Δεν είχα ποτέ σχέση - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 244
    kaneis

Νομίζω κατάλαβα το πρόβλημα σου, είναι θέμα δειλίας. Φοβίας.
    Και η δειλία σου προκαλεί χαμηλή αυτοπαιποίθηση και αυτοεκτίμηση.
    Αυτό σε κάνει ίσως μελαγχολικό και να κλείνεσαι στον εαυτό σου.
    Σωστά τα λέω;

Πιστεύω ότι τις κοπέλες που λες ότι τις ερωτεύτικες (από το παλιό σου ποστ) τις ερωτεύτικες απλά στη σκέψη χωρίς να κάνεις καμιά κίνηση να τους δείξεις αυτό.
    Τις προσεγγίσεις που λες ότι έκανες στα μπαρ τις θεωρώ υπερβάσεις, μικρά βήματα για σένα παρά το ότι εξ αρχής δεν θα είχαν καμιά πιθανότητα επιτυχίας. Καμιά δε θα σου έλεγε ναι να πάρω ποτό εκτός και αν ήσουν τοπ μόντελ. Μάλλον λάθος προσέγγιση, αλλά επιτυχία σ΄αυτό που σε βασανίζει. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

Να συνεχίσεις με μικρά βήματα όπως αυτά στο μπαρ, έστω και αν στην αρχή θα έχεις αποτυχίες. Μέσα από αυτά θα περιορίσεις -όσο μπορεί να περιοριστεί η δειλία και να αποκτήσεις λίγο περισσότεΡο θάρρος. Να ξέρεις ότι κάθε φορά θα κομπλάρεις και πιο λίγο.
    Φρόντισε να κάνεις κάτι τέτοια. Είναι η καλήτερη θεραπεία όσες αποτυχίες και αν υπάρξουν στην πορεία.

Μόνο έτσι θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Μην αφήνεις το χρόνο σου ανεκμετάλλευτο ποτέ. (Συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Sabb για το χρόνο)

Μην αφήνεις ποτέ να σε παίρνει από κάτω.

Τέτοιες φάσεις σαν αυτή που ψάχνεις εμείς τις δημιουργούμε, δεν έρχεται καμιά από μόνη της. Μπορεί να έρθει αν εσύ πρώτα της δείξεις έμπρακτα ενδιαφέρον. Αυτά από τις δικές μου εμπειρίες.

Συμπέρασμα: Μη φοβάσαι. Τόλμα!
    γιάννης

Junior Member
    Χμμ ενδιαφέρον πραγματικά. Υπάρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις δηλαδη?
    Νομιζα οτι ειμαι απ τις λιγες. ΣΙγουρα ομως θα μαστε μεγαλη μειοψηφία.

Εγω τι να πώ είμαι 3 χρονια μικροτερός σου και δεν βρίσκω όχι επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει καν περιβαλλον για να βρω. Η σχολή μ έχει 10 κοπέλες το χρονο, και οι παρεες μου π χω τυχει, αλλοι έχουν τις κοπελες τους σ αλλες πολεις, αλλοι ειναι φλωροι, και αλλοι π τις εχουν στην πολη της εχουν κρυφο καμάρι, ουτε να βγουμε παρεες εξω να ρθουν φιλες ούτε τίποτε.
    Τώρα οκ όταν είσαι σε μια μεγαλούπολη να σου κάτσει φάση στο ακυρο σε τρενα λεωφορεια π ακουω οτι λες ειναι πολυ δυσκολο. ΕΛα στην θεση της καθε μιας. Ποιος εισαι για να της μιλησεις 15 λεπτά και να κανονισετε. Μ εναν αγνωστο Χ? Πολλές ταινιες βλέπουμε χαλαρωστε. Σαν το THE TOWN π παιζει τωρα σινεμα που η αλλη μιλησε 5 λεπτα στα πλυντηρια και κανονισε για εξω κατ ευθειαν. Και σ 2 βδομαδες εγινε κ ο ερωτας της ζωης της. ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΑΧ0ΧΑ0ΧΑ0

by the way δεν εχω διαβαση ολο το thread ακομα αλλα υπαρχει κανεις αλλος που χει αναλογο προβλημα σε προχωρημενη ηλικία να μην βρισκει κατι?

Υ.Γ.
    Παιδια, έχει κανεις contact info για το kaneis? Θελω να μιλησουμε να συγκρινουμε τις περιπτωσεις μας αλλα φοβαμαι πως εφυγε για παντα απ το φορυμ 15 μερες εχουν περασει.
    ΚΑνα μσν fb kati otidhpote, eixe dvsei se kanenan? Ενημερωστε με Please...

Junior Member
    Κανεις ρε παιδιά, τιποτα?
    Πωω να δειτε που βγηκε ο ιδιος και δεν προκειτε να ξανα μπει...

Σε κανεναν δεν ειχε δωσει καποιο contact info? Αν ειναι οποιος εχεις ας του πει να μπει στο forum να επικοινωνησει, του χω στειλει PM. Κανεις? :(

Quote Originally Posted by anazitiths View Post
    Εγω τι να πώ είμαι 3 χρονια μικροτερός σου και δεν βρίσκω όχι επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει καν περιβαλλον για να βρω. Η σχολή μ έχει 10 κοπέλες το χρονο, και οι παρεες μου π χω τυχει, αλλοι έχουν τις κοπελες τους σ αλλες πολεις, αλλοι ειναι φλωροι, και αλλοι π τις εχουν στην πολη της εχουν κρυφο καμάρι, ουτε να βγουμε παρεες εξω να ρθουν φιλες ούτε τίποτε.
    Τώρα οκ όταν είσαι σε μια μεγαλούπολη να σου κάτσει φάση στο ακυρο σε τρενα λεωφορεια π ακουω οτι λες ειναι πολυ δυσκολο. ΕΛα στην θεση της καθε μιας. Ποιος εισαι για να της μιλησεις 15 λεπτά και να κανονισετε. Μ εναν αγνωστο Χ? Πολλές ταινιες βλέπουμε χαλαρωστε. Σαν το THE TOWN π παιζει τωρα σινεμα που η αλλη μιλησε 5 λεπτα στα πλυντηρια και κανονισε για εξω κατ ευθειαν. Και σ 2 βδομαδες εγινε κ ο ερωτας της ζωης της. ΧΑ0Χ0Α0ΧΑ0ΑΧ0ΧΑ0ΧΑ0

Ναι παίζει σοβαρό ρόλο και αυτό που λες, οι παρέες, η σχολή ή ο χώρος εργασίας, τι ευκαιρίες προσφέρουν.
    Αλλά δεν αποκλείω να γίνει φάση στο δρόμο, σε ένα κατάστημα, στο λεωφορείο, στο τρένο κλπ σε μια μεγαλούπολη και η φάση να κρατήσει στο χρόνο.
    Εξαρτάται από την προσέγγιση, από τα αισθήματα που θα δημιουργηθούν εκείνη τη στιγμή, πόσο έντονα θα νοιώσει ο ένας τον άλλο. Κι έτσι να προχωρήσει σε σχέση.
    Είναι στο βάθος θέμα τόλμης, αυτοπεποίθησης.
    γιάννης

Senior Member
    Ευχαριστώ όλους σας. Ειλικρινά.

Senior Member
    Kaneis εγω αυτο που θα σου πω ειναι οτι συνηθως στη ζωη συμβαινει καποια πραγματα να τα ζουμε και καποια να μας λειπουν, καποια πραγματα που εσυ τα ζεις τωρα καποιος αλλος μπορει να τα ζησει αργοτερα και το αντιστροφο, ωστοσο ολοι παντα ψαχνουν αυτο που δεν εζησαν και τους λειπει.
    Υπαρχουν πολλα ατομα που εχουν περασει τα 20 και δεν εχουν κανει ακομα σχεση κι οχι επειδη ντε και καλα κατι φταιει μ'αυτους αλλα επειδη δε βρηκαν το καταλληλο ατομο (ναι υπαρχουν ακομα ατομα εκει εξω που ψαχνουν το καταλληλο ατομο η τελος παντων το συναισθημα σε μια σχεση, ειδικα στην πρωτη τους σχεση). Αυτο σημαινει εκ των πραγματων οτι δεν πρεπει να ριχνεις το φταιξιμο στον εαυτο σου, αν μιλουσαμε για μια ατομικη δραστηριοτητα τοτε ναι, αλλα το να κανεις μια σχεση
    σημαινει οτι υπαρχει αλληλεπιδραση ατομων κι οχι μονο το εγω εγω εγω κι εγω.

Θα συμφωνησω με τη φραση ''δεν το'χουν'', αλλα το να ''το 'χεις'' δεν παει να πει οτι ειναι και καλο, αν υποθεσουμε οτι αναφερετε σε ολους οσους ειναι ανετοι να προσεγγιζουν μια κοπελα η να κερασουν ποτα η να την πεσουν γενικοτερα, δεν ψαχνουν ολες οι κοπελες αυτο σε καποιον και σε πληροφορω οτι ειναι και αρκετες αυτες που σκεφτονται οτι δε θα ηθελαν να κανουν σχεση με καποιον υπερβολικα ανετο για διαφορους λογους, ενας εκ των οποιων οτι θα θεωρουσαν οτι πολυ ευκολα θα το εκανε με ολες κτλ κτλ κτλ

Το οτι αυτοι που το'χουν μπορει να ξεκινουσαν να κανουν σεξ η σχεσεις πολυ νωριτερα δε λεει κατι, εχουμε δει πολλα ατομα γυρω μας που ''δεν το ειχαν'' με την εννοια που ανεφερα παραπανω αλλα ειναι τα πλεον καταλληλοτερα ατομα για μακροχρονιες σχεσεις γιατι πολυ απλα εχουν καποια στοιχεια στο χαρακτηρα τους που αρκετοι αλλοι που την πεφτουν ευκολα και ανετα δεν τα εχουν.

Μια κοπελα αυτο που εχει αναγκη δεν ειναι το να εχεις απαραιτητα εμπειριες αλλα αντιθετως το να μη δειχνεις απειρος, δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω. Μια κοπελα θα ασχοληθει μαζι σου αν δειχνεις οτι πατας καλα στα ποδια σου , οτι εμπνεεις σιγουρια για το ατομο σου/για την προσωπικοτητα σου. Αυτο που δεν αρεσει στις κοπελες ειναι να δειχνει καποιος οτι ειναι ''καημενος'' (σορρυ δε βρισκω αλλη λεξη να το περιγραψω). Ειναι τελειως διαφορετικο μια κοπελα να σχηματιζει την εντυπωση οτι εισαι επιλεκτικος και οτι θελεις κατι συγκεκριμενο και οχι οτι να'ναι, απ'οτι να σκεφτεται το καημενος και αλλα πιο βαρια πραγματα. Στην πρωτη περιπτωση θα δωσει ευκαιρια, στη δευτερη δε θα θελει ουτε να σε κοιταξει.

Οσο για τη σιγουρια για τον εαυτο σου στην οποια αναφερθηκα θα στο πω με το πιο απλο παραδειγμα : Ρωτησες τις κοπελες να κερασεις κατι, θα μπορουσες πολυ απλα να κερνουσες κατι χωρις να ρωτησεις. Δεν αναφερομαι στο κερασμα αλλα στον τροπο, ο τροπος ειναι τα παντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Αυτο που δεν αρεσει στις κοπελες ειναι να δειχνει καποιος οτι ειναι ''καημενος'' (σορρυ δε βρισκω αλλη λεξη να το περιγραψω). Ειναι τελειως διαφορετικο μια κοπελα να σχηματιζει την εντυπωση οτι εισαι επιλεκτικος και οτι θελεις κατι συγκεκριμενο και οχι οτι να'ναι, απ'οτι να σκεφτεται το καημενος και αλλα πιο βαρια πραγματα. Στην πρωτη περιπτωση θα δωσει ευκαιρια, στη δευτερη δε θα θελει ουτε να σε κοιταξει.

Οσο για τη σιγουρια για τον εαυτο σου στην οποια αναφερθηκα θα στο πω με το πιο απλο παραδειγμα : Ρωτησες τις κοπελες να κερασεις κατι, θα μπορουσες πολυ απλα να κερνουσες κατι χωρις να ρωτησεις. Δεν αναφερομαι στο κερασμα αλλα στον τροπο, ο τροπος ειναι τα παντα.

Φίλε αυτό πραγματικά νιώθω ώρες ώρες. «Καημένος». Και μένα δε μου αρέσει αυτη η λέξη αλλά έτσι αισθάνομαι κάποιες φορές και αυτό το καταλαβαίνει η γυναίκα. Αλλά τι να κάνω; Δεν είμαι γενικώς ανετος , κουλ κλπ κλπ κλπ....Εντάξει δε λέω οτι όταν βγαίνω έξω είμαι μες στη μιζέρια και στη θλίψη. Συμπεριφερομαι φυσιολογικά.
    Σχετικά με το να τις κεράσω κατευθείαν, μου φαίνεται κάπως αγενε΄ς με την έννοια οτι ίσως ενοχληθούν οι κοπέλες. Το θέμα όμως ξέρεις ποιο είναι φίλε μου; ¨οτι όσες φορές έχω βγει έξω μόνο μια φορά έχει υπάρξει αυτό το «παιχνίδι» με το βλέμμα (το eye contact που λένε και στο χωριό μου!). Τότε όντως πλησίασα την κοπέλα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Στη συνέχεια δεν προέκυψε κάτι με την κοπέλα αλλά αυτό δε με απασχολεί. Δεν το εξετάζω. Έτυχε να μην ταιριάζουμε. Τόσα χρόνια όμως ποτέ μα ποτέ άλλοτε δεν έχει τυχεθ κοπέλα να με κοιτάξει, οπότε το πέσιμο που θα κάνω θα είναι εκ τον προτερων χαμένη υπόθεση. ¨οπως ακριβώς και με τις δυο κοπέλες το καλοκαίρι. Δεν υπήρχε αυτό το άι κοντακτ αλλά τους μίλησα επειδή καθόντουσαν δίπλα μου. Και τι να κάνω όμως; Να περιμένω μέχρι να με κοιτάξει κάποια κοπέλα για να πάω να της μιλήσω; Αυτό ποιος ξέρει πότε θα ξαναγίνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    Φίλε αυτό πραγματικά νιώθω ώρες ώρες. «Καημένος». Και μένα δε μου αρέσει αυτη η λέξη αλλά έτσι αισθάνομαι κάποιες φορές και αυτό το καταλαβαίνει η γυναίκα. Αλλά τι να κάνω; Δεν είμαι γενικώς ανετος , κουλ κλπ κλπ κλπ....Εντάξει δε λέω οτι όταν βγαίνω έξω είμαι μες στη μιζέρια και στη θλίψη. Συμπεριφερομαι φυσιολογικά.
    Σχετικά με το να τις κεράσω κατευθείαν, μου φαίνεται κάπως αγενε΄ς με την έννοια οτι ίσως ενοχληθούν οι κοπέλες. Το θέμα όμως ξέρεις ποιο είναι φίλε μου; ¨οτι όσες φορές έχω βγει έξω μόνο μια φορά έχει υπάρξει αυτό το «παιχνίδι» με το βλέμμα (το eye contact που λένε και στο χωριό μου!). Τότε όντως πλησίασα την κοπέλα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Στη συνέχεια δεν προέκυψε κάτι με την κοπέλα αλλά αυτό δε με απασχολεί. Δεν το εξετάζω. Έτυχε να μην ταιριάζουμε. Τόσα χρόνια όμως ποτέ μα ποτέ άλλοτε δεν έχει τυχεθ κοπέλα να με κοιτάξει, οπότε το πέσιμο που θα κάνω θα είναι εκ τον προτερων χαμένη υπόθεση. ¨οπως ακριβώς και με τις δυο κοπέλες το καλοκαίρι. Δεν υπήρχε αυτό το άι κοντακτ αλλά τους μίλησα επειδή καθόντουσαν δίπλα μου. Και τι να κάνω όμως; Να περιμένω μέχρι να με κοιτάξει κάποια κοπέλα για να πάω να της μιλήσω; Αυτό ποιος ξέρει πότε θα ξαναγίνει.
    (Φιλη , οχι φιλος οχι πως παιζει ρολο βεβαια)
    Οσο για τα υπολοιπα, λες οτι καμια δεν εχει τυχει να σε κοιταξει αρα το πεσιμο θα ειναι χαμενη υποθεση. Καμια σχεση το ενα με το αλλο, δεν περιμενεις ποτε θα σε ανακαλυψει με το ματι της μια κοπελα στο χωρο για να της δειξεις οτι ενδιαφερεσαι, αν ηταν ετσι το μονο που θα εκανε ο κοσμος θα ηταν να περιμενει και να περιμενει.
    Καταλαβαινεις οτι καποια κοπελα σου αρεσει, κανεις κινηση, δεν περνας ολο τον χρονο σου περιμενοντας αν το βλεμμα της θα περασει απο σενα οπωσδηποτε.

Οσο για το αγενεια που ειπες, εξισου λαθος κι αυτο και θα σου πω γιατι.

Οταν ρωτησεις για να κερασεις το πιθανοτερο ειναι να ακουσεις ''οχι ευχαριστω'', κι αυτο γιατι η κοπελα ξερει οτι αν σου πει ''ναι γιατι οχι?'' θα ειναι σαν να σου δινει το πρασινο φως για το υπολοιπο της εξοδου και να σου λεει ανοιχτα οτι ενδιαφερεται, κατι που ισως οδηγουσε στο να την εχεις απο κοντα για ωρα, ενω ακομα θα ηταν πολυ νωρις για να δειτε και οι δυο αν ενδιαφερεστε. Με λιγα λογια ουσιαστικα μ'αυτο την αιφνιδιαζεις κι αν σου πει και το ευκολο ''οχι ευχαριστω'' δε θα χρονοτριβησει να το ξανασκεφτει καν.

Αναφερομαι σε μια κοπελα κι οχι σε ολες γιατι θα ηταν και πιο αποτελεσματικο, δηλαδη να κερασεις αυτην για την οποια ενδιαφερεσαι και οχι να το πας παρε'ι'στικα και γενικα το θεμα. Το να κερνας σφηνακια ολη την παρεα της ας πουμε εκλαμβανεται διαφορετικα απ'οτι για παραδειγμα να κερασεις μονο αυτην ενα ιδιο ποτο μ'αυτο που πινει, φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω. Επισης θα μπορουσες να στειλεις και καποιον να της δωσει σε κανενα χαρτακι το νουμερο η να της γραψεις κατι αλλο αν φανει οτι δειχνει ενδιαφερον.
    Θελω να προλαβω οσους σκεφτουν οτι αυτο θα ηταν παιδιαστικο κι οτι θα πρεπει να πας εσυ κατευθειαν απο κοντα οπωσδηποτε να της μιλησεις, λεγοντας οτι θα ηταν και για την κοπελα πιο ευκολο να ενδιαφερθει η να αδιαφορησει αντιστοιχα και αφηνεις και την επιλογη στα χερια της.
    Να ξερεις οτι γενικα πολυ ευκολα ολες αυτες οι ανετες συμπεριφορες τυπου ''τι θα πιειτε κοριτσια'' οδηγουν μια κοπελα να σκεφτει οτι ο συγκεκριμενος δεν ψαχνει κατι ιδιαιτερο για σχεση κι οτι απλα φλερταρει και περναει καλα κερνοντας μεταξυ αλλων και τις φιλες της (ειδικα κιολας αν αυτος που το κανει ''δεν το'χει'') Εννοειται πως καθενας ψαχνει οτι τον ενδιαφερει, απλα λεω οτι απ'οσα εχεις πει ως τωρα δεν εισαι ετσι αρα δεν υπαρχει κ λογος να προσποιηθεις κατι που δεν εισαι και κατι που δεν ψαχνεις.

Οι κοπελες στην πλειονοτητα τους εχουν πολυ καλη ανταποκριση στο θεμα του κερασματος η σε τυπους που ''το 'χουν'' και θα γελασουν ευκολα και θα κολακευτουν απο πιθανα κομπλιμεντα η καποιου ειδους ενδιαφερον που θα τις δειξουν οταν ειναι εξω για ποτο με φιλες, αλλα αν ερχοταν θεμα παραπανω ενδιαφεροντος και σχεσης θα το ξανασκεφτοντουσαν γιατι θα αναρωτιοντουσαν ποσο αξιοπιστος ειναι.

Αν λοιπον υποθετικα την κερασεις, ειτε ενδιαφερεται ειτε οχι θα γυρισει να κοιταξει ποιος την κερασε, σε περιπτωση που ειναι κι ελευθερη θα σκεφτει κι ενα δυο πραγματα, θα αναρωτηθει. Ισως γυρισει με το ποτο και σου κανει νοημα για ευχαριστω εστω και για το τυπικο του πρσγματος, ισως δεν κανει και τιποτα, ενταξει αν δεν κανει τιποτα οκ δεν ενδιαφερεται.
    Τελος παντων θελω να πω οτι της αφηνεις χρονο και ειναι στη δικη της ευχερεια το αν θα ανταποκριθει με καποια κινηση η αν θα αδιαφορησει ευγενικα μην κανοντας τιποτα (κι οχι λεγοντας ''οχι ευχαριστω'' στο 1ο δευτερολεπτο που σε βλεπει)

Anyway αυτες ηταν μερικες απ'τις σκεψεις μου

Senior Member
    Rock αυτά που είπες μ΄εβαλαν σε σκέψεις. Δεν το είχα σκεφτει έτσι το ζ'ητημα σχετικά με το κέρασμα. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αν της στείλεις ενα ποτό κερασμένο, μετά αυτή θα έχει περισσότερο χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει. Μ'έκανες να δω διαφορετικά το θέμα. Θα δείξει στο μέλλον ποιο το αποτέλεσμα!

Γεια σας και από μένα, έχω διαβάσει όλα τα posts του thread και καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που αισθάνεσαι φίλε μου, όπως είπε και ένα άλλο παιδί αν δεν περάσεις ή περνάς την ίδια κατάσταση με έναν άλλο τότε πολύ απλά δεν μπορείς να τον καταλάβεις, πχ κανείς από εμάς δεν μπορεί να διανοηθεί τι σημαίνει πόλεμος έτσι δεν μπορείς να καταλάβει τι σημαίνει να είσαι ερωτικά μόνος να μην έχεις σύντροφο για ΠΟΛΥ καιρό αν δεν περνάς ή έχεις περάσει αυτή τη φάση γιατί για ΌΛΑ υπάρχει ένα τέλος. Έτσι και γω καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλει να πει ο kaneis λέγοντας ‘’να ειχα μια κοπέλα να πηγαίναμε cinema κτλ’’

Και γω προσωπικά περνώ παρόμοια φάση, έχω να κάνω ουσιαστικά σχέση με κοπέλα κοντά 6 χρόνια. Παλαιότερα είχα σχέση με μία για περίπου 1,5 χρόνο και από τότε τίποτα. Εντάξει στην αρχή δεν το επιδίωκα καθώς η προηγούμενη με είχε πρήξει (αυτό που είπες kaneis να σε παίρνει κάποια συνέχεια τηλέφωνα) και ήθελα να είμαι ελεύθερος και αργότερα βλέπουμε αλλά μετά έβλεπα πως συνεχώς είμαι μόνος μου και έλεγα ως πότε πια, ως πότε θα κοιμάμαι συνέχεια μόνος στο κρεβάτι, άσε απαλεψιά ιδιαίτερα έντονη κάποιες φορές. Βέβαια μέσα σε αυτό το διάστημα είχα κάποιες ευκαιρίες, όχι βέβαια πολλές, αλλά όπως είπα δεν έγινε τίποτα κυρίως γιατί έπεσα σε βλαμένα κοριτσάκια. Η πιο πρόσφατη μου ευκαιρία για να ζευγαρώσω ήταν πριν 3 μήνες όταν γνωρίστηκα με ένα πιπίνι 7,5 χρόνια μικρότερο από εμένα (kaneis σε περνάω ένα χρόνο) και είπα ‘’όπα κοίτα τι μου τυχε’’ αλλά άμα σας πω τι έγινε με αυτή θα καταλάβετε πως το κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει, είναι καμμένη κτλ. Η καλύτερη κοπέλα που γνώρισα με την οποία συζητούσα τα πάντα ήταν Σερβίδα, αλλα ναι δεν μένει Ελλάδα και χάθηκα και με αυτήν. Nαι και γω δεν είμαι ο τύπος που έχει πάει με μια ντουζίνα γκόμενες ούτε ο τύπος που μιλάει με μία γελοία άνεση στην κάθε τυχαία που θα δει γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Αλλά από τη στιγμή που θα αποφασίσω να μιλήσω σε κάποια, που δεν κάνω συχνά, μου φεύγει κάθε δισταγμός, ούτε ντρέπομαι ούτε τίποτα και δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί η άλλη λέω χύμα ότι μου έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή, γενικά ότι αισθάνομαι ότι πρέπει να πω.

Επίσης φίλε kaneis δεν θέλω να βλέπω σαχλαμάρες του στυλ ‘’ δεν νομίζω αν αξίζει να φθάσω στα 30’’, χα μέχρι τότε μπορεί να έχεις βρει και γυναίκα όχι γκόμενες όπως και γω ελπίζω για τον εαυτό μου. Ναι το ξέρω είναι απάλευτο να είναι κάποιος μόνος του, αλλά ΠΟΤΕ μην το βάζεις κάτω και ΠΟΤΕ μην απογοητεύεσαι, εδώ και ο τελευταίος τσομπάνης είναι με γυναίκα και δεν θα βρεις και συ μια κοπέλα; Επίσης μη φοβάσε καθόλου μην σε βρει άπειρο και λοιπές μαλακίες, εγώ την πρώτη φορά και λες και το ήξερα από μια άλλη ζωή, αυτά τα πράματα είναι γραμμένα στο γενετικό υλικό σου, δεν διδάσκονται ούτε είναι επιστήμη. Αυτά και ελπίζω να είσαι καλά.

Quote Originally Posted by Aiur View Post
    Επίσης φίλε kaneis δεν θέλω να βλέπω σαχλαμάρες του στυλ ‘’ δεν νομίζω αν αξίζει να φθάσω στα 30’’, χα μέχρι τότε μπορεί να έχεις βρει και γυναίκα όχι γκόμενες όπως και γω ελπίζω για τον εαυτό μου. Ναι το ξέρω είναι απάλευτο να είναι κάποιος μόνος του, αλλά ΠΟΤΕ μην το βάζεις κάτω και ΠΟΤΕ μην απογοητεύεσαι, εδώ και ο τελευταίος τσομπάνης είναι με γυναίκα και δεν θα βρεις και συ μια κοπέλα; Επίσης μη φοβάσε καθόλου μην σε βρει άπειρο και λοιπές μαλακίες, εγώ την πρώτη φορά και λες και το ήξερα από μια άλλη ζωή, αυτά τα πράματα είναι γραμμένα στο γενετικό υλικό σου, δεν διδάσκονται ούτε είναι επιστήμη. Αυτά και ελπίζω να είσαι καλά.
    Μπορεί να βρει κοπέλα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει κάτι, ακόμα και ο τσομπάνης που περιγράφεις. Φτάνει αυτό που θα βρει να είναι κάτι που τον γεμίζει, να νοιώθει πάθος και μια ανεξήγητη χαρά για τον δικό του άνθρωπο, και να μην πρόκειται για συμβιβασμό, απλά με το ζόρι να είμαι με κάποιαν και στο βάθος δυστυχία.
    Τώρα για το θέμα της απειρίας, αυτό θεραπεύεται όταν μιλήσει η καρδι’α, ακόμα και αν πρόκειται για την πρώτη γυναίκα στη ζωή σου.
    Τέλος συμφωνώ ότι ποτέ δεν πρέπει κανείς να τα βάζει κάτω και να απογοητεύεται.
    Χρειάζεται όμως να είναι κοινωνικός και να πλησιάζει.
    γιάννης

Junior Member
    Καλησπέρα σας παιδιά. Kaneis, διάβασα με προσοχή όλα τα posts. ΟΛΑ. Και έφτιαξα αυτόν τον λογαριασμό μόνο και μόνο για να σου απαντήσω επειδή το νιώθω. Τα έχουμε περάσει όλοι αυτά. Κάποτε όμως φεύγουνε και πάνε στον αγύριστο. Γνωριμίες όπως λέει και ο Μπολτσιντ γίνονται παντού και πάντα.

Ξεκίνα να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Μην είσαι σκληρός μαζί του. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε θετικά στοιχεία. ΟΛΟΙ. Δεν μπορεί να μην έχεις ένα δυνατό σημείο. Τα λίγα αρνητικά δεν είναι ανάγκη να τα κρύψεις. Απλά αποδέξου τα.
    Από τη στιγμή που είσαι υγειής πρώτα σωματικά και μετά ψυχικά και εγκεφαλικά μπορείς να διεκδικήσεις οποιαδήποτε κοπέλα γουστάρεις. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΓΕΙΗΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
    Οι εποχές του γυμνασίου περάσανε. Πλέον τις κοπέλες δεν τις τραβάει ούτε το μωβ καγκουρομηχανάκι, ούτε το πράντα το γυαλί, ούτε ο πρόεδρος του σχολείου.
    ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ! Κοίτα κάτι φάτσες που κυκλοφορούν και τραβάνε "μοντέλες". Οι περισσότεροι είναι λες και τρακάρανε με σκουπιδιάρα. Κι όμως φίλε. Κάπου θα αρέσει και η δικιά σου η φάτσα. Έχω πετύχει φοβερές γκόμενες που μου είπαν ότι είναι ερωτευμένες με τον Σάκη Μπουλά. Αν λέω ψέματα να πέσει φωτιά να κάψει το ρούτερ.
    Μην αποκαλύψεις σε καμία ότι δεν έκανες ποτέ σεξ. Δεν είναι ντροπή. Ούτε σκότωσες, ούτε έκλεψες. Απλά δεν είναι ανάγκη η άλλη να το μάθει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ. Μπορεί να φάει κανα σκάλωμα και να ξενερώσει ποτέ δεν ξέρεις. Δες πορνό, διάβασε κανένα tip και όταν έρθει η στιγμή κάντα.
    ΜΙΛΑ. Ξεκίνα να τους μιλάς. Χαμογέλα παράλληλα. Παίξτο ανάλογα την γκόμενα. Οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι. Ψυχολόγισε τες στην αρχή με ουδέτερο στυλ και αν νομίζεις ότι το βρήκες do it. Ρώτα την πολλά πράγματα. Δείξε ότι την ενδιαφέρεις. Θα γουστάρει.
    Μη θεοποιείς το μυαλό των γυναικών. Φίλε άστο. Δεν την πέφτεις ούτε στην κόρη του Αινστάιν, ούτε στην εγγονή του Ντα Βίντσι. Τρώτε το ίδιο φαγητό, βγάλατε το ίδιο σχολείο, έχετε ίσα δικαιώματα στη ζωή. Μόνο που αυτή έχει και περίοδο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    Τα κριτίρια των γυναικών είναι τα εξής: Δύο πόδια. Δύο χέρια. Ένα κεφάλι. Αντρικό μόριο. Ευγενικός, χαρούμενος και έξυπνος χαρακτήρας. Τα έχεις.
    Ανέβασε την αυτοεκτίμηση σου. Πείσε τον εαυτό σου ότι αξίζεις. Ξεκίνα να ακούς Motorhead.
    Act it untill you believe it.

Εύχομαι και πιστεύω ότι θα τη βρεις την άκρη. Ο άνθρωπος έχει καταφέρει να εξερευνήσει το διάστημα. Δεν θα καταφέρεις να βρεις εσύ ένα θηλυκό? Έχει φοβερή ψυχική δύναμη που ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει. Με τράβηξε πολύ να το γράψω αυτό ίσως γιατί παρασύρθηκα. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία κουβέντα. Δεν θέλει πολύ θεωρία. Αν μπορούσες να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις πραγματικά ποιος είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις θα εκπλαγείς. Μην αποδεχτείς ποτέ ότι θα μείνεις στάσιμος. Ο κόσμος είναι κλέφτης, επιφανειακός, δήθεν. Η κοινωνία είναι σάπια. Μη σε ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη των άλλων. Εδώ άλλοι διαπράτουν εγκλήματα και την άλλη μέρα έχουν τα μούτρα να πάνε στο περίπτερο για τσιγάρα. Μην τα παρατήσεις ποτέ. Φοβάσαι μη σε πει παρθένο ο γαμάουα συνάδελφος? Ποιος μπορεί να προσδιορίσει ποιος αξίζει και ποιος όχι? Ποιο είναι το σημείο μηδέν? Δεν υπάρχει. Απλά ο καθένας έχει δικές του απόψεις. Τα άτομα που δεν σε ενδιαφέρουν, δεν σε ενδιαφέρουν τι σκέφτονται και τι λένε για σένα. Αν δεν έχεις κανέναν να σου πει δυο καλές κουβέντες για να ανέβεις και να ξεκινήσεις το κυνήγι, πες τες στον καθρέφτη σου.
    Για φαντάσου να μην είχες σπίτι να μείνεις, να μην είχες φαΐ να φας και νερό να πιεις. Δεν θα προσπαθούσες να βρεις για να φτιάξεις τη ζωή σου? Φυσικά! Στην προκειμένη οι ανάγκες σου είναι άλλες. Ευτυχώς το σπίτι σου, το φαΐ σου και το νερό σου τα έχεις. Οι ανάγκες σου προσαρμόζονται κάθε φορά. Τώρα έχεις ανάγκη να κάνεις σχέση και σεξ. Κυνήγα το. Μην στερήσεις από τον εαυτό σου το δικαίωμα αυτό! Ξέρω ότι τα τελευταία παραδείγματα ακούγονται άσχετα. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι. Το να βρεις να κάνεις σχέση είναι ανάγκη. Και όλες οι ανάγκες συνδέονται μεταξύ τους όσο άσχετες κι αν είναι. Μιλάτε στις γυναίκες. Ακόμα κι αν δεν σας βγει. Η γενιά του Sex And The City έχει καταστρέψει πολλές κοπέλες, αλλά ακόμα υπάρχουν ωραία και σωστά κομμάτια.
    Πιο πάνω είπες ότι δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου. Ρε μάγκα; 25 χρονών είσαι όχι 40. Το 99% των ανθρώπων στην ηλικία σου ακόμα σπουδάζει και περιμένει να του δώσουν τις σημειώσεις σαν πεινασμένος σκύλος που περιμένει το κόκκαλο της μπριζόλας από το αφεντικό του. Ξεκόλα. Το ίδιο το σύστημα δεν σε βοηθάει να κάνεις κάτι. Να πω ότι ζούσες στη Φινλανδία και απέτυχες πάει στο διάλο. Αλλά ρε μεγάλε. Τις φιλοσοφίες τις είπανε πρώτοι οι αρχαίοι Έλληνες και τη θεωρία της σχετικότητας μου την έκλεψε ο Αϊνστάιν. Κάτι θα βρούμε να κάνουμε και εμείς στις ζωές μας. Πιάσε μια δουλειά της πλάκας ίσα ίσα για να μπορείς να πάρεις τσιγάρα και να τρέχεις με τα φιλαράκια σου σε καμιά μέταλ συναυλία. Αυτή είναι η ζωή μου στα 19 μου. Και το γουστάρω πολύ. Δεν μπορείς να θέσεις υψηλά στάνταρ όταν υπάρχει τέτοια κατάσταση στη χώρα.
    Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Μπορεί το μήνυμα μου να είναι άσχετο αλλά το ποστάρω. Όταν βρεις αυτό που ψάχνεις θα καλυτερέψουν όλα και θα ευχαριστιέσαι περισσότερο την παρτάρα σου. :)

Senior Member
    ...kaneis, κι εμένα ο φίλος μου έτσι ήταν. ακριβώς όπως εσύ. είναι αρκετά ντροπαλός, κ ενώ πριν τα φτιάξουμε του έδειχνα σημάδια ότι ενδιαφέρομαι για αυτόν, αυτός δεν τα αντιλαμβανόταν, ή τα ερμήνευε όπως ήθελε, με βάση τον εσωστρεφή του χαρακτήρα και την έλλειψη αυτοπεποίθησής του...
    συμβουλή: μην περιμένεις από την κοπέλα να σου δείξει σημάδια, γιατί μπορεί να σου τα δείχνει και εσύ να μην τα αντιλαμβάνεσαι. αν ζητάς κανονικό πέσιμο, τότε καλώς πηγαίνεις σε μπαρ και σε κλαμπ. αν σε ενδιαφέρει όμως μια ουσιαστική σχέση, ίσως πρέπει, όπως σου είπαν προηγουμένως, να αναζητήσεις κοπέλες σε άλλα μέρη. επίσης, αντί να σου γίνεται έμμονη ιδέα αυτό το πράγμα, κοίτα να διαμορφώσεις μια φιλική σχέση αρχικά με μια κοπέλα, βάλε κάποια θεμέλια. αυτό θα σε βοηθήσει να ξανοιχτείς και μετά από λίγο, αν δεις ότι όντως σε ενδιαφέρει αυτή η κοπέλα για σχέση, τότε κάνε κίνηση. έχεις συνεχώς στο μυαλό σου αυτό το πράγμα και δεν βλέπεις τις κοπέλες ως ανθρώπους με ανάγκες παρόμοιες με τις δικές σου, αλλά σαν υποψήφιες για σχέση. αν επενδύσεις πραγματικά στη σχέση σου με το άλλο φύλο, θα υπάρξει σίγουρα ανταπόκριση..

Quote Originally Posted by empar View Post
    ...kaneis, κι εμένα ο φίλος μου έτσι ήταν. ακριβώς όπως εσύ. είναι αρκετά ντροπαλός, κ ενώ πριν τα φτιάξουμε του έδειχνα σημάδια ότι ενδιαφέρομαι για αυτόν, αυτός δεν τα αντιλαμβανόταν, ή τα ερμήνευε όπως ήθελε, με βάση τον εσωστρεφή του χαρακτήρα και την έλλειψη αυτοπεποίθησής του...
    συμβουλή: μην περιμένεις από την κοπέλα να σου δείξει σημάδια, γιατί μπορεί να σου τα δείχνει και εσύ να μην τα αντιλαμβάνεσαι. αν ζητάς κανονικό πέσιμο, τότε καλώς πηγαίνεις σε μπαρ και σε κλαμπ. αν σε ενδιαφέρει όμως μια ουσιαστική σχέση, ίσως πρέπει, όπως σου είπαν προηγουμένως, να αναζητήσεις κοπέλες σε άλλα μέρη. επίσης, αντί να σου γίνεται έμμονη ιδέα αυτό το πράγμα, κοίτα να διαμορφώσεις μια φιλική σχέση αρχικά με μια κοπέλα, βάλε κάποια θεμέλια. αυτό θα σε βοηθήσει να ξανοιχτείς και μετά από λίγο, αν δεις ότι όντως σε ενδιαφέρει αυτή η κοπέλα για σχέση, τότε κάνε κίνηση. έχεις συνεχώς στο μυαλό σου αυτό το πράγμα και δεν βλέπεις τις κοπέλες ως ανθρώπους με ανάγκες παρόμοιες με τις δικές σου, αλλά σαν υποψήφιες για σχέση. αν επενδύσεις πραγματικά στη σχέση σου με το άλλο φύλο, θα υπάρξει σίγουρα ανταπόκριση..
    Είσαι από τις λίγες που επιλεγουν καποιο ο οποίος είναι ή δείχνει ντροπαλός. Και φαινεσαι να σαι ευτυχισμένη μαζί του. Έτσι δεν είναι; Υπάρχουν και οι γυναίκες, όπως εσύ που κανουν το πρωτο βημα.

να ξερεις ότι έχω φαει αρκετή απόρριψη γι αυτό. Στην αρχή πλησιάζουν, ωραίο παιδί, καλή δουλειά αλλά μετά από λίγες κουβέντες, αυτός είναι ήσυχος και ντροπαλός, δε ΄μου δωσαν ευκαιρία και έφυγαν.

Είναι και το άλλο, να καταλάβει κανεις ότι καποια τον γουστάρει, μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε τα σημάδια που μας δίνουν ή δεν είμαστε βεβαιοι ότι είναι τετοια σημάδια γι αυτό δεν κανουμε την κίνηση. Δυστυχώς έχω χάσει ωραίες ευκαιρίες, που μου δωσαν να καταλάβω ότι ενδιαφέρονται αλλά δεν έκανα την κίνηση, η απειρία έφερνε αμηχανία, να μην ξερω πως να το χειριστώ ή καποιες απωθούσε στη συνέχεια ο χαρακτήρας μου.
    Είναι εύκολο καποια που τη ξερεις πολλή καιρό φιλικά να εξελιχτεί στη συνέχεια σε σχέση; κάποια που έδειξε κάποτε λίγο ενδιαφέρον και για τους λογους που γραφω αποτραβήχτηκε είναι δυνατό να ξαναενδιαφερθεί;

Επιβάλλετε από την άλλη συνεχώς να αυτοβελτιωνόμαστε, να διώξουμε τις φοβίες και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση που μας φορτωσε το παρελθόν και να ξανοιχτούμε.
    γιάννης

Senior Member
    ioanni, δυστυχώς δεν είναι καθόλου εύκολο να εξελιχθεί μια φιλική σχέση σε ερωτική. όμως, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η σχέση δίνει τον καλύτερο "χώρο" σε άτομα ντροπαλά για να ανοιχτούν και να αυτοβελτιωθούν, επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο, κάποιος που έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση να πάρει ξαφνικά τα πάνω του και να αποκτήσει υψηλή αυτοεκτίμηση χωρίς ερέθισμα από το περιβάλλον του. ο φίλος μου είναι πια άλλος άνθρωπος, περισσότερο κοινωνικός και δυναμικός. και εγώ έχω κερδίσει πολλά πράγματα από αυτόν και από τη σχέση μας. καταρχήν κατάλαβα ότι όλη αυτή η νοοτροπία που έχει περάσει στην κοινωνία "αγόρι γνωρίζει κορίτσι, θαμπώνονται ο ένας από την ομορφιά του άλλου, ερωτεύονται και σε δύο ραντεβού ξέρουν ότι θα είναι μαζί για πάντα" είναι, μετά συγχωρήσεως, ανοησίες. όσο πιο νωρίς κατανοήσει κανείς ότι οι σχέσεις που αποδίδουν είναι αυτές που βασίζονται τόσο στην ερωτική έλξη όσο και σε ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα, όπως κοινά ενδιαφέροντα, κατανόηση, σεβασμός, αλληλεγγύη και εν τέλει αγάπη, πρώτα από όλα φιλική και κατόπιν ερωτική, είναι πιθανότερο να γνωρίσει την προσωπική ευτυχία. έπειτα, έμαθα να σέβομαι τους ανθρώπους που για τον ένα ή τον άλλο λόγο έχουν συστολές, έμαθα να είμαι πιο υπομονετική, έμαθα να αποδέχομαι ελαττώματα και να αναγνωρίζω τα δικά μου. είδα πως είναι να σε αγαπάει κάποιος για αυτό που είσαι, να σε στηρίζει καθημερινά και να δίνει τα πάντα. και προσπαθώ κι εγώ να ανταποκρίνομαι με τον ίδιο τρόπο.

πρέπει να πάψουμε να βλέπουμε την επιφάνεια. υπάρχουν άνθρωποι ντροπαλοί και πάντα θα υπάρχουν, πως να το κάνουμε. μπορεί η ικανότητά τους για προσφορά αγάπης να είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιου εξωστρεφούς και κοινωνικού ωστόσο. υπάρχουν άνθρωποι με φοβίες-πρέπει να τις αποδεχόμαστε. όλοι έχουμε φοβίες.

κάποια που έδειξε λίγο ενδιαφέρον ή που αποτραβήχτηκε επειδή αποδοκίμαζε στοιχεία του χαρακτήρα σου, δεν ήταν ποτέ φίλη και οπωσδήποτε δεν θα γινόταν και σωστή σύντροφος.
    κάπου εκεί έξω υπάρχει τουλάχιστον μια καλή κοπέλα που θέλει να είναι η ουσιαστική σύντροφος και για τον...kaneis. και όταν τη βρει θα είναι πολύ πολύ ευτυχισμένος :)

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast