Results 61 to 68 of 68
Thread: Είναι αυτό κακοποίηση?
-
07-06-2010, 13:32 #61
Originally posted by kristy_01
Και μόνη μου έχω καταφέρει αρκετά πράγματα.Δεν πιστεύω δηλαδή πως μόνη μου θα χαθώ,πως είμαι εξαρτημένη.
αν ειχες καταφερει οντως αρκετα πραγματα τωρα δεν θα ησουν 100% φουλ εξαρτημενη απο καποιον αλλο ουτε θα ειχες λογο να μενεις μαζι του να σου συμπεριφερεται ετσι. εκτος...αν σου αρεσει...
δεν μενει αλλη θεωρια...
σε βριζει και εσυ καθεσαι. Καθεσαι με την θεληση σου φανταζομαι εκτος αμα σε κλειδωνει παρα την θεληση σου στο υπογειο ωστε να μην του φυγεις. Αν συμβαινει το δευτερο τοτε ειναι οντως σοβαρη η κατασταση. Αλλα μαλλον δεν συμβαινει οποτε....
..εσυ αποφασιζεις.
Ή αυτος αποφασιζει για εσενα. Δεν ξερω, μπερδευτηκα.
Οπως και να εχει αν σου απλωσει χερι κιολας μην σου κανει εντυπωση. Καποιος ο οποιος αδιαφορει για τα συναισθηματα του αλλου φωναζοντας του ,ειναι και ο ιδιος που μια μερα θα χρησιμοποιησει και το χερι του σαν προεκταση της φωνης του. Το στομα δεν απεχει και πολυ απο το χερι. Ετοιμασου για αυτο λοιπον. Και τοτε θα πεις \"οντως ειχε δικιο, καλα μου εκανε, ειχα αδικο\" οπως λες και τωρα μετα τις φωνες.
- 07-06-2010, 13:35 #62
Originally posted by lightbluepath
Εγώ πιστεύω πως τα αξίζει αφού θέλει και τα παθαίνει.
Και εγω πιστευω οτι λες μπουρδες.
Σηκω φυγε κοπελα μου,
και εχεις δικαιωμα οπως ολοι οι ανθρωποι, να εχεις διπλα σου ενα ανθρωπο που να σε βλεπει και να ειναι με το χαμογελο στα χειλη μολις σε αντικριζει.
Βημα 1
κοψε αμεσα καθε επικοινωνια.
ουτε εξηγησεις, ουτε να σου πω ουτε να μου πεις.
βημα 2
κατσε να δουλεψεις με τον εαυτο σου, γιατι δεχθηκες να μπεις σε αυτο το τριπακι.
βημα 3
μετα απο ολα αυτα, οταν εισαι ηρεμη, αρχινα να κοιτας για καποιο ανθρωπο, που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα σεβεται πανω απο ολα.
07-06-2010, 13:36 #63
Originally posted by krino
Και εγω πιστευω οτι λες μπουρδες.
Σηκω φυγε κοπελα μου,
και εχεις δικαιωμα οπως ολοι οι ανθρωποι, να εχεις διπλα σου ενα ανθρωπο που να σε βλεπει και να ειναι με το χαμογελο στα χειλη μολις σε αντικριζει.
Βημα 1
κοψε αμεσα καθε επικοινωνια.
ουτε εξηγησεις, ουτε να σου πω ουτε να μου πεις.
βημα 2
κατσε να δουλεψεις με τον εαυτο σου, γιατι δεχθηκες να μπεις σε αυτο το τριπακι.
βημα 3
μετα απο ολα αυτα, οταν εισαι ηρεμη, αρχινα να κοιτας για καποιο ανθρωπο, που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα σεβεται πανω απο ολα.
07-06-2010, 13:38 #64
θέλω και τα παθαίνω άρα τα αξίζω...ξέρω τι πρέπει να κάνω...σας ευχαριστώ για όλα
07-06-2010, 13:40 #65
Originally posted by Boltseed
σε βριζει και εσυ καθεσαι. Καθεσαι με την θεληση σου φανταζομαι
μπορει καποιος να πεσει στη λουμπα,
οτι δεν αξιζει, μην τα θεωρεις ολα τοσο απλα.
Μερικες λεξεις ομως κανουν μπαμ ακομα και για ενα θεατη του φορουμ που δεν ξερει τι σοι σχεση εχει κριστυ.
Το θεμα ειναι να ξεκολλησει και να φτιαξει την ζωη της,
και οχι να την τιμωρησουμε και εμεις, γιατι καθεται και ακουει βλακειες.
Αρκετα εχει υποτιμηθει απο τον συντροφο της,
ας της δωσουμε ενα χερι να σηκωθει και οχι αστοχης κριτικης.
07-06-2010, 13:41 #66
Originally posted by kristy_01
θέλω και τα παθαίνω άρα τα αξίζω...ξέρω τι πρέπει να κάνω...σας ευχαριστώ για όλα
οχι δεν τα αξιζεις.
Σου ειπα τι πρεπει να κανεις.
Ελπιζω να τα κατανοησες.
07-06-2010, 14:25 #67
Είναι κακοποίηση και το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι με χαμηλή αυτοεκτίμηση (εγώ π.χ.) φτάνουν να πιστεύουν ότι αξίζουν αυτή την αντιμετώπιση. Μερικές φορές όχι μόνο από ένα άτομο, ξέρεις γιατί; κάποιοι αν σε δουν να σέρνεσαι σε ποδοποατούν κιόλας.
Μην ακούσω για αυτοτιμωρίες. Χρειάζεσαι βοήθεια, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κακοποιείσαι, πρέπει να πιστέψεις πως αξίζεις καλύτερης μεταχείρισης. Αν σταθείς, αν μέσα σου είσαι καλά, αν αγαπήσεις λίγο εσένα και γιάνεις λίγο τις πληγές σου θα δεις ότι κάτι τέτοια αδύναμα ανθρωπάκια δεν μπορούν να σε μειώσουν. Κουράγιο. Δες τα θέλω σου κι εσένα.κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
07-06-2010, 14:53 #68
narnia
ομιλησες πολυ ορθοτατα.
Πιο ορθια δεν γινεται.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία