Results 46 to 60 of 68
Thread: Είναι αυτό κακοποίηση?
-
06-06-2010, 16:51 #46
Κάνεις συνέχεια λάθη... Οκ,ποιος δεν κάνει λάθη; Αυτός δεν κάνει λάθη; ( Ο πάπας είναι; :-Ρ) Και συ κάνεις λάθη και κείνος κάνει λάθη και γω κάνω λάθη και όλοι κάνουν λάθη.
Το θέμα είναι γιατί δικαιολογείς εκείνον που σε βρίζει και σε κάνει να νιώθεις έτσι; Λάθος δεν είναι κι αυτό; Θα μου πεις εσύ ξεκίνησες πρώτη, το κάνει σε απάντηση δικού σου λάθους κτλ. Οκ. Αλλά πάει να διορθώσει ένα δικό σου λάθος με ένα μεγαλύτερο λάθος;( το να σου φωνάζει και να σε βρίζει)
Και πάλι δεν είναι η ίδια αναλογία, εσύ κάνεις λάθος και το αναγνωρίζεις, εκείνος κάνει λάθος και το αναγνωρίζετε και οι δύο σαν δικαιολογημένη αντίδραση. Είναι δίκαιο για σένα αυτό;
- 06-06-2010, 16:54 #47
Παιδιά την έχασα τη μπάλα, ποιος φίλησε ποιον και ποιος απάτησε; Αν δε θες να το πεις δημόσια οκ μη μου λες, αλλά δεν κατάλαβα τι παίζει ακριβώς...
06-06-2010, 16:55 #48
Originally posted by kristy_01
Διαρκείας.Η απάτη είναι απάτη.Και είμαι κάθετη σε αυτό,γι\'αυτό και νιώθω τόσο φθηνή
06-06-2010, 17:06 #49
Εντάξει δεν είναι και σιγά το πράγμα! Είναι σοβαρό, αλλά δεν είναι δικαιολογία για να σε έχει υπό μια ζωή Kristy! Τον πλήγωσες, σίγουρα. Φέρθηκες λάθος σίγουρα, ίσως και φτηνά, όπως λες. Αλλά στο είπα και πιο πάνω, ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, με εσένα σαν άτομο, γενικά και στους αιώνες των αιώνων. Φέρθηκες φτηνά, έκανες λάθος. Αυτό δε σε κάνει φτηνή, ή σκάρτη για μια ζωή! Αν δε μπορείς να το ξεπεράσεις, ή δε μπορεί να το ξεπεράσει, μη συνεχίζεται άλλο αυτή τη σχέση, αλλά σου ξαναλέω, ΔΕΝ είναι δικαιολογία για να σου φέρεται σα να είσαι φτηνή ή άχρηστη!
Πρέπει να συγχωρήσεις εσύ η ίδια πρώτα πρώτα τον εαυτό σου, αλλιώς τι θα γίνει, θα σε θεωρείς μια ζωή φτηνή και άξια να σε βρίζουν και να σε \'\'κλωτσούν\'\';
06-06-2010, 17:11 #50
Απάτησα, είπα ψέματα, φέρθηκα σκάρτα.
Έκανα λάθος, παρασύρθηκα, κλαίω χτυπιέμαι μετανιώνω και δε θέλω να ξαναφερθώ έτσι.
Είμαι άπιστη, είμαι ψεύτρα, είμαι σκάρτη.
Δε μπορώ να φερθώ διαφορετικά, έτσι είμαι, με στενοχωρεί αλλά μου αξίζει για πάντα φτύσιμο και τιμωρία. Πρέπει να κλαίω και να υποφέρω για μια ζωή αφού φέρομαι έτσι.
Εκεί εντοπίζω εγώ τη διαφορά. Διαλέγεις, ο καθένας μας διαλέγει...
06-06-2010, 17:28 #51
Οκ δεν το είδα ότι δεν τα είχανε, εγώ μιλάω για φιλί ενώ έχεις σχέση με κάποιον άλλον! (Όσο για τα άλλα που λες, εννοείται ότι υπάρχουν και χειρότερα, πολύ χειρότερα. ) Μα αν δεν τα είχαν, τότε δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση, οπότε κατά την άποψή μου μιλάμε για μια μπερδεμένη κατάσταση και για μη ξεκάθαρη συμπεριφορά, όχι για φτήνεια!
07-06-2010, 00:39 #52
Αμα νομιζεις οτι εχεις οντως λαθος και πως εισαι σκαρτη.. γιατι κακα τα ψεμματα πολλοι αν οχι ολοι οι ανθρωποι περναμε φασεις που ισως πρεπει να αλαξουμε, δε ξερω με σενα τι εχει παιχτει δε θα σου πω αν αξιζεις η οχι γιατι δε σε ξερω, παντως σιγουρα και σκαρτη να εισαι σου αξιζει μια ευκαιρια να αλαξεις, εγω θα σουλεγα λοιπον να πας να μιλησεις στον φιλο σου και να του πεις ειλικρινα που εχεις κανει λαθος και πως θες τη βοηθεια και την υποστηριξη του για να αλλαξεις(ολα αυτα αν οντως ΕΣΥ πιστευεις οτι εχεις λαθος συμπεριφορες) και πως με το βρισιμο δε βοηθιεται η κατασταση... ελπιζω να βοηθησα
07-06-2010, 01:23 #53
Λεκτική κακοποίηση?Ναι...Άσχημο.Μα αν είναι αλήθειες που ξέφυγαν λόγω νεύρων?
Προσωπικα δεν ξερω αλήθειες που να ταυτιζονται με το βρισιμο.
Άλλωστε το παραδεχεται πως \'\'ξεφευγει\'\' εξαιτιας σου.
Κριστυ ειναι κακοποιηση το λες και μονη σου και στην κακοποίηση δεν υπαρχει δικαιολογία.
Αν τοσο πολυ δε μπορει να δεχτει αυτο που εισαι(οτι κι αν εισαι) ωστε να \'\'ξεφευγει\'\',ειναι απλο ας σηκωθει να φυγει.
Αλλα περα απ\'όλα σκεψου αν νιωθεις ομορφα μ\'αυτον τον ανθρωπο(στο μεγαλυτερο ποσοστο τουλαχιστον..),αν καλυπτει τις αναγκες σου σαν ανθρωπο,γυναικα,προσωπικοτ ητα κ πραξε.Μην περιμενεις να κατασταλλάξεις ποιος εχει δικιο,τι γιατι.
Νιωθεις ωραια?
07-06-2010, 01:35 #54
κριστι οταν αυτοσ σε βριζει τι κανεισ εσυ?
07-06-2010, 03:56 #55
Και τι κάνεις τελικά αναρωτιέμαι...Μήπως τελικά πάλι είσαι τόσο φθηνός άνθρωπος που ρίχνεις το φταίξιμο στην οικογένεια και δεν παραδέχεσαι πως εσύ είσαι το πρόβλημα?Και τι σου φταίει εκείνος που στηρίχθηκε σε σένα,στην εικόνα σου,σε έβλεπε σοβαρά,τον έκανες να ξεφύγει?Δεν αξίζεις να τιμωρηθείς?
Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να μας κανει να αισθανομαστε \"ανισχυροι\"
Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα στον σεβασμο
και συμπεριφορες τετοιου τυπου,οτι και να εχει κανει ο αλλος ειναι κακοποιητικες,και δεν αξιζουν σε κανεναν
Αλλα μεσα απ αυτα που εγραψες, δικαιολογεις την αντιδραση του,και ριχνεις ολο το\" φταιξιμο\" σε σενα
αυτος δεν\" φταιει πουθενα\" ??Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
07-06-2010, 12:15 #56
μηπωσ να δοκιμαζεσ να του απαντησεισ η να φωναξεισ η να χαμηλωσεισ του τονουσ και γιατι οταν περασει συμφωνεισ δεν πρεπει να του εξηγησεισ οτι μπορει να εχει δικιο αλλα μεχρι ενα οριο εχει δικαιωμα να σου φωναζει;
07-06-2010, 12:40 #57
δεν μπορεισ να του πεισ οτι δεν ειναι το ιδιο κι οτι ναι μεν ανεχεσαι πολλα αλλα καπου πρεπει να ξεσπασ κι εσυ αλλιωσ θα σκασεισ ο τυποσ ειναι πρωταθλητησ ετσι οτι και να κανεισ πατημενη την εχεισ σου χει παρει πολυ τον αερα
07-06-2010, 12:53 #58
Εγω παντως πιστευω οτι σου αρεσει κατα βαθος αυτη η κατασταση...
εννοω βρηκες καποιον που σε υποταξε φουλ και νοιωθεις αυτη την δυναμη του απο πανω σου που κατα πασα πιθανοτητα σε καρα-εξιταρει..!! Παντα αυτο δεν ηθελες?
Οποτε αφου ειστε ευχαριστημενοι και οι 2 , αυτος που σε υποτασει και εσυ που του υποτασεσαι, γιατι να αλλαξει κατι? Τι νοημα εχει να ρωτας αμα σε βριζει και χτυπαει ο αλλος αν ειναι κακοποιηση. Γιατι αμα ειναι, τι πειραζει? Απο την στιγμη που δεν σε ενοχλει αυτο δε πα να ειναι οτι θελει.?Εκει θα κολησουμε? Μου θυμιζει το σκηνικο με εναν τυπο που εκανε χορτο και τσιγαριλικια σε καθημερινη βαση και εψαχνε να δει αμα ειναι βλαβερα ή οχι. Λες και θα τα σταματαγε και να ανακαλυπτε οτι ηταν.
(για την ιστορια δεν τα σταματησε μιας και δεχοταν μονο τις απαντησεις που αυτος ηθελε να δεχτει και οσες ερευνες του απεδεικνυαν το αντιθετο τις βαφτιζε σαν προπαγανδα και ψεματα)
Ξερεις ο σαδιστης και ο μαζοχιστης πανε πακετο αυτοι οι 2 και δεν το λεω αυτο κοροιδευτικά αλλα με σοβαροτητα. Μπορω να σε παραπεμψω και σε επιστημονικα αρθρα και μελετες που το υποστηριζουν αυτο το συμπελγμα σαδιστη-μαζοχιστη και την απολαυση που λαμβανουν και οι 2 τελικα μεσα απο ολο αυτο.
Ανηκεις στο δευτερο κομματι του πακετου απο οτι φαινεται , αφου μεχρι στιγμης τουλαχιστον πιστευεις οτι η ζωη σου δεν αξιζει μια ειδικα απο την στιγμη που δεν εχεις καταφερει τιποτα στην ζωη σου μονη σου. ε?
07-06-2010, 13:14 #59
.Και όταν περάσει συμφωνώ για όσα είπε
μηπως μπορεις να γινεις συγκεκριμενη με 2-3 παραδειγματα?
γιατι εχω την υποψια οτι κατι δεν παει καλα.....
07-06-2010, 13:29 #60
Εγώ πιστεύω πως τα αξίζει αφού θέλει και τα παθαίνει.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία