Τι σκέφτεστε; - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 1532 FirstFirst ... 11611011091101111121131211612116111111 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 22967
    Senior Member
    αυτο ειναι πολυ ομορφο σοφτακι..σημαινει ανοιχτη η καρδια να δεχτει :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

σκεφτομαι πως η μέρα ήταν τόσο κουραστική αλλά και τόσο απολαυστική μαζί.

Μου είχε λείψει να δουλεύω και να μου αρέσει....:)

Senior Member
    ξερεις ομως κατι ,τις ανοιχτες καρδιες ομως τις εκμεταλευονται ασυστολα τα υπογεια ρευματα της θαλασσας . Γελαω με τα χαλια σου θαλασσα . Λυπαμαι για το πενθος μου μιας και ηξερες ......και εβγαλες τον σκασμο .. τι ανθρωποι τι ανατροπες για μενα , τι μαθαινει κανεις ,στα καλα του καθουμενου να σε χαιρεσαι . Α και παρε και μια βοηθεια απο τους παλατιανους σου παλι ...:)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    ξερεις ομως κατι ,τις ανοιχτες καρδιες ομως τις εκμεταλευονται ασυστολα τα υπογεια ρευματα της θαλασσας . Γελαω με τα χαλια σου θαλασσα . Λυπαμαι για το πενθος μου μιας και ηξερες ......και εβγαλες τον σκασμο .. τι ανθρωποι τι ανατροπες για μενα , τι μαθαινει κανεις ,στα καλα του καθουμενου να σε χαιρεσαι . Α και παρε και μια βοηθεια απο τους παλατιανους σου παλι ...:)
    σοφτακι δεν καταλαβαινω..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    οτι ειμαι επιτελους ετοιμη για το επομενο βημα, πως νιωθω φοβο μα και μεγαλη χαρα. καλη μου δυναμη κ κουραγιο...
    τωρα ειδα το μηνυμα σου :)
    καλη σου δυναμη και κουραγιο και παρε φορα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    εγω ειμαι αγριο κυμα και κεραυνος μαζι που θα τα βγαλω περα σε ολα και πολυ αυθεντικα
    αλλα αλλοι ειναι η ηρεμες θαλασσες ,που αυτες πρεπει να φοβασαι τελικαγιατι απο κατω κρυβουν ρευματα σκοτεινα...

ψυχή μου, ναι, είσαι κύμα.. γι' αυτό να μη σε σκιάζουν τα σκοτεινά.

Αν η ματιά και η καρδιά σου πιάνει ορίζοντα και με χάρτινο καράβι βγαίνεις στ' ανοιχτά :)

http://giapraki.com/e107_files/publi...072_FT0_11.jpg

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η ζωή είναι εκεί έξω και τρέχει. Τρέχει η επικαιρότητα. Δεν την προφταίνω.
    Είμαι ένα βήμα πίσω, απορροφημένη απ' τα δικά μου. Τρέχω κι εγώ. Κινούμαι όλο και πιο γρήγορα,
    με όλο και πιο μεγάλα και σταθερά βήματα. Όλα γρήγορα.

Διάβασα κάπως καθυστερημένα για τη δολοφονία του άντρα στο κέντρο της Αθήνας. Τον μαχαίρωσαν. Έγινε γρήγορα. Πριν προλάβει ν’ αντιδράσει. Ξεψύχησε εκεί. Γρήγορα. Μερικές ώρες αργότερα γεννήθηκε το παιδί του που τόσο γρήγορα έχασε τον πατέρα του και φοβάμαι πως γρήγορα θα μεγαλώσει.

Βγήκαν και οι πολιτικοί γρήγορα να καταδικάσουν τη δολοφονία, γρήγορα και τα βίντεο στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εντοπίσουνε τους δράστες. ''Μην ανησυχείτε, γρήγορα θα γίνουνε συλλήψεις''.
    Οι θύτες γνωστοί. Αλλότριες φάρες και πάνω τους γρήγορα τεντώνουμε το δάχτυλο.

Αναρωτιέμαι αν θ’ αναζητήσουμε ποτέ τα βαθύτερα αίτια αυτής της κοινωνικής κατάρρευσης, αυτής της εξαθλίωσης.
    Aμφιβάλω. Και λυπάμαι.

Σκέφτομαι ότι γρήγορα ξεχνάμε. Όλοι. Η ζωή τρέχει. Τρέχει η επικαιρότητα. Και όλα γρήγορα..

http://i828.photobucket.com/albums/z...rose-water.gif

σκεφτομαι πως κουραστηκα να σκεφτομαι..σκεφτομαι να αφεθω στην αγκαλια του μορφεα.σκεφτομαι πως αυριο ισως ειναι μια καλυτερη μερα για ολους μας..καληνυχτα..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    σκεφτομαι να αφεθω στην αγκαλια του μορφεα.
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ Ν'ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ!!! ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Που ειναι αυτο το καλοκαιρι πια;;;;

Senior Member
    αυτό ξαναπές το.. καλοκαίρι έρχεται και καλοκαίρι δε βλέπουμε

Banned
    Σκεφτομαι και απορω γιατι νυσταζω ακομα ενω εχω κοιμηθεις τουλαχιστον 10 ωρες.

Senior Member
    Eχω μια αμυδρη υποψια, οτι ηρθε το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eχω μια αμυδρη υποψια, οτι ηρθε το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
    θα θελα να στην κάνω βεβαιότητα....αλλά έχει λίγη συννεφιά ακόμη εδώ...:(

Senior Member
    ευχομαι καλη επιτυχια και ελπιζω να μην ειναι τιποτε...................................... ..........