Results 31 to 45 of 244
Thread: Δεν είχα ποτέ σχέση
-
02-06-2010, 18:58 #31
Originally posted by Boltseed
Originally posted by kaneis
Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο ντροπαλός αλλά με απασχολέι περισσότερο το οτι όταν βγαίνω δεν έχει γυρίσει ποτέ έστω και μια να με κοιτάξει να νιώσω και γω λίγο \"παίδαρος\".
Τελος παντων, θα συμφωνησω στο θεμα του badoo.com , κανε μια εγγραφη εκει , βαλε φωτο αληθινη (γιατι σε κοβει το ατιμο αν βαλεις ψευτικη γκρρ) , ασε τα ενδιαφεροντα σου κενα , και ξεκινα να ΜΙΛΑΣ σε οσες πιο πολλες βρισκεις εκει.
Αμα θες αργοτερα παιξε και το παιχνιδι του σε ποση ωρα θα σου προτεινει μονη της να ανταλαξετε msn :p
Σε πρωτη φαση παντως σκοπος σου ειναι να εξοικοιωθεις με το θεμα και να απομυθοποιησεις οτι γνωριμια/διαλογος με κοπελα = τεταρτος παγκοσμιος πολεμος.
Κανε πειραματα, μιλα σε αρκετες εκει και δες σε τι ειδους μηνυματα θα σου δινουν σημασια και θα τους αρεσουν να ακουνε απο εσενα.
Θα ανακαλυψεις πολλα πραγματα ετσι, πολλα παραπανω απο οσα πιστευεις οτι θα μαθεις.
Βεβαια να ξερεις οτι στο badoo και στο καθε badoo τα μελη συνηθως ειναι πολυ συγκεκριμενα.Θα δεις κοσμο που απλα μπαινει για να παρει κοπλιμεντα , κοσμο που μπαινει για να δειξει ποσο γουαο φωτος εχει, κοσμο που απλα....ειναι οτι να ναι. Αλλα ειναι κοσμος. Και αυτο θελουμε για αρχη...
Επικοινωνια.. εξασκηση..εξασκηση, εξασκηση.
Να εχεις στο μυαλο σου -γενικα και εκτος badoo- καποιες γενικες αρχες στις προσεγγισεις σου
(random BOLT stuff!)
-κατα 99% μια εμφανισημη κοπελα θελει να ακουει οτι ειναι εξυπνη και μια εξυπνη θελει να ακουει οτι ειναι ομορφη.Τωρα αν ειναι και τα 2 μαζι εκει γινεται πιο περιπλοκο ;D
-Σκεψου οτι αν η αλλη ειναι ωραια εξωτερικα θα της την πεφτουν πολλοι συνηθως με τους ιδιους βαρετους τροπους.Οποτε οχι μονο θα εχει αποκτησει μια μεγαλη εμπειρια στο θεμα αλλα θα εχει βαρεθει και την ζωη της κιολας με ολους αυτους τους ιδιους. Ηρθε η ωρα να κανεις την διαφορα. ΞΕΧΩΡΙΣΕ. Μην κανεις τα συνηθισμενα που κανουν αλλοι!
-Δεν ψαχνουν μονο οι αντρες για γυναικες, αλλα και οι γυναικες για αντρες. Φροντισε να εισαι εσυ ενας απο αυτους. Οι γυναικες λατρευουν και επιζητουν την σχεση/το σεξ/το συναισθημα τουλαχιστον οσο και οι αντρες. Γινε εσυ αυτος που θελουν να τους τα προσφερει αυτα τα 3 παραπανω..
-Μην εισαι λιγουρης και παρακαλιακας!!!! Σεβασου τον εαυτο σου και την τιμη σου με το να μην σερνεσαι στα πατωματα για χατηρι αλλων!
-Αν νοιωθεις δυνατος ΜΕΣΑ ΣΟΥ τοτε εκπεμπεις μια αορατη αυρα δυναμης-ασφαλειας που την αντιλαμβανεται ο κοσμος.Το εχεις ακουσει και σε μεταφορικες φρασεις κιολας οπως \"αυτος εχει αλλον αερα\" ή \"εκπεμπει αυτο το κάτι\".
Αυτος ο \"αερας\" ασφαλειας συνηθως ειναι και ενα απο τα συστατικα του περιβοητου \"κλικ\".
Boltseed , εργάζεσαι σαν image maker ? :Dhttp://www.mazi.org.gr/
- 02-06-2010, 19:18 #32
Δεν ξέρω αν το παιδί εργάζεται σαν imafe maker πάντως αυτά που έγραψα σωστά μου φάνηκαν.
02-06-2010, 19:39 #33
Originally posted by kaneis
Δεν ξέρω αν το παιδί εργάζεται σαν imafe maker πάντως αυτά που έγραψα σωστά μου φάνηκαν.
σωστά βέβαια.
ένας image maker αυτή τη δουλειά δεν κάνει ?
φροντίζει ώστε κάποιος να βγάζει όσο πιο καλη εικόνα προς τα έξω.
kaneis , πάντως κι εσύ, μη κολλάς.
όταν σου αρέσει κάποια κοπέλα, προσέγγισε την.
δλδ τί είναι αυτό που λες αν δεν της αρέσω θα κάθεται και θα γελάει με τις φίλες της ?
πιες ένα ποτό και πες της : στην υγειά σου !
κι αυτό το κουλό ότι ντε και καλά μέσω γνωστού...
οπουδήποτε μπορείς να γνωρίσεις κόσμο.
δεν μπαίνεις σε μετρό ?
δεν ψωνίζεις στο σούπερ ?
δεν αγοράζεις καφέ ?
δεν μπορεί κάπου θα γνωρίσεις κόσμο.
κοίτα το κόσμο όμως...
μη κοιτάς το πεζοδρόμιο μόνο...
καλά μη τσακιστείς κιόλας...:Phttp://www.mazi.org.gr/
02-06-2010, 19:54 #34
Δεν είχα ποτέ σχέση
Καλύτερα
02-06-2010, 19:59 #35
Originally posted by alexandros3
Καλύτερα
χαχαχαχα!!!!
θα μας πεθανεις εσύ...http://www.mazi.org.gr/
02-06-2010, 20:10 #36
Aν μπορουσα να φανταστω με ποιον τροπο ειπε αυτο το \"καλυτερα\" ο Αλεξαντρος , τοτε θα ηταν καπου βραδακυ σε ησυχο μπαρ με απαλη ροκ-τζαζ μουσικη απο πισω, στον παγκο σκεπτικος με τον μπαρμαν να του λεει \"πηγαινε σπιτι σου τωρα Αλεξαντρε...\" , 14 τσιγαρα στο τασακι, μισοαδειο μπουκαλι ουισκι και με βαρια μπαση φωνη κοιταζοντας στο υπερπεραν ξεφυσωντας μελαγχολικα, να ελεγε αυτο το \"καλυτερα..\"
;)
02-06-2010, 20:18 #37
εγώ τον φαντάζομαι να προσπαθεί να συννενοηθεί με την κοπέλα του, αλλά να είναι αδύνατο ( όπως πάντα άλλωστε - τί να κάνει όμως που τη λατρεύει ), να τσακώνονται στη μέση του δρόμου, να δίνει γροθιά σε ένα τοίχο και η κοπέλα να φεύγει...
καλυτερα ?http://www.mazi.org.gr/
02-06-2010, 20:33 #38
αυτο που μολις περιεγραψες το εχω δει να συμβαινει Live πριν καμποσα χρονια!!η κοπελα ειχε φρικαρει διπλα του , 20 εκατοστα αριστερα το κεφαλι της απο την γροθια του. ηταν απιστευτη(με την κακη εννοια) σκηνη και πραγματικα νομιζα οτι θα θρηνουσαμε θυματα με εκεινον τον πανιβλακα τον wanna-be-Κοναν , μπουνιαδορο τοιχων.
02-06-2010, 20:43 #39
σημάδευε τοιχο ή κοπέλα ?
http://www.mazi.org.gr/
02-06-2010, 22:06 #40
Καλή και άγια η κοινωνικοποίηση,αλλά δε νομίζετε ότι είναι και πολύ δύσκολη πλέον;Για να κοινωνικοποιείσαι εύκολα θα πρέπει και να \'το χεις\' και ο θεματοθέτης γράφει ότι έχει μόνο 1-2 γνωστούς.Άρα προφανώς δεν \'το χει\'.Εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις παρέες,οι άλλοι σε δέχονται όμως;Γι\'αυτό καλά κάνει και ψάχνει για μια σχέση για να \'σωθεί\' μέσω αυτής.Οι περισσότεροι,όπως κι εγώ,αυτό θέλουν.Είναι μεγάλος ο πόνος όταν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή σου και ταυτόχρονα βλέπεις ερωτευμένους γύρω σου.
02-06-2010, 23:30 #41
Originally posted by Paolo_1
Καλή και άγια η κοινωνικοποίηση,αλλά δε νομίζετε ότι είναι και πολύ δύσκολη πλέον;Για να κοινωνικοποιείσαι εύκολα θα πρέπει και να \'το χεις\' και ο θεματοθέτης γράφει ότι έχει μόνο 1-2 γνωστούς.Άρα προφανώς δεν \'το χει\'.Εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις παρέες,οι άλλοι σε δέχονται όμως;Γι\'αυτό καλά κάνει και ψάχνει για μια σχέση για να \'σωθεί\' μέσω αυτής.Οι περισσότεροι,όπως κι εγώ,αυτό θέλουν.Είναι μεγάλος ο πόνος όταν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή σου και ταυτόχρονα βλέπεις ερωτευμένους γύρω σου.
Μιλας για γονιδια και dna? Για συγκεκριμενες πρωτεινες?
Και εγω ακοινωνητος ημουν στο παρελθον και ετρεμα να πλησιασω κοσμο πριν κατι αιωνες. Θα μπορουσα ακομα να γκρινιαζω και να λεω \"κλαψ, δεν το εχω, \'τανα η ζωη, δεν θα κανω τιποτα και θα περιμενω να αλλαξει μονη της η κατασταση\" αλλα αποφασισα να το πολεμησω μεχρι αυτο το
\"δεν το εχω\" να το μετατρεψω σε ενα \"το εχω\".
Εσυ Paolo τι προσπαθειες εχεις κανει μεχρι στιγμης? Μπορεις να τις απαρυθμισεις εδω? Να πεις με συντομα λογια 1) 2) 3) 4) ...) και για ποιον λογο θεωρησες οτι δεν πετυχαν?
Ειναι το πιο ευκολο πραγμα να λεει καποιος οτι \"αυτο δεν μπορω να το κανω\" , και ετσι να επαναπαευται. Θες να ανηκεις σε αυτους που βολευονται με τετοιες λυσεις?
Δεν νομιζω, ηδη ξερεις τι ΘΕΛΕΙΣ..
03-06-2010, 01:05 #42
Γιατι δεν είχες ποτέ σου σχέση είσαι άσχημος;
03-06-2010, 14:16 #43
Originally posted by janet
Γιατι δεν είχες ποτέ σου σχέση είσαι άσχημος;
03-06-2010, 16:31 #44
Originally posted by Boltseed
Εσυ Paolo τι προσπαθειες εχεις κανει μεχρι στιγμης? Μπορεις να τις απαρυθμισεις εδω? Να πεις με συντομα λογια 1) 2) 3) 4) ...) και για ποιον λογο θεωρησες οτι δεν πετυχαν?
Ειναι το πιο ευκολο πραγμα να λεει καποιος οτι \"αυτο δεν μπορω να το κανω\" , και ετσι να επαναπαευται. Θες να ανηκεις σε αυτους που βολευονται με τετοιες λυσεις?
Δεν νομιζω, ηδη ξερεις τι ΘΕΛΕΙΣ..
03-06-2010, 16:43 #45
kaneis καλησπερα!εγω θα σου ελεγα να μην σε αγχωνει το γεγονος οτι δεν εχεις κανει σχεση (κ το οτι δεν εχεις κανει ερωτα),οσο κυνηγαμε κατι δεν ερχεται ποτε,ολα θα ερθουν στην ωρα τους!δεν ειναι κ οτι ευκολοτερο να βρεις ενα ανθρωπο να κανεις σχεση μην νομιζεις!εγω χαιρομαι με τον τροπο σκεψης σου,ιδιατερα ωριμος!καλυτερα μονος παρα να αναλωνεσαι σε εφημερες σχεσεις!ολα θα ερθουν παντως μην ανησυχεις καθολου!
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία