Τι σκέφτεστε; - Page 1062
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1062 of 1532 FirstFirst ... 625629621012105210601061106210631064107211121162 ... LastLast
Results 15,916 to 15,930 of 22967
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενη..βασικα οχι...δηλαδη..δεν ξερω μαλλον..ισως να εχω μπερδευτει...
    δεν ταιριαζουν οι ηλικιες μας, η εμφανιση μας, ο χαρακτηρας μας , η συμπεριφορα, τιποτα τιποτα δεν ταιριαζει...
    γιατι νιωθω ετσι? θελω να τον αγγαλιασω και την ιδια στιγμη να τσακωθω μαζι του.
    Νομιζω πως ο ερωτας μοιαζει με το αγχος..Οσο πιο μικρο και συγκρατημενο ειναι, τοσο πιο πολυ παραγωγικο...σε κινητοποιει μεχρι ενος σημειου.
    φοβαμαι τι θα γινει αμα ξεφυγει απο τα χερια μου.
    Ας φυγει η οψη του απο τις σκεψεις μου...ας φυγει..
    εχετε καμια συμβουλη?
    Κάνε κίνηση, μην το καθυστερεις επειδη θα τρεξουν άλλες και τοτε ήδη θα τον εχεις χασει.
    Πλησιαζοντας τον, τοτε μονο θα ξερεις σιγουρα αν ταιριαζεις μαζι του, τωρα απλα κανεις υποθεσεις απο μακρια. Ειναι χειροτερο το να μην πλησιασεις καποιον παρα το να τον πλησιασεις και να διαπιστωσεις ότι δεν ταιριαζεις μαζι του. Και να ξερεις ότι σε τετοια θεματα η πολλή σκεψη και οι αναβολες ειναι ο χειροτερος ανασταλτικος παραγοντας για να μην κανεις την κίνηση.
    γιάννης

Banned
    Καλημέρα σε όλους :)

Senior Member
    νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενη..βασικα οχι...δηλαδη..δεν ξερω μαλλον..ισως να εχω μπερδευτει...
    δεν ταιριαζουν οι ηλικιες μας, η εμφανιση μας, ο χαρακτηρας μας , η συμπεριφορα, τιποτα τιποτα δεν ταιριαζει...
    γιατι νιωθω ετσι? θελω να τον αγγαλιασω και την ιδια στιγμη να τσακωθω μαζι του.
    Νομιζω πως ο ερωτας μοιαζει με το αγχος..Οσο πιο μικρο και συγκρατημενο ειναι, τοσο πιο πολυ παραγωγικο...σε κινητοποιει μεχρι ενος σημειου.
    φοβαμαι τι θα γινει αμα ξεφυγει απο τα χερια μου.
    Ας φυγει η οψη του απο τις σκεψεις μου...ας φυγει..
    εχετε καμια συμβουλη?
    αν ειναι αμοιβαιο, μην σκεφτεσαι τιποτε αλλο.
    ζησε το οσο παει με ολη σου την χαρα και τον ενθουσιασμο :)

Senior Member
    εκεινος ο καρουλης που τιτιβιζε καθε πρωι, που χαθηκε???
    ελπιζω να μην φρικαρε απο την επιθεση των τεσσαρων κλωνων... :D

καλες γιορτες σε ολα τα καλα παιδακια και καλες διασκεδασεις σε οσους πανε ταξιδακια!!!
    (και μην ξεχνατε τους αλλους εαυτους σας εδω μεσα οταν "φευγετε" , κριμα να δυστυχουν μονοι τους :))

Senior Member
    Τι όμορφο είναι να έχεις έναν όμορφο άνθρωπο δίπλα σου και να σου δείχνει πόσο σ'αγαπάει?! Να σε τρελαίνει κάθε φορά, να νιώθεις γεμάτος και συνέχεια να νιώθεις ερωτευμένος.. Να μην υπάρχει στιγμή που να μην σε κάνει να νιώθεις τον έρωτα, να σε φροντίζει και να είναι δίπλα σου. Να μην σε αφήνει να φύγεις και να μην θες να φύγεις από κοντά του... Να σε κάνει να νιώθεις όμορφος, να ομορφαίνει την ζωή σου...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τι όμορφο είναι να έχεις έναν όμορφο άνθρωπο δίπλα σου και να σου δείχνει πόσο σ'αγαπάει?! Να σε τρελαίνει κάθε φορά, να νιώθεις γεμάτος και συνέχεια να νιώθεις ερωτευμένος..
    δεν υπαρχει τιποτε ομορφοτερο

Senior Member
    ιωαννη σε ευχαριστω, και ναι εχεις δικιο, η συνειδηση μου θα ικανοποιηθει, τα συναισθηματα μου θα βρουν μια διεξοδο να εκτονωθουν..
    remedy οχι πιστευω πως δεν ειναι αμοιβαιο..ειναι πολυ μεγαλυτερος ,ουτε που θα εχει φανταστει τι ονειρευομαι οταν τον κοιταζω..
    ειμαι ερωτευμενη με τον ερωτα, αλλα ποτε δεν θα καταλαβω τι σημαινει και που θα με οδηγησει...
    ειναι παντως εκπληκτικα ενδιαφερον το ταξιδι αυτο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν υπαρχει τιποτε ομορφοτερο
    Ναι και το νιώθω πρώτη φορά στα 30 μου...

Senior Member
    ναι φυσικα και πανεμορφο...

Senior Member
    Καλημέρα λοιπόν σε όλους σας!

Και σας εύχομαι να έχετε και εσείς ανθρώπους που να σας ομορφαίνουν την ζωή διαφορετικά σας εύχομαι να τους βρείτε μέσα από την καρδιά μου!

Senior Member

Και σας εύχομαι να έχετε και εσείς ανθρώπους που να σας ομορφαίνουν την ζωή διαφορετικά σας εύχομαι να τους βρείτε μέσα από την καρδιά μου!
    Καλημερα χριστινα!!!σε ευχαριστουμε πολυ! και ευχομαι ολοψυχα και σε σενα την εκπληρωση της ευχης αυτης!

Senior Member
    Καλημερα χριστινα!!!σε ευχαριστουμε πολυ! και ευχομαι ολοψυχα και σε σενα την εκπληρωση της ευχης αυτης!
    Σε ευχαριστώ!!! :)

Καλημέρα Χριστίνα, κι εγω με τη σειρα μου σ ευχαριστω για τις ευχες!
    Πάντως αυτο το ωραιο συναισθημα που περιγραφεις σε προγουμενο σου μηνυμα δεν το έννιωσα ποτε στη ζωη μου και με καμιά από όσες γνωρισα επειδη καμιά από αυτές δεν ήταν η κατάλληλη. Ακόμα δλδ ελπίζω....
    γιάννης

εγω σκευτομαι τι δουλειες εχω να κανω τι πρεπει να προλαβω κτλ...

αλλα παλι με βλεπω να χαλαρωνω και να μην κάνω τίποτα εχεχεχε

κανενα καλο βιβλιο ψυχολογιας εχει να προτεινει καμια/κανεις ?