Τι σκέφτεστε; - Page 102
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 102 of 1532 FirstFirst ... 252921001011021031041121522026021102 ... LastLast
Results 1,516 to 1,530 of 22967
    Senior Member
    Γεματο σπιτι με αναμνησεις...τι ομορφα!ακομα και οταν ειναι αδειο εχει κατι να πει,ναι?
    Η επετειος ασχημη και ποναει,μα σιγα σιγα απαλυνει ο πονος,δεν ξεχνας,δεν θελεις να ξεχασεις...
    καληνυχτα διαμαντακι μια νεα μερα θα ξημερωσει :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Γεματο σπιτι με αναμνησεις...τι ομορφα!ακομα και οταν ειναι αδειο εχει κατι να πει,ναι?
    Η επετειος ασχημη και ποναει,μα σιγα σιγα απαλυνει ο πονος,δεν ξεχνας,δεν θελεις να ξεχασεις...
    καληνυχτα διαμαντακι μια νεα μερα θα ξημερωσει :)
    Πληγή που κάθε Μάη θα μπουμπουκιάζει.. Όμως ναι, ο χρόνος έχει, ρε συ, τον τρόπο του και όλα τα δαμάζει.
    Μια νέα μέρα θα ξημερώσει! Πως μ' αρέσει αυτή η σκέψη.. Λαμπαδιάζει την ελπίδα.
    Άσε που κάθε φορά μου φέρνει στο μυαλό την Σκάρλετ στο Όσα παίρνει ο άνεμος να το λέει με την νοτιοαμαρικάνικη προφορά και χαμογελάω.

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου και καληνύχτα :)

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι δεν πρεπει παντα να επιρριπτουμε ευθυνες στους αλλους για τα λαθη μας στις πραξεις μας...καπου εχουμε φταιξει κ εμεις αλλα συνηθως δεν θελουμε να το δουμε κ να το παραδεχτουμε...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    σημερα γυρισα 7 χρονια πισω σ εκεινο το καλοκαιρι των ανατροπων...αξιζε τελικα η δεν αξιζε?η μηπως δεν εχει καμια σημασια πια?μαλλον οχι..............
    ατελειωτοι ανεξοφλητοι λογαριασμοι που επιζητουν την πληρωμη τους και εγω σκαλωμενος στην ακροπολη της Αρκασας να ατενιζω το καρπαθιο τετοια ωρα σαν και αυτην χωρις εσενα πια και εχω το ιδιο διλλημα οπως και τοτε γιατι καποια πραγματα δεν αλλαξαν και δεν ξερω αν θα αλλαξουν και ποτε......................
    τι ειρωνεια αυτο το φως το ειδα ξανα ζωγραφισμενο πανω σε εναν τοιχο,χωρις την αυρα του απογευματος χωρις την θαλασσα εφτανε μονο η αγαπη της και πολυ εμπιστοσυνη για να καταλαβω οτι αυτο που αισθανομαι ειναι μεσα μου και οχι εξω μου και οτι ευτυχως αρχιζω να καταλαβαινω τι σημαινει να παιρνεις αγαπη και τι οχι..........απλα χωρις πολλα πολλα,δεν χρειαζεται.........
    Σ αφηνω λοιπον καρφιτσωμενη στις εικονες της θαλασσας και σε αποχαιρετω.......................
    Last edited by ανεμος; 04-05-2011 at 20:35.

Senior Member
    gus αδειασε το κουτι σου για να σου στειλω π.μ

Senior Member
    Σκεφτομαι τη φωτια στο τζακι τη μονη παρεα που θελω τις τελευταιες μερες
    Σκεφτομαι ποσο ζωντανο ηταν εχθες μου μιλουσε με τις φλογες του,και σημερα εχουν μεινει μονο σταχτες
    Σκεφτομαι τη δυνατη βροχη που επεφτε εχθες το βραδυ ,και τη μυρωδια της.
    Σκεφτομαι ποσο καθαρα ηταν τα δεντρα στο κηπο μου σημερα το πρωι.
    Σκεφτομαι οτι τιποτα δε μπορει τωρα να απαλυνει τον πονο ,τη μοναξια τη παγωνια που νιωθω.
    Σκεφτομαι ποσο πολυ θελω να κλαψω ,αλλα δεν μπορω.
    Σκεφτομαι οτι ισως θα ηταν καλυτερα να μεινω για παντα εδω ,να μη βλεπω και να μην ακουω κανεναν.
    Σκεφτομαι οτι δεν θελω αλλο να μιλαω,η καθε λεξη μου συνοδευεται απο πισω με ενα μεγαλο γιατι.
    Σκεφτομαι αν ποτε βρω την απαντηση στο γιατι,και αν η απαντηση μου απαλυνει ολο αυτο, ολα αυτα που αισθανομαι.
    Σκεφτομαι τα ματια του,το γελιο του
    Σκεφτομαι ποσο κουρασμενη αισθανομαι απο τα χιλιομετρα που εχω κανει.
    Σκεφτομαι οτι πρεπει να σταματησω να γραφω τη σκεφτομαι ,να κανω τα ψωνια μου πριν κλεισουν τα μαγαζια , και να γυρισω στο χωριο
    Σκεφτομαι οτι πρεπει να μαζεψω τις σταχτες απο το τζακι και να το αναψω παλι για συντροφια αποψε
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Οι ρόλοι στις οικογένειες είναι συστημικοί. Το έχω θεωρητικά, στην πράξη να δούμε τώρα,λολ
    Συνθημα σε τοιχο: "Η οικογενεια ειναι φυλακη, λευτερια στις σχεσεις"
    Δεν συμφωνω 100% αλλα δε μπορω να πω οτι διαφωνω.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    καλωσορισες σοφτ :)
    σου ευχομαι να βρεις τις ισορροπιες σου και να νοιωσεις συντομα καλυτερα :)

Senior Member
    Καλώστηνε την πέρδικα που σήμερα είναι λίγο μελαγχολική. Σοφτάκι, θα περάσει και αυτό ρε. Άναψε το τζάκι, κάνε ό,τι σε ανακουφίζει και σε βοηθά τον πρώτο καιρό, σιγά σιγά θα ζεστάνει και το μέσα σου.
    Αν θέλεις τίποτε να πούμε, στείλε π.μ.:)

Fearg, θεσμός δεν είναι? Εξουσίες εξυπηρετεί. Και με τα ανάλογα στοιχεία διαπλεκόμενων εξουσιών. Ευλογία παπά και θυμιατούρες ή κρατική νομοτυπία.
    Βέρες, ξέρες και χολέρες και μετά στους δικηγόρους, να φάνε κι αυτοί κατιτίς.:P
    Μετά εορτής το αντιλαμβάνεσαι το σχέδιο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Σκεφτομαι ποσο αδικο ηταν που ενας συνανθρωπος μας στο φορουμ την στρυφοτο της ζωης του.
    Και ποσοι απο εδω τον ειχαμε πληγωσει (μαζι και εγω και το μετανιωνω πικρα )και ποσο πληγωθηκε τελικα απο την ζωη..Ποσο αδικος ειναι ο κοσμος τελικα....
    Ποσα χαστουκια μας δινει η ζωη τελικα χωρις σταματημο?

Senior Member
    σκατά ρε φίλε! :(

Senior Member
    Σκέφτομαι-ότι-τα-24-του-αλφάβητου-είναι-τόσο-γαμημένα-λίγα-για-να-χωρέσουν.. :(

Senior Member
    Σκεφτομαι να παω μετανασστρια στο φεγγαρι. Σκεφτομαι αν η σχεση ειναι η συνεχης παλη να μην τελειωσει η σχεση. Σκεφτομαι "μη με σπρωχνετε αλλο!!"

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι δεν ξερω τι θελω κ τι μου γινεται αλλα οταν συνειδητοπιησω τι ειναι αυτο θα κανω τα παντα κ θα το πετυχω κ θα τα φερω ολα εις περας κ θα φτιαξω τη ζωη μου οπως θελω εγω κ οχι οπως θελουν οι αλλοι!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκεπτομαι το τελευταιο μνμ που μου εστειλες ,αλλα ποτε δεν απαντησες στο δικο μου ,Γιατι??
    Σκεφομαι οτι δεν αισθανομαι τιποτα
    Σκεφτομαι οτι δεν ειμαι πολυ καλα μαλλον
    Last edited by soft; 08-05-2011 at 11:36.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ