Results 151 to 165 of 244
Thread: Δεν είχα ποτέ σχέση
-
08-06-2010, 03:28 #151
Εδώ είστε χαμένα ε;Tώρα θα δεις εσύ BoltSid-Vicious που ήθελες να μεταμορφώσεις το παιδί σε χίτλερ περφόρμανς δωματίου,λοοολ:D
Είμαι λίγο με την Claire εδώ,δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό να επιδοθείς σε κυνήγια προσωπικοτήτων,ίσως να υιοθετήσεις κάποια στοιχεία μερικές φορές,από κάποιες συμπεριφορές που θαυμάζεις και βρίσκεις να σε αφορούν αλλά αυτό είναι άλλο και άλλο να επιδοθείς σε ένα αδιάκοπο τρεχαλητό ψαξίματος ποιος είμαι άραγε μέσα από την εικόνα των άλλων εαυτών.Θα καταντήσεις ένα παζλ από θραύσματα άλλων.Και μπορεί να είναι και τραγικοί οι συνδυασμοί επίσης.Πχ για σκέψου κάποιος να έχει θραύσματα του μουσολίνι,του μεγαλέξανδρου,του κούγια και του αυτιά;Ή μία να έχει διαλέξει κομμάτια από την Πασιονάρια,την σαρρή και την Τρέμη ταυτόχρονα;Tρέμω.
:D:D"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 08-06-2010, 03:35 #152
Originally posted by Boltseed
τι ενα τοστακι , 30 τοστακια ειμαι ετοιμος να φαω τωρα φσσσ
τεσπα , παω να πεσω τωρα , ειναι 3.20 και ξεμενω απο μπαταρια. και δεν εννοω στο λαπτοπ. zzzz... cyaaazzz
στον υπνο μου θα δω φαι. πολυ φαι.... μμμμ.....
όνειρα γλυκά!και καλή χόρταση...:Dhttp://www.mazi.org.gr/
08-06-2010, 12:50 #153
Originally posted by claire
και επίσης οι συνεσταλμένοι και ντροπαλοί που κοκκινίζουν όταν μιλάνε στην κοπέλα που τους αρέσει είναι σούπερ κιουτ! γιατί να το αλλάξει αυτό ο άνθρωπας!??!?!
08-06-2010, 13:08 #154
παντως να πω και εγω την γνωμη μου σαν γυναικα προτιμαω τους ντροπαλους...μην μασας λοιπον!!!!η ντροπη ειναι μαγκια...................................
08-06-2010, 13:26 #155
Originally posted by kaneis
Πες μας που συχνάζουν αυτές οι κοπέλς
στο φορουμ
:cool:
08-06-2010, 22:10 #156
Παιδιά καταλάβετέ το.Το γκομενικό(όπως και την κοινωνικότητα) ή το\'χεις δεν το\'χεις.Μη δίνετε τζάμπα ελπίδες σε κάποιους που έχουν περάσει την ηλικία όπου έπρεπε να έχουν ήδη αποκτήσει σεξουαλικές εμπειρίες.Σ\'έναν 24αρη και πάνω δεν μπορείς να λες \'θα βρεις και συ κάποτε μια\'.Αφού δεν έχει βρει μέχρι τώρα πότε θα βρει δηλαδή;Αυτοί που δεν \'το έχουν\' είναι καταδικασμένοι να τη βγάζουν ή με χούφτα ή με μπουρδέλα.Θυμάστε τα σχολικά σας χρόνια;Οι \'γκομενιάρηδες\' πηδούσαν από τα 14-15,τί να λέμε τώρα;Γιατί δεν λέτε ότι αν ένας 24αρης γνωρίσει μια κοπέλα και της πει ότι έχει μηδέν εμπειρίες θα φάει αμέσως \'πόρτα\';Σκληρό αλλά έτσι είναι,ψέματα να πούμε;Προσωπικά πιστεύω ότι οι γυναίκες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν την ανδρική ψυχολογία και να δίνουν συμβουλές σε τέτοια θέματα,όπως και το αντίστροφο βέβαια.
Και γι\'αυτά που διάβασα πιο πάνω,για γνωριμίες απ\'το πουθενά,έχω να πω ότι αν δεν σου την \'πέσει\'από μόνη της μια γυναίκα,δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι μαζί της.Το πιθανότερο είναι να φας άλλη μια χυλόπιτα και η ψυχολογία σου να πέσει κι άλλο.
08-06-2010, 22:14 #157
Υπάρχουν και καλές κοπέλες Πάολο, μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Και αν δεν ξέρουμε εμείς να δώσουμε συμβουλές που είμαστε από το αντίθετο φύλο τότε ποιός ξέρει;;;;; Δεν την πέφτουν οι γυναίκες, οι άντρες την πέφτουν.
08-06-2010, 22:21 #158
Originally posted by lightbluepath
Δεν την πέφτουν οι γυναίκες, οι άντρες την πέφτουν.
λαθος το ξερεις το ποιημα,
οσο με αφορα δεν την εχω πεσει ποτε μα ποτε σε γυναικα.
:P
08-06-2010, 23:06 #159
Originally posted by krino
λαθος το ξερεις το ποιημα,
οσο με αφορα δεν την εχω πεσει ποτε μα ποτε σε γυναικα.
:P
08-06-2010, 23:21 #160
Originally posted by Paolo_1
Παιδιά καταλάβετέ το.Το γκομενικό(όπως και την κοινωνικότητα) ή το\'χεις δεν το\'χεις.Μη δίνετε τζάμπα ελπίδες σε κάποιους που έχουν περάσει την ηλικία όπου έπρεπε να έχουν ήδη αποκτήσει σεξουαλικές εμπειρίες.Σ\'έναν 24αρη και πάνω δεν μπορείς να λες \'θα βρεις και συ κάποτε μια\'.Αφού δεν έχει βρει μέχρι τώρα πότε θα βρει δηλαδή;Αυτοί που δεν \'το έχουν\' είναι καταδικασμένοι να τη βγάζουν ή με χούφτα ή με μπουρδέλα.Θυμάστε τα σχολικά σας χρόνια;Οι \'γκομενιάρηδες\' πηδούσαν από τα 14-15,τί να λέμε τώρα;Γιατί δεν λέτε ότι αν ένας 24αρης γνωρίσει μια κοπέλα και της πει ότι έχει μηδέν εμπειρίες θα φάει αμέσως \'πόρτα\';Σκληρό αλλά έτσι είναι,ψέματα να πούμε;Προσωπικά πιστεύω ότι οι γυναίκες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν την ανδρική ψυχολογία και να δίνουν συμβουλές σε τέτοια θέματα,όπως και το αντίστροφο βέβαια.
Και γι\'αυτά που διάβασα πιο πάνω,για γνωριμίες απ\'το πουθενά,έχω να πω ότι αν δεν σου την \'πέσει\'από μόνη της μια γυναίκα,δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι μαζί της.Το πιθανότερο είναι να φας άλλη μια χυλόπιτα και η ψυχολογία σου να πέσει κι άλλο.
ε, αυτό για το κοινωνικό \"ή το χεις ή δεν το χεις\" δεν το πιστεύω με την καμία. κι εγώ με θεωρώ πρώην μέγιστο κοινωνικό ντουβάρι και άλλαξα κάπως. δεν το πιστεύω ούτε καν για τις τέχνες κ ούτε κ για τίποτα μεταξύ μας, εκτός κι αν μιλάμε ότι κάποιος θέλει να βάλει έναν τόσο υψηλό στόχο όπως να γίνει ο σουμάχερ της οδήγησης, ή ο πύρρος δήμας της άρσης βαρών, ή ο pablo picasso της ζωγραφικής, ή ο υπουργός εξωτερικών την αμερικής στις δημόσιες σχέσεις. για πιο ρεαλιστικούς κ μέτριας δυσκολίας στόχους χωράει τεράστια πρόοδος με την εξάσκηση.
τώρα, εντάξει αν θέλεις αλλαγή ως διά μαγείας μέσα σε μια μέρα, τότε πάω πάσο.
αυτό που λες για τον 24ari που δεν έχει βρει μέχρι τώρα, πότε θα βρει, μπορεί να μην έχει βρει μέχρι τώρα γιατί χρησιμοποιεί συνέχεια μια λανθασμένη μέθοδο και προσπαθεί κ ξαναπροσπαθεί χρησιμοποιώντας την ίδια λανθασμένη μέθοδο. αν αλλάξει μέθοδο θα βρει. αν αλλάξει κάποιες παραμέτρους που αποτελούν τις λανθασμένες παραμέτρους μπορεί να βρει. τα παρελθοντικά data δεν είναι καμιά απόδειξη κ για το τι θα συμβεί στο μέλλον, αν στο μέλλον αλλάξουν κάποιοι παράγοντες. αν βέβαια κάποιος κάνει τα ίδια κα τα ίδια, τότε ναι, μπορεί να συμβεί αυτό που λες.
08-06-2010, 23:29 #161
Αυτοί που δεν \'το έχουν\' είναι καταδικασμένοι να τη βγάζουν ή με χούφτα ή με μπουρδέλα.
δεν ξερω πως φτανει ενας 24αρης να γινει χουφτοβιος.....
παντως δεν παιζει να πουμε οτι δεν υπαρχουν γυναικες.
Υπαρχουν και περισευουν.
Αν καποιος θελει σωνει και καλα να βρει γυναικα,
να κοιταξει τι πρεπει να κανει για να αλλαξει στυλ να παιζει στο στερεωμα.
Αλλιως οντως θα μεινει εκει που ειναι.
Μην γελιομαστε,
ενας ανθρωπος ενδιαφερεται για μας, γιατι βγαζει μια θετικη να το πω αυρα και ειτε οι κινησεις του, ειτε το στησιμο του τον προσελκυει.
Εγω τωρα,
δεν με ενδιαφερει να αλλαξω κανενα στυλ,
ειμαι οπως ειμαι, βγαζω οτι βγαζω, και η σταση μου ηταν παντα,
οποιες με γουσταρουν μου κανει και ειμαι μια χαρα.
Οσες με βριζουν δεν πειραζει θα το αντεξω. :P
Δεν με αγχωσε ποτε το γεγονος ουτε προκειται αλλωστε.
Και αν θες στατιστικα, ελλειψη απο γυναικες δεν ειχα,
δεν ξερω γιατι, ισως το στυλ μου να τους αρεσει, αλλα και δεν το εχω αναλυσει και παρα πολυ, γιατι το ζητουμενο μου ηταν παντα να ειμαι ο εαυτος μου.....
ποτε στη ζωη μου δεν εχω πλησιασει γυναικα και να της πω, ξερεις μου την δινεις.... :D
Ισως αν το εκανα να ειχα πιο πολλες επιτυχιες, αλλα δεν βαριεσαι....
Προτιμω ετσι γιατι νιωθω πιο χαλαρος.
εγω ειμαι της αποψης,
να εισαι ο εαυτος σου, οτι αλλο δεν ταιριαζει.
09-06-2010, 01:27 #162
προσωπικά γνωρίζω άτομο που έκανε την πρώτη του σχέση στα 23. μέχρι τότε, απολύτως τίποτα!
09-06-2010, 01:34 #163
δεν το λέμε γιατί δεν ισχύει. γιατί υπάρχουν και 24αρες που επισης δεν έχουν εμπειρίες και δεν θα απορρίψουν κάποιον γι αυτόν το λόγο.
προσωπικά γνωρίζω άτομο που έκανε την πρώτη του σχέση στα 23. μέχρι τότε, απολύτως τίποτα!
09-06-2010, 01:39 #164
Originally posted by lightbluepath
δεν το λέμε γιατί δεν ισχύει. γιατί υπάρχουν και 24αρες που επισης δεν έχουν εμπειρίες και δεν θα απορρίψουν κάποιον γι αυτόν το λόγο.
ουφ, για μισο κλασμα δευτερολεπτου διαβασα \"βρηκε αγκαλια στην ξαδερφη Του\" και τρομαξα λιγακι ;D
09-06-2010, 01:46 #165
Originally posted by Boltseed
ουφ, για μισο κλασμα δευτερολεπτου διαβασα \"βρηκε αγκαλια στην ξαδερφη Του\" και τρομαξα λιγακι ;D
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή