Results 91 to 105 of 244
Thread: Δεν είχα ποτέ σχέση
-
06-06-2010, 20:08 #91
Originally posted by Boltseed
Τυχαια περιστατικα:
-Ειχα παει σε εναν αρχαιολογικο χωρο και εκει κοντα μου ηταν μια κοπελα (κουκλαρα) που τραβαγε φωτογραφιες. Πιο κατω ηταν μια μικρη παρεα φοιτητων(αντρες γυναικες). Ενας απο αυτους οχι ιδιαιτερα εμφανισημος αλλα με ωραιο χαμογελο ,την πλησιασε και την ρωτησε αν ασχολειται με φωτογραφια,αν σπουδαζει και μπλα μπλα μπλα. Μετα απο κανα 15λεπτο ειδα πως ανταλαξαν msn και κινητο.
-Μια γνωστη μου με εμφανιση μοντελας σχεδον , ηταν μονη της καπου εξω στον κοσμο της οταν την πλησιασε ενας τυπος με φωτογραφικη μηχανη λεγοντας της \"εισαι πολυ ασπρη και μοιαζεις με φαντασμα. Παντα ηθελα να βγαλω φωτογραφια ενα φαντασμα, σε ευχαριστω πολυ\" και την εβγαλε φωτο. Η κοπελα παρολο που ειχε σχετικα ασπρο δερμα σαν αγγλιδα αλλα και παλι οχι τρελα πραγματα, ειχε μεινει καροτο με ολο αυτο μιας και οπως ειναι λογικο δεν της ειχε ξανατυχει κατι τετοιο. Μετα απο λιγες μερες τον ξανασυναντησε και αυτος παλι της πεταξε κατι σουπερ ακυρο και εφυγε αφηνοντας την για ακομα μια φορα λαχανο.Την τριτη φορα της ζητησε μσν και αργοτερα βγηκανε. Τα ειχανε για 2 χρονια τελικα :)
Μπορει καποιος να μου βρει τι κοινο εχουν αυτες οι 2 ιστοριες?
- 06-06-2010, 20:08 #92
Originally posted by lightbluepath
Εγώ προσωπικά έχω ανάγκη από φίλους (και από γκόμενο) αλλά δεν ξέρω κανένα μαγικό τρόπο να γνωρίσω. Έλεγα να γραφτώ γυμναστήριο, αλλά έχω ρωτήσει και ούτε εκεί γνωρίζονται. Τώρα τι εννοεί ο Boltseed...
Φιλος γνωρισε κοπελια απο γυμναστηριο την ωρα που κανανε διαδρομο διπλα διπλα και η πρωτη κουβεντα που της ειπε ηταν κατι για το προγραμμα τηλεορασης που εδειχναν εκει. Μετα απο 2 μερες βγηκαν για καφε.
06-06-2010, 20:10 #93
Εγώ προσωπικά έχω ανάγκη από φίλους (και από γκόμενο) αλλά δεν ξέρω κανένα μαγικό τρόπο να γνωρίσω. Έλεγα να γραφτώ γυμναστήριο, αλλά έχω ρωτήσει και ούτε εκεί γνωρίζονται. Τώρα τι εννοεί ο Boltseed...
Φιλος γνωρισε κοπελια απο γυμναστηριο την ωρα που κανανε διαδρομο διπλα διπλα και η πρωτη κουβεντα που της ειπε ηταν κατι για το προγραμμα τηλεορασης που εδειχναν εκει. Μετα απο 2 μερες βγηκαν για καφε.
06-06-2010, 20:10 #94
Τυχαια περιστατικα:
-Ειχα παει σε εναν αρχαιολογικο χωρο και εκει κοντα μου ηταν μια κοπελα (κουκλαρα) που τραβαγε φωτογραφιες. Πιο κατω ηταν μια μικρη παρεα φοιτητων(αντρες γυναικες). Ενας απο αυτους οχι ιδιαιτερα εμφανισημος αλλα με ωραιο χαμογελο ,την πλησιασε και την ρωτησε αν ασχολειται με φωτογραφια,αν σπουδαζει και μπλα μπλα μπλα. Μετα απο κανα 15λεπτο ειδα πως ανταλαξαν msn και κινητο.
-Μια γνωστη μου με εμφανιση μοντελας σχεδον , ηταν μονη της καπου εξω στον κοσμο της οταν την πλησιασε ενας τυπος με φωτογραφικη μηχανη λεγοντας της \"εισαι πολυ ασπρη και μοιαζεις με φαντασμα. Παντα ηθελα να βγαλω φωτογραφια ενα φαντασμα, σε ευχαριστω πολυ\" και την εβγαλε φωτο. Η κοπελα παρολο που ειχε σχετικα ασπρο δερμα σαν αγγλιδα αλλα και παλι οχι τρελα πραγματα, ειχε μεινει καροτο με ολο αυτο μιας και οπως ειναι λογικο δεν της ειχε ξανατυχει κατι τετοιο. Μετα απο λιγες μερες τον ξανασυναντησε και αυτος παλι της πεταξε κατι σουπερ ακυρο και εφυγε αφηνοντας την για ακομα μια φορα λαχανο.Την τριτη φορα της ζητησε μσν και αργοτερα βγηκανε. Τα ειχανε για 2 χρονια τελικα :)
Μπορει καποιος να μου βρει τι κοινο εχουν αυτες οι 2 ιστοριες?
Ολα τα ατομα στις παραπανω ιστοριες ειναι αγνωστα μεταξυ τους. Ποιους γνωριζαν?
Απλα πλησιασαν...
Ο ενας πλησιασε λεγοντας στην αλλη οτι ειναι σαν φαντασμα, και ο αλλος πλησιασε την αλλη ρωτοντας την αμα ειναι φωτογραφος.
Δεν ηξερε κανενας κανεναν πιο πριν. Οτι γνωριμια εγινε εγινε εκεινη την ωρα. στην ψυχρα.
06-06-2010, 20:12 #95
Παντως δεν ξερω, η ιστορια με το φαντασμα μου εκανε και εμενα εντυπωση. Ειναι τοσο απλη αλλα και διδασκει τοοοοσα πολλα οπως πως να ξεχωριζεις!!
;D
06-06-2010, 20:16 #96
Γνωριζεις ποιον?
Ολα τα ατομα στις παραπανω ιστοριες ειναι αγνωστα μεταξυ τους. Ποιους γνωριζαν?
Απλα πλησιασαν...
Ο ενας πλησιασε λεγοντας στην αλλη οτι ειναι σαν φαντασμα, και ο αλλος πλησιασε την αλλη ρωτοντας την αμα ειναι φωτογραφος.
Δεν ηξερε κανενας κανεναν πιο πριν. Οτι γνωριμια εγινε εγινε εκεινη την ωρα. στην ψυχρα.
06-06-2010, 20:17 #97
Παντως δεν ξερω, η ιστορια με το φαντασμα μου εκανε και εμενα εντυπωση. Ειναι τοσο απλη αλλα και διδασκει τοοοοσα πολλα οπως πως να ξεχωριζεις!!
;D
06-06-2010, 20:20 #98
Οι ιστορίες σου Boltseed πράγματι έχουν να πούνε πολλά και υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ιστορίες πολλές. Το θέμα όμως ξέρεις ποιό είναι; Ότι δεν είμαστε όλοι έτσι άνετοι ώστε να γνωρίζουμε με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι (όπως εγώ) είναι πιο χαμηλών τόνων άτομα και κολλάνε να πάνε να μιλήσουν σε κάποια στο άσχετο (δεν ντρέπομαι να το πω αυτό, δεν είναι άλλωστε κακό και ούτε είμαι ο μοναδικός). Παρόλ\'αυτά προσπαθώ να ξεπεράσω τις όποιες ντροπές μου και να κάνω κάτι όταν μου δοθεί η ευκαιρία.
06-06-2010, 20:23 #99
Originally posted by harry86
Οι ιστορίες σου Boltseed πράγματι έχουν να πούνε πολλά και υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ιστορίες πολλές. Το θέμα όμως ξέρεις ποιό είναι; Ότι δεν είμαστε όλοι έτσι άνετοι ώστε να γνωρίζουμε με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι (όπως εγώ) είναι πιο χαμηλών τόνων άτομα και κολλάνε να πάνε να μιλήσουν σε κάποια στο άσχετο (δεν ντρέπομαι να το πω αυτό, δεν είναι άλλωστε κακό και ούτε είμαι ο μοναδικός). Παρόλ\'αυτά προσπαθώ να ξεπεράσω τις όποιες ντροπές μου και να κάνω κάτι όταν μου δοθεί η ευκαιρία.
06-06-2010, 20:27 #100
Ναι είναι κι αυτό lightbluepath
06-06-2010, 20:32 #101
Originally posted by harry86
Οι ιστορίες σου Boltseed πράγματι έχουν να πούνε πολλά και υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ιστορίες πολλές. Το θέμα όμως ξέρεις ποιό είναι; Ότι δεν είμαστε όλοι έτσι άνετοι ώστε να γνωρίζουμε με αυτό τον τρόπο.
Τετοια γεγονοτα-σημεια καμπης ειναι απλα αφθονα στις ζωες μας και αυτα ειναι που αλλαζουν τον χαρακτηρα μας.
Ετσι λοιπον αφοτου ο χαρακτηρας σου εχει ζυμωθει και αλλαξει ηδη τοσες φορες καποιες φορες πολυ καποιες φορες αλλες λιγοτερο , τι σε κανει να πιστευεις οτι δε μπορεις να αλλαξεις και σε αυτο το θεμα?
Στην προκειμενη περιπτωση που ο αλλος ειπε στην αλλη οτι μοιαζει με φαντασμα το εκανε επειδη δεν τον ενοιαζε η γνωμη ενος αγνωστου ουτε εδινε σημασια προφανως σε φιλικες χυλοπιτες (οπως ειπε και η Light μας) απο αγνωστα προσωπα .
Αν λοιπον θες να μαθεις τον τροπο να γινεις και εσυ ετσι με περισσοτερο αερα στην ζωη σου γενικα ,γιατι ειναι κατι που θα σε κανει να παρεις μεγαλες ανασες σε πολλους τομεις στην ζωη σου περα απο το να βρεις κοπελα ετσι, τοτε αυτο που ειναι να κανεις μιας και ζητας τον τροπο ειναι
να ξεκινησεις να μελετας τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι που εχουν επιτυχια και να προσπαθεις να κανεις αυτο που κανουν.
Ειναι η συνταγη της επιτυχιας.
Το εχει πει και μεγαλος αρχαιος Ελληνας φιλοσοφος αυτο που δυστηχως μου διαφευγει το ονομα τωρα,
ειχε πει λοιπον οτι
\"οι πραγματικα σοφοι ανθρωποι μελετανε αυτα που αλλοι σοφοι ανθρωποι εχουν ανακαλυψει και κοπιασει να ανακαλυψουν\"
Μελετα λοιπον επιτυχημενους ανθρωπους γενικα σε οτι τομεα της ζωης θελεις και δες....πως το εκαναν. Και οταν μελετησεις πως το εκαναν κανε το και εσυ.
06-06-2010, 20:34 #102
Δεν είναι μόνο θέμα ντροπής, είναι και πως θα αντιδράσει ο άλλος, πχ μπορεί να πιστεύει ότι τον ενοχλείς ή να μην έχει ανάγκη από φίλους, γκόμενο/α κτλ
Ο πλανητης μας εχει κοντα στα 7 δις πλυθησμο πλεον, εχουμε και αλλες επιλογες αν καποιοι δε θελουν.
Στο κατω κατω η γνωριμια δεν ειναι ντροπη. Να υπενθυμισω εδω οτι σε αυτον τον κοσμο ηρθαμε ολοι μας απο μια γνωριμια 2 ανθρωπων σε καθε περιπτωση επισης....
06-06-2010, 20:39 #103
Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου Boltseed. Αν και είναι δύσκολο θα προσπαθήσω να την ακολουθήσω.
06-06-2010, 20:43 #104
Αρκετα πραγματα στην ζωη harry ειναι δυσκολα. Αλλα αυτο ειναι που το κανει ενδιαφερον το ολο θεμα και του δινει οχι μονο μεγαλυτερη προκληση αλλα και μεγαλυτερο θριαμβο στο τελος! Αλλο να νικησεις εναντιων μιας ισοπαλης ομαδας ποδοσφαιρου και αλλο μια ερασιτεχνικη που δεν εχουν ξαναγγιξει μπαλα.Στην πρωτη περιπτωση και θα μαθεις 100 χρησιμα πραγματα αλλα και το κυπελο θα εχει μεγαλυτερη αξια.
Καποτε θα τα θυμασαι αυτα σου τα προσωρινα κοληματακια και θα χαμογελας ειμαι βεβαιος.
;D
Στο λεω επειδη πριν x χρονια ημουν και εγω στην θεση σου ;)
06-06-2010, 20:47 #105
Ναι έχεις δίκιο Boltseed όλα είναι δύσκολα στη ζωή. Μακάρι να γίνει αυτό μετά από χρόνια και να γελάω :)
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή