Τι σκέφτεστε; - Page 1084
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1084 of 1532 FirstFirst ... 845849841034107410821083108410851086109411341184 ... LastLast
Results 16,246 to 16,260 of 22967
    Senior Member
    Εγω εχω κολλησει με κατι δν ξερω τι και γιατι, αλλα ενω ολη μερα τρωω λιτα κ δν πειναω, καθε βραδυυ τρωω ενα παγωτο cornetto η scandal κ ενα πεινιρλι απο αυτα τα μεγαλα με τη μαλακη ζυμη.. ειναι ενα μαγαζι π φταιχνει τελεια πεινιρλι κ παιρνω απο κει.. 1 βδομαδα συμβαινει.. παγωτο παιρνω απο περιπτερο η απο το πλαιζιρ κ το φαγκουστο π εχουν καλη ποιοτητα, ειδικα το παγωτο φερρερο με τη μους κ το στρατσιατελα κ η μοκα του πλαιζιρ ειναι κολαση
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Εγω εφαγα παρφε απο τον παπου αγαπητο ... Που ανοιξε καινουριο μαγαζι... Ολα τα λεφτα... Αλλα ηπια πολυ τουμπα λιμπρε αυτες τις μερες και απο σημερα αποτοξινωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Εγω εφαγα παρφε απο τον παπου αγαπητο ... Που ανοιξε καινουριο μαγαζι... Ολα τα λεφτα... Αλλα ηπια πολυ τουμπα λιμπρε αυτες τις μερες και απο σημερα αποτοξινωση
    Ανοιξε καινουργιος Αγαπητος? Που ανοιξε?

Κοψε τα αλκοολια ρε κομαντο να πουμε σε χαλανε

Banned
    Στην θερμη εχει ανοιξει.... Δε πινω γενικα.. Μονο σε τετοιες περιστασεις πινω... Τα εκοψα λεμεεεεεεεεεεε

Banned
    σκεφτομαι οτι η καταθλιψη ειναι μεταδοτικη. γι'αυτο μαλλον αποφευγουν οσους κλαιγονται. δεν ειναι μονο επειδη καταντουν δυσαρεστοι, μα δε θελουν και να κολλησουν. δεν την βλεπεις να εμφανιζεται στο δερμα αλλα σε επηρεαζει. μπορει να πεσει ο γειτονας σου πχ απ'τον 5ο και να σκασει στην αυλη σου, να κανεις οτι δε σε πειραξε, αλλα κατα βαθος θα σε σπρωξει πιο ευκολα στην αυτοκτονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι η καταθλιψη ειναι μεταδοτικη. γι'αυτο μαλλον αποφευγουν οσους κλαιγονται. δεν ειναι μονο επειδη καταντουν δυσαρεστοι, μα δε θελουν και να κολλησουν. δεν την βλεπεις να εμφανιζεται στο δερμα αλλα σε επηρεαζει. μπορει να πεσει ο γειτονας σου πχ απ'τον 5ο και να σκασει στην αυλη σου, να κανεις οτι δε σε πειραξε, αλλα κατα βαθος θα σε σπρωξει πιο ευκολα στην αυτοκτονια.
    Δικιο εχεις, ειναι κατα καποιο τροπο "μεταδοτικη" υπο την εννοια οτι οσο βλεπεις οτι ολο κ περισσοτερος κοσμος βουλιαζει στην καταθλιψη κ κανει κ πιο ακραια πραγματα οπως πχ αυτοκτονει (αν κ η αυξηση των αυτοκτονιων δν εχει να κανει τοσο με καταθλιψη, αλλα λογω της οικονομικης κρισης τα τελευταια χρονια), τοσο κ εσυ αφηνεσαι κ βουλιαζεις.. εχεις σκεφτει να κανεις θεραπεια με αντικαταθλιπτικα? (μην το παρεις στραβα κατευθειαν, σκεψου το οτι ισως σε βοηθησει, εστω κ "χημικα" οπως θα λεγες κ εσυ, ευτυχως ομως π υπαρχει κ αυτος ο τροπος).. επειδη σε βλεπω χρονια απ οταν γραφω εδω οτι εισαι μεσα στη μαυριλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Στην θερμη εχει ανοιξει.... Δε πινω γενικα.. Μονο σε τετοιες περιστασεις πινω... Τα εκοψα λεμεεεεεεεεεεε
    Να σε ρωτησω κατι επειδη ειχες πει μπηκες στο στρατο διψηφιος κ βγηκες τριψηφιος κ εχασες 35 κιλα κ παλευεις ακομα, αν επιτρεπεται ποσα ηταν τα ανωτερα π εφτασες κ ποσα εισαι τωρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλημερα σε ολους!!! (Τι καλημερα, καλησπερα ειπαμε εχω χασει την αισθηση του χρονου απ τα ξενυχτια!)

Παιδια ειμαι πτωμα πονανε τα ποδια μ κ εχω τενοντιτιδα κ δν κανει να φοραω τακουνια κ ομως φοραω, μ χουν πει κ για εγχειριση... :(

Τι κανετε ρεεε??
    Σκατα κανουμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Σκατα κανουμε....
    Μην ξεχασετε να σκουπιστειτε! Γιατι αλλιως θα κολλησουν στο βρακι κ θα συγκαει ο κωλος!! :PPP

(ντροπη μ π μιλαω ετσι ειμαι κ σπουδαγμενη κοπελα. που να μ ακουσει η μανα μ!)

χοχοχοχχοχοχ

Senior Member
    Εννοω δεν ειμαστε καλα.....

Senior Member
    Το ξερω ρε ! Το καταλαβα μην ανησυχεις!

Τωρα π με πιασε το καφριλιστικο μου θυμηθηκα κατι π ειχε γραψει ο βινς (ενας παλιος συμφορουμιτης, πολυ καλο παιδι), ειχε γραψει λοιπον
    "οσο κ να τον τιναξεις στο κατουρημα, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο βρακι", στο θεμα "quotes" π ειχε ανοιξει υπαρχει αυτουσια η φραση να μν νομιζεις οτι σ κανω πλακα

να λεμε κ καμια μαλακια να περναει η ωρα :P

Senior Member
    βαρετη ζωή

Senior Member
    Απονη ζωη μας πεταξε στου δρομου την ακρη.........

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=5NZmUkA5rGQ

Lacry υπαρχει πες μου αληθεια!!;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Απονη ζωη μας πεταξε στου δρομου την ακρη.........
    εσυ ασε τα καφριλικια
    και να μη τι λες στους άλλους

και κοίτα μη καταλήξεις σακατησσα