Results 181 to 195 of 244
Thread: Δεν είχα ποτέ σχέση
-
11-06-2010, 00:56 #181
Paolo , εχω την εντυπωση οτι συγκρινεις τωρα ενα μπουρδελο και κατι π*ουτανες με μια σχεση. Το μονο κοινο που εχουν αυτα τα 2 ειναι το σεξ (οχι ερωτας, σεξ! αλλο το ενα αλλο το αλλο). Τιποτα αλλο. Ενα μπουρδελο μπορει να λειτουργησει σαν υποκαταστατο του σεξ, τιποτα παραπανω ομως που μπορει να δωσει μια σχεση.
Συνεπως αν ψαχνεις μονο απλα για να γ@μησεις να το πω \"εις την λαικήν\" τοτε ναι, μεινε στα μπουρδελα,ειναι επιλογη σου στο κατω κατω και εισαι μεγαλο παιδι ωστε να παιρνεις υπευθυνες αποφασεις αναλογιζομενος τις πιθανες συνεπειες οπως αδειασμα της τσεπης σου και κινδυνος για την υγεια σου.
Αλλα μην το λες οτι ειναι υποκαταστατο μιας σχεσης επειδη αλλο το ενα άλλο το αλλο. Εκτος τωρα αν φανταζεσαι οτι μια σχεση ειναι μονο χοροπηδητα... καποιοι ετσι τις βλεπουν τις σχεσεις, δεν θα εισαι ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος αν το σκεφτεσαι ετσι. Να το ξεκαθαρισεις ομως αυτο ωστε να βρεις ενα αληθινο υποκαταστατο -αν υπαρχει- μιας σχεσης.
Τελος αναρωτιεμαι ποιο απο τα 2 ειναι χειροτερο...
να πει ενας 24χρονος σε μια οτι δεν εχει ξανακανει ποτε του σχεση ή να της πει οτι πηγαινει ολο σε μπουρδελα?
χμμμμμμ....
- 11-06-2010, 01:06 #182
Εμένα δεν θα με πείραζε πολύ να μην είχε κάνει σχέση, απλά θα αναρωτιόμουνα γιατί. Άμα πήγαινε σε μπουρδέλα, και μία φορά να είχε πάει, μάλλον θα τον απέρριπτα. Και επιμένω, αν δεν ακούσουμε τις γνώμες των κοριτσιών εδώ, ποιών θα ακούσουμε;
11-06-2010, 01:32 #183
Originally posted by Paolo_1
Originally posted by claire
δεν το λέμε γιατί δεν ισχύει. γιατί υπάρχουν και 24αρες που επισης δεν έχουν εμπειρίες και δεν θα απορρίψουν κάποιον γι αυτόν το λόγο.
προσωπικά γνωρίζω άτομο που έκανε την πρώτη του σχέση στα 23. μέχρι τότε, απολύτως τίποτα!
11-06-2010, 01:33 #184
Originally posted by arktos
Originally posted by Paolo_1
Originally posted by claire
δεν το λέμε γιατί δεν ισχύει. γιατί υπάρχουν και 24αρες που επισης δεν έχουν εμπειρίες και δεν θα απορρίψουν κάποιον γι αυτόν το λόγο.
προσωπικά γνωρίζω άτομο που έκανε την πρώτη του σχέση στα 23. μέχρι τότε, απολύτως τίποτα!
Paolo_1 , δηλαδή μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στα 23-24 της είναι απαραίτητο να έχει χοντρό πρόβλημα ή να είναι σούπερ απαιτηττική ?
δεν μπορεί δηλαδή, απλά να μην έχει ερωτευτεί κάποιον ?
μήπως θα έπρεπε να πληρώσει κάποιον για της παρέχει το σεξ, για να μην την κακοχαρακτηρίσεις ?
11-06-2010, 08:20 #185
Έχω διαβάσει τις συζητήσεις σας. Πως θα μπορούσα κάποια κοπέλα στη δουλειά από συνεργασία/γνωριμία να κάνω σχέση μαζί της; Πρέπει να της το ζητήσω με κάποιο τρόπο πχ πάμε για καφέ; Να της κινήσω το ενδιαφέρον να ρθει να κάνει την κίνηση; Να της μιλώ συνέχεια για άσχετα θέματα μέχρι να το φέρει η συζήτηση; τι προτείνετε ;
γιάννης
11-06-2010, 08:42 #186
Originally posted by ioannis2
Έχω διαβάσει τις συζητήσεις σας. Πως θα μπορούσα κάποια κοπέλα στη δουλειά από συνεργασία/γνωριμία να κάνω σχέση μαζί της; Πρέπει να της το ζητήσω με κάποιο τρόπο πχ πάμε για καφέ; Να της κινήσω το ενδιαφέρον να ρθει να κάνει την κίνηση; Να της μιλώ συνέχεια για άσχετα θέματα μέχρι να το φέρει η συζήτηση; τι προτείνετε ;
Dude, Ντιουυνντ, εχεις αρκετο υλικο απο απαντησεις και στα 2 θεματα ωστε να απαγορευεται να ρωτας πλεον τετοια πραγματα..
Σημασια δεν εχει μονο να διαβαζεις απαντησεις αλλα και να τις επεξεργαζεσαι μεσα σου , αλλιως οι απαντησεις ειναι απλα ενα σκετο μιγμα απο λεξεις...
Τοσα και τοσα ατομα σου απαντησαν πολυ αξιολογα και ουτε ενα δεν σου προτεινε να κανεις αυτα που εσυ προτεινεις τωρα....
αυτο που θα σου απαντησω παλι ειναι :
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6493&page=4
,κατω κατω κατω.....
11-06-2010, 11:04 #187
Originally posted by ioannis2
Να της μιλώ συνέχεια για άσχετα θέματα μέχρι να το φέρει η συζήτηση; τι προτείνετε ;
δεν υπαρχει ασχετο θεμα.
Ακομα και για παπαγαλους να μιλας,
η αλλη σε προσεχει, και φαινεται οτι δεν το λαμβανεις υποψη σου.
Οταν εννοω σε προσεχει, δεν ειναι απαραιτητο να κανει συλλογη με παπαγαλους...
προσεχει ομως τα χερια σου πως κουνιουνται....
το στομα σου πως ανοιγοκλεινει....
Στραβωνει με εκεινο που δεν της κανει, και ενθουσιαζεται με εκεινο που την φτιαχνει....
Καθε γυναικα ομως ειναι ενας ξεχωριστος ανθρωπος αλλα πανω απο ολα ανθρωπος.
Ενθουσιαζεται με διαφορετικα πραγματα και οτι λες κλειδωνει αλλιως στην καθε μια.
Το προβλημα σου πιστευω (και για να μην σε στηνω στο σκαμνι, τετοια προβληματα εχουν πολλοι ανθρωποι, ισως σε εσενα να εχει γινει εμμονη....) ειναι οτι οταν βρισκεις μια γυναικα δεν ξερεις πως να μπεις μεσα στο μυαλο της και να βρεις τροπο να της το εξερευνησεις.
Πως ομως θα κανεις κατι τετοιο και να προσεγγισεις μια γυναικα?
Θα πρεπει ηδη να εχουν γραφτει καμποσα βιβλια για τετοια ζητηματα και δεν θεωρω οτι ειμαι ειδημων για να το ληξω σαν απαντηση....
Και εμενα με προβληματιζουν τετοιες σκεψεις,
αλλα επειδη η επικοινωνια ειναι το φορτε μου, το επικοινωνιακο μου στοιχειο κινειται εντονα στο να μελετω τους ανθρωπους, το πως σκεπτονται, πως λειτουργουν, γιατι λειτουργουν ετσι και ποιες ειναι οι συνθηκες κλπ....
Αναλυω δηλαδη χιλιαδες πληροφοριες που συλλεγω και καποια στιγμη καταληγω σε συμπερασματα, για το τι ανθρωπο εχω απεναντι μου.
Αυτο μου δινει ανεση στο να στηθω απεναντι της και να βρω την χαραμαδα που ειναι απαραιτητη στην ολη επικοινωνια.
Το δυστυχημα στην ολη υποθεση,
ειναι οτι το θεμα γυναικα, ειναι οτι πιο πολυπλοκο μπορεις να φανταστεις.
Προκειται δηλαδη για συνομωσια του συμπαντος..... :P
Οταν εισαι απεναντι σε μια γυναικα, η κυρια σου σκεψη ειναι τι πρεπει να κανεις για να την πηδηξεις, λογικο απο μια μερια, ειναι και βιολογικη αναγκη.
Θα ελεγες, οτι το ιδιο κανει και αυτη.
Εχασες γιατι δεν ειναι ετσι.
Ειναι πολυ σπανιο να συμβει κατι τετοιο.... εκτος αν εκεινη την στιγμη η γυναικα που βρισκεις μπροστα σου για Χ λογους αποζητα το σεξ, πχ να κανει ενα one night stand.....
Η γυναικα που εχεις μπροστα σου, μπορει να σκεφτεται οτι θες, με το σεξ σε πολυ παρακατω ιεραρχια.
Πχ μπορει να σε κοβει για το πως θα ηταν αν εκανε παιδια μαζι σου, η αν θα νιωθει ασφαλεια κοντα σου με βαση οτι εκπεμπεις κλπ κλπ....
Εν ολιγεις εισαι σαφως μειονεκτικος απεναντι της, γιατι η σκεψη σου (σαν αντρας μιλαω οχι προσωπικα....) εχει μια ευθυγραμμη λογικη και μονοδιαστατη.
Αντιθετα η γυναικα οταν σκεφτεται καταφερνει και δουλευει χιλιαδες πραγματα ταυτοχρονα κατι για σενα ασημαντο.
Ειναι αληθεια οτι σε εχει αναγκη και θα ηθελε να κατακτησει.
Ομως σαν διαπραγματευτρια θα ειναι πιο σκληρη απο οτι εσυ ενω εσυ βεβαια θα πιστευεις οτι ειναι μια αθωα υπαρξη....
Σε ολα αυτα τι ζουμι βγαζεις?
μυλος ε?
και μη χειροτερα μπορω να σου πω.....
Τι σου μενει να κανεις αληθεια?
Να πας να κρεμαστεις? να πας να παρακαλεσεις οποια βρεις μπροστα σου?
Οχι βεβαια τι απογοητευτικές σκεψεις ειναι αυτες?
Μην ρωτας ομως ουτε τι να πεις ουτε τι να κανεις...
ΑΠΛΑ!
φροντισε να εισαι αληθινος και να δειχνεις το ποιος εισαι και στην επικοινωνια σου να δινεις στην αλλη το σημα οτι εχει το οκ σου, για να σου πει κατι παραπανω.
Λες οτι εισαι ντροπαλος.... αυτος εισαι, αποδεξου το.
Δεν θα γινεις ο ζεν πρεμιε που με μια ματια παραλυει η αλλη και δεν ειναι απαραιτητο κατι τετοιο.
Βρες ομως τι εχεις εκτιμητεο μεσα σου και αυτο δειξε για να \"παραλυσει\" η γυναικα που σε βλεπει.
Κινησου με αυτοπεποιθηση εξω, οτι υπαρχουν γυναικες που θα ηθελαν να ειναι μαζι σου σε πρωτη δοση τουλαχιστον.
Που ειναι? στην τσεπη του παντελονιου παντως οχι, ουτε στο τσεπακι σου ουτε καν σπιτι σου.
Ισως στον απο πανω οροφο, ισως απεναντι στο μπαλκονι σου, ισως στο αλλο τετραγωνο η στο μπαρακι που πηγαινεις.
Σου ευχομαι καλο κυνηγι...!
Υγ. δεν ξερω αν καταλαβες κατι απο ολα αυτα, ευχομαι να μην τα εγραψα τσαμπα.
Ειμαι με ελαχιστο υπνο και μπορει να μου ξεφυγε κατι....
11-06-2010, 12:20 #188
Κρίνο ωραία τα λες, εκτός από ένα: Δεν πρέπει να σκέφτεται πως θα την π..ξει ο άλλος. Αν το καταλάβει αυτό η γυναίκα, πάει το \'χασε το παιχνίδι. Μη μας βγει το παιδί κανένας μ...κας ενώ δεν είναι. Και το μη χειρότερα δεν μου άρεσε :P Anyway, νομίζω ότι είναι πανεύκολο να καταλάβεις και τις γυναίκες και τους άντρες από τόσες συζητήσεις που έχουν γίνει και επίσης από τον αυθορμητισμό τους :P Αυτά είχα να πω εγώ.
11-06-2010, 13:11 #189
το πως θα σκεφτεται δεν ειναι κατι που θα το επιλεξει.
Οταν εχει ορμες, τι ακριβως θες να σκεφτει???
Να γραψει ποιημα και να τις το αφιερωσει?
Και εγω λεω στο γατο μου να μην βγαινει εξω γιατι θα τον πατησει κανενα αμαξι,
και οτι αμα κυνηγαει γυναικες, θα το φαει το κεφαλι του....
Και αυτος ειναι τρις χειροτερος, αμα βγει για κυνηγι, δεν επιστρεφει μεχρι να ικανοποιησει το ενστικτο του.
Θες τωρα να τα βαλουμε με την φυση,
η να ποινικοποιηθουν αυτα που αισθανεται ο καθενας?
Εγω οταν κοιταω μια γυναικα για πρωτη φορα,
ενα απο αυτα που σκεφτομαι ειναι και το πηδημα.
Δεν καταλαβα δηλαδη θα μου πεσουν οι μετοχες?
Υποτιμω την γυναικα επειδη το σκεφτομαι?
Ειναι ανεπιτρεπτο σαν σκεψη?
Δεν υπαρχει αυτος ο ρολος μου?
Η τελικα να παω στον ψυχολογο μου να το ψαξω?
Η γυναικα καταλαβαινει οτι την βολευει και καλα κανει.
Προσπαθει και η ιδια να προστατεψει την βιολογια της.
Μπορουμε να μην λεμε παραμυθια, γιατι ειμαι κουρασμενος απο χθες?
Το μη χειροτερα, ειναι χιουμορ.... ισως οχι πετυχημενο.
Για τον αυθορμητισμο των γυναικων εχω να πω οτι ειναι σπανιο να το βρεις,
αλλα αν το βρεις, επιασες λαχειο.
11-06-2010, 13:17 #190
Κρίνο ωραία ακούγονται όπως τα λες, αλλά για μένα υποτιμάει τη γυναίκα κάποιος που σκέφτεται πως θα τη ρίξει στο κρεββάτι, και ναι, είναι ανεπίτρεπτο σαν σκέψη να το βάζει πάνω από όλα, ή να το σκέφτεται συνέχεια, και νομίζω πως οι ορμές είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί. Και οι γυναίκες πχ έχουν ορμές αλλά δεν κάνουν κι έτσι! Τεσπά, μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω γιατί έχω να νιώσω ορμές.....ουου :)
11-06-2010, 13:23 #191
τωρα πανω απο ολα, αυτο δεν το ειπα,
αλλα ειναι ενδεχωμενο.
Και αν δεν το καταλαβαινεις, τι να σου πω.....
Επισης οι ορμες στις γυναικες δεν ειναι το ιδιο σε ορμες σε αντρες.
Τεσπα αν δεν με πιστευεις,
ρωτα κανα αλλο.
11-06-2010, 13:29 #192
Είπα, δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω και καλά. Λες η κύρια σου σκέψη γι\'αυτό είπα πάνω από όλα. Βασικά για να σου πω την αλήθεια, ούτε καν το είδα, τώρα το είδα αλλά επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι άντρες, γι\'αυτό.
11-06-2010, 14:20 #193
krino
{{Λες οτι εισαι ντροπαλος.... αυτος εισαι, αποδεξου το.
Δεν θα γινεις ο ζεν πρεμιε που με μια ματια παραλυει η αλλη και δεν ειναι απαραιτητο κατι τετοιο.}}
Το με μια ματιά παραλύει η άλλη, ναι μου έτυχε να το κάνω σε κάποιες λίγες περιπτώσεις, ίσως ήταν αυθόρμητο και δύναμη της στιγμής, όταν για λίγο φεύγουν από μέσα μου , δεν ξέρω πως, οι αρνητικές σκέψεις και η φοβία. Είδα, με το ύφος τους κατάλαβα ότι είχαν παραλύσει. ΄΄Εστω αυτές τις ελάχιστες στιγμές. Πως όμως αυτό το λίγο καλιεργείτε; και να χω και τη δύναμη να κρατήσω μετά την κοπέλα;γιάννης
11-06-2010, 14:25 #194
βρε γιαννη τι να καλιεργησεις?
μενταλιστ εισαι?
Δεν υπαρχει καλλιεργια παρα μονο στα ραπανακια.
Κοιτα να εισαι απλος και αυθορμητος.
Γιατι εχεις μπει σε τετοιες σκεψεις?
11-06-2010, 14:32 #195
Άρα ήμουν απλός και αυθόρμητος, χωρίς όλες αυτές τις σκέψεις. Αυτό χρειάζεται νομίζω και περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη ψυχική. Η πολλή σκέψη κάνει ζημιά. Περνάς γρήγορα στην πράξη και εκεί κάθε στιγμή διεκδικείς, παλεύεις με ότι σου προκύπτει. Αχ να μου γίνει αυτό βίωμα, τίποτα άλλο δεν θέλω
γιάννης
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια