Προβλήματα με γκόμενα μάγισσα του πατέρα μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Member

Προβλήματα με γκόμενα μάγισσα του πατέρα μου

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια απο τότε , όμως αυτή η ιστορία έχει ριζωθεί μέσα μου.

Ο πατέρας μου γνώρισε μια αλλοδαπή, που ήρθε στο σπίτι με σκοπό την ψύλαξη των παπούδων μου. Ούτε η γιαγιά μου, ούτε ο παππούς μου την χώνεψαν ποτέ.

Σιγά σιγά εγκαταστάθηκε στο σπίτι. Άρχισε να έχει δεσμούς με τον πατέρα μου. Εμένα κανείς δεν με ενημέρωνε για αυτά τα πράγματα ενώ η συμπεριφορά της ήταν κυριαρχική. Περάσανε πολλά χρόνια και ένα αγχος άρχισε να μεγαλώνει μέσα μου.

Δεχόμουν γράμματα από την μάνα μου στην γερμανία και παρατήρησα ότι τα πέταγε στα σκουπίδια.

Σαν διάολος ψιθύριζε τα βράδια πριν κοιμηθεί ο πατέρας μου στο αυτί του.

Προς το τέλος των μεγάλων αντιδράσεων για να την διώξω από το σπίτι βρήκα ότι έμπαινε σε site με μαγεία ενώ θυμάμαι που μια φορά έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά του πατέρα μου καθώς και ότι είχα βρει ένα μπουκαλάκι με ένα κόκκινο υγρό (αίμα ? ) - δεν ξέρω τι ήταν γιατί το πέταξα ευθής αμέσως.

Από ότι μου είπαν μπορεί να ήταν και αίμα περιοδου...!!!

Το πρόβλημα από τότε είναι ότι ένα μίσος γεννήθηκε μέσα μου προς: τις γυναίκες ως κάποιο βαθμό και έχω γενικότερα θέματα εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, καθώς όλα αυτά τα πέρασα σχεδόν μόνος μου.

Την ξαναθυμήθηκα γιατί ρώτησα τον πατέρα μου για την αγορά ενός αεροπορικού εισητηρίου αλλά είπε ότι είναι η άλλη γκόμενα του (όχι αυτή που αναφέρομαι παραπάνω).

Τόσα χρόνια μετά, αν τύχει και ξαναεπιστρέψει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κόψω τελείως επαφές με τον πατέρα μου. Ας πέσει μόνος του στον λάκο με τα φίδια, εγώ δεν φταίω σε τίποτα, για τις επιλογές του. Είμαι 23 χρονών και η ζωή μου ανήκει, δεν είμαι η νταντά του πατέρα μου.

Μακρυά, μακρυά.
    Δόξα τον θεό από σεμπτέμβριο φεύγω....ευκαιρία να αφήσω αυτό το κολόσπιτο

Senior Member
    δεν καταλαβαινω τι θελεις να μας πεις με αυτην την ιστορια, ειλικρινα.....
    οσο για τις μαγειες και τις τουφες μαλλιων, ελπιζω να μην πιστευεις τετοιες μαλακιες....

μισησες τις γυναικες επειδη δεν χωνευες την οικιακη βοηθο?
    αλλη κουλαμαρα κι αυτη...
    μηπως τις μισησες για αλλους λογους?
    για το οτι μεγαλωσες μακρια απο την μητερα σου, για παραδειγμα?

Member
    σκοπός της δημοσίευσης ήταν και είναι να μοιραστώ τις σκέψεις μου. μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτά που λες.

λες να φταίει ότι μεγάλωσα μακρυά από την μάνα μου; αυτό μπορεί να με έκανε όμως να εκτιμώ τις γυναίκες. άλλωστε η μάνα μου αρρώστησε και ο πατέρας μου - σε γενικές γραμμές -την παράτησε.

όσον αφορά την μαγεία, δεν πιστεύω σε αυτά, όμως η χρήση της υποδηλώνει τον τύπο του ανθρώπου που το κάνει. καθώς και τις προθέσεις του.

Senior Member
    για τις προθεσεις θα συμφωνησω.
    αλλα και τι σημαινει αυτο?
    επειδη μια οικιακη βοηθος νομισε οτι εκανε μαγεία, η επειδη εσυ ετσι καταλαβες, ειναι αυτος λογος να μισησεις τις γυναικες?
    δλδ, αν δεν γνωριζες την συγκεκριμενη γυναικα, θα πιστευες οτι ολες οι γυναικες ειναι καλες?
    αν ειναι αυτη η μια, στραβη, ειναι ολες???????????????
    τι λογικη ειναι αυτη?

Member
    δεν σκέφτομαι έτσι.
    ίσως το μισώ τις γυναίκες ήταν λάθος διατυπωμένο. δεν τις μισώ όλες.
    έχω κοπέλα, σχέση, και έχω και φίλες.
    όμως το ότι έχω θέματα εμπιστοσύνης είναι γεγονός.

αυτό που πρέπει να καταλάβιες είναι ότι πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές τότε. κυρίως τις πέρασα μόνος μου. κόντρα και στον πατέρα μου και σε αυτή με σκοπό την προστασία της όποιας οικογένειας έμεινε.
    και αν δεν ήμουν μόνος μου είχα την πρώην κοπέλα μου που συμφωνούσε ως προς την κακία της αλληνης.

βέβαια όλο αυτό το άγχος κόστισε και στην σχέση μου. αποτέλεσμα ήταν να αρχίσω να έχω νεύρα και έτσι χωρίσαμε..

είδες τι κάνει η κακή βάση; ένα σπίτι με προβλήματα;

min....καλως ήρθες καταρχήν...
    να σε ρωτήσω κάτι?
    Για ποιο λόγο ήσουν μακριά απ τη μαμά σου?

Member
    αρρώστησε. έπαθε σκλύρηνση κατά πλάκας μαζί με ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα. ήμουν γυμνάσιο όταν συνέβησαν τα χειρότερα (απόπειρα αυτοκτονίας - πέσιμο στα σκαλιά)...όπως ξέρετε η σκλήρυνση κατά πλάκας έχει πολλά συμπτώματα.
    αργότερα πήγε στην Γερμανία για καλύτερη θεραπεία. ο πατέρας μου , ύστερα και από χρόνια τσακωμών, μάλλον την βαρέθηκε.
    εγώ μοναχοπαίδι....

καλώς σας βρήκα θεοφάνια.