσε ο ψυχολόγος έχω καταλήξει σε δυο αρχές, κανόνες που πρέπει να γίνουν βίωμα, έστω και δύσκολα: Έκθεση ( σε ότι φοβίζει) και διεκδίκηση.
Μπορεί να ακούγονται γελοία αυτά που γράφω αλλά για μένα για τους λόγους που εξήγησα δεν είναι.
Πρόσεχε λίγο την εμφάνιση σου, και θεός να είσαι, αν είσαι εντελώς ατιμέλητος, μειώνεις τις πιθανότητες.
Πήγαινε αγόρασε ρούχα που να σου αρέσουν και να μην είναι σα να σε έντυσε η μανούλα σου.
Γίνε ωραίος και ... cool, όχι για να αρέσεις στα κορίτσια αλλά για να αρέσεις σε σένα.
Μετά όντως διεκδίκησε. Ρίσκαρε, παίξε...
Και βγάλε περιοριστικές σκέψεις από το κεφάλι σου.
Π.χ. \"θα καταλάβει ότι είναι η πρώτη μου και θα φύγει\"
Αυτό είναι περιοριστική σκέψη.
Μπορεί κάλλιστα να μη φύγει
Μπορείς να μη το πεις
Επόμενη περιοριστική σκέψη... κτλ κτλ Βγάλτες απ\' το μυαλό σου αν μπορείς.
Αυτές σε εμποδίζουν και σε εμποδίζουν όχι επειδή είναι πραγματικά εμπόδια αλλά επειδή... φοβάσε :)
23-06-2010, 08:31 #219
;) Συμφωνώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
Ναι προσέχω εξωτερική εμφάνιση, προσπαθώ να διεκδικώ παρά τις φοβίες και τους ψυχαναγκασμούς, να κάνω βήματα. Προσπαθώ να δείχνω το καλήτερο. Είμαι το άτομο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις θετικές εντυπώσεις, αλλά περιμένει από την άλλη τις πρωτοβουλίες για το ξεκίνημα. Ίσως εδώ να είναι το λάθος ή μήπως οι καλήτερες σχέσεις ξεκινάνε όταν η γυναίκα κάνει αυτή την κίνηση;γιάννης
23-06-2010, 08:59 #220
δεν εχει να κανει με το ποιος κανει πρωτος κινηση,
ωστοσο αυτοι που κανουν κινησεις ειναι αυτοι που εχουν πιθανοτητες επιτυχιας.
Και για να μιλησουμε απο την ιδια πλευρα,
και εγω δεν ειμαι τολμηρος οπως εσυ γιαννη.
Ποτε δεν εχω κανει προτασεις σε γυναικα, παντα μου εκαναν.....
Απλα ετυχε να κανω σχεσεις η μια μετα την αλλη, και οι προτασεις σε νορμαλ επιπεδα να υπαρχουν.
Ετσι αν θες δεν με απασχολησε ιδιαιτερα, το να πω οτι κατι πρεπει να κανω.
Η συμβουλη μου ξανα θα ειναι ιδια,
προσπαθησε να δειχνεις ποιος και τι εισαι.
Εκεινη που θα το δει (γιατι νομιζω δεν αφηνεις να φανει) θα σου πει με την μια αυτο που θες.
Εχεις νομιζω διπλο προβλημα: και δεν κανεις προτασεις και κρυβεσαι.
23-06-2010, 09:12 #221
ioanni,οι γυναίκες του σήμερα δεν είναι όπως κάτι δεκαετίες παλιότερα.Αρκετές την πέφτουν στεγνά και κυνηγάνε αυτό που θέλουν.Την έχω πέσει δεκάδες φορές,άσχετα αν μετά πήγα ή δεν πήγα με αυτούς τους άντρες.Το ίδιο δικαίωμα που έχει ένας άντρας να κυνηγήσει αυτό που θέλει έχουμε κι οι γυναίκες και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι το κρίνουν αυτό ως αρνητικό για το γυναικείο φύλο(συντηρητικούρες φαλλοκράτες αααργκ):P
Σε μπαράκια συχνάζεις,σε κλαμπάκια,βγαίνεις τα βράδια;Eίναι ιδανικοί χώροι για να αρχίσεις να αποκτάς εμπειρίες,πολύ καλύτεροι κατά την άποψή μου από άλλους που ίσως έχεις στο νου σου.Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μονιμότητα,η ασφάλεια σε μία σταθερή σχέση,ή να παίξεις,να αποκτήσεις εμπειρία,να απελευθερωθείς και να τραβήξεις τα πρώτα \"δυνατά\"ξεκολλήματα από το φόβο;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-06-2010, 14:46 #222
;) Συμφωνώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
Ναι προσέχω εξωτερική εμφάνιση, προσπαθώ να διεκδικώ παρά τις φοβίες και τους ψυχαναγκασμούς, να κάνω βήματα. Προσπαθώ να δείχνω το καλήτερο. Είμαι το άτομο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις θετικές εντυπώσεις, αλλά περιμένει από την άλλη τις πρωτοβουλίες για το ξεκίνημα. Ίσως εδώ να είναι το λάθος ή μήπως οι καλήτερες σχέσεις ξεκινάνε όταν η γυναίκα κάνει αυτή την κίνηση;
Οπότε \"χτύπα\" ό,τι σ\' αρέσει :) (τόσο απλά)
Για σχέσεις και πως αυτές θα ευδοκιμίσουν καλύτερα, νομίζω ότι είναι καλύτερο \"ως άντρας\" να είχες το θάρρος να κάνεις την πρώτη κίνηση. Γράφει ωραία στο ιστορικό, όπως κι αν το δεις ;)
Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν εξαρτάται απ\' αυτό το πως θα πάει η σχέση. Παίζουν πολλά...
Αλλά μην τα σκέφτεσαι. Είσαι στο πρώτο βήμα και έχεις ήδη πάει στη μέση της διαδρομής... :)
One step at a time :)
Ένα τελευταίο, το σκέφτεσαι αυτό μάλλον γιατί ανησυχείς για ενδεχόμενη απόρριψη... Οπότε αν η κοπέλα κάνει τη κίνηση δεν έχεις άγχος... (άλλη μία περιοριστική σκέψη... :)
23-06-2010, 18:04 #223
Originally posted by alexandros3
;) Συμφωνώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
Ναι προσέχω εξωτερική εμφάνιση, προσπαθώ να διεκδικώ παρά τις φοβίες και τους ψυχαναγκασμούς, να κάνω βήματα. Προσπαθώ να δείχνω το καλήτερο. Είμαι το άτομο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις θετικές εντυπώσεις, αλλά περιμένει από την άλλη τις πρωτοβουλίες για το ξεκίνημα. Ίσως εδώ να είναι το λάθος ή μήπως οι καλήτερες σχέσεις ξεκινάνε όταν η γυναίκα κάνει αυτή την κίνηση;
Οπότε \"χτύπα\" ό,τι σ\' αρέσει :) (τόσο απλά)
Για σχέσεις και πως αυτές θα ευδοκιμίσουν καλύτερα, νομίζω ότι είναι καλύτερο \"ως άντρας\" να είχες το θάρρος να κάνεις την πρώτη κίνηση. Γράφει ωραία στο ιστορικό, όπως κι αν το δεις ;)
Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν εξαρτάται απ\' αυτό το πως θα πάει η σχέση. Παίζουν πολλά...
Αλλά μην τα σκέφτεσαι. Είσαι στο πρώτο βήμα και έχεις ήδη πάει στη μέση της διαδρομής... :)
One step at a time :)
Ένα τελευταίο, το σκέφτεσαι αυτό μάλλον γιατί ανησυχείς για ενδεχόμενη απόρριψη... Οπότε αν η κοπέλα κάνει τη κίνηση δεν έχεις άγχος... (άλλη μία περιοριστική σκέψη... :)γιάννης
13-10-2010, 20:51 #224
Γεια σε όλους. Τι κάνετε; Καλά; Με θυμάστε; Και να μη με θυμάστε δε θα παρεξηγηθώ! Μη νομίζεται οτι ποστάρω για να σας πω κάτι ευχάριστο. Οοοοοοχι! Τα ίδια θα σας πω. Δεν άλλαξε κατι στη ζωή μου. Θα μου πείτε αυτό είναι και καλό... Την υγειά μας να ΄χουμε κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.
Σήμερα εχω τα γενέθλιά μου. Κάθε χρόνο όμως τετοια μερα αντι να είμαι χαρούμενος, πέφτω σε μελαγχολία. Κοιτάζω πίσω μου και βλέπω οτι δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωη μου. ¨οταν λέμε τίποτα, τίποτα. Και όχι μόνο αυτό. ΚΟιτάζω και το μέλλον και το βλέπω το ίδιο σκ@τ@. Μπαίνω στα 25 και νιώθω ακόμα σαν να είμαι 17. Εχω ζήσει το 1/3 της ζωής μου και ουσία καμιια. Βλέπω άλλους συνομληλικους μου που είανι ώριμοι, ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους αλλά ε΄γω το ακριβως αντίθετο. Δεν με νοιάζει για τίποτα. Έχω χάσει την όρεξή μου. ¨ολοι μου είπαν σήμερα να τα εκατοστίσω. Για να είμαι ειλκρινής δεν ξέρω αν αξίζει να φτάσω και μέχρι τα 30. Εννοείται πως δεν πρόκειται να κάνω κακό στον εαυτό μου. εξάλλου είμαι πολυ δειλός για κάτι τέτοι. Πάντα ήμουν. Αλλά παιδιά κάθε χρόνο αυτην την ημέρα με τον ίδιο τρόπο την περνάω. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Παρέα με τον υπολογστή και καμια ταινια στην τβ. Ξερετε πόσο θα θελα ναείχα μια κοπέλα και να ήμουν έξω μαζί της τώρα; Να πηγαίναμε βόλτα, να πηγαίναμε για φαί...
Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε\"τι έκανες από αυθτά που σου είπαμε;\". ¨οχι και πολλά η αλήθεια είναι. Δεν προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου. Αφού πιστευωπως αν τον αλλάξω θα είναι σαν να υποκρίνομαι. 2 φορές το καλοκαίρι έτυχε να την \"πέσω\" σε κοπέλα σε ενα μαγαζί αλλά δεν εγινε κάτι. ϊσα ισα που αδιαφόρησε και ήρθα σε δύσκολη θέση. Πώς τη \'έπεσα\'. Στεκόταν δίπλα μου με τις φίλες της και της ε\'ιπα \'θέλετε να κερασουμε κάτι;\'. Εντάξει μη γελάσετε. Το ξέρω μαλακια ηταν αλλά τι να κάνω; Αφού δεν το εχω το ζήτημα.
Γράφτηκα και στο μπαντού. Εκεί μπορώ να πω οτι τις προσέγγιζα πιο καλά. Στο γραπτό λόγο είμαι λίγο καλύτερος. Αλλά και πα΄λι τίποτα. Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Δε συναντήθηκα ουτε με μια. Μίλουσα με κάπιοες αλλά μέχρι εκεί. Στο μπαντού πιστεύω πως είναι ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίσεις κοπέλα. Κάθε μια παίρνει 30 μηνυματα την ημέρα οπότε είναι λογικό να επιλέξει και να στείλει σε αυτόν που τις αρέσει.
Αυτά τα.... λίγα! Ευχαρισ΄τωγια το χρόνο σας. Ξέρω οτι κάτι καινούργιο δεν έχετε να προσθέσετε, Απλώς τα είπα εδώ γιατί ήθελα κάπου να τα πω. Βαρέθηκα.
13-10-2010, 20:58 #225
Είσαι στα 25 κι έχεις ζήσει το 1/3 της ζωής σου ???
Μια συμβουλή, σε σένα και προς όλους της δικής σου γενιάς από κάποιον που πριν λίγες μέρες έγινε 50 ετών...
Μάθετε να μετράτε τη ζωή με τις στιγμές κι όχι με τα χρόνια...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....