Τι σκέφτεστε; - Page 1105
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1105 of 1532 FirstFirst ... 10560510051055109511031104110511061107111511551205 ... LastLast
Results 16,561 to 16,575 of 22967
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    "Ι stopped fighting my inner demons.. we are on the same side now..."
    αυτο σκεφτομαι...
    δεν τα καταφερνω... ειναι αντιπαλοι και υποφερω.
    μονο αν βρεθω "on the same side " μαζι τους θα τα βγαλω περα με τους γυρω μου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Δεν ξερω αν αυτο που θα γραψω κανει καποιους να αισθανθουν καλυτερα, αλλα οχι μονο εχω παει να πιω μονη μου, αλλα και να φαω και απ ολα. Και οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα και εξω. Για την ακριβεια, εχω κανει ταξιδι τελειως μονη, πηγα, εβγαινα μονη, τα παντα μονη. Στην αρχη νομιζα οτι θα ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που το κανουν, ομως στα ταξιδια μου διαπιστωσα οτι πολυς κοσμος ταξιδευει μονος. Δεν ειναι μονο το θεμα εαν εχεις παρεα ή οχι, αλλα και εαν θες να εισαι με εκεινα την παρεα, εαν βολευουν τα προγραμματα σας, εαν ολοι συμφωνουν στην επιλογη, κτλ κτλ. Με εχει βοηθησει κατα καιρους αυτο, σκεφτεσαι, αναθεωρεις. Δεν ταιριαζει βεβαια σε ολους. Να μη νιωθετε τυψεις για τιποτα.
    έχω πάει να φάω μόνος μου παλιά! και μάλιστα περασα υπέροχα. οχι δηλαδή οτι εγινε κάτι το εξωπραγματικό αλλά πήγα σ'ένα καλό μεζεδοπωλείο, παρήγγειλα δυο τρια πιάτα και μια μπύρα και πραγματικά το απόλαυσαα. ασε που οι σερβιτόροι ήταν ευγενικότατοι και δεν ενοιωσα την παραμικρη στιγμμή αβολα που ήμουνα μόνος μου και ειχε αρκετους πελάτες το μαγαζι. Βεβαια αυτό εγινε μεσημέρι καθημερινης και οχι καποιο σαββατοβραδο. Αλλά θα το ξανακάνω!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κι εγώ νιώθω μόνη πολλές φορές αλλά δεν θα σκότωνα κανέναν...βέβαια αυτό ήταν απλά μια φαντασία...

Επίσης, σκέφτομαι ότι τελικά μπορώ να σταθώ σε χαρούμενες περιστάσεις άρα δε χρειάζεται ν' ανησυχώ τόσο για το γάμο... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ξερω αν αυτο που θα γραψω κανει καποιους να αισθανθουν καλυτερα, αλλα οχι μονο εχω παει να πιω μονη μου, αλλα και να φαω και απ ολα. Και οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα και εξω. Για την ακριβεια, εχω κανει ταξιδι τελειως μονη, πηγα, εβγαινα μονη, τα παντα μονη. Στην αρχη νομιζα οτι θα ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που το κανουν, ομως στα ταξιδια μου διαπιστωσα οτι πολυς κοσμος ταξιδευει μονος. Δεν ειναι μονο το θεμα εαν εχεις παρεα ή οχι, αλλα και εαν θες να εισαι με εκεινα την παρεα, εαν βολευουν τα προγραμματα σας, εαν ολοι συμφωνουν στην επιλογη, κτλ κτλ. Με εχει βοηθησει κατα καιρους αυτο, σκεφτεσαι, αναθεωρεις. Δεν ταιριαζει βεβαια σε ολους. Να μη νιωθετε τυψεις για τιποτα.
    Εμένα με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα γιατί κι εγώ έχω κάτσει να φάω ή να πιω καφέ μόνη μου...γιατί δηλαδή θα πρέπει πάντα να κάνουμε το συνηθισμένο αν δεν ενοχλούμε κανέναν;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μπραβο κυκνε, χαιρομαι που το βλεπεις ετσι. Οπως προανεφερα, δεν ειναι κακο, αντιθετως, μπορει να ειναι ιδιαιτερα δημιουργικο για καποιους.

Senior Member
    Μπραβο κυκνε, χαιρομαι που το βλεπεις ετσι. Οπως προανεφερα, δεν ειναι κακο, αντιθετως, μπορει να ειναι ιδιαιτερα δημιουργικο για καποιους.
    :) Για παράδειγμα όταν λες δημιουργικό; (μήπως πάρω καμιά ιδέα). Εγώ στο μυαλό μου έχω την εικόνα να πίνω καφεδάκι και να διαβάζω...

Senior Member
    Εννοω δημιουργικος χρονος με τον εαυτο σου. Για παραδειγμα εμενα μου αρεσει πολυ να παρατηρω. Παρατηρω τον κοσμο γυρω μου, πως εκφραζεται, πως ανταλασσει γνωμες, πως αντιδραει, πως πραττει και αυτο κατα μια εννοια μου αρεσει, με συναρπαζει το ποσο διαφορετικοι ειναι οι ανθρωποι. Υπαρχουν μερες πχ που παρατηρω μονο οικογενειες, πως λειτουργουν δηλαδη σε εναν απλο καφε, σε ενα γευμα, στο παρκο, πως φερεται το ζευγαρι, πως αντιμετωπιζουν τα παιδια, κτλ. Αλλες φορες, παρατηρω ζευγαρια, εφηβικα, νεανικα, μεγαλυτερα, ακομη και ζευγαρια ηλικιωμενων. Για καποιον λογο, με κανει να χαομγελω οταν βλεπω την οποια διαχυτη αγαπη, ενθουσιασμο ή υποστηριξη μεταξυ τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    δεν τα καταφερνω... ειναι αντιπαλοι και υποφερω.
    μονο αν βρεθω "on the same side " μαζι τους θα τα βγαλω περα με τους γυρω μου.
    Ναι αλλα τοτε θα ταλαιπωρεισαι εσυ... δλδ ο εαυτος σου θα βασανιζεται.. θα εχεις γινει αυτο π μισεις, αυτο π φοβασαι, αυτο π απευχεσαι, αυτο π απεχθανεσαι.. κ δν θα ηταν κ ο,τι καλυτερο.. ;))
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Να και κατι που δε θελει φροντιστηριο...
    http://www.youtube.com/watch?v=wU-OCYzycqU

Senior Member
    Δν πειραζει π το βαζω εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=CYKrqGe5gA8

Ολα εσυ, μονο εσυ, κοκκινο φιλι..... <3

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=sCghFibFzXk

Κομματαρα!!!!!! <3

Senior Member
    απαλεψιες......................

Senior Member
    καλο καλοκαιρι! νέες ευκαιρίες για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου από το 31!! http://lewforeio31.blogspot.gr/2013/06/31.html
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=Rw6MXHpqr_4

Και μετα δεν μιλαμε πολυ, γιατι το ονειρο ζει στη σιωπη
    Με το βλεμμα στους περαστικους, να χα χιλιες σιωπες να ακους.....

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=9jPM5oq58JI

Καλοκαιρι 2008 σε συναυλια Χατζηγιαννη Θεσσ.. οταν ειπε το συγκεκριμενο κομματι ημουν σε περιεργη φαση.. οχι κατι σπουδαιο αλλα δν θα το ξεχασω ποτε..