Δεν είχα ποτέ σχέση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 244
    Senior Member
    Κοιτα να τεθει αλλιως το θεμα...

Αυτο το πρηξιμο τηλεφωνων μπορει να φαινεται ρομαντικο και για ενδιαφερον αλλα καποια στιγμη , μια στιγμη, ισως χαθει το χρωμα της φωνης σου οταν σε παρει και πεις \"ελα..\" , ή ισως να μην το σηκωσεις, ή γενικα να φανεις κουρασμενος. Αν συμβει ενα απο τα παραπανω ,(ειδικα το δευτερο!!!!) την πατησες , απλα :D

Banned
    Γιατί να χαθεί το χρώμα της φωνής σου; Δλδ;

Senior Member
    Δηλαδη απο πρασινο να γινει κιτρινο. Φρικη!
    Φανταζομαι οτι εννοει να χαθει η θερμη, η επιθυμια στην φωνη. Να γινει πιο μηχανικος ο τροπος ομιλιας. Να παψει τελος παντων να ειναι μια φωνη ερωτευμενη. Τωρα οσον αφορα το γιατι...
    Απλως καμια φορα συμβαινει.

Senior Member
    Nα χαθει... εεε... εννοω ξερεις, αντι να το σηκωσεις με χαρα να το σηκωσεις.. νορμαλ .

εκει ετοιμασου να αποκρουσεις ενα \"τι εχεις? γιατι μιλας ετσι?\"

ενας ενοχλητικος που παιρνει ολη μερα τηλεφωνο το κανει και αυτο.

καλα τι λεμε τοση ωρα, δεν εχει νοημα , ξεφυγαμε ;D

ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ ,

σταματα να διαβαζεις και ΞΕΚΙΝΑ να ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Banned
    Αν ξεφύγαμε με αυτό που ελιναι εντός θέματος, τι να πούνε και τα άλλα θέματα! Γι΄αυτό είναι τα φόρουμ, να ανταλάσσουμε απόψεις. Εγώ προσωπικά θέλω όταν έχω τον άλλο και μου αρέσει να με παίρνει και να τον παίρνω συνέχεια. Ενοχλητικός είναι κάποιος που δεν νιώθεις κάτι γι\'αυτόν έτσι είναι σε μένα.

Banned
    Originally posted by curtains
    Δηλαδη απο πρασινο να γινει κιτρινο. Φρικη!
    Φανταζομαι οτι εννοει να χαθει η θερμη, η επιθυμια στην φωνη. Να γινει πιο μηχανικος ο τροπος ομιλιας. Να παψει τελος παντων να ειναι μια φωνη ερωτευμενη. Τωρα οσον αφορα το γιατι...
    Απλως καμια φορα συμβαινει.
    Α οκ εννοεί όταν το σηκώσεις και πεις έλα από τη μεριά σου, εγώ κατάλαβα γενικά και άμα δεν το σηκώσεις και λέω τι λέει :P

Junior Member
    Παιδιά πολύ κολλήσατε με το τηλέφωνο. Ο κανείς εννοεί ότι θέλει να ζήσει κάποια πράγματα που δεν έχει ζήσει όπως κι εγώ το ίδιο, όντως το σε παίρνει τηλ. ο άλλος συνέχεια είναι πρήξιμο αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Νιώθουμε ερωτική μοναξιά και δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν το έχει ζήσει. Επίσης το να διευρύνουμε τον κύκλο μας που λέτε κάποιοι είναι σωστό αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, Εγώ ας πούμε σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν μπορώ να γνωρίσω από κάπου νέα άτομα αφού δεν πάω ούτε σε σχολή ούτε σε δουλειά κλπ. Γενικά τα πράγματα είναι άστα να πάνε... Αλλά δεν απογοητεύομαι. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ φίλε κανείς.

Banned
    Originally posted by harry86
    Παιδιά πολύ κολλήσατε με το τηλέφωνο. Ο κανείς εννοεί ότι θέλει να ζήσει κάποια πράγματα που δεν έχει ζήσει όπως κι εγώ το ίδιο, όντως το σε παίρνει τηλ. ο άλλος συνέχεια είναι πρήξιμο αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Νιώθουμε ερωτική μοναξιά και δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν το έχει ζήσει. Επίσης το να διευρύνουμε τον κύκλο μας που λέτε κάποιοι είναι σωστό αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, Εγώ ας πούμε σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν μπορώ να γνωρίσω από κάπου νέα άτομα αφού δεν πάω ούτε σε σχολή ούτε σε δουλειά κλπ. Γενικά τα πράγματα είναι άστα να πάνε... Αλλά δεν απογοητεύομαι. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ φίλε κανείς.
    Κοίτα harry, κι εγώ σε ίδια κατάσταση είμαι. Αυτό με το τηλέφωνο το είπαμε γιατί είναι μέσα στα πλαίσια του θέλω να βρω μια σχέση, κολλάει, και είναι σημαντικό.

Junior Member
    Ναι lightbluepath είναι σημαντικό απλά πιστεύω ότι σταθηκαμέ πολύ σε αυτό και χάνουμε την ουσία του θέματος :)

Banned
    Είναι τόσες σελίδες, είπαμε για όλα.

Senior Member
    Originally posted by harry86
    Εγώ ας πούμε σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν μπορώ να γνωρίσω από κάπου νέα άτομα αφού δεν πάω ούτε σε σχολή ούτε σε δουλειά κλπ.

Εννοεις οτι δεν βγαινεις καθολου ουτε ενα λεπτο απο το υπογειο του σπιτιου σου ,ε? ;D
    Γιατι μονο κατι τετοιο θα δεχομουν σαν λογο του να μην γνωριζεις κοσμο.

Σαφως και μια σχολη ειναι ολοκληρος παραδεισος για γνωριμιες νεων ατομων , οπως και μια δουλεια οκ κανεις γνωριμιες, παρολα αυτα δεν ειναι τα μονα μερη αλοιμονο. Δηλαδη οσοι δεν ειναι φοιτητες αλλα ουτε και δουλευουν θες να πεις οτι εχουν ντε και καλα μικρο κοινωνικο κυκλο?

Λουκ, τα πιο πολλα εμποδια στην ζωη θα διαπιστωσεις ελπιζω συντομα οτι ειναι αυτα που εμεις οι ιδιοι διημιουργουμε συνηδειτα-ασυνηδειτα με το μυαλο μας. Απο εκει βγαινουν και τα κοληματα επισης και οι οποιες συμπεριφορες μας ,μας εμποδιζουν να εχουμε αυτο που πραγματικα θελουμε να εχουμε.

Banned
    Boltseed και επειδή βγαίνεις από το σπίτι εννοείς ότι γνωρίζεις φίλους; Πως; Περπατάς στο δρόμο και λες σε κάποιον γειά θέλω να γίνουμε φίλοι; Δεν γίνονται αυτά

Junior Member
    Έχετε δίκιο και οι 2. Σαφώς και βγαίνω από το σπίτι μου και εννοείται ότι πάντα μπορείς να γνωρίσεις άτομα αλλά πως θα γίνει αυτό;. Όπως λέει και η lightbluepath όλη μέρα έξω να\'σαι δε σημαίνει ότι θα γνωρίσεις κόσμο και ειδικά σε ερωτικό επίπεδο κιόλας. Βασικά αυτή εμένα είναι όλη η δυσκολία μου στο να βρω κοπέλα. Δεν γνωρίζω...

Senior Member
    Τυχαια περιστατικα:

-Ειχα παει σε εναν αρχαιολογικο χωρο και εκει κοντα μου ηταν μια κοπελα (κουκλαρα) που τραβαγε φωτογραφιες. Πιο κατω ηταν μια μικρη παρεα φοιτητων(αντρες γυναικες). Ενας απο αυτους οχι ιδιαιτερα εμφανισημος αλλα με ωραιο χαμογελο ,την πλησιασε και την ρωτησε αν ασχολειται με φωτογραφια,αν σπουδαζει και μπλα μπλα μπλα. Μετα απο κανα 15λεπτο ειδα πως ανταλαξαν msn και κινητο.

-Μια γνωστη μου με εμφανιση μοντελας σχεδον , ηταν μονη της καπου εξω στον κοσμο της οταν την πλησιασε ενας τυπος με φωτογραφικη μηχανη λεγοντας της \"εισαι πολυ ασπρη και μοιαζεις με φαντασμα. Παντα ηθελα να βγαλω φωτογραφια ενα φαντασμα, σε ευχαριστω πολυ\" και την εβγαλε φωτο. Η κοπελα παρολο που ειχε σχετικα ασπρο δερμα σαν αγγλιδα αλλα και παλι οχι τρελα πραγματα, ειχε μεινει καροτο με ολο αυτο μιας και οπως ειναι λογικο δεν της ειχε ξανατυχει κατι τετοιο. Μετα απο λιγες μερες τον ξανασυναντησε και αυτος παλι της πεταξε κατι σουπερ ακυρο και εφυγε αφηνοντας την για ακομα μια φορα λαχανο.Την τριτη φορα της ζητησε μσν και αργοτερα βγηκανε. Τα ειχανε για 2 χρονια τελικα :)

Μπορει καποιος να μου βρει τι κοινο εχουν αυτες οι 2 ιστοριες?

Banned
    Εγώ προσωπικά έχω ανάγκη από φίλους (και από γκόμενο) αλλά δεν ξέρω κανένα μαγικό τρόπο να γνωρίσω. Έλεγα να γραφτώ γυμναστήριο, αλλά έχω ρωτήσει και ούτε εκεί γνωρίζονται. Τώρα τι εννοεί ο Boltseed...

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast