Δεν είχα ποτέ σχέση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 244
    Senior Member
    Καλησπέρα kaneis.
    Εμένα το ποστ σου μου θυμισε μια αντίστοιχη περίοδο της ζωής μου. Είχα τελειώσει κι εγώ το σχολείο, θεωρούμουν ενήλικη γυναίκα πια αλλά , όπως έλεγα τότε, δεν είχα καν δοκιμάσει ένα φιλί στο στόμα.
    Θυμάμαι ακόμα πόση αγωνία βίωνα τότε. Αγωνία και παράπονο. Γιατί όλοι οι άλλοι και όχι εγώ? Και τι φταίει σε μένα? Και τι παραπάνω κάνουν οι άλλες?
    Κάποια στιγμή με είχε πάρει πολύ απο κάτω, είχα αρχίσει να πιστεύω οτι ποτέ κανένας άντρας δεν θα ενδιαφερθεί για μένα. Το χειρότερο απο όλα όμως , νομίζω, ήταν οτι ένιωθα στην απέξω. Όλες οι φίλες μου ήξεραν πώς είναι το φιλί, ήξεραν πως είναι ο έρωτας, πώς τον νιώθει το σώμα. Είχαν εμπειρίες που δεν είχα και δεν καταλάβαινα. Εμπειρίες που δεν μοιράζονταν μαζί μου. Ένιωθα κάπως στιγματισμένη. Ο ψωριάρης χώρια, που λέμε. Αυτό το διαφορετικό, που στο μυαλό μου υστερούσε απο τους άλλους, αυτό ήμουν.
    Ένιωθα μόνη και εξωγήινη.
    Ξέρεις, δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς έγινε, αν άλλαξε κάτι σε μένα ή όχι. Θυμάμαι ένα καλοκαίρι να είμαι συγκεντρωμένη στις αισθήσεις μου, χωρίς να ψάχνομαι. Ο φακός ήταν στραμμένος σε μένα δηλαδή, χωρίς όμως να αποκλείω τους άλλους. Και τότε έγινε. Η στιγμή που περίμενα. Γνώρισα κάποιον που, δεν ήταν ο έρωτας της ζωής μου, αλλά ήταν ένα συμπαθητικό παιδί που μου άρεσε. Βγήκαμε ραντεβού.
    Κι όταν με φίλησε, δεν κατάλαβε οτι ήταν η πρώτη μου φορά. ;)
    Μάκια...

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    Originally posted by Boltseed

Εσυ Paolo τι προσπαθειες εχεις κανει μεχρι στιγμης? Μπορεις να τις απαρυθμισεις εδω? Να πεις με συντομα λογια 1) 2) 3) 4) ...) και για ποιον λογο θεωρησες οτι δεν πετυχαν?

Ειναι το πιο ευκολο πραγμα να λεει καποιος οτι \"αυτο δεν μπορω να το κανω\" , και ετσι να επαναπαευται. Θες να ανηκεις σε αυτους που βολευονται με τετοιες λυσεις?

Δεν νομιζω, ηδη ξερεις τι ΘΕΛΕΙΣ..

Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα σου απαντούσα ότι δε μ\'ενδιαφέρει να έχω τις πολλές κοινωνικές επαφές,δηλαδή θα προτιμούσα 1 κοπέλα και 2-3 φίλους που να νοιάζονταν πραγματικά για μένα παρά 15-20-30 απλά γνωστούς για να λέω ότι έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο.Άρα αυτό το \'δεν το έχω\'θα μπορούσα να πω για μένα ότι \'δε μ\'ενδιαφέρει να το έχω\' αρκεί να έχω αυτά που ανέφερα παραπάνω.Εξάλλου,πάντα από μικρός ήμουν σε μικρές παρέες,με τις μεγάλες βαριέμαι γιατί δεν έχω τί να πω.
    Ναι, γουστα ειναι αυτα συμφωνω,

παρολα αυτα μεγαλυτερος κοινωνικος κυκλος δεν σημαινει απαραιτητα ουτε μεγαλες παρεες, ουτε οτι ντε και καλα θα σου ειναι απλα γνωστοι που θα λες ενα \"γεια\". Το πως θα το χειρηστεις αυτο ειναι δικο σου θεμα και επιλογη.

Ενας λιγο μεγαλυτερος κοινωνικος κυκλος θα σε εξοικιωσει αρχικα με την ιδεα της ανθρωπινης επαφης και στο τελος θα σου αρεσει μολις δεις τα πολυ μεγαλα πλεονεκτηματα ολου αυτου.

Ενταξει, σιγουρα το \"lone wolf\" ακουγεται ελκυστικο παρολα αυτα το \"one is good, more is better\" ειναι πιο πρακτικο.....γενικα για την ζωη...

Senior Member
    Καλώς ή κακώς όμως στην ηλικία τη δικιά μου θεωρώ πως πλέον ο κοινωνικός κύκλος δε μπορεί να μεγαλώσει. Ούτε σχολείο πηγαίνω για να κάνω νεες γνωριμίες, ούτε φροντιστήρια κλπ. Ίσως θα έπρεπε να είχα ανοιχτεί πιο νωρίς.

Senior Member
    Originally posted by kaneis
    Καλώς ή κακώς όμως στην ηλικία τη δικιά μου θεωρώ πως πλέον ο κοινωνικός κύκλος δε μπορεί να μεγαλώσει. Ούτε σχολείο πηγαίνω για να κάνω νεες γνωριμίες, ούτε φροντιστήρια κλπ. Ίσως θα έπρεπε να είχα ανοιχτεί πιο νωρίς.
    να πας χορο(παραδοσιακο συγχρονο)

γυμναστικη

θεατρικη ομαδα

ομαδα αναπτυξης (ψυχολογοι soft)

κολυμβητηριο

εθελοντικες ομαδες ενα σωρο!!!!

πως πως εχει αμα θες βεβαια εχει!

δεν εισαι και μεγαλος 34 ειπες?

μια χαρα σε βρισκω! καλη αρχη!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Ε όχι και 34! 24 ναι. Δεν ξέρω ρε φίλε ειλικρινά. Είναι ψυχοφθόρο αυτό το πράγμα. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα, αλλά θέλω να τα κάνω με την κόπέλα μου. Κακά τα ψέματα. Το να έχεις κάποιον να σε νοιάζεται είναι μεγάλο πράγμα. Βλέπω άλλους να χτυπάνε το κινητό τους και να μιλάνε στην κοπέλα τους και σκέφτομαι πότε θα συμβεί κι αυτό σε μένα, να με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να με κάνει να νιώθω οτι είμαι κάποιος, ότι για αυτήν έχω κάποιο νόημα στη ζωή της.
    Κάθε φορά που έρχεται παρασκευόβραδο ή σαββατόβραδο αναρωτιέμαι πώς θα το περάσω πάλι. Θα βγω με κανέναν ξάδερφό μου ή τον κολλητό μου, θα κοιτάζω να παιρνούν δίπλα μου όμορφες γυναίκες χέρι χέρι με άλλους και θα νιώθω μ@@@ς για άλλη μια φορά.
    Υπάρχουν φορές που έχω πει στον εαυτό μου ότι εντάξει πάρ\'το απόφαση δεν πρόκειται ποτέ να βρεις. Έτσι ήταν γραφτό(αν και δεν πιστεύω στη μοίρα) και οτι δεν είναι νόμος πως υπάρχει κάπου το άλλο μισό.

Senior Member
    Ε όχι και 34! 24 ναι. Δεν ξέρω ρε φίλε ειλικρινά. Είναι ψυχοφθόρο αυτό το πράγμα. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα, αλλά θέλω να τα κάνω με την κόπέλα μου. Κακά τα ψέματα. Το να έχεις κάποιον να σε νοιάζεται είναι μεγάλο πράγμα. Βλέπω άλλους να χτυπάνε το κινητό τους και να μιλάνε στην κοπέλα τους και σκέφτομαι πότε θα συμβεί κι αυτό σε μένα, να με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να με κάνει να νιώθω οτι είμαι κάποιος, ότι για αυτήν έχω κάποιο νόημα στη ζωή της.
    Κάθε φορά που έρχεται παρασκευόβραδο ή σαββατόβραδο αναρωτιέμαι πώς θα το περάσω πάλι. Θα βγω με κανέναν ξάδερφό μου ή τον κολλητό μου, θα κοιτάζω να παιρνούν δίπλα μου όμορφες γυναίκες χέρι χέρι με άλλους και θα νιώθω μ@@@ς για άλλη μια φορά.
    Υπάρχουν φορές που έχω πει στον εαυτό μου ότι εντάξει πάρ\'το απόφαση δεν πρόκειται ποτέ να βρεις. Έτσι ήταν γραφτό(αν και δεν πιστεύω στη μοίρα) και οτι δεν είναι νόμος πως υπάρχει κάπου το άλλο μισό.
    24?????? ε τι καθεσαι και κλαψουριζεις 24 χρονων βρεφος?ααααααααα!

σε καταλαβαινω μη κοιτας που σε πειραζω...οκ?

.................................
    ε καλα οι ευτυχισμενοι με το χερακι χερακι

και εσυ ο μ@>@!?>ς

σιγα βρε kanis!

ασε τις εξιδανικευσεις και αρχινα να ζεις λεω εγω!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Βλέπω άλλους να χτυπάνε το κινητό τους και να μιλάνε στην κοπέλα τους και σκέφτομαι πότε θα συμβεί κι αυτό σε μένα, να με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να με κάνει να νιώθω οτι είμαι κάποιος, ότι για αυτήν έχω κάποιο νόημα στη ζωή της.
    Μπορω να καταλαβω τι λες kaneis,αλλα πιστευω, οτι καμια υπαρξη διπλα σου δεν θα σε κανει να νιωσεις καποιος ,αν δεν το νιωσεις εσυ πρωτα για σενα :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Originally posted by researcher

24?????? ε τι καθεσαι και κλαψουριζεις 24 χρονων βρεφος?ααααααααα!

σε καταλαβαινω μη κοιτας που σε πειραζω...οκ?
    Ναι μην τρελένεσαι:D Κανένα πρόβλημα :D

Junior Member
    Λοιπόν φίλε κανείς, να πω κι εγώ 2 πράγματα. Πριν λίγο διάβασα το θέμα σου και τις απαντήσεις των παιδιών και έχω μείνει κόκκαλο γιατί είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Είμαι 24 ετών και δεν έχω κάνει σχέση (δεν βάζω μια που είχα κάνει στο λύκειο για ένα μήνα). Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ έχω φιλήσει κοπέλα στο στόμα αρκετές φορές και κάνω πολύ συχνά σεξ (σε οίκους ανοχής). Εμφανισιακά είμαι καλός με πολύ ωραίο πρόσωπο όπως μου λένε και φαίνομαι αρκετά μικρότερος (δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό) απλά δεν είμαι πολύ ψηλός. Επίσης εντυπωσιάστηκα με αυτά που λες ότι νιώθεις, φίλε μου ακριβώς τα ίδια νιώθω εδώ και χρόνια, νιώθω μεγάλη ερωτική μοναξιά και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο ανυπόφορη γίνεται, εσύ ξέρεις τι εννοώ. Οι περισσότεροι άνθρωποι δε μπορούν να καταλάβουν πως νιώθουμε γιατί γι\'αυτούς είναι πολύ φυσιολογικό να έχουν μια σχέση, εγώ πάλι όταν θα γίνει αυτό θα είναι μια τεράστια μέρα για μένα. Επιπλέον κι εγώ έχω 2-3 φίλους μεμονομενους δηλαδή δεν είμαι σε παρέα και αυτό είναι που με έχει φάει αφού δε γνωρίζω καθόλου κοπέλες. Είμαι ντροπαλός και δε μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια στο άσχετο. Τέλος κι εγώ έχω γραφτεί σε πολλά site γνωριμιών χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αφού οι περισσότερες δεν απαντάνε ή είναι αλλού.... Όσο για το badoo τώρα έχει πέσει κάπως γιατί έγινε και αυτό πληρωτέο, γράψου πάντως δε χάνεις τίποτα όσες περισσότερες επιλογές έχεις τόσο το καλύτερο. Με το Facebook δεν ασχολούμαι δε μ\'αρέσει καθόλου δεν ξέρω γιατί. Συγνώμη για την πολυλογία φίλε μου αλλά ένιωσα την ανάγκη να στα γράψω αυτά, για να μην ανοίγω και καινούργιο θέμα, θα βρούμε κάποια στιγμή κοπέλα, εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι το πως.

Τα λέμε...:)

Banned

να με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο

τι λες τωρα?
    καλυτερα που δεν το ζεις,
    τουλαχιστον σε σημειο να φρικαρεις....

Senior Member
    Eλα ντε, και σε εμενα εκανε εντυπωση η φαντασιωση του να σε παιρνει συνεχεια τηλεφωνο :D

Σκεφτηκα για λιγο \"οκ, περιεργα γουστα εχει ο τυπος αλλα οκ. ;d )

Πιστεψε με, οταν το ζησεις απο κοντα αυτο ενδεχομενως να μην ειναι τοσο ρομαντικο οσο το φανταζεσαι τωρα :p

Banned
    εμμμ για φαντασου τσακα τσουκα συνεχεια....
    ησυχια μηδεν

:mad:

ΥΓ..... αυτη η κωλοεφευρεση εχει καταστρεψει το κοσμο.
    Μιλαει μαζι σου ο αλλος, και δεν σου λεει τι κανεις? εισαι καλα?
    αλλα που εισαι....
    στο κοσμο μου ρε.

Senior Member
    \"ακουω μουσικη\"
    \"εισαι με παρεα\"
    \"με ποιους/ποιες εισαι\"

γκρρρ , γκεσταπο...

Senior Member
    Originally posted by krino

να με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο

τι λες τωρα?
    καλυτερα που δεν το ζεις,
    τουλαχιστον σε σημειο να φρικαρεις....
    εδω κολαει το ...καλυτερα!

ποιος το ειπε πρωτος αυτο το καλυτερα?

Senior Member
    (\\__/)
    (^_^)
    (\")_(\") ,...τι γλυκο λαγουδοαρκουδακι αγκαλιτσα!

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast